Και πάνω που λέτε παιδιά που είχα φαντασιωθεί στα 50 μου ,οτι με 560ευρώ θα είχα μαλλιά,και έβαλα το μέιλ μου στη προσφορά (σήμερα μάλιστα με πήραν και τηλ. να κλείσουμε ραντεβού) σκόνταψα χθες στο φόρουμ σας... και έμαθα έννοιες-λέξεις άγνωστες! ...grafts, 45G/cm, οτι τα 1.1 και 1.2mm Punch κάνουν dotting(?) κλπκλπ. Θα ήθελα Να ρωτήσω τους φίλους εδώ μέσα, με χίλια ευρώ μπορώ να αναβαθμιστώ από καράφλας σε 'ο τύπος με τα αραιά μαλλιά' ή απλώς θα πετάξω λεφτα? Το crown ας υπάρχει, με ενδιαφέρει από την έναρξη του hairline μπροστα και μέχρι 5-6 εκατοστα παραπίσω (ας έχω μπόλικο κρόταφο)
και , θα έχω την αισθηση του ''ε! δεν είμαι και καράφλας...'' ? Κάποιοι εδω τα διατυπώνουν και μαθηματικά τα θέματα αν γίνεται ή όχι, κάποιοι άλλοι τα έχουν ήδη κάνει αυτά που εγώ θα! Παιδιά πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω φορτώσει τόσο με αυτά που διαβάζω που είμαι έτοιμος να πάρω τα κέντρα ένα ένα και να μοιράζω μπάτσες για τις θεωρητικές υποσχέσεις που δίδονται έναντι πραγματικών χρημάτων
και , θα έχω την αισθηση του ''ε! δεν είμαι και καράφλας...'' ? Κάποιοι εδω τα διατυπώνουν και μαθηματικά τα θέματα αν γίνεται ή όχι, κάποιοι άλλοι τα έχουν ήδη κάνει αυτά που εγώ θα! Παιδιά πείτε καμιά γνώμη γιατί έχω φορτώσει τόσο με αυτά που διαβάζω που είμαι έτοιμος να πάρω τα κέντρα ένα ένα και να μοιράζω μπάτσες για τις θεωρητικές υποσχέσεις που δίδονται έναντι πραγματικών χρημάτων