Η μεταμόσχευσή μου 2500 grafts

Wanderer

Active Member
καποια σπυράκια έχουν εμφανιστεί. Μου είπαν να βάλω fucicort για 5 μέρες. (οδηγια κλiνικής)

έχω διαβάσει κιόλας ότι καλό είναι να μην βάζουμε κάτι στην λήπτρια. Προφανώς και θα ακολουθήσω οδηγία κλινικης αλλά θα θελα και μια γνώμη.20241024_150523.jpg20241024_150404.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
καποια σπυράκια έχουν εμφανιστεί. Μου είπαν να βάλω fucicort για 5 μέρες. (οδηγια κλiνικής)

έχω διαβάσει κιόλας ότι καλό είναι να μην βάζουμε κάτι στην λήπτρια. Προφανώς και θα ακολουθήσω οδηγία κλινικης αλλά θα θελα και μια γνώμη.Προβολή συνημμένου 65608Προβολή συνημμένου 65607
Κάνεις ότι σου είπε η κλινική....κ εγώ είχα βάλει fucicort σε κάποια σπυράκια 1-2 που είχα βγάλει

Wanderer

Active Member
Xτύπησα ελαφρως το κεφάλι κοντα στο crown. Έντονα α
λλά όχι έντονος πόνος. Καθόλου αίμα.

Υπάρχει κοκκινίλα κοντά στο σημείο. Μπορεί να είναι και από σπυράκια γιατί έχω πιο κάτω. Απλά δεν αισθάνομαι σαν να είναι σπυράκι.
Σε περίπτωση που είναι από το χτύπημα, ακόμη και αν είναι εκεί τα μοσχεύματα, υπάρχει περίπτωση να μην μεγαλώσουν;

2 μήνες μετά την μεταμόσχευση είμαι σχεδον.
20241027_124314.jpg

20241027_124156.jpg20241027_124603.jpg20241027_124129.jpg

Τελευταία επεξεργασία:

Billy90

New Member
Xτύπησα ελαφρως το κεφάλι κοντα στο crown. Έντονα α
λλά όχι έντονος πόνος. Καθόλου αίμα.

Υπάρχει κοκκινίλα κοντά στο σημείο. Μπορεί να είναι και από σπυράκια γιατί έχω πιο κάτω. Απλά δεν αισθάνομαι σαν να είναι σπυράκι.
Σε περίπτωση που είναι από το χτύπημα, ακόμη και αν είναι εκεί τα μοσχεύματα, υπάρχει περίπτωση να μην μεγαλώσουν;

2 μήνες μετά την μεταμόσχευση είμαι σχεδον.
Προβολή συνημμένου 65680

Προβολή συνημμένου 65681Προβολή συνημμένου 65682Προβολή συνημμένου 65683
Πόσα PRP έκανες μέχρι στιγμής;

Wanderer

Active Member
Είμαι στους 2 μήνες μετά την μεταμόσχευση στην φαση του shedding. Παρατηρώ ότι κάποιες τρίχες έχουν πέσει, ενω αρκετές εδώ και αρκετές βδομαδές είναι υπερβολικά μικρές. Δηλαδή ούτε μεγαλώνουν ούτε έχουν πέσει.

Η ερωτηση μου είναι αν αυτό είναι φυσιολογικό στην φάση του shedding, σε περίπτωση που αυτές οι τρίχες είναι μοσχεύματα. Λέω "σε περίπτωση" γιατί ΠΡΙΝ την μεταμόσχευση κάποιες τρίχες είχαν κολλήσει στα 2-3 εκατοστά και σταμάτησαν να μεγαλώνουν. Δηλαδή οι άλλες τρίχες είχαν φτάσει και 8 εκατοστά και αυτές ήταν ακόμη στο ίδιο μέγεθος. Υπάρχει περίπτωση όταν ξυρίστηκε το κεφάλι, αυτές οι Native τρίχες που είχαν κολλη΄σει στα 2-3 εκατοστά, τώρα να έχουν κολλήσει σε μέγεθος κουκίδας λόγω ξυρίσματος?

Μπλουζα