Μεντιζενες προσφορά...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τόσα είναι τα 2000€ όπως τα λες,αλλά στα χειρουργεία τέτοιου τύπου δεν υπάρχει αυτό που λες..αν θες να δεις αποτελεσματαρα σε τέτοιου είδους αραίωση σαν τη δική σου ,κοίτα το νήμα του cvial..2 επεμβάσεις στην Ισπανία.κοστος δεν σου λέω για να μην τρομάξεις,θα το δεις κοιτώντας τα νήματα του.χαχαχα

tasos33

Well-Known Member
Αν θες μαλλιά πρέπει να γίνεις Μπρούκλης, σε καμία κλινικη δε βάζουν τζάμπα μαλλιά, ακόμα και στα μεντι η προσφορά είναι για συγκεκριμένο αριθμό τριχων, που δε φτάνουν ούτε φαβορίτες να φτιάξεις. Μαλλιά ίσον χέρι στη τσέπη.

giatrou

Member
παιδια δεν θέλω να κανω διαφημιστικό σε σαμπουαν... μετρω τις τριχες μπροστά (γιατι μετριουνται πια οι πουτάνες...) και νομιζα οτι αν ειχα καμια 500αρια ή 1000 ακόμη θα ήμουν ευτυχής , ε και μετα μπήκα στο φόρουμ...
Ευχαριστώ όλους οσοι απάντησαν πάντως, θα πάω στην ενημερωση-παρουσιαση και θα σας γράψω τι μου είπανε έχει κάποιος καμια συμβουλή τι να ρωτήσω συγκεκριμένα? Αυτο με την εγγυηση που δινουν ''οτι σου πέσει το ξαναβαζουμε τζάμπα'' είναι μούφα?

giatrou

Member
πχ αν έβαζα μονο εδω πυκνά! και μετα μακρυμα ,θα ήταν αποτυχια λέτε? (παιδια ρωταω εσας γιατί δεν έχω ιδέα, και οι μαγαζατορες είμαι σιγουρος οτι θα πουν ''Θαυμάσια!!!!'' μαλια222.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εκείνο το «τριγωνάκι» που δεν θα πρέπει να είναι τριγωνακί, αλλά τόξο, κλπ, κλπ θα πρέπει να έχει μια έκταση περί τα 80-100cm2 στην δική σου περίπτωση. Αλλιώς θα είναι αφύσικο .

Sent from my iPhone using Tapatalk

kolias

Active Member
απο την στιγμη που οι προσδοκιες σου ειναι ταπεινες μαζεψε τουλαχιστον 3000 τραβα ahc και μην κουραζεσαι αδικα και θα παρεις αυτο που θες και δεν θα δειχνεις μπαρμπας!!!με λιγοτερα με αυτο που θα παρεις θα κλαψεις φιλε ........ θα δειχνεις γελοιος

Τελευταία επεξεργασία:

vag25

Well-Known Member
Δες τι μπορει να κανει ενας απο τους κορυφαιους με 6381 grafts

Και μετα σκεψου τι θα πετυχαινες εσυ με τα grafts που σου ειπαν εδω οι πολυ χειροτεροι απο αυτον.

giatrou

Member
παιδια μη παίρνουμε στο μεζέ τον πονο του άλλου, σας βεβαιω εσας τους άτυχους 25αρηδες οτι είναι το ίδιο ξενερωμα να βλέπεις τον ευατο σου χωρίς μαλλια σε όποια ηλικια και να το πάθεις. Δεν θέλω να βαλω μαλλια για να πηδάω γκόμενες , ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ το πάνω μέρος του κεφαλιου μου στο καθρέπτη ΑΥΤΟ. Τώρα αν ειναι να πουλήσω και ένα εξοχικο για να βαλω μαλλια οκ... ας μεινω έτσι... κρατάω απο τους ΔΥΟ φίλους που μπήκαν στον κόπο να μου απαντήσουν (και τους ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιέρωσαν) οτι μια 'τσουρουτικη' προσεγγιση στο θέμα θα με ξεφτιλισει παρα θα μου ανεβάσει το ηθικο. Συμφωνείτε όλοι σε αυτό? Υπάρχουν άλλες απόψεις? τα 2 χιλιαρικα στη περίπτωση μου δεν κανουν τίποτα??? (ας υπάρχει crown , ας είναι μεγάλο το άνοιγμα στους κροτάφους, αν το 'τοξο' που λέει ο CVIAL δεν είναι 80-100 αλλά 60+- το αποτέλεσμα θα φλερτάρει με τη σοβαρότητα ή με τη γελοιότητα ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kolias

Active Member
εγω δεν ειμαι 25 ειμαι στην ηλικια σου και μην νομιζεις οτι σε καταλαβαινω περισσοτερο απο ατι οι πιο μικροι μας φιλοι εδω μεσα αν γουσταρες το πανω μερος του κεφαλιου σου δεν θα ησουν μελος στο φορουμ .κανεις δεν παιζει με τον πονο σου ολοι τον ιδιο πονο εχουμε ....... αν δεν μπορεις να διαχειριστεις το θεμα με μια χιουμοριστικη διαθεση θα ειναι πολυ δυσκολο να διαχειριστεις την φωλα που θα φας αν δεν ενημερωθεις σωστα για την διαδικασια μεταμοσχευσης και πως το διαχειριζονται οι κλινικες που μπορεις να επιλεξεις βαση του μπατζετ που διαθετεις, ξεχνα τα 2000 βαλε αλλα 1000 και ειναι η μινιμουμ επιλογη σου οσο αναφορα αυτο να ξερεισ δεν ειναι απλα η γνωμη μου ειναι η πραγματικοτητα .για του λογου το αληθες κανε την ερευνα σου βλεποντας αποτελεσματα κατανοησε τα νουμερα και να θυμασαι οτι μιλαμε για τριχες οποτε οτι σου ταζουν περαν της πραγματικοτητας να ξερεις οτι ειναι παπατζα .φιλικα

Τελευταία επεξεργασία:

Tsek

Well-Known Member
Απο ότι αντιλαμβάνομαι το ζήτημά σου είναι το οικονομικό. Στην ahc η τιμή ειναι 3.000 Δοκίμασε αν σου κάνουν κάτι καλύτερο. Αυτό που ζητάς πάντως θα στο πετύχουν σαν αποτέλεσμα. Μίλα μαζί τους

giatrou

Member
Παιδια το καταλαβα αυτό που μου λέτε, και μαλλον με γλυτώσατε από μπελάδες!. dhi και ahc είναι τα ίδια από άποψη αποτελεσματος στην περιοχη των 3000 ?

Tsek

Well-Known Member
H dhi θα σου λεει αποτελεσμα μετρωντας τριχες ενω στην advance θα σου μιλανε για γκραφς. Υπολόγισε οτι στην advance θα σου βάλουν των διπλάσιο αριθμο τριχων απο οτι η dhi.

John1924

Active Member
Αυτο που ο φιλος πρεπει να καταλάβει ειναι οτι με τον τροπο που σκέφτεται για τη μ.μ. του, δεν σώζεται όπου και να παει. Ασε που το μπάτζετ που διαθέτει δεν φτανει ουτε για DHI ουτε για AHC. Αυτή ειναι η πραγματικότητα οσο κι αν δεν αρεσει και δεν σημαινει ότι όποιος την επισημαινει ειναι φραγκάτος και υπεράνω χρημάτων. Ας κανει λιγο υπομονη και αποταμιευση, να μαζεψει άλλες 2 χιλιαδες και να παει για μια διπλή συνεδρία στην AHC, πιεζοντας τους να ριξουν την τιμη. Ξεκαθαριζω ότι κατά τη γνώμη μου το πλανο αυτο δεν ειναι σωστό, αλλά ειναι η μονη περιπτωση να πετυχει ενα αποτέλεσμα που δεν θα δειχνει γελοιο. Με 2 και 2μιση χιλιαδες γκραφτς (δεν σχολιαζω καν τα περί 500 και χιλίων....) δεν θα κανει δουλεια.

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε μου ο μονος περιορισμος σου απο οτι βλεπω ειναι το οικονομικο. η δοτρια σου οσο μπορω να καταλαβω απο τις φωτο πρεπει να ειναι απο καλη εως αριστη. υποθετικα πιστευω οτι θα μπορουσες να καλυψεις μεγαλη περιοχη πανω ισως και ολη.
για να γινει αυτο θες grafts αρκετα. εφοσον δεν εχεις τα χρηματα για διπλη συνεδρια που θα μπορουσες να βαλεις 4500-5000 grafts δηλαδη κοντα στις 10000 τριχες μαζεψε 3000ε και ζητα απο ahc να σου βαλουν το λιγοτερο 2500 μοσχευματα.
για την μπροστα περιοχη θα γινει δουλεια και στο μελλον αν θελησεις το κατι παραπανω κανεις αλλη μια.
με 1000-1500ε που σου εχουν πει καποιοι απλα θα χασεις τα λεφτα σου.
Και μονο το μπροστα να φτιαξεις θα γινεις αλλος ανθρωπος. μεχρι τοτε διαβαζε το φορουμ. θα σχηματισεις και δικη σου γνωμη που θα εχει βαση. ;)

giatrou

Member
μαζεψε 3000ε και ζητα απο ahc να σου βαλουν το λιγοτερο 2500 μοσχευματα.
για την μπροστα περιοχη θα γινει δουλεια και στο μελλον αν θελησεις το κατι παραπανω κανεις αλλη μια
Μου κάνει αυτό πολύ! Συμφωνούμε όλοι? Έχει κάποιος άλλη άποψη ?
(Μη ξεχνάτε οτι για 560€ ξεκινησα κι εχω φτασει το τριχιλιαρο 10 posts μετα, 300€ το ποστ μου κοστίζει ΧΑΧΑΧΑ)

Stratos

Well-Known Member
Εγώ λέω να δεις βίντεο από τουρκικες κλινικές που κάνουν θαύματα και σε καλύτερη τιμή από Ελλάδα.

Μπλουζα