Μεντιζενες προσφορά...

giatrou

Member
Και πάνω που λέτε παιδιά που είχα φαντασιωθεί στα 50 μου ,οτι με 560ευρώ θα είχα μαλλιά,και έβαλα το μέιλ μου στη προσφορά (σήμερα μάλιστα με πήραν και τηλ. να κλείσουμε ραντεβού) σκόνταψα χθες στο φόρουμ σας... και έμαθα έννοιες-λέξεις άγνωστες! ...grafts, 45G/cm, οτι τα 1.1 και 1.2mm Punch κάνουν dotting(?) κλπκλπ. Θα ήθελα Να ρωτήσω τους φίλους εδώ μέσα, με χίλια ευρώ μπορώ να αναβαθμιστώ από καράφλας σε 'ο τύπος με τα αραιά μαλλιά' ή απλώς θα πετάξω λεφτα? Το crown ας υπάρχει, με ενδιαφέρει από την έναρξη του hairline μπροστα και μέχρι 5-6 εκατοστα παραπίσω (ας έχω μπόλικο κρόταφο)
και , θα έχω την αισθηση του ''ε! δεν είμαι και καράφλας...'' ? Κάποιοι εδω τα διατυπώνουν και μαθηματικά τα θέματα αν γίνεται ή όχι, κάποιοι άλλοι τα έχουν ήδη κάνει αυτά που εγώ θα! Παιδιά πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω φορτώσει τόσο με αυτά που διαβάζω που είμαι έτοιμος να πάρω τα κέντρα ένα ένα και να μοιράζω μπάτσες για τις θεωρητικές υποσχέσεις που δίδονται έναντι πραγματικών χρημάτων IMG_20180103_141340.jpg IMG_20180103_141350.jpg IMG_20180103_141405.jpg IMG_20180103_141416.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John1924

Active Member
Φυσικά και μπορεις να αναβαθμιστεις από καράφλας σε "ο τύπος με τα αραιά μαλλιά" απλώς να ξερεις οτι το "αραιά" σημαινει πως για να πας από τη μια τρίχα στην άλλη θα θέλεις 20 ευρώ ταξί. Κοινώς θα εισαι εμφανισιακά χειρότερα απ'οτι αν τα ξυριζες. Κοινώς κράτα τα λεφτά σου και μην ακους καμια διαφημιση. Η μ.μ. ειναι σοβαρή υποθεση και ως τέτοια κοστίζει. Αν δεν εισαι διατεθιμένος να αφιερωσεις κοπο (διαβασμα) και χρήμα, ξυρισε τα.

giatrou

Member
να γίνω πιο συγκεκριμένος... για την μπροστινη περιοχή 5χ5 με 45G/cm θέλω 1125 τρίχες, με 700 τριχοθυλάκια (1960 τρίχες) που το πουλάει η πςhair 1050 ευρώ δεν το βλέπετε με τίποτα??

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Άμα θέλεις να πιστέψεις κάτι απλουστευεις τα πάντα, οπότε:

1. 5Χ5 μόνο γήπεδα ξέρω, για επιφάνειες κάλυψης κεφαλιού (μπροστά μόνο) θες από 50-100cm2. Αν καλύψεις μόνο τα 50 θα είναι αστείο.

2. Το graft είναι γύρω στις 2.2 τρίχες (Μ.Ο).

Sent from my iPhone using Tapatalk

giatrou

Member
CVIAL έλαχιστο κοστος μιας περιπτωσης σαν τη δικη μου ποιο ειναι ? Αμα κινηθω προς τα 2.000 θα κανω κατι της προκοπης?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

giatrou

Member
Δηλαδή αμα δωσω τα 1500 τωρα και τα αλλα σε ένα χρονο απο τωρα για να δουμε και τι διορθωσεις χρειαζονται, ειναι μια καλη προσεγγιση ή θεωρεις οτι μια επεμβαση μπαμ και κατω ειναι καλυτερα?

aeratos28

Just aeratos
Φίλε αν βάλεις καλύτερες φωτό και πιο καθαρές θα έχουμε καλύτερη εικόνα..αλλά επειδή βλέπω και σε αυτές πολύ μεγάλη αραίωση,κανονικά ίσως ήθελες όπως το λες ,μια με 3000-3500€ τώρα και άλλη μια ίδια του χρόνου..για να είσαι κανονικός..αν όλα πάνε καλά και φυσικά όχι στα μεντιζενες

dimitris50423

Well-Known Member
Μαζεψε 3000ε το λιγοτερο για μια συνεδρια και μεχρι να τα μαζεψεις διαβαζε το φορουμ για να μαθεις που μπορεις να παρεις ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα. μπορεις να παρεις κατι καλυτερο απο το να μην εισαι απλως φαλακρος οχι φυσικα στα med* j.
διαβασε ωστε οταν το κανεις να πιασουν τοπο τα χρηματα που θα δωσεις. ;)

aeratos28

Just aeratos
Only greek please sir..ψάχνεις να σου πει κάποιος ότι ναι ρε κάντο έτσι όπως το λες ..θα δεις διαφορά κτλ..για να αναθαρρήσεις..δεν παίζει φίλε.για καλό στα λέμε δεν θέλει να σε απογοητεύσει κανεις να ξέρεις..

tasos33

Well-Known Member
Αν έχεις μόνο χίλια ευρώ, κράτα τα, το καλοκαίρι πήγαινε δύο βδομάδες διακοπές να το απολαύσεις και άσε την μμ. Με 1000 ούτε φράντζα δε φτιάχνεις.

John1924

Active Member
Σκέφτεσαι λάθος. Στην μμ. πρώτα διαβάζουμε τα βασικά τουλάχιστον της θεωριας, μετά κάνουμε πλανο, μετά επιλέγουμε την καταλληλότερη - επικρατέστερη κλινική ή κλινικες σύμφωνα με το πλάνο μας και έπειτα κοιτάμε να φέρουμε (όσο είναι εφικτο!) την τιμή στα μέτρα μας. Εσύ ξεκινάς τελείως ανάποδα. Θέλεις να πιστέψεις κάτι που δεν γίνεται. Διάβασε στο φόρουμ και θα καταλάβεις τι εννοώ.

giatrou

Member
έλα για παμε !!! όλοι οι καραφλες μου γινατε μπρουκληδες (μονο εγω ρε γμτ οχι) 1500-2000 ευρω εν μεσω κρισης ειναι 3-4 παλια
Αερατε τι λες?

Μπλουζα