Ναι έκανα εισαγωγή για εξετάσεις την 6η μέρα την οποία κιόλας ταξίδευα σε λίγες ώρες για Αθήνα για αγώνες... αφού πέρασα από χίλια κύματα έμεινε μια έντονη δύσπνοια γι αυτο και μου έκαναν εισαγωγή όπου βγήκα με δική μου ευθύνη σε 3 ώρες (υπέγραψα) για να προλάβω το αεροπλάνο για Αθήνα ώστε μέχρι την τελευταία στιγμή που έπαιζα το βράδυ να με ειδοποιήσουν αν είμαι καλά η όχι για να δω αν θα πέσω η όχι...οι εξετάσεις βγήκαν τέλειες τελικά (αίμα, ακτίνα θώρακα κτλ κτλ) και μου είπαν ότι επειδή έχω πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό έγινε Βατερλώ μέσα στο σώμα μου και αντέδρασε έτσι ...είναι καλό ότι απέκτησα ισχυρή άμυνα μου είπαν (με είχε δει και γιατρός μέσο βδομάδα και μου έλεγε τα ίδια από το τηλέφωνο και να μην ανησυχώ) και τεσπά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που μένει η δύσπνοια μέχρι και δύο εβδομάδες.....εγώ την ένιωθα για 10 μέρες ...το περίεργο είναι ότι κατά την διάρκεια των αγώνων που ανεβάζω φουλ παλμούς δεν με επηρέασε καθόλου αλλά μόνο σε ήρεμη κατάσταση...πάντως τα Πέρασα όλα όλα ... πονοκέφαλο, πυρετό μέχρι 40, δύσπνοια, δεν μπορούσα να εστιασω μακριά και τα έβλεπα διπλα, πόνους απίστευτους σε σημείο το πρώτο βράδυ να ουρλιάζω αλλά και για 3 μέρες να πονάω έντονα κόκκαλα και μύες ειδικά στα κάτω άκρα και αρθρώσεις.... συγκρια σε σημείο να σπαρταραω να μην με ελέγχω....λες και ήμουν νευροπάθης....αυτά πολύ έντονα 48 ώρες και μετά αλοιφή ...δεν μπορούσα να κουβαλήσω ούτε το σώμα μου για άλλες δύο μέρες.....στην ζωή μου όλη δεν έχω να θυμάμαι κάτι άλλο ...αυτό και μια μονοπυρήνωση παιδάκι ....φυσικά και το μετάνιωσα άσχημα ότι και να λένε ότι ήταν για πολύ καλό και φυσικά για ακόμη μια φορά κάνω κάτι με το ζόρι (λόγω δουλειάς) και το μετανιώνω....