Η ζωη με Covid-19

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς αυτό δεν καταλαβαίνουν οι αρνητές. Οι μεταλλάξεις προκύπτουν γιατί ο ιός είναι ανεξέλεγκτος. Όσο τον αφήνεις ελεύθερο μεταλλάσσεται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Stratos

Well-Known Member
Στρατο αν καποιοι δεν εμβολιαζονταν, τωρα θα υπηρχαν το Δ στελεχος και ολα τα προηγουμενα να κανουν παρτυ. Υποψιαζεσαι τι σημαινει αυτο ;;
αν είχαμε καθολικό λοκνταουν και αυστηρά μέτρα κανένας δεν θα πέθαινε ούτε από εμβόλιο ούτε από covid.
έτσι βέβαια οι εταιρίες δεν θα έβγαζαν τα δισ που βγάζουν τώρα..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο έχουμε απαντήσει ξανά αυτό Strato. Δεν μπορεί να γίνει, θα σου έρθει από άλλου. Δεν υπάρχει κουμπί για να σταματήσεις την γη να γυρνάει.

Stratos

Well-Known Member
Στο έχουμε απαντήσει ξανά αυτό Strato. Δεν μπορεί να γίνει, θα σου έρθει από άλλου. Δεν υπάρχει κουμπί για να σταματήσεις την γη να γυρνάει.
δηλαδή αν η Γη σταματούσε τελείως για 2-3 μήνες θα ήταν χειρότερα από αυτό που έγινε που σταματούσε για 2 χρόνια με διαλείμματα?

vag25

Well-Known Member
Γιατί υπάρχει ειδοποιός διαφορά στις απόψη που σχηματίζεις αν το έχεις περάσει κάτι
Για τα συμπτώματα λες? Μα αυτά ποικίλουν, δεν περιμένουμε το hairloss για να τα μάθουμε. Υπάρχουν πιθανότητες να το περάσεις χωρίς να το καταλάβεις μέχρι και να πεθάνεις. Η ξαδέρφη του πατέρα μου, ο θειος του γαμπρού μου έφυγαν από covid δεν μπορούν να μιλήσουν για την εμπειρία τους. Έχω άλλη μια εμπειρία μιας γυναίκας αρνητη που τωρα κανει εκστρατεία κατά των αρνητων με αυτά που πέρασε και κόντεψε να φύγει και αυτή.

Από το προσωπικό μου περιβάλλον δεν ξέρω κάποιον που το πέρασε ήπια δυστυχώς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Harris_G

Well-Known Member
Στο 1o Κυμα και γω ημουν καχυποπτος αφου κανεις γνωστος μου δεν ειχε νοσησει.Βεβαια τοτε ειχαμε κλειστει ολοι μεσα και ημασταν αρκετα πειθαρχημενοι. Στο 2ο παρα πολλοι γνωστοι,συγγενεις,φιλοι. Η θεια μου (κοντινη, αδερφη του πατερα μου), που ευτυχως τη γλιτωσε γιατι ειναι και υπερβαρη και 60 ετων. Ενας φιλος αθλητικος αρκετα 34αρης μου ειπε οτι του αφησε θεματα και αφοτου εγινε καλα. Παει λεει να πεταξει σκουπιδια και λαχανιαζει.

oreo

Well-Known Member
Στο 1o Κυμα και γω ημουν καχυποπτος αφου κανεις γνωστος μου δεν ειχε νοσησει.Βεβαια τοτε ειχαμε κλειστει ολοι μεσα και ημασταν αρκετα πειθαρχημενοι. Στο 2ο παρα πολλοι γνωστοι,συγγενεις,φιλοι. Η θεια μου (κοντινη, αδερφη του πατερα μου), που ευτυχως τη γλιτωσε γιατι ειναι και υπερβαρη και 60 ετων. Ενας φιλος αθλητικος αρκετα 34αρης μου ειπε οτι του αφησε θεματα και αφοτου εγινε καλα. Παει λεει να πεταξει σκουπιδια και λαχανιαζει.
Εγώ πάλι ευτυχώς όσους ξέρω το πέρασαν κατα 95% ανώδυνα.

Xristoforaz

Well-Known Member
Με το Bluetooth τι συμβαίνει τελικά; Το άνοιξα και δεν έγινε κάτι.
Το ανοιξα και βρηκα εμβολιασμενους!
Φρεσκο βιντεο

Xristoforaz

Well-Known Member
Το κορυφαίο που ακούω πάντως από αρνητές είναι το "δε ξέρω τι έχει μέσα". Λες και άμα τους δώσουμε το χημικό τύπο, θα τον ερμηνεύσουν.
Ορίστε τι περιέχει μέσα το εμβόλιο:
_Cut_1624660214029.png

Xristoforaz

Well-Known Member
Θα πρεπει ομως φιλε μου ορεο να υπαρξει μια διαφοροποιηση των μπροσταρηδων-φυτευτων της κυβερνησης και των αφανων ηρωων-ηρωιδων που εδω και εναμισι χρονο εχουν δωσει και συνεχιζουν να δινουν μαχες μιας ζωης.Σαφως και οι πολιτικες σκοπιμοτητες δεν μπορουν να εκλειπουν απο μια περιοδο κρισης γιατι σε αυτες πονταρει ενα πολιτικο σχημα για να αποκτησει οφελη και να γιγαντωσει την δυναμη του ,το θεμα ειναι να μην οδηγουμαστε στην λογικη "μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα" και να βαζουμε στην ιδια κατηγορια Τσιοδρα-ηρωες.Επιβαλλεται να ξεχωρισουμε τους μεν απο τους δε,σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει τα ιατρικα ευρηματα και οι προσπαθειες και κοποι αποκτησης τους να καουν μαζι με τα "ξερα" των μπροσταρηδων τυπου Τσιοδρα και να επιχειρειται η ενταξη τους σε σκοπιμοτητες και θεωριες συνομωσιας.
Οσο υπαρχει η συνωμοτικη ελιτ που κυβερναει τον πλανητη και ελεγχει παγκοσμιως τα μμε, αλλο τοσο θα υπαρχουν και αυτοι που κανουν λογο για συνωμοσια (κοινως οι συνωμοσιολογοι, οπου υπαρχει φωτια υπαρχει και καπνος..απλο ειναι)
Λιγος σεβασμος στους εκατομμυρια νεκρους απο τα εμβολια (που δε θα στους πει ΠΟΤΕ η τηλεοραση) δε θα εβλαπτε!

Giorgos-3

Well-Known Member
ρε παιδια γιατι το ξεχυλωνετε τοσο πολυ το νημα και τσακωνεστε ανευ λογου? δεν μπορει να σεβαστει ο ενας την αποψη του αλλου? ο καθενας πραττει γα τον εαυτο του οπως νομιζει και λογαριασμο δεν θα δωσει σε κανεναν (διαφωνω με αυτους που ειναι εμβολιασμενοι και λενε "μας παιρνετε στο λαιμο σας")......και τελειωνει η ιστορια..... ειναι οπως η φινα ενα πραγμα....με το ζορι δεν πρπει κανενας να αναγκαζεται να κανει τιποτα ειδικα αν δεν ενοχλει κανεναν.....

Georgie

Well-Known Member
Φθηνό PCR test Αθήνα που κάνουμε ?
Έχω βρει στη βιοϊατρική με 40€
Νομίζω ότι δε πρέπει να υπάρχει και φθηνότερο , η όχι ?

Μπλουζα