Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι!Οι τρίχες θα πέσουν και θα βγούν καινούργιες!Κάποιες τρίχες που πέφτουν (όχι όλες) έχουν τέρμα κάτω κάτι εξτρα. Φυσιολογικό;
Τοπικη η Advace πουλάει. Νομίζω γύρω στα 60 Ευρώ και διαρκεί 2 μήνεςκαι για αντιμετώπιση της τριχόπτωσης: To λέω αυτό με αφορμή τα πολλα μηνύματα που διάβασα ότι είναι το βασικό φάρμακο η φίνα.
20η μέρα και έχω γαστρεντερίτιδα και ΙΣΩΣ και πυρετό ή κρυάδες.
Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί η ανάπτυξη των τριχών?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!!
Ψιτ...μεγάλε.. μας έχεις τρελάνει ε.
Σε ένα μήνα από τώρα ,αλλάζει η ώρα και πάει μια ώρα πίσω..μη σε δω εδώ μέσα να ρωτάς αν θα επηρεάσει την ανάπτυξη των τριχών..
Κάτσε εκεί χαλάρωσε και περίμενε κάνα 6μηνο να δεις τι έχει γίνει..
Άιντε σαν την χήρα στο κρεβάτι ολόκληρος άντρας.
Φίλε παίζει να έχω παρακολουθήσει την πορεία της ΜΜ σου πιο ενδελεχώς απ' την δική μουΣήμερα σχεδόν κλείνω 1 μήνα. Βάζω και μια παλιά 3 μέρες μετά την εμφύτευση για σύγκριση
Προβολή συνημμένου 65350
Προβολή συνημμένου 65351
Μπορείς ναι αλλά γνώμη μου είναι να το αφήσεις ακόμα να αναπνέει το τριχωτό σου!Δεν υπάρχει πρόβλημα επι της ουσίας αν θες να πας κάπου βάλε....Οι οδηγίες λένε μετά τον μήνα μπορείς κανονικότατα!Kmax fiber μπορω να βάλω 1 μήνα μετα την επεμβαση? σε κοντο μαλλί έχει νοημα?
Σε αυτο θα σου απαντησει καλυτερα ο @aeratos28Λόγω χρόνιο πρόβλημα με την αναπνοή από την μύτη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ λίγο Ronal πριν κοιμηθώ.
Στο ιατρείο μου είπαν είναι οκ. Σήμερα μου τελείωσε και χρησιμοποίσα λίγο Dymista που ειναι κορτιζονουχο και περιέχει AZELASTINE + FLUTICASONE PROPIONATE.
Υπάρχει περίπτωση να επηρεαστεί το αποτέλεσμα της μμ?