ΙΟΥΛΙΟΣ,dr. jose Lorenzo, fue 2401 grafts + 700 beard grafts 22-23/06/2022(2nd operation)

alex7

Well-Known Member
Για όλους εσάς που πιστεύετε ότι ένα NW6 επανέρχεται εντυπωσιακά όπως τα NW2 -3 να λάβετε υπόψιν σας ότι ελάχιστοι γιατροι αναλαμβάνουν τόσο δύσκολες περιπτώσεις και αν το κάνουν είτε έχουν πολύ φτωχά αποτελέσματα (όχι όπως του Ιουλίου) είτε πάνε σε συμβιβασμούς (κάλυψη μόνο της εμπρός περιοχής ).Τις περισσότερες φορές θα ακούσεις από τους γιατρούς ότι δεν σε αναλαμβάνουν .Μην συγκρίνετε το περιστατικό εδώ με αλλά του φόρουμ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Η περίπτωση του ΙΟΥΛΙΟΥ νομίζω ότι αξίζει να γίνει verified, οπότε Ιούλιε σε περιμένω για μετρήσεις και φωτό. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε λέπι στην λήπτρια μπορούμε να βγάλουμε αξιόλογα συμπεράσματα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Μα να και δύο φρεσκότατες με αραιή συννεφιά
1000003698.jpg
1000003689.jpg

LoverBoy

Well-Known Member
Βοηθάει και το χρώμα των μαλλιών σου να δείχνει πιο ομοιόρφο όλο!Να το χαίρεσαι και να έχεις Υγεία σου εύχομαι καθώς η εικόνα σου έχει αλλάξει προς το καλό!

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Η περίπτωση του ΙΟΥΛΙΟΥ νομίζω ότι αξίζει να γίνει verified, οπότε Ιούλιε σε περιμένω για μετρήσεις και φωτό. Δεδομένου ότι δεν υπήρχε λέπι στην λήπτρια μπορούμε να βγάλουμε αξιόλογα συμπεράσματα.
Πολύ ευχαρίστως!
Θα το αντέξομε;

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Για όλους εσάς που πιστεύετε ότι ένα NW6 επανέρχεται εντυπωσιακά όπως τα NW2 -3 να λάβετε υπόψιν σας ότι ελάχιστοι γιατροι αναλαμβάνουν τόσο δύσκολες περιπτώσεις και αν το κάνουν είτε έχουν πολύ φτωχά αποτελέσματα (όχι όπως του Ιουλίου) είτε πάνε σε συμβιβασμούς (κάλυψη μόνο της εμπρός περιοχής ).Τις περισσότερες φορές θα ακούσεις από τους γιατρούς ότι δεν σε αναλαμβάνουν .Μην συγκρίνετε το περιστατικό εδώ με αλλά του φόρουμ
Θα συμφωνήσω μαζί σου Alex.
Τα 6αρια έχουν πολλές δυσκολίες.
Ο φόβος μου ο μεγάλος ήτανε το δέσιμο με τις σχετικά χαμηλές γέφυρες και όχι τόσο το crown.
Τα 5αρια είναι πιο διαχειρίσιμα.
Έχω ένα θεματάκι εκεί βέβαια αλλά ανησυχούσα για τα χειρότερα.

ΙΟΥΛΙΟΣ

Well-Known Member
Πέρα από τις αναλύσεις που πολύ σωστά κάνουμε εδώ, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος,θα ήμουν αχάριστος.
Δεν αποφεύγω να κοιτάζω τον καθρέφτη, έχω απαλλαχτεί από το σύνδρομο της τζαμαρίας (το ασανσέρ επιμένει λίγο) και γενικά το χαίρομαι καθημερινά.
Άξιζε η προσπάθεια, κόπος πόνος λεφτά, έχουν ξεχαστεί ήδη.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

theoblue

Well-Known Member
Πέρα από τις αναλύσεις που πολύ σωστά κάνουμε εδώ, δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος,θα ήμουν αχάριστος.
Δεν αποφεύγω να κοιτάζω τον καθρέφτη, έχω απαλλαχτεί από το σύνδρομο της τζαμαρίας (το ασανσέρ επιμένει λίγο) και γενικά το χαίρομαι καθημερινά.
Άξιζε η προσπάθεια, κόπος πόνος λεφτά, έχουν ξεχαστεί ήδη.
Καλύτερα να παίρνεις τις σκάλες να μένεις και fit

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτές είναι πολύ εντυπωσιακές φώτο και δείχνουν και πολύ καλή φυσικότητα. Γενικά η πυκνοτητά σου δεν ενδείκνυται για μαλλί ανακατεμένο που δεν το έχεις στρώσει όπως σε κάποιες φώτο που έχεις ποστάρει, εκεί οποσδήποτε θα φανούν κενά. Η καλύτερη κάλυψη προυποθέτει μαλλί όπως πιο πάνω που είναι παράλληλο με το δέρμα (μετά το αρχικό τόξο της τρίχας) και δεν του δίνεις υπερβολικό όγκο. Πιο πίσω είσαι σαφώς ομογενοποιημένος χωρίς patches. Το που κυμάνθηκε ακριβώς η φύτρωση μπορούμε εύκολα να το δούμε από κοντά αφού έχουμε όλα τα σταστιστικά της επέμβασης και ξέρουμε ότι δεν είχες καθόλου μαλλί.

theoblue

Well-Known Member
Πιθανότατα κάνεις, πέρα από σένα, δε θα παρατηρεί τέτοιες λεπτομέρειες. Όλοι θα βλέπουν τη μεγάλη εικόνα ως μια εντυπωσιακή αλλαγή.
Όλοι μας δυστυχώς αναλωνομαστε σε ένα ατελείωτο κυνήγι του τέλειου ξοδεύοντας εν τέλει τα καλύτερα χρόνια μας αντί να τα απολαμβάνουμε. You Live Only Once ;)
Να έχεις την υγεια σου να μπορείς να το χαίρεσαι!
Πριν λίγα χρόνια αν έλεγες σε καποιον ότι θα γίνεις έτσι θα σε στέλνε σε τρελογιατρο

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
H αλήθεια είναι ότι όταν μπεις στο τρυπάκι των μμ και συνηθίσεις την νέα εικόνα σου πάντα θες κάτι ακόμα, κάτι παραπάνω. Συμβαίνει σε όλους και είναι απόλυτα φυσιολογικό. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις ο καλύτερος κριτής είναι πλέον ένα έμπειρο τρίτο μάτι.

bobby

Well-Known Member
Μπορεί σε πυκνότητα να περίμενες κάτι παραπάνω αλλά σκέψου ότι ήσουν αεροδρομιο…..οι μετρήσεις θα δείξουν ποσοστό φύτρωσης γιατί δεν ξέρω μήπως τελικά έχουμε υπερβολικές προσδοκίες με CV 5,4 και μήπως τελικά θα πρέπει να στοχεύουμε σε κάπως μεγαλύτερο.

Μπλουζα