Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλά αυτό θέλω να το δώΘα είναι τοπικό για τους ανεμβολίαστους μόνο.
Αυτό θα είναι ωραίο για πόλεμο.Καλά αυτό θέλω να το δώ
Η βενζίνη έχει πέσει , αυτό θα είναι η σπιρτάδα για ανάφλεξηΑυτό θα είναι ωραίο για πόλεμο.
Εμφύλιος.
Η ίδια ιστορία με τον Καποδίστρια και τις πατάτες, αυτοί είμαστε Vlafo. Δεν αλλάζουμε.Αυτό που λέει ο Harris είναι αλήθεια πολύ μάσκα έξω.
Η βενζίνη έχει πέσει , αυτό θα είναι η σπιρτάδα για ανάφλεξη
Αυτή είναι μια τεράστια αλήθεια.Η ίδια ιστορία με τον Καποδίστρια και τις πατάτες, αυτοί είμαστε Vlafo. Δεν αλλάζουμε.
Η ανατίμηση είναι γεγονός ναι, εγώ για την βενζίνη μίλησα μεταφορικά (την κόντρα εμβολιασμένων - ανεμβολίαστων)Ενώ έχουν ανέβει όλα τα άλλα, ακόμα και τα σπίρτα. Γίνεται ο πόλεμος της ανατίμησης και νομίζουν ότι η μάσκα θα τους σώσει. Αυτό λέγεται στρουθοκαμηλισμός.
Προς το παρόν είμαι σε full mood φίλε oreo καμιά καύση.Η βενζίνη έχει πέσει , αυτό θα είναι η σπιρτάδα για ανάφλεξη
Εσύ τώρα λες για το εμβόλιο? γιατι μπερδεύτηκαΠρος το παρόν είμαι σε full mood φίλε oreo καμιά καύση.
Αυτό ήταν,παραμυθάκι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι σε πήγα λίγο από τα αριστερά.Εσύ τώρα λες για το εμβόλιο? γιατι μπερδεύτηκα
Εντωμεταξύ εγώ έκανα παρομοίωση βενζίνη=εμβολιασμένοι vs ανεμβολίαστοι , τοπικό lockdown= σπιρτάδα ανάφλεξης για εμφύλιοΝαιβσε
Ναι σε πήγα λίγο από τα αρίστερά.
Χαχα
Φίλε έχω ενα καταπληκτικό meme με Κούλη, δεν έχει πολιτική χροιά αλλα δεν θέλω να το ανεβάσω κ πέσει λογοκρισίαΕγω παντως τωρα με το 150αρι σκεφτομαι το επισπευσω χαχαχα.
Πρωην παρουσιαστης ειπε και το κορυφαιο σε αλλη χωρα δινουν και μαριχουανα ως κινητρο.