Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
:oops: σε ανοιχτή γραμμή με τους γιατρούς και προσευχή η φάση??
Ναι έκανα εισαγωγή για εξετάσεις την 6η μέρα την οποία κιόλας ταξίδευα σε λίγες ώρες για Αθήνα για αγώνες... αφού πέρασα από χίλια κύματα έμεινε μια έντονη δύσπνοια γι αυτο και μου έκαναν εισαγωγή όπου βγήκα με δική μου ευθύνη σε 3 ώρες (υπέγραψα) για να προλάβω το αεροπλάνο για Αθήνα ώστε μέχρι την τελευταία στιγμή που έπαιζα το βράδυ να με ειδοποιήσουν αν είμαι καλά η όχι για να δω αν θα πέσω η όχι...οι εξετάσεις βγήκαν τέλειες τελικά (αίμα, ακτίνα θώρακα κτλ κτλ) και μου είπαν ότι επειδή έχω πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό έγινε Βατερλώ μέσα στο σώμα μου και αντέδρασε έτσι ...είναι καλό ότι απέκτησα ισχυρή άμυνα μου είπαν (με είχε δει και γιατρός μέσο βδομάδα και μου έλεγε τα ίδια από το τηλέφωνο και να μην ανησυχώ) και τεσπά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που μένει η δύσπνοια μέχρι και δύο εβδομάδες.....εγώ την ένιωθα για 10 μέρες ...το περίεργο είναι ότι κατά την διάρκεια των αγώνων που ανεβάζω φουλ παλμούς δεν με επηρέασε καθόλου αλλά μόνο σε ήρεμη κατάσταση...πάντως τα Πέρασα όλα όλα ... πονοκέφαλο, πυρετό μέχρι 40, δύσπνοια, δεν μπορούσα να εστιασω μακριά και τα έβλεπα διπλα, πόνους απίστευτους σε σημείο το πρώτο βράδυ να ουρλιάζω αλλά και για 3 μέρες να πονάω έντονα κόκκαλα και μύες ειδικά στα κάτω άκρα και αρθρώσεις.... συγκρια σε σημείο να σπαρταραω να μην με ελέγχω....λες και ήμουν νευροπάθης....αυτά πολύ έντονα 48 ώρες και μετά αλοιφή ...δεν μπορούσα να κουβαλήσω ούτε το σώμα μου για άλλες δύο μέρες.....στην ζωή μου όλη δεν έχω να θυμάμαι κάτι άλλο ...αυτό και μια μονοπυρήνωση παιδάκι ....φυσικά και το μετάνιωσα άσχημα ότι και να λένε ότι ήταν για πολύ καλό και φυσικά για ακόμη μια φορά κάνω κάτι με το ζόρι (λόγω δουλειάς) και το μετανιώνω....

oreo

Well-Known Member
Ναι έκανα εισαγωγή για εξετάσεις την 6η μέρα την οποία κιόλας ταξίδευα σε λίγες ώρες για Αθήνα για αγώνες... αφού πέρασα από χίλια κύματα έμεινε μια έντονη δύσπνοια γι αυτο και μου έκαναν εισαγωγή όπου βγήκα με δική μου ευθύνη σε 3 ώρες (υπέγραψα) για να προλάβω το αεροπλάνο για Αθήνα ώστε μέχρι την τελευταία στιγμή που έπαιζα το βράδυ να με ειδοποιήσουν αν είμαι καλά η όχι για να δω αν θα πέσω η όχι...οι εξετάσεις βγήκαν τέλειες τελικά (αίμα, ακτίνα θώρακα κτλ κτλ) και μου είπαν ότι επειδή έχω πολύ ισχυρό ανοσοποιητικό έγινε Βατερλώ μέσα στο σώμα μου και αντέδρασε έτσι ...είναι καλό ότι απέκτησα ισχυρή άμυνα μου είπαν (με είχε δει και γιατρός μέσο βδομάδα και μου έλεγε τα ίδια από το τηλέφωνο και να μην ανησυχώ) και τεσπά υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις που μένει η δύσπνοια μέχρι και δύο εβδομάδες.....εγώ την ένιωθα για 10 μέρες ...το περίεργο είναι ότι κατά την διάρκεια των αγώνων που ανεβάζω φουλ παλμούς δεν με επηρέασε καθόλου αλλά μόνο σε ήρεμη κατάσταση...πάντως τα Πέρασα όλα όλα ... πονοκέφαλο, πυρετό μέχρι 40, δύσπνοια, δεν μπορούσα να εστιασω μακριά και τα έβλεπα διπλα, πόνους απίστευτους σε σημείο το πρώτο βράδυ να ουρλιάζω αλλά και για 3 μέρες να πονάω έντονα κόκκαλα και μύες ειδικά στα κάτω άκρα και αρθρώσεις.... συγκρια σε σημείο να σπαρταραω να μην με ελέγχω....λες και ήμουν νευροπάθης....αυτά πολύ έντονα 48 ώρες και μετά αλοιφή ...δεν μπορούσα να κουβαλήσω ούτε το σώμα μου για άλλες δύο μέρες.....στην ζωή μου όλη δεν έχω να θυμάμαι κάτι άλλο ...αυτό και μια μονοπυρήνωση παιδάκι ....φυσικά και το μετάνιωσα άσχημα ότι και να λένε ότι ήταν για πολύ καλό και φυσικά για ακόμη μια φορά κάνω κάτι με το ζόρι (λόγω δουλειάς) και το μετανιώνω....
Τζώρτζ το γολγοθά σου ανέβηκες φίλε. Για τη επιστήμη είσαι ένας αριθμός για σένα και τους οικείους σου όμως....

