Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άγγελος είπε:Είναι πολύ νωρίς για να εκφέρω γνώμη.
Αλλά και πάλι τι να σας πω, εφόσον χρησιμοποιώ και DHT blocker και regrowth θεραπεία...
Φούντα το μαλλί ;D
kapamarou είπε:αραγε μπορει να κοντραριστει στα ισια με την μινοξιδιλη? :chinscratchμετα το καλοκαιρι σκεφτομαι να την ξεκινησω,μονο στους κροταφους για 8 ωρες καθε βραδυ
επιτελους ενα αποτελεσμα,κρεμομαι απο τα μουτρα σε αυτο το θεμα,ειναι το επομενο που θα δοκιμασω,ποσο καιρο την χρησιμοποιεις,και ποση ωρα την αφηνες?xDante είπε:Παιδιά η κρέμα πιστεύω είναι οτι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει . το χνούδι εχει αυξηθεί σημαντικά στο κεφάλι μου . πριν δεν είχα τπτ μονο τρίχες αραιές και καθόλου χνούδι.
με 2 ευρώ προϊόν αποτελέσματα ! ποιός θα το πίστευε. αναμονή και βλέπουμε πάντως τα πρώτα σημάδια είναι ενθαρυντικά![]()
GK είπε:Θα πάρω ζώνη υδραυλικών να βάζω πάνω τα μπουκάλια και τα σωληνάρια να τα κουβαλάω συνέχεια μαζί μου :'(
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
xDante είπε:Αυτό είναι ένα θέμα την ποσότητα δεν μπορώ να την καθορίσω.
Λίγο στα δάχτυλα μέχρι να την απλώσω στο δέρμα του κεφαλιού και να μην φαίνονται ασπρίλες. οχι σε όλο το κεφάλι φυσικά μόνο στις προβληματικές περιοχές. τώρα να στο μετρήσω ας πούμε λιγότερο μισό νύχι λίγο παραπάνω εκεί κινούμαι..