Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφίες)

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές
http://img211.imageshack.us/gal.php?g=dsc01470w.jpg

Συναγωνιστές, τα νέα καραφλοχάπια έρχονται σε μια βδομάδα.

Στην παραπάνω σελίδα είναι η παρούσα κατάστασή μου, κάτω απο έντονο φως και με μαλλί αρκετά λαδωμένο. Τώρα είμαι 29 και έχω σημειώσει πού ήταν η hairline πριν απο 4-5 χρόνια.

Το TRX2 παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περίπτωσή μου -καθώς και άλλων που είναι πάνω κάτω στην ίδια κατάσταση- καθώς επιμένει ότι δίνει regrowth μπροστά και στους κροτάφους.

Update με φωτογραφίες σε 3,6 και 12 μήνες.

Ένας χρόνος θα μου στοιχίσει κάτι λιγότερο απο 520Ε.

Κοντός ψαλμός αλληλούια, fingers crossed κι έτσι.

ΥΓ Η μόνη άλλη θεραπεία που θα ακολουθώ κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, είναι το αγαπημένο μας Fungoral, δυο φορές την εβδομάδα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
Απ: Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφί

Καλή επιτυχία φίλε και Apofasismene Psyxakia. Μακάρι σύντομα μας φέρεις τα καλά νέα !

kapa

Μέλος του προσωπικού

Καλή επιτυχία,περειμενουμε με ενδιαφερον :)

bz

New Member

Καλή επιτυχία και πίστεψέ το !!! (

Είσαι ο δευτερος στο φόρουμ που βλέπω να δικαιώνει το nickname του ;)

VAMPIRIA

Member

δεν πιστευω να θελει καποιος να δικαιωσω το nickname μου :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

bz είπε:
Καλή επιτυχία και πίστεψέ το !!! (

Είσαι ο δευτερος στο φόρουμ που βλέπω να δικαιώνει το nickname του ;)

όντως!!! (με την καλή ένοια πάντα :) )

@ApofasismenosPsyxakias καλή επιτυχεία να έχεις!!!

ApofasismenosPsyxakias

Η ώρα του stuff!

http://img688.imageshack.us/g/dsc01494o.jpg/

Σήμερα ήρθε το πακέτο συναγωνιστές και ομολογώ ότι εξεπλάγην. Το παρέδωσε κατ'οίκον κούριερ της DHL και αυτό που με παραξένεψε αρχικά ήταν το μεγάλο του μέγεθος. Σαν κουτί απο παππούτσια ένα κάτι.

Άψογη συσκευασία και πολύ προσεγμένη. Γυάλινα βαριά μπουκάλια, οι κάψουλες έχουν μια περλέ υφή και μοσχοβολάνε λες και είναι βγαλμένες απο το αγνότερο καραφλο-όνειρό μας :D

Περιλαμβανόταν επίσης ένα γράμμα -στη φωτό μπορείτε να το διαβάσετε- απ'το Whitfield το οποίο δηλώνει ευθαρσώς "...you WILL be impressed with the results."

Με τόση πεποίθηση ή πρόκειται για τη μεγαλύτερη καραφλοαπάτη μετά το Provillus ή έχει στ'αλήθεια κάτι.

Τέλος, παραθέτω τη λίστα συστατικών απ'το πίσω μέρος του μπουκαλιού :

Potassium Chloride 191mg
Biotin 150mg (300% της RDA)
Carnipure (TM) tartrate 800mg
L-leucine 150mg
Isoleucine 75mg
Valine 75mg
Nicotinic Acid 40mg (250% της RDA)

LOK

Member

χαχα...απο τις καλύτερες περιγραφές προιόντος που έχω διαβάσει...! :D
Καλή αρχή και καλή επιτυχία Apofasismene Psyxakia!

kapa

Μέλος του προσωπικού

καλή επιτυχία και απο μενα,ευχομαι να μην μεινουν καραφλά τα ονειρα μας :D

mindtrapper

Member

Εγώ δεν έχω καταλάβει ακόμα πως από το next big thing για την τριχόπτωση και το ότι θα βρει τη θεραπεία, κατέληξε να πουλάει ένα απλό συμπλήρωμα διατροφής...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Τα 'χουμε ξαναπεί αυτά περί οικονομικών περιορισμών.

Το παιδί δήλωσε στην τελευταία του συνέντευξη στην Telegraph ότι δεν ήθελε να βάλει στο χορό πολυεθνικές κι έτσι δεν έχει de facto τη χρηματοδότηση που είναι αναγκαία για να το πουλήσει ως φάρμακο.

Αν δουλεύει φυσικά, τούμπες θα κάνουμε και λίγο μας ενδιαφέρει αν το λένε συμπλήρωμα, φάρμακο ή γουατέβερ.

Και το "βαρύ πυροβολικό" αν το σκεφτείς, είναι εξαιρετικά ατελές. Η φίνα είναι "χοντροφάρμακο" τύπου πονάει κεφάλι-κόψει κεφάλι και η μινοξ δουλεύει μεν, αλλά αν και εφόσων, χώρια που δεν είναι το πιο βολικό πράμα στον κόσμο να πασαλείβεις την κεφάλα σου κάθε τρεις και λίγο.

Ηθικό δίδαγμα: Δεν ξέρουμε τίποτα, τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλη που θα 'χει περάσει το πρώτο τρίμηνο. Και καθώς HM, Follica και Histogen είναι στο μέλλον, this is the best we get at the moment.

Κι αν δε δουλεύει, θα γελάω εγώ πρώτος απ'όλους. Λίγη καλή πίστη δεν έβλαψε κανένα, ειδικά όταν δεν υπάρχει καμιά εναλλακτική, οπότε cheer up και κομμένες οι μίρλες :D

Σου εύχομαι καλή επιτυχία κι εγώ και γρήγορα και καλά αποτελέσματα!!

ApofasismenosPsyxakias

Συνάδελφοι, ευχαριστώ για την υποστήριξη και τα καλά σας λόγια!

Και για την τιμή, έτσι κι έτσι. Πρώτα έπαιρνα σα χαζός Inneov (30E το μήνα) και Ιπποφάες (Άλλα 25Ε) για δυο χρόνια, χωρίς κάποια βελτίωση ή διαφορά. Τώρα με 5Ε λιγότερο το μήνα, έχω κάτι που τουλάχιστον δεν έχω δοκιμάσει. Είχα και την έκπτωση της προπώλησης και μου έρχεται 128Ε το τρίμηνο, συν μια καραβιά το χρόνο δώρο, επειδή είμαι καλό θύμα :D

Απ'αυτή την άποψη, πλέον χαλάω λιγότερα σε καραφλοθεραπεία!

ΥΓ Πάλι καλά που το Fungoral είναι σχεδόν τσάμπα :D

mindtrapper

Member

Να σου πω και εγώ καλή επιτυχία, μη με πεις και αναίσθητο :)

Θα ήθελα πάντως αν μπορείς να κάνεις μια εξέταση αίματος πριν ξεκινήσεις και μια στο τέλος. Θέλω να δω τι θα σου κάνει στο κάλιο. Πάντως αν έχεις ήδη αυξημένο κάλιο θα πρότεινα να το αφήσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Εξέταση αίματος είχα κάνει πριν, το κάλιο ήταν μέσα στις φυσιολογικές τιμές (αυτό το θυμάμαι).

Τώρα για το μετά, θα δείξει :D

ApofasismenosPsyxakias

Το ακόλουθο το γράφω με κάθε επιφύλαξη.

Μόλις λούστηκα και φύγαν 10 τρίχες αντί για τις 40-50 που έχανα τους τελευταίους 3-4 μήνες. Το πιο πιθανό είναι να είναι τυχαίο και ασύνδετο αλλά μου την έφτιαξε την πουτάνα τη διάθεση ;)

badday

New Member

TRX2 derived from the Greek word for hair, Trichos. "The two for second - your second generation of hair"

ακου να δεις..

ApofasismenosPsyxakias

Τρίτο λούσιμο παιδιά και το shed ήταν σχεδόν ανύπαρκτο ???

Λέω συνέχεια στον εαυτό μου ότι όλ'αυτά ίσως είναι τυχαία, καθώς και παλιότερα θυμάμαι περνούσα κάποια τρίμηνα που δίχως θεραπεία δεν έχανα μαλλί και το υπάρχων ψιλοπύκνωνε κιόλας. Μετά, θεραπεία ξε-θεραπεία έρχονταν κάτι shed απο το διάολο και άνοιγε το ξέφωτο. Το τελευταίο τρίμηνο ήταν περίοδος άγριου shed και τώρα έχει σταματήσει τελείως...

Με κάθε επιφύλαξη λοιπόν αλλά διάολε, πάει καλά ως τώρα το πράμα :D

Μπλουζα