oreo

Well-Known Member
Στα Άκρα με τη Βίκυ Φλέσσα Καλεσμένοι: Κυριάκος Πιερρακάκης, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΚΑΙ Θεοφάνης Τάσης, Λέκτορας Σύγχρονης Πρακτικής Φιλοσοφίας στο Alpen-Adria Universitat στην Αυστρία.
Ενδιαφέρον και τρφή για σκέψη.

Hairsick

Active Member
Ποιο έκανες Γιώργο;;;

Giorgos-3

Well-Known Member
Ποιο έκανες Γιώργο;;;
Τζόνσον και υποτίθεται το μελέτησα πριν το κάνω ....κατέληξα εκεί λόγω του ότι έχει το χαμηλότερο ποσοστό θρομβώσεων και ότι δεν θέλει ειδική θερμοκρασία κατά την μεταφορά σε σχέση με τα υπόλοιπα .....

Giorgos-3

Well-Known Member
Και τι σε ένοιαζε η θερμοκρασία μεταφοράς;
Να μην αλλοιωθεί το εμβόλιο.....θα ξεχάσω στις ειδήσεις που έβλεπα τους Βούλγαρους να μεταφέρουν τα εμβόλια της άστρα με ψυγείο κρεάτων; Πολύ θέλουμε πιστεύεις εμείς για να κάνουμε τα δικά μας ; Μας έχεις εμπιστοσύνη;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στους εμβολιασμούς όλα ήταν υποδειγματικά. Έχοντας την εμπειρία και των 2 χωρών, Ελλάδα/Ισραήλ μπορώ να πω πως εδώ ήμασταν πιο οργανωμένοι. Περίεργο για δημόσιο αλλά πραγματικότητα.

Giorgos-3

Well-Known Member
Στους εμβολιασμούς όλα ήταν υποδειγματικά. Έχοντας την εμπειρία και των 2 χωρών, Ελλάδα/Ισραήλ μπορώ να πω πως εδώ ήμασταν πιο οργανωμένοι. Περίεργο για δημόσιο αλλά πραγματικότητα.
Δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα αλλά εδώ μπαίναμε και μας βαρουσαν...δεν μας έκαναν πριν έστω σελφ τεστ...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
ούτε στο Ισραήλ έκαναν σελφ τεστ..
Ε δεν κτλ την λογική αυτή αφού έλεγαν ότι δεν κάνεις εμβόλιο αν είσαι μολυσμένος.... Αυτή η σύγχυση που υπάρχει παντού ξεκινώντας όμως από τους ίδιους τους επιστήμονες φέρνουν τα αποτελέσματα του αρνητισμου.....το μεγαλύτερο ποσοστό που δεν εμβολιάζεται δεν είναι επειδή είναι αρνητές αλλά επειδή είναι ανασφαλείς με τον βομβαδισμων αμφιλεγόμενων πληροφοριών που λαμβάνουν συνεχώς ...τι να πιστέψεις και τι όχι .....

dim d

Well-Known Member
τα σελφ τεστ ειναι πληρως αναξιοπιστα..οσοι νοσησαν εχουν μια περιορισμενη ανοσια για ενα διαστημα κι μπορουν να εμβολιαστουν αργοτερα. Οντως η τρομολαγνεια κι η ανρθωποφαγια απο τα μιντια και απο την αλλη το πληθος πληροφοριων φερνει συγχυση.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
"Η FDA και τα CDCs παρακολουθούν τις εκθέσεις, συλλέγουν περισσότερες πληροφορίες και θα αξιολογήσουν τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για αρκετούς μήνες ιδιαίτερα μετά τη δεύτερη δόση.."

Αυτά που λέγαμε, για την άδεια υπό όρους (που για κάποιους η διαφορά ήταν στην γραφειοκρατική διαδικασία!!!). Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα (διαίσθηση).

dim d

Well-Known Member

Η διαδικασια θα ολοκληρωθει μεσα στο χρονο λογικα. Αν νομιζεις οτι το φτιαξανε κι τους ειπανε ελατε παιδια βγαλτε το στην αγορα κι βλεπουμε, τοτε δεν εχουμε να πουμε κατι. Η διαδικασια υποβολης κι ναι το γραφειοκρατικο κομματι παιρνει χρονο, που στην συγκεκριμμενη περιπτωση δεν υπαρχει. Αν θελετε να πιαστειτε απο δικαιολογιες για να μην κανετε το εμβολιο θα βρειτε πολλες.

Harris_G

Well-Known Member
Καλά το σκέφτηκε. Ηλίθια κίνητρα σε ηλίθια άτομα. Κανονικά μπριζόλες έπρεπε να τους πετάει.

oreo

Well-Known Member
:oops:

Συνημμένα

• FB_IMG_1625044204440.jpg
    FB_IMG_1625044204440.jpg
    83 KB · Προβολές: 93
Μπλουζα