Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφίες)

kwstakos

New Member
Απ: Η θεραπεία μου με TRX2: Φίδια ή Μπούκλες; (Με Φωτογραφί

μακαρι....ο χρονος θα διξει

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ApofasismenosPsyxakias

Καραφλοφυτευθείς Νεο-Κουκλεντές

Όπως σωστά είπε ο συνάδελφος, έπρεπε και στο δεύτερο σετ να 'χω ακριβώς ίδιες συνθήκες φωτισμού/λίγδας.

Ιδού λοιπόν.

Προσέξτε πως ο αριστερός κρόταφος "άνοιγε" προς τα μέσα στην αρχή της θεραπείας -το ίδιο και ο δεξίς, αλλά λιγότερο- και τώρα, 2 σχεδόν μήνες μετά έχει κλείσει εμφανώς. Το κέντρο το ίδιο.

http://img708.imageshack.us/g/dsc01740h.jpg/

Επαναλαμβάνω, τίποτε δεν είναι βαμμένο/φτιαγμένο. This looks like the real deal και αν και επιφυλακτικός, έχω πάρει χαρά :)

badday

New Member

Εχω φωτος που φαινομαι με μια χαρα μαλλι και αλλες που φαινεται η αραιωση. Οποτε απο εδω και περα ιδιες συνθηκες ποολυ σημαντικο

LOK

Member

Καλή επιτυχία ψιχάκια. Νομίζω πως δεν έχεις και την τρελή αραίωση για να φανεί η διαφορά... Είναι δύσκολο να διακρίνεις κάτι απο την φωτογραφία. Καλύτερα να περάσει λίγος καιρός ακόμα και να ξαναποστάρεις. Πάντος μας κάνεις χαρούμενους που βλέπεις αποτέλεσμα και ελπίζω να έχεις τα καλύτερα. keep walking!

edyuser1

Active Member

φίλε ψυχάκια πια είναι τα αποτελέσματα του τριχοτού σου δηλ πως βλέπεις τα μαλλιά σου δυνάμωσαν καθολου βλέπεις τριχόπτωση?

ApofasismenosPsyxakias

Αισθάνομαι σαφώς δυνατότερες τις τρίχες και πολύ πιο ζωντανές.

Το shedding μειώθηκε απο το πρώτο δεκαπενθήμερο και ήταν το πρώτο καλό πράγμα που είδα απο το TRX2. Έχανα 50-60 τρίχες το λούσιμο πριν το ξεκινήσω και τα είχα χρειαστεί πραγματικά. Έπαιρνα inneov, ιπποφαές, eclipta alba και ό,τι άλλο βοτάνι/συμπλήρωμα έβρισκα αλλά η τριχόπτωση συνέχιζε ακάθεκτη. Στο 10ήμερο με το TRX2 είδα 10-15 τρίχες στο λούσιμο και μάλιστα όλες λεπτές και αδύνατες -πριν έπεφταν και χοντρές και ό,τι να ναι.

Επίσης, πριν ξεκινήσω, το μαλλί δεν είχε φόρμα, χτενιζόμουν και 2-3 ώρες μετά, πέφταν οι τρίχες όπως να'ναι και φαίνονταν "τρύπες" στα πλαϊνά -όσοι έχετε μακρύ ή ημιμακρύ μαλλί με αραίωση ξέρετε τί λέω- ενώ τώρα μένει σταθερό και δυνατό στη θέση του. Αυτό μου έχει κάνει και τη μεγαλύτερη εντύπωση τελευταία. Παλιά έβγαινα και είχα άγχος ότι στο 3ώρο πάνω το μαλλί μου θα φαινόταν ψιλοχάλια. Τώρα κοιτάζω καθρέφτες και για πρώτη φορά εδώ και 2 χρόνια, με κλωτσάει μια ελπίδα καλή.

Αγωνιστικοί χαιρετισμοί!

ΥΓ Όντως, μέχρι τώρα η διαφορά είναι μικρή και αισθητή κυρίως σε μένα. Στο 6μηνο είμαι περίεργος τί θα έχω -ή όχι- δει.

Caherine

Member

hey psychakia!!

ενα έχω να σου πώ - στο Αγγλικό γιου ρουλ!!! 8)

και μια ακόμη ερώτηση... όσων αφορά το πίσω μέρος του τριχωτού - το μινοξ. υποτίθεται οτι δουλέυει καλύτερα εκέι - αν έχει παρόμοια τεχνολογία & αυτό γιατί ο ΤΟΜΑΣ ισχυρίζεται οτι είναι πιο ορατά τα αποτελέσματα στους κροτάφους !!!!??? ε? :p

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

tropheus είπε:
Καλή επιτυχία φίλε και Apofasismene Psyxakia. Μακάρι σύντομα μας φέρεις τα καλά νέα !

παρατηρησες τιποτα απο τα συστατικα φιλε

Potassium Chloride 191mg
Biotin 150mg (300% της RDA)
Carnipure (TM) tartrate 800mg
L-leucine 150mg
Isoleucine 75mg
Valine 75mg
Nicotinic Acid 40mg (250% της RDA)

χαχαχαχαχαχαχα ρε αυτο περιεχει BCAA και ειναι πανφτηνα
τα Bcaa ειναι
L-leucine 150mg
Isoleucine 75mg
Valine 75mg

τα χρησιμοποιουν σαν συμπληρωματα διατροφης οι bodybuilders εχω φαει αρκετα κιλα απο δαυτα

το εν λογο συσκευασμα γνωμη μου οτι ειναι Snake oil
και το αγοραζεις πανακριβα καθως αν το ψαξεις μπορεις να φτιαξεις το διαλυμα με κοστος κατω των 10 ευρω για ενα μηνα χρηση

xDante

Member

Παναγιωτης είπε:
[quote author=tropheus link=topic=2496.msg44544#msg44544 date=1294205033]
Καλή επιτυχία φίλε και Apofasismene Psyxakia. Μακάρι σύντομα μας φέρεις τα καλά νέα !

παρατηρησες τιποτα απο τα συστατικα φιλε

Potassium Chloride 191mg
Biotin 150mg (300% της RDA)
Carnipure (TM) tartrate 800mg
L-leucine 150mg
Isoleucine 75mg
Valine 75mg
Nicotinic Acid 40mg (250% της RDA)

χαχαχαχαχαχαχα ρε αυτο περιεχει BCAA και ειναι πανφτηνα
τα Bcaa ειναι
L-leucine 150mg
Isoleucine 75mg
Valine 75mg

τα χρησιμοποιουν σαν συμπληρωματα διατροφης οι bodybuilders εχω φαει αρκετα κιλα απο δαυτα

το εν λογο συσκευασμα γνωμη μου οτι ειναι Snake oil
και το αγοραζεις πανακριβα καθως αν το ψαξεις μπορεις να φτιαξεις το διαλυμα με κοστος κατω των 10 ευρω για ενα μηνα χρηση
[/quote]

τα κουμπώνει τα TRX2 όχι διάλυμα

άρα μπορούμε να πούμε οτι είναι snake pills ? :chinscratch
και τα υπόλοιπα συστατικά ?

kapa

Μέλος του προσωπικού

οσοι εχουν ασχοληθει με το bodybuilding τα εχουν κουμπωσει αυτα τα συστατικα.
τα κουμπωσα και εγω χρονια πριν

xDante

Member

kapamarou είπε:

οσοι εχουν ασχοληθει με το bodybuilding τα εχουν κουμπωσει αυτα τα συστατικα.
τα κουμπωσα και εγω χρονια πριν

μούφα δλδ ?
η μπορεί να του έδωσε κάποιο Boost λόγω κάποιων βιταμινών ?
Η χημική ένωση χλωριούχου καλίου (KCl) είναι ένα μέταλλο αλογονίδιο αλάτι αποτελείται από κάλιο και χλώριο . Σε κατάσταση καθαρή, είναι άοσμο και έχει ένα λευκό ή άχρωμο υαλοειδές κρύσταλλο εμφάνιση, με μια κρυστάλλινη δομή που διασπά εύκολα σε τρεις κατευθύνσεις. Κρυστάλλους του χλωριούχου καλίου είναι πρόσωπο με επίκεντρο το κυβικό . Χλωριούχο κάλιο που είναι μερικές φορές γνωστή ως « muriate ποτάσας, "ιδίως όταν χρησιμοποιείται ως λίπασμα .
psixakia κουμπώνεις λίπασμα ορέ :D :D :D :D :D

Χλωριούχο κάλιο που είχαν χρησιμοποιηθεί ως μέσο πυρόσβεσης , που χρησιμοποιούνται σε φορητές τροχοφόρων και πυροσβεστήρες . Γνωστή ως Super-K ξηρό χημικό προϊόν, ήταν πιο αποτελεσματικό από διττανθρακικού νατρίου σε ξηρά χημικά και είναι συμβατή με αφρό πρωτεΐνη . Αυτό πράκτορας έπεσε σε δυσμένεια με την εισαγωγή του όξινου ανθρακικού καλίου ( Μωβ-K ), ξηρό χημικό προϊόν στα τέλη της δεκαετίας του 1960, η οποία ήταν πολύ λιγότερο διαβρωτικό και πιο αποτελεσματική. Είναι ονομαστική Β και Γ πυρκαγιές.

να σε έχουμε υπόψη σε καμια πυρκαγιά :D :D :D :D :D :D :D
πλάκα κάνω έτσι ;D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

μούφα δλδ ?
η μπορεί να του έδωσε κάποιο Boost λόγω κάποιων βιταμινών ?
Η χημική ένωση χλωριούχου καλίου (KCl) είναι ένα μέταλλο αλογονίδιο αλάτι αποτελείται από κάλιο και χλώριο . Σε κατάσταση καθαρή, είναι άοσμο και έχει ένα λευκό ή άχρωμο υαλοειδές κρύσταλλο εμφάνιση, με μια κρυστάλλινη δομή που διασπά εύκολα σε τρεις κατευθύνσεις. Κρυστάλλους του χλωριούχου καλίου είναι πρόσωπο με επίκεντρο το κυβικό . Χλωριούχο κάλιο που είναι μερικές φορές γνωστή ως « muriate ποτάσας, "ιδίως όταν χρησιμοποιείται ως λίπασμα .
psixakia κουμπώνεις λίπασμα ορέ :D :D :D :D :D
οι θυλακες μπορει να διεγερθουν απο οτιδηποτε,το θεμα ειναι ποια ουσια θα μπορεσει να κρατησει την διεγερση περισσοτερο.
παραδειγμα εγω που δεν ειδα προκοπη απο μινοξιδιλη ισως να ειχα δει καλυτερα αποτελεσματα κανοντας ενα μπανιο την μερα στην θαλασσα απο το ιωδιο και το αλατι,το οξυζενε πως νομιζεις οτι δουλευει?

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

ειτε pill ειτε διαλυμα SNAKE ειναι για τα μαλλια

ApofasismenosPsyxakias

Λοιπόν, το κόνσεπτ με το TRX2 είναι ότι πέρα απο τα συστατικά -που όντως, κανένα δεν είναι κάποια γνωστή και φοβερή δραστική ουσία επι του τριχωτού- χρησιμοποιεί ένα medical device, τουτέστιν ο βιοχημικός τους (Έρχονται τα flames, τα κόβω) έχει κάνει πατέντα ώστε στο θύλακα να ρχονται με συγκεκριμένο τρόπο οι ουσίες και να δένουν με αντίστοιχους βιο-υποδοχείς.

Τέλος τέλος, η τριχόπτωση έχει όντως σταματήσει και το μαλλί δυναμώνει. Δεν θέλω να πείσω κανέναν, αλλά λεω ότι για μένα δουλεύει. Μπορεί να ναι το φυσικό cycling του μαλλιού μου ή να κλειδώνει το Norwood τώρα που 30αρίζω. Πάντως μέχρι στιγμής δουλεύει ή το placebo effect μοιράζει ψάρια και ψωμιά και δεύτε λάβετε.

Περισσότερα φώτο απντέιτς 17 Απρίλη.

Πάντως, αν κρίνω απ'τα άλλα χάμστερ στο baldtruthtalk.com, έχει δεν έχει πουλήσει 12 κουτιά ο Whitfield :D

ApofasismenosPsyxakias

Και για να είμαστε συνεπείς, εδώ είμαστε στους τρεις μήνες χρήσης :

http://img641.imageshack.us/g/dsc01866l.jpg/

Μεγάλες αλλαγές δεν υπάρχουν, ούτε κάποια επανέκφυση άξια λόγου. Η τριχόπτωση έχει σταματήσει εντελώς και οι τρίχες που χάνονται είναι όλες τους τελογενείς και ιδιαίτερα λεπτές, οπότε κάτι είναι κι αυτό. Στα extreme closeups έχω το χνουδάκι που ναι μεν πολλαπλασιάζεται αλλά δεν βαστάω και αναμμένη λαμπάδα για το αν θα γίνει αληθινό μαλλί.

Στο site λένε πως στους 5 μήνες πάνω, βλέπεις τα πρώτα "χοντρά" αποτελέσματα και ούτως ή άλλως, έχω άλλα τρια μπουκάλια. Μέχρι στιγμής, στη χειρότερη είναι όλα στο μυαλό μου και απλά έχει σταθεροποιηθεί η τριχόπτωσή μου, στην καλύτερη λειτουργεί ως maintenance. Δυο μήνες μείναν, κοντός ψαλμός αλληλούια.

ApofasismenosPsyxakias

Τώρα που ξαναβλέπω τις φωτό σε σχέση με τη μέρα 0, σαν να 'ναι καλύτερα τα πράγματα.

Άϊντα να ιδούμε, το επόμενο δίμηνο θα 'ναι το πιο ενδιαφέρον.

mindtrapper

Member

Lab_hair είπε:
[quote author=haircloningnow link=topic=2496.msg51137#msg51137 date=1302699019]
φιλε παρατησε το τωρα που ειναι νωρις........

Γιατι αν τα παρατησει "αργα" τι θα παθει?
[/quote]

$$$

akishellas3

Well-Known Member

μετα απο ενα εξαμηνο τουλαχιστον θα δεις αποτελεσματα ,υπομονη .

Μπλουζα