Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Thank you crazy boy!!!Ιούλιε πέρα ότι είσαι εξαιρετικά συμπαθής σε όλο το φόρουμ,χαίρομαι για αυτή τη τεράστια αλλαγή που πραγματοποιησες.
Άλλοι στη θέση σου δε θα έμπαιναν καν στη διαδικασία αυτή.
Και πάλι μπράβο στον γιατρό για το εξαιρετικό αποτέλεσμα αλλά και σε εσένα για την επιμονή σου.
Καλή επιτυχία και στη τρίτη επέμβαση εύχομαι φίλε.
Ε υπερβολές αλλά κάτι έγινε!Με την τρίτη θα είσαι σούπερ! Ακόμα και τώρα που δεν έχεις ολοκληρώσει το πλάνο σε σχέση με την αρχική κατάσταση είσαι -20 χρόνια νεότερος!!!!
τρομερός είσαι, από αεροδρόμιο, έχεις μόστρα και ας είναι αραιή για την ηλικία σου καλή φαίνεταιΕ υπερβολές αλλά κάτι έγινε!
Σε ευχαριστώ πολύ bobby!!
Ειναι αραιη;τρομερός είσαι, από αεροδρόμιο, έχεις μόστρα και ας είναι αραιή για την ηλικία σου καλή φαίνεται
ας πούμε ότι προς τα πίσω δεν είναι μασίφ. το αραιή είναι λάθος ναιΕιναι αραιη;
Προς τα πισω ναι, μειωνεται η πυκνοτητα, αλλα νομιζα αναφερθηκες στην μοστραας πούμε ότι προς τα πίσω δεν είναι μασίφ. το αραιή είναι λάθος ναι
Όντως έχει συμβεί με κάποιους πελάτες!Ιουλιε φαντάζομαι άνθρωποι που θα έχουν να σε δουν πάνω από 3 χρόνια τι σοκ θα πάθουν, παίζει να μη σε γνωρίσουν.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Είναι!Ειναι αραιη;
Καλησπέρα!Καλησπέρα.
Ωραίο αποτέλεσμα Ιούλιε. Τώρα κλείνω και εγώ 1 χρόνο από τη δεύτερη μεταμόσχευση στην ίδια κλινική αλλά με διαφορετικό γιατρό. Και τις δυο τις είχαμε κάνει στο ίδιο χρονικό διάστημα. Ίδιος αριθμός τριχοθυλακίων ίδια καράφλα (πιθανώς εγώ σε χειρότερη κατάσταση)
που τώρα πλέον είναι παρελθόν και στους δυο μας. Η μόνη διαφορά ότι μου ρίχνεις 10 χρόνια αλλά προς τα πίσω.
Σε μένα η φύτρωση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί κυρίως στις δυο κορυφές και προς τα πίσω.
Καθώς ψηλαφίζω πιάνω αρκετά τριχάκια σαν γένια μιας εβδομάδας που μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν μπορούν να μεγαλώσουν. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.
Επίσης από Απρίλιο έχω τριχόπτωση περίπου 30 τρίχες ανα ημέρα και ανησυχώ.
Έχεις διαπιστώσει κάτι αντίστοιχο εσύ?
Αυτο ειπα κ εγω, πισω ειναι πιο αραια αλλα μπροστα ειναι πεναΕίναι!
Κοίταξε προσεκτικά αυτές που είναι στον ήλιο χωρίς να σε μπερδεύουν οι σκιές.
Η Μόστρα όμως όντως είναι εντάξει!
Με την Villa εκανες; Εχεις κανει παρουσιαση;Ωραίο αποτέλεσμα Ιούλιε. Τώρα κλείνω και εγώ 1 χρόνο από τη δεύτερη μεταμόσχευση στην ίδια κλινική αλλά με διαφορετικό γιατρό. Και τις δυο τις είχαμε κάνει στο ίδιο χρονικό διάστημα. Ίδιος αριθμός τριχοθυλακίων ίδια καράφλα (πιθανώς εγώ σε χειρότερη κατάσταση)
που τώρα πλέον είναι παρελθόν και στους δυο μας. Η μόνη διαφορά ότι μου ρίχνεις 10 χρόνια αλλά προς τα πίσω.
Σε μένα η φύτρωση δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί κυρίως στις δυο κορυφές και προς τα πίσω.
Καθώς ψηλαφίζω πιάνω αρκετά τριχάκια σαν γένια μιας εβδομάδας που μου δίνουν την εντύπωση ότι δεν μπορούν να μεγαλώσουν. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό.
Επίσης από Απρίλιο έχω τριχόπτωση περίπου 30 τρίχες ανα ημέρα και ανησυχώ.
Έχεις διαπιστώσει κάτι αντίστοιχο εσύ?
"Πριν το Θεό-μετά το Θεό"Με την Villa εκανες; Εχεις κανει παρουσιαση;
Αα οταν ειπε στην ιδια κλινικη καταλαβα στου Lorenzo"Πριν το Θεό-μετά το Θεό"
Συγνώμη για την παρανόηση jimΜε την Villa εκανες; Εχεις κανει παρουσιαση;