Έχεις δίκιο!Εγώ είμαι βεβαιότατος. Τσέκαρε.
Βέβαια έβαζα και μινοξ μέχρι πρότινος.
Έχεις δίκιο!Εγώ είμαι βεβαιότατος. Τσέκαρε.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν δε φτάσω στο 8μηνο δεν θα κρίνω.Ιουλιε θυμήσου το αυτό που θα σου γράψω τώρα .Θα κάνει ένα μπαμ και θα βελτιωθεί μέσα στους επόμενους 2-3 μήνες και μετά θα βελτιωθεί και στην λεπτομέρεια .Δεν πάει κάτι άσχημα .Βλέπω και τις εικόνες από τη δίκη μου μμ μήνα με το μήνα και συγκρίνω
Ιουλιε πας πολυ καλα και επειδή είδα και το νημα του @CVIAL δες τι διαφορά έκανε ο 5ος με τον 6ο μήνα και έπειτα...Δες επίσης ότι όταν τα έχεις κάτω ή στο πλαι δείχνουν καλυτερα απο όταν τα έχεις σηκωμένα πανω γιατί όταν είναι σηκωμένα από πισω περναει το φως καθώς δεν έχουν οπισθοφυλακή!! Το ίδιο είχα δει και με τον cvial αλλά όταν έκανε την 2η η πισω ζώνη σκοτεινιασε και την μπροστά!
Ληπτρια να φανταστώ δεν έχεις κουρεψει καθόλου ε? Μινοξ βάζεις κανονικά από την 15η μέρα?
Συμφωνώ!Ιουλιε πας πολυ καλα και επειδή είδα και το νημα του @CVIAL δες τι διαφορά έκανε ο 5ος με τον 6ο μήνα και έπειτα...Δες επίσης ότι όταν τα έχεις κάτω ή στο πλαι δείχνουν καλυτερα απο όταν τα έχεις σηκωμένα πανω γιατί όταν είναι σηκωμένα από πισω περναει το φως καθώς δεν έχουν οπισθοφυλακή!! Το ίδιο είχα δει και με τον cvial αλλά όταν έκανε την 2η η πισω ζώνη σκοτεινιασε και την μπροστά!
Ληπτρια να φανταστώ δεν έχεις κουρεψει καθόλου ε? Μινοξ βάζεις κανονικά από την 15η μέρα?
Συνεπέστατος φίλε SP!!!Μια χαρά πάει Ιούλιε, μείνε συνεπής στο πλάνο σου. Σε εσένα φαίνεται πεντακάθαρα το αποτέλεσμα, το οποίο είναι πολύ δυνατό για 5 μήνες.
Ασφαλώς!!!Αυτό που θα δεις σαν διαφορά είναι η εικόνα από εμπρός (που είναι και η πιο σημαντική). Πανοραμικές κλπ δεν έχουν νόημα σε αυτή την φάση ως προς την κάλυψη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εγώ είμαι υπομονετικός όσο γίνεται. Σκέφτομαι να μείνω συνεπής στο πλάνο, 2η σε κανα χρόνο για crown και touch upsΣυνεπέστατος φίλε SP!!!
Αδημονώ!
Ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου αισθάνομαι τόσο ανυπόμονος.
Εσύ φαίνεται να ξεμπερδεύεις γρήγορα γρήγορα!
Τι σκέφτεσαι για το μέλλον;
Ευχαριστώ ρε Vlafo!Ιούλιε
Μέχρι τώρα πας αρκετά καλά,έχεις ακόμα 1μηνα δυνατό,και μέχρι το 8μηνο θα ξέρεις πλέον.
Χαίρομαι για σένα και ήδη έχεις αλλάξει.
Ο δρόμος σου είναι μακρύς αλλά έκανες το πρώτο βήμα.
Thenks George!!!Μόλις είδα τις φωτό όταν άνοιξες το νήμα .
Μεγάλη αλλαγή φίλε, μπράβο χαίρομαι για εσένα .
Με δεδομένο ότι η φυτρωση και το texture είναι σε φάση εξέλιξης θα γίνεται όλο και καλύτερο .
Good luck