Παίζει και μια τρίτη εκδοχή. Πιο ξεκάθαρη. Να μην υπάρχει χρόνος για online παρακολούθηση νημάτων με άχρηστο περιεχόμενο. Από 15 μέρες σε όλους σας (aeratos, xristos87, ziggy). Για να μάθετε κάποια στιγμή να βάζετε και τελεία.
Η τριτη αυτη εκδοχη θα ισχυε αν δεν ειχες αντιληφθει τι ακριβως κανει το συγκεκριμενο μελος επι σελιδες
Δεν νομιζω ομως να μην το εχεις αντιληφθει.Μεχρι και συνοπτικο post του τι εχει γραψει εχω κανει.
Απο εκει και περα δεν μπορει να αποτελει δικο μου προβλημα η ελλειψη χρονου ενος διαχειριστη/συντονιστη.
Σιγουρα ομως αποτελει προβλημα και για το φορουμ και για τον διαχειριστη.Και φυσικα υπαρχουν και απλες λυσεις.
Οταν ενας διαχειριστης δεν εχει τον χρονο να κανει moderation σε θεματα συμπεριφορων τοτε οριζει συντονιστες που εχουν χρονο να το κανουν.
Δεν γινεται η δικη σου επιλογη να τα κανεις ολα μονος και κατ ομολογια σου ελλιπως αφου δεν εχεις χρονο να επιφερει σε εμενα ποινη επειδη καποιος με εχει απκαλεσει με δεκαδες προσβλητικα επιθετα
Η και καλα Σολομωντια λυση του "παρτε ολοι ενα μπαν για αχρηστο περιεχομενο" ειναι τελειως λαθος ειδικα απο την στιγμη που δημιουργηθηκε νημα για αχρηστο περιεχομενο.
Επιμενω λοιπον στην δικη μου εκδοχη.Στον βωμο της παρουσιασης της μεταμοσχευσης του χαιρει ασυλιας.
Και η επιλογη αυτη ειναι ξεκαθαρα δικη σου.
Το οτι εχεις προσφερει τα μεγιστα σε θεματα μεταμοσχευσεων ειναι κατι που πιστευω αναγνωριζουν οι παντες,φυσικα και εγω.Αλλο ομως αυτο και αλλο η ασκηση του συντονισμου.
Και σε αυτην θεωρω οτι εχεις παρει τον λαθος δρομο.Το γενικο ban ηταν δειγμα αυταρχισμου..
Και με βαση τα παραπανω αποφασισα να σταματησω την παρουσια μου στο φορουμ μετα απο 11 χρονια και γιατι με προσεβαλες προσωπικα με το ban αλλα και γιατι ειναι ξεκαθαρη η λαθος πορεια που εχει παρει το φορουμ.
Καλη συνεχεια στο φορουμ παρεα με συμπεριφορες τυπου aeratos.
Η παρουσιαση της μεταμοσχευσης του uber alles.