Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφίες)

dim74

Member
Απ: Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφί

υπομονη psyxakia...ειναι πολυ νωρις αλλωστε και αυτοι μιλου πως αργουν πολυ τα αποτελεσματα...αν θες βγαλε καμια φωτο να εχεις...να δουμεμετα καμια διαφορα αν υπαρξει με το καλο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Φωτογραφίες έχω στο πρώτο-πρώτο post και εκεί αναφέρω πότε θα ξαναβγάλω.

Το regrowth -αν υπάρξει- είναι που θέλει 6-8 μήνες να φανεί. Τώρα παρατηρώ μεγάλη μείωση στο shedding απλώς, κάτι ελπιδοφόρο και πολύ πιθανώς συμπτωματικό.

Καλό για την ψυχολογία πάντως :)

ApofasismenosPsyxakias

Update

Παιδιά, δεν ξέρω τί να πω. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτικός αλλά στις 40 μέρες χρήσης, το shedding παραμένει δραματικά μειωμένο. Το πολύ 10 τρίχες στο λούσιμο, απο 40-50-60 που ήταν πριν ξεκινήσω. Επίσης, το τριχωτό στο μπροστά μέρος της κεφαλής έχει αρχίσει να πυκνώνει και χνούδι έχει εμφανιστεί στους κροτάφους, σε σημεία που πριν δεν είχα τίποτα. Κάποιες απ'τις χνουδότριχες έχουν πάρει χρώμα και μεγαλώνουν κανονικά.

Είναι νωρίς ακόμα και photo update θέλω να κάνω στο 3μηνο και το 6μηνο, με ΑΛΗΘΙΝΟ regrowth, ΑΝ αυτό υπάρξει. Τα χνούδια μπορεί να 'ναι ενθαρρυντικά αλλά δε μετράνε.

Πάντως το shedding παραμένει ανύπαρκτο, γεγονός που με χαροποιεί.

Επίσης, όσοι κατέχετε το εγγλέζικο, στο www.baldtruthtalk.com υπάρχει ένα τεράστιο thread για το TRX2. Ποστάρω κι εκεί σαν AgainstThis και παρά τα άπειρα μογγολάκια/spammers, είναι και 3-4 άλλα παλλικάρια που βλέπουν μειωμένο shedding. Είναι κι άλλοι που δεν τους έχει επηρρεάσει καθόλου βέβαια.

Fingers crossed :)

xDante

Member

[sup]με ΑΛΗΘΙΝΟ regrowth[/sup]

το να υπάρχει χνούδι εκεί που δεν υπήρχε τπτ ειναι REGROWTH πίστεψε με....

επίσης μην περιμένεις να βγούνε τρίχες υγιείς απο την αρχή

πρώτα βγαίνει χνούδι (που στην ουσία είναι μικρές τρίχες ΕΙΝΑΙ τρίχες ) και σταδιακά αυτό αντικαθίσταται απο δυνατές τρίχες.....

ApofasismenosPsyxakias

Αυτό θέλω να δω, αλλά ακριβώς επειδή το TRX2 έταζε σούπερ, υπερ, δεν-ξέρω-τι αποτελέσματα και τη "δεύτερη γενιά μαλλιών μας" δεν πρόκειται να το διαφημίσω αν μου βγάλει λίγο χνουδάκι που δε μεγαλώσει ποτέ. Είναι ενθαρρυντικό σίγουρα, αλλά είναι κάτι που για την ώρα το προσέχω εγώ που είμαι ψυχάκιας και τα κοιτάω προσεκτικά.

Οι υπόλοιποι παρατηρούν μια πύκνωση/καλυτέρευση στο μαλλί μου, αλλά επειδή έκρυβα καλά την τριχόπτωσή μου με χτενίσματα/λουσίματα/σκοτεινά μαγαζιά τόσο καιρό δεν είναι τόσο μεγάλη η διαφορά. Απώτερος σκοπός να πέσουν τα σαγόνια όσων ξέρουν πραγματικά τί γίνεται :)

kapa

Μέλος του προσωπικού

Και χνουδι μονο να βγει σημαίνει ότι κάτι κάνει :)

tropheus

Well-Known Member

Μακάρι φίλε και Apofasismene Psyxakia να κάνει κάτι το TRX2 αν και προσωπικά έχω τεράαααααααααααααστιες αμφιβολίες.

Θα έλεγα να παίρνεις φώτος από μια καθαρή περιοχή που δεν έχεις μαλλάκια (π.χ κροτάφους) με πάρα πολύ κοντινές λήψεις και με τη βοήθεια προγραμμάτων επεξεργασίας εικόνας (π.χ photoshop) να παράγεις συγκριτικές εικόνες ανά 15 - 20 ημέρες ώστε να μπορείς να παρακολουθείς την εξέλιξη... και φυσικά να ενημερώνεις και εμάς.

Τι να πω ... εύχομαι τα καλύτερα ;)

akishellas3

Well-Known Member

Mακρια απο αγχος πιστεψε σε οτι κ να κανεις κ παντα κατι γινεται ;).

Caherine

Member

MR A. PSYCHAKIA

Μπορούν και γυναίκες να δοκιμάσουν TRX2???

Και ακομα μια ερώτηση - στις υπάρχουσες τρίχες, έχεις δει καμια διαφορά? Εχουν δυναμώσει???
Εχω αγοράσει τοοοοόσα συμπληρώματα - τώρα παίρνω follon caps μετά απο συνταγή δερματολόγου - δε με πειράζει καθόλου να πάρω άλλο ενα!!!!!
Εχεις κάποιο side όπως αυξημένα Body hair?

GK

New Member

Φίλος, από εδώ αγόρασες ? http://www.trx2.com/store/trx2-capsules/?country=UkHairGrowth ?

Καλή επιτυχία, μακάρι να δουλεύει, ανεμένουμε ενημέρωση... εάν πάει καλά σε κανένα 2νο που τελειώνω την δική μου θεραπεία θα το τιμήσω.

Good luck Brother in Arms.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
Update

Παιδιά, δεν ξέρω τί να πω. Θέλω να είμαι όσο το δυνατόν πιο επιφυλακτικός αλλά στις 40 μέρες χρήσης, το shedding παραμένει δραματικά μειωμένο. Το πολύ 10 τρίχες στο λούσιμο, απο 40-50-60 που ήταν πριν ξεκινήσω. Επίσης, το τριχωτό στο μπροστά μέρος της κεφαλής έχει αρχίσει να πυκνώνει και χνούδι έχει εμφανιστεί στους κροτάφους, σε σημεία που πριν δεν είχα τίποτα. Κάποιες απ'τις χνουδότριχες έχουν πάρει χρώμα και μεγαλώνουν κανονικά.

Είναι νωρίς ακόμα και photo update θέλω να κάνω στο 3μηνο και το 6μηνο, με ΑΛΗΘΙΝΟ regrowth, ΑΝ αυτό υπάρξει. Τα χνούδια μπορεί να 'ναι ενθαρρυντικά αλλά δε μετράνε.

Πάντως το shedding παραμένει ανύπαρκτο, γεγονός που με χαροποιεί.

Επίσης, όσοι κατέχετε το εγγλέζικο, στο www.baldtruthtalk.com υπάρχει ένα τεράστιο thread για το TRX2. Ποστάρω κι εκεί σαν AgainstThis και παρά τα άπειρα μογγολάκια/spammers, είναι και 3-4 άλλα παλλικάρια που βλέπουν μειωμένο shedding. Είναι κι άλλοι που δεν τους έχει επηρρεάσει καθόλου βέβαια.

Fingers crossed :)

τις φωτογραφιες να βγαζεις και το νου σου!!! καλη συνεχεια!! keep going ;D

ApofasismenosPsyxakias

Ναι, μόνο απ'το δικό τους κατάστημα στο www.trx2.com πουλάνε προς ώρας.

Επίσης, λένε πως είναι κατάλληλο και για γυναίκες (Όχι όμως εγκυμονούσες ή θηλάζουσες) και η ποιότητα των μαλλιών έχει οπωσδήποτε βελτιωθεί. Πιο σημαντικό και απτό αποτέλεσμα ως τώρα είναι το μειωμένο shedding. Για την επανέκφυση θα δούμε.

Και όχι, side effects, απολύτως τίποτα.

GK

New Member

Άντε μακάρι, θα κοιτάξω και εγώ κάποια στιμγή όποτε μπορέσω να δω τι γίνεται με τα συστατικά που μας έγραψες.

ApofasismenosPsyxakias

http://img688.imageshack.us/g/lefttemple.jpg/

Είχα πει ότι δε θα πόσταρα πριν τον τρίτο μήνα, αλλά πλέον δεν φαντάζομαι πράγματα. Στο πολύ κοντινό του αριστερού κροτάφου, προσέξτε τις μικρές μαύρες τρίχες που πετάγονται παντού. Στην αρχή ήταν χνούδι και τώρα έχουν γίνει όλες κανονικές. Ενάμιση μήνα στη θεραπεία βλέπω και νιώθω διαφορά.

Κερασάκι στην τούρτα, ο μοναδικός φίλος με τον οποίο συζητάω ανοιχτά το θέμα της τριχόπτωσης, με είδε μετά απο καιρό, κοίταξε λίγο καλύτερα και έριξε τη θανατερή ατάκα "Δηλαδή τα χάπια του Άγγλου δουλεύουν, έ;"

ΑΚΟΜΑ διατηρώ μια επιφύλαξη, αλλά διάολε κοιτάω τις φωτογραφίες πλάι πλάι και "μιλάνε"....

kapa

Μέλος του προσωπικού

Αν δεν εβαψες το μαλλί σίγουρα δεν φανταζεσαι πράγματα ;D

ApofasismenosPsyxakias

*γέλια*

Είμαι υπερβολικά τεμπέλης για να βάφω μαλλί. Είμαι περίεργος δηλαδή σε άλλο ενάμιση μήνα τί θα σκάσει :tease:

Georgex6

Well-Known Member

ApofasismenosPsyxakias είπε:
http://img688.imageshack.us/g/lefttemple.jpg/

Είχα πει ότι δε θα πόσταρα πριν τον τρίτο μήνα, αλλά πλέον δεν φαντάζομαι πράγματα. Στο πολύ κοντινό του αριστερού κροτάφου, προσέξτε τις μικρές μαύρες τρίχες που πετάγονται παντού. Στην αρχή ήταν χνούδι και τώρα έχουν γίνει όλες κανονικές. Ενάμιση μήνα στη θεραπεία βλέπω και νιώθω διαφορά.

Κερασάκι στην τούρτα, ο μοναδικός φίλος με τον οποίο συζητάω ανοιχτά το θέμα της τριχόπτωσης, με είδε μετά απο καιρό, κοίταξε λίγο καλύτερα και έριξε τη θανατερή ατάκα "Δηλαδή τα χάπια του Άγγλου δουλεύουν, έ;"

ΑΚΟΜΑ διατηρώ μια επιφύλαξη, αλλά διάολε κοιτάω τις φωτογραφίες πλάι πλάι και "μιλάνε"....
μπορεις να μου δειξεις και τις αρχικες φωτος?

badday

New Member

Georgex6 στις φωτο φαινεται διαφορα :eek:. Απο εδω και περα να βγαζεις φωτος με το μαλι στις ιδιες συνθηκες.. πχ βρεγμενο κατω απο το ιδιο φως. ..λες να δουλευει το χαπι του αγγλου ..απιστευτο

Μπλουζα