Μεντιζενες προσφορά...

dimitris50423

Well-Known Member
Εγω πιστευω οτι αν ειχες το χρημα ωστε να βαλεις 5000-6000 μοσχευματα και να εκμεταλευοσουν ολη τη δοτρια θα ησουν περιπτωση για διαφημιση. με την προυποθεση να πηγαιναν ολα καλα.
Αυτο γιατι ενω πανω εισαι αδειος νομιζω οτι η δοτρια πρεπει να ειναι πολυ καλη (αν και οι φωτο που εβαλες δεν ειναι καλης αναλυσης) και μπορει να δωσει μοσχευματα. Επισης στο τελικο αποτελεσμα θα σε βοηθησει και το γκριζαρισμενο μαλλι που δινει περισσοτερο illusion πυκνοτητας.
το τελευταιο καλο ειναι οτι το μαλλι που θα βγαλεις απο μεταμοσχευση και το αποτελεσμα που θα παρεις θα ειναι σταθερο για χρονια αφου μαλλον δεν θα χασεις σε μεγαλο βαθμο αλλα μαλλια. ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Δεν ασχολούνται με Ελλάδα?και γιατί έρχονται για consultation τότε

To εγραψα γιατι δεν διαβαζω τιποτα για τα consultations στην Ελλαδα απο την συγκεκριμενη κλινικη.
Ισως επειδη δεν μπαινω συχνα στο φορουμ να μην τα βλεπω εγω

Οκ thanks για την διορθωση

kolias

Active Member
Δεν θα παρει αξιοπρεπες αποτελεσμα απο καμια ελληνικη κλινικη.Τουλαχιστον στα δικα μου ματια κι απο οσα εχω δει απο κοντα τοσα χρονια ως κομμωτης.Ισως εχω εγω υψηλες προσδοκιες βεβαια και ο φιλος να μεινει ικανοποιημενος.
λογω της εμπειριας κατι ξερεις για να το λες
ας ελπισουμε ο φιλος να καταλαβει οσο το δυνατον καλυτερα πει τινος προκειται

John1924

Active Member
Moυ φενεται εκει στου βεκρη το εχουν καβαλησει το καλαμι και επισης τσιμπημενες τιμες βλεπω.Που ειναι τα περσινα τριχιλιαρα που βλεπαμε??
Κουμπαρε, σου λένε 3600 εννοωωντας ότι με την εκπτωση που θα σου κάνουν θα πάει στα 3. Παζάρι να γίνεται δηλαδή. Στο λέω από προσωπική εμπειρία...

giatrou

Member
Λοιπόν αναλυτική περιγραφή... Μέντι: κανένας επαγγελματισμός , η ενημερώτρια σούπερ τύπισσα ,γκομενάρα αλλά όταν τις είπα 'κωδικά' ... ''νομίζω οτι είμαι κλασσικο πεντάρι και τα λεφτά μου δεν επαρκούν να αγγίξω το Crown'' νομιζε ότι τις είπα ''συνέδεσε το κοκοψοψαρα με τα ψιψιψινια" κοινώς δεν κατάλαβε τίποτα... Προς τιμήν της ! μόλις καταλαβε οτι οι γνώσεις μου (ξέρετε...αυτές που απέκτησα διαβάζοντας τα ποστ του CVIAL και τα δικά σας τούτες τις 4-5 μέρες!!!!! ) μ'ολις λοιπόν καταλαβε οτι οι γνώσεις μου την υπερέβαιναν... φώναξε τη Γιατρό!!! Μια 50άρα+++ με σπαστά ελληνικά η οποία και αυτή δεν έδειξε ότι αντιλήφθηκε την ατάκα μου '' Εγω δεν θέλω juvenile hairline αλλά μια maturing έστώ και προς το Balding'' , και εκει που ξενέρωσα τελείως! είναι οταν αντιλήφθηκα , οτι ΔΕΝν κατάλαβε τη λέξη 'forelock'!!!!! ότι θέλω περισσότερα γκραφτς εκει.
Έτσι, ενώ με διαβεβαιωσε ότι μπορει να κάνει 45+γκραφτς /cm2 όταν τις είπα ""Είσαι σίγουρη ότι το έχεις επιτύχει αυτό? δείξε μου μερικές φωτό από τις επεμβάσεις σου'' Μου απάντησε: '' Δεν έχω γιατί δεν δέχονται τα περιστατικά να δείξουν το πρόσωπο τους" (ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΤΣΑ)
...φαίνεται στα μεντι δεν ξέρουν πως μπορείς να φωτογραφησεις ένα καράφλα χωρίς να δείξεις το προσωπο του... Παιδιά μπέσα σας μιλάω, το ραντεβόυ μου ήταν στην Ερμου ,πήγα με ΜΕΤΡΟ και στη πλατεία του Συντάγματος την ώρα που έβγαινα απο το μετρο για να πάω στο ραντεβόυ ένας πλανόδιος μουσικός τραγουδούσε το ''Δίχτυ'' και την ώρα που περνούσα μπροστά του έλεγε τους εξής στίχους... ''' αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει"" Παιδιά ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΘΗΚΑ!!! και είπα μέσα μου ''Χρηστάκο πηγαινε να ακούσεις, είναι αγένεια να μη πας , και φύγε...""...

tasos33

Well-Known Member
Νταξει περιγραφαρα από τις λίγες. Είσαι ωραίος. Πρόσεχε τι θα επιλέξεις όμως.

Λοιπόν αναλυτική περιγραφή... Μέντι: κανένας επαγγελματισμός , η ενημερώτρια σούπερ τύπισσα ,γκομενάρα αλλά όταν τις είπα 'κωδικά' ... ''νομίζω οτι είμαι κλασσικο πεντάρι και τα λεφτά μου δεν επαρκούν να αγγίξω το Crown'' νομιζε ότι τις είπα ''συνέδεσε το κοκοψοψαρα με τα ψιψιψινια" κοινώς δεν κατάλαβε τίποτα... Προς τιμήν της ! μόλις καταλαβε οτι οι γνώσεις μου (ξέρετε...αυτές που απέκτησα διαβάζοντας τα ποστ του CVIAL και τα δικά σας τούτες τις 4-5 μέρες!!!!! ) μ'ολις λοιπόν καταλαβε οτι οι γνώσεις μου την υπερέβαιναν... φώναξε τη Γιατρό!!! Μια 50άρα+++ με σπαστά ελληνικά η οποία και αυτή δεν έδειξε ότι αντιλήφθηκε την ατάκα μου '' Εγω δεν θέλω juvenile hairline αλλά μια maturing έστώ και προς το Balding'' , και εκει που ξενέρωσα τελείως! είναι οταν αντιλήφθηκα , οτι ΔΕΝν κατάλαβε τη λέξη 'forelock'!!!!! ότι θέλω περισσότερα γκραφτς εκει.
Έτσι, ενώ με διαβεβαιωσε ότι μπορει να κάνει 45+γκραφτς /cm2 όταν τις είπα ""Είσαι σίγουρη ότι το έχεις επιτύχει αυτό? δείξε μου μερικές φωτό από τις επεμβάσεις σου'' Μου απάντησε: '' Δεν έχω γιατί δεν δέχονται τα περιστατικά να δείξουν το πρόσωπο τους" (ΟΤΙ ΒΑΖΩ ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΦΙΑ ΛΟΓΙΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΤΣΑ)
...φαίνεται στα μεντι δεν ξέρουν πως μπορείς να φωτογραφησεις ένα καράφλα χωρίς να δείξεις το προσωπο του... Παιδιά μπέσα σας μιλάω, το ραντεβόυ μου ήταν στην Ερμου ,πήγα με ΜΕΤΡΟ και στη πλατεία του Συντάγματος την ώρα που έβγαινα απο το μετρο για να πάω στο ραντεβόυ ένας πλανόδιος μουσικός τραγουδούσε το ''Δίχτυ'' και την ώρα που περνούσα μπροστά του έλεγε τους εξής στίχους... ''' αν κάποτε στα δίχτυα του πιαστείς, κανείς δεν θα μπορέσει να σε βγάλει"" Παιδιά ΣΤΑΥΡΟΚΟΠΗΘΗΚΑ!!! και είπα μέσα μου ''Χρηστάκο πηγαινε να ακούσεις, είναι αγένεια να μη πας , και φύγε...""...

giatrou

Member
Α εννοείται ότι έιπα στη τύπισσα της ενημέρωσης ότι ''''η διεθνής βιβλιογραφία αναφέρει στατιστικό μέσο όρο το 2,2 άρα το 2,5 που υπολογίζεις το γκραφτ εμένα ΜΕ ΚΛΕΒΕΙ, και εδώ δεν συνυπολογίζω την παράμετρο της ηλικίας μου και τον υποιβιβασμό της πλειοψηφίας 3τριχων- 4τριχων σε μονά και στην καλύτερη περιπτωση σε 2τριχα""" ε... και τότε βγήκε απο το γραφείο και φώναξε τη Γιατρό...

koumparos

Well-Known Member
Eιμαι σχεδον σιγουρος οτι μετα το περας των ραντεβου σε συναρτηση με το καθημερινο διαβασμα δεν θα κανεις τιποτα και θα το αναβαλεις για αργοτερα.

@τζον ..μακαρι να ισχυει αυτο που λες αλλα μια επαρση,μια ανεξηγητη σιγουρια την εχουν.Μονο ενας αφελης μπορει να πιστεψει οτι μπαινοντας για μμ θα παρει 100% σιγουρα καλο αποτελεσμα.Καλο ειναι να κρατουν χαμηλο προφιλ διοτι αμα σκασουν 2-3 σερι μετρια η κακα αποτελεσματα λογο φυτρωσης βλεπω να μην παταει κανενας εκει.

John1924

Active Member
Eιμαι σχεδον σιγουρος οτι μετα το περας των ραντεβου σε συναρτηση με το καθημερινο διαβασμα δεν θα κανεις τιποτα και θα το αναβαλεις για αργοτερα.

@τζον ..μακαρι να ισχυει αυτο που λες αλλα μια επαρση,μια ανεξηγητη σιγουρια την εχουν.Μονο ενας αφελης μπορει να πιστεψει οτι μπαινοντας για μμ θα παρει 100% σιγουρα καλο αποτελεσμα.Καλο ειναι να κρατουν χαμηλο προφιλ διοτι αμα σκασουν 2-3 σερι μετρια η κακα αποτελεσματα λογο φυτρωσης βλεπω να μην παταει κανενας εκει.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Στη συνάντηση που πήγα μέσα στις γιορτές για τον πρώτο μετεγχειρητικο έλεγχο της κατάστασης μου, αρχισαν να λένε τα ίδια σε φίλο που με συνόδευε γιατί ενδιαφέρεται για μμ. εκεί. Θα γίνεις τουμπανο και τα κλασικά. Δεν αντεξα και λεω στην κοπέλα "καλά κρατήστε και μια πισινή, είναι τελείως στρατηγικό λάθος να μην αφήνετε περιθώριο για στραβή". Μου λέει δεν παίζει τέτοιο ενδεχόμενο. Και της απάντησα ακριβώς αυτό που λες. Ότι στην πρώτη σοβαρή αποτυχία θα τρέχουν και δεν θα φτάνουν. Άβυσσος...

John1924

Active Member
@giatrou Εκεί στη Μεδι έπρεπε να τους συνιστουσες να μπουν στο hairloss.gr να διαβάσουν τουλάχιστον τις βασικές αρχές των μμ. μπας και μάθουν 5 πραγματα, τουλαχιστον να μη γίνονται ρόμπες στις συναντήσεις με ενημερωμένους υποψήφιους πελατες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sven

Active Member
Προτείνω να πάει ο στριπαρ στα μεντι η μπερκμαν και να τους αρχησει στις ψαγμένες ερωτήσεις να και μετά να ποσταρει εδω τις αντιδράσεις τους :p

piros75

Well-Known Member

Εντάξει, από τα καλύτερα posts που έχω διαβάσει τόσα χρόνια εδώ μέσα. Respect.
Στο δια ταύτα, όπως σου είπα, ο μόνος τρόπος να λύσεις τις απορίες σου (και τις δικές μας) είναι να πας να κάνεις σοβαρές μετρήσεις (δότρια: πόσες τρίχες/εκ2, αναλογία μονότριχων με πολύτριχα, πόσα μπορείς να δώσεις χωρίς να αραιώσει η δότρια λήπτρια: μέγεθος περιοχών προς κάλυψη, σχεδιασμός με μαρκαδόρο και σαφείς μετρήσεις). Αν κάνεις τα παραπάνω θα βοηθήσεις πολύ τον εαυτό σου να καταλάβει τι πραγματικά χρειάζεσαι, αν μπορείς να το αποκτήσεις, και πως θα το αποκτήσεις. Τελικά θα έχεις μια πλήρη εικόνα και μετά μπορείς να διαλέξεις με την ησυχία σου την καλύτερη κλινική για σένα (και για την τσέπη σου).

giatrou

Member
Καταρχάς χρωστάω μια ενημέρωση για τα Highlands,
ένα θα σας πω: Να πάτε!!!
Πήγα Εδιμβούργο νοίκιασα ένα κασκαι και τη γύρισα όλη με τη σύντροφό μου. 2500χιλιομετρα έξι μέρες
Εντάξει μου στοίