Κρεμα Fungoral

giannis1991

Well-Known Member
Απ: Κρεμα Fungoral

μαγκες γνωμη μου ειναι μην βαζετε και πολλα πραγματα στο κεφαλι....να βαζετε οσα αντεχετε....και τι εννοω.......
ολα απο αυτα που παιρνετε θα πρεπει να τα χρησιμοποιητε για μια ζωη(για οσο θελετε να διατηρησετε το αποτελεσμα)......οποτε επιλεξτε τα πιο χρησιμα και αυτα που νομιζετε οτι ειναι καλυτερα και μπορειτε να τα χρησιμοποιητε καθημερινα και μακροχρονια......
γιατι αν καποιος βαζει κρεμες,λοσιον κτλπ κτλπ καποια στιγμη θα βαρεθει........

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cool11

Well-Known Member

boost είπε:
Καλα τα λετε και τα λεμε. Αλλα να δω ποιος θα δωσει απαντησεις επιστημονικες και τεκμηριωμενες.... :chinscratch

Σωστη παρατηρηση.
Αγορασα κι εγω fungoral κρεμα απο μπακακο. Οταν βρω χρονο θα ασχοληθω μαζι της.
Αλλα δεν ξερω αν καταληξαμε οτι βοηθαει η κρεμα.

show_palmettos

New Member

βοηθαει οσο βοηθαγε το fungoral σαμπουαν στο big 3! αλλα δεν εχει sls και δε χρειαζεται να βαλεις μεσα στο σαμπουαν κετοκοναζολης (revita,fungoral,libroman,botaderm) λαδι για την αποφυγη της ξηροδερμιας που προκαλουνε.....ειπαμε οτι ενα σαμπουαν ή μια κρεμα που το αντικαθιστα δεν ειναι για μεγαλωμα τριχων ουτε για μπλοκαρισμα της dht ή των ανδρογονων...κινουμαστε στη θεραπεια μας παντα με μινοξ με φίνα ή ντουτα και με σπιρο ή φλουτα και το σαμπουαν το χρησιμοποιουμαι ενδιαμεσα των εφαρμογων των λοσιον αποκαταστασης

βοηθαει οσο βοηθαγε το fungoral σαμπουαν

την κρεμα την βαζεις 14 φορες την εβδομαδα για πολυ περισσοτερη ωρα ενω το σαμπουαν 2-3 φορες την εβδομαδα για 4-5 λεπτα... αρα σαφως η κρεμα ειναι πολυ καλυτερη

show_palmettos

New Member

καλυτερη απτο σαμπουαν αναλυσαμε πιο πανω για ποιους λογους ειναι..εννοειται αυτο
απλα οτι ειναι να παρεις θα το παρεις παλι απτην κετοκοναζολη....η κυρια θεραπεια ειναι μινοξ και φινα,αυτο εννοω

cool11

Well-Known Member

- Η καθημερινη χρηση δεν θα μας πειραξει, στον οργανισμο μας εννοω; (πιθανες κοκκινιλες, ερεθισμοι, δεν ξερω τι αλλο...)
- Ποσα λεπτα να την αφηνουμε στο κεφαλι? 30 ειναι καλα? μετα ξεπλενουμε με νερο?

show_palmettos

New Member

εσυ επιλεγεις ποσο θα την κρατησεις στο κεφαλι σου....σιγουρα πανω απο τριαντα λεπτα και το πολυ ως 7 με 8 ωρες.....οχι ομως κατω απο 30 λεπτα γιατι αλλιως δε δινεις τη δυνατοτητα στην κρεμα να δρασει...δεν ειναι σαμπουαν για να το χρησιμοποιησεις μονο 3-4 λεπτα...κρεμα ειναι

cool11

Well-Known Member

Γιατι το σαμπουαν fungoral λεμε οτι πρεπει να το βαζουμε ως 3 φορες τη βδομαδα, ενω για την κρεμα fungoral οτι μπορουμε να την βαζουμε καθε μέρα; Υπαρχει καποια διαφορα;

akishellas3

Well-Known Member

Eλα ντε,παντως η κρεμα απλονεται κ σε μεμωνωμενα σημεια ενω το σαμπουαν σε ολο το κεφαλι αλλα κ παλι δεν πρεπει να παιζει ρολο...

cool11

Well-Known Member

Ναι, αλλα πρεπει να εχουμε μια καλη επιστημονικη βαση για να αποφασισουμε για μια ενδεδειγμενη και προπαντων ασφαλη δοσολογια αν πουμε οτι βαζουμε σε τακτικα διαστηματα την κρεμα στο κεφαλι μας.
Περιμενω λοιπον συζητηση πανω σε αυτο το θεμα.

xDante

Member

Εγώ πάντως την αγόρασα και εδώ και μία εβδομάδα την βάζω καθημερινά .
θα δω πως θα παει για 1 μήνα με Fungoral Μόνο (γιατί ήδη βλέπω άνοδο ποιότητας της τρίχας) και στην συνέχεια θα βάλω και την μινοξ .
Η γνώμη μου είναι να τεστάρω πρώτα την κετο και στην συνέχεια να εισάγω μινοξ για να δούμε τι θα γίνει.
Την αφήνω κανα 8 ωρο πάνω . λέτε είναι πολύ ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairfull

Member

Εγώ την αραιώνω λίγο με σταγόνες από ένα DHT Blocker για να αλείφεται καλύτερα και την αφήνω όσο κοιμάμαι το βράδυ 6-8 ώρες δηλαδή!! δεν μου έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα! Άλλες φορές βάζω μερικές σταγόνες Jojoba oil.... αν νιώθω ερεθισμένο το δέρμα στο τριχωτό!!

cool11

Well-Known Member

Το θεμα ειναι οτι πειραματιζομαστε μονοι μας. Δεν υπαρχει καποιο ιατρικο guideline τι να κανουμε και τι οχι.
Για το ποσο συχνα, ποσο καιρο, πρεπει να βαζουμε την κρεμα.
Αυτο με προβληματιζει, για την μακροχρονια χρηση της κρεμας.

Τουλαχιστον στη μινοξ, στο ρεβιβο και αλλα σκευασματα, εχει οδηγιες και λεει την ενδεδειγμενη χρηση, δοσολογια κλπ.

Εδω παμε μονοι μας στο πελαγος με βαρκα την ελπιδα οτι το κανουμε σωστα.

xDante

Member

Πάντως απο ερεθισμό τπτ ;D τώρα δεν ξέρω τι παρενέργειες υπάρχουν απο την κετο . δεν είδα και καμιά σοβαρή πάντως στο χαρτάκι.

hairfull
είσαι ευχαριστημένος απο την
15% minoxidil+5% Azelaic Acid ?
σκέφτομαι να την χτυπησω απο "ebay.

cool11

Well-Known Member

Ερωτηση 1
Χρειαζεται απαραιτητα λούσιμο μετα απο την χρηση της κρεμας?

Ερωτηση 2
Με δεδομενο οτι χρησιμοποιω ηδη το regain foam & revivogen, και τα βαζω απο το απογευμα κι επειτα, ανα 4 ωρες, την κρεμα χρονικά, ποτε ειναι καλυτερα να την βαζω?
Πχ. βαζω regain στις 4, στις 8 βαζω revivogen. Nα βαζω την κρεμα fungoral στις 12 και να πεφτω για υπνο?

xDante

Member

1. το χαρτί δεν αναφέρει τπτ για λούσιμο μετά την εφαρμογή μόνο για πρίν λέει εμένα επειδή λαδώνουν τα λούζω στανταρ.

2. η έρευνα αναφέρει οτι οι τύποι λουζόντουσαν με μή φαρμακευτικά σαμπουάν. Αν το revivogen δέν είναι τέτοιο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

3. με τόσες μλκς που πάμε και βάζουμε σε λίγο θα βγάζουμε φύκια αντί για μαλλιά
:D
4. το νέο είδος θα ονομάζεται "Homo hairlossious Communitus patentius' με μαλλιά σαν της μέδουσας :D :D

xk

Active Member

εμενα το σαμπουαν δε μου παρουσιαζει τιποτα ξηροδερμιες και τετοια και ειναι μια χαρά...παρ όλα αυτα επειδη προσφατα πηρα αλοε βερα σαμπουαν κι εχω και το t/gel 3 σαμπουαν ειναι πολλά,οποτε βαζω στην ακρη το fungoral και παιρνω κρεμα.για να δουμε :chinscratch

Το 'χω παραθέσει και σε άλλο θέμα, αλλά μιας που υπάρχει και το αντίστοιχο εδώ, θα το ξαναπώ.
Την βάζω σύμφωνα με τις οδηγίες, δηλ. 2 φορές την ημέρα και δεν την ξεπλένω.
Βάζω μία το πρωί αφού ξυπνήσω και μία κατά τις 6-7 το απόγευμα, μετά το μπάνιο.
Η κρέμα δε μου φέρνει ξηροδερμία στο τριχωτό, αλλά ούτε μου προκαλεί και κνησμό.
Το σαμπουάν ναι μεν μου αφήνει την αίσθηση της καθαριότητας στο μαλλί, αλλά μου προκαλεί ξηροδερμία (απολέπιση) και κνησμό (φαγούρα). Επίσης τα φαινόμενα οξύνονται με τη χρήση της μινοξιδίλης, όπου κατά την εφαρμογή της, μετά από λούσιμο με fungoral σαμπουάν μου προκαλούσε και τσούξιμο.
Το πρωί επίσης, αφού εφαρμόσω την κρέμα, μετά από περίπου 1 ώρα βάζω και μινοξιδίλη.

ANAR

Well-Known Member

Τι εντυπώσεις υπαρχουν απο την κρεμα Fungoral απ οσους την χρησιμοποιούν;; :chinscratch

Μπλουζα