Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ApofasismenosPsyxakias είπε:Update
Παιδιά, δεν ξέρω τί να πω. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτικός αλλά στις 40 μέρες χρήσης, το shedding παραμένει δραματικά μειωμένο. Το πολύ 10 τρίχες στο λούσιμο, απο 40-50-60 που ήταν πριν ξεκινήσω. Επίσης, το τριχωτό στο μπροστά μέρος της κεφαλής έχει αρχίσει να πυκνώνει και χνούδι έχει εμφανιστεί στους κροτάφους, σε σημεία που πριν δεν είχα τίποτα. Κάποιες απ'τις χνουδότριχες έχουν πάρει χρώμα και μεγαλώνουν κανονικά.
Είναι νωρίς ακόμα και photo update θέλω να κάνω στο 3μηνο και το 6μηνο, με ΑΛΗΘΙΝΟ regrowth, ΑΝ αυτό υπάρξει. Τα χνούδια μπορεί να 'ναι ενθαρρυντικά αλλά δε μετράνε.
Πάντως το shedding παραμένει ανύπαρκτο, γεγονός που με χαροποιεί.
Επίσης, όσοι κατέχετε το εγγλέζικο, στο www.baldtruthtalk.com υπάρχει ένα τεράστιο thread για το TRX2. Ποστάρω κι εκεί σαν AgainstThis και παρά τα άπειρα μογγολάκια/spammers, είναι και 3-4 άλλα παλλικάρια που βλέπουν μειωμένο shedding. Είναι κι άλλοι που δεν τους έχει επηρρεάσει καθόλου βέβαια.
Fingers crossed![]()
μπορεις να μου δειξεις και τις αρχικες φωτος?ApofasismenosPsyxakias είπε:http://img688.imageshack.us/g/lefttemple.jpg/
Είχα πει ότι δε θα πόσταρα πριν τον τρίτο μήνα, αλλά πλέον δεν φαντάζομαι πράγματα. Στο πολύ κοντινό του αριστερού κροτάφου, προσέξτε τις μικρές μαύρες τρίχες που πετάγονται παντού. Στην αρχή ήταν χνούδι και τώρα έχουν γίνει όλες κανονικές. Ενάμιση μήνα στη θεραπεία βλέπω και νιώθω διαφορά.
Κερασάκι στην τούρτα, ο μοναδικός φίλος με τον οποίο συζητάω ανοιχτά το θέμα της τριχόπτωσης, με είδε μετά απο καιρό, κοίταξε λίγο καλύτερα και έριξε τη θανατερή ατάκα "Δηλαδή τα χάπια του Άγγλου δουλεύουν, έ;"
ΑΚΟΜΑ διατηρώ μια επιφύλαξη, αλλά διάολε κοιτάω τις φωτογραφίες πλάι πλάι και "μιλάνε"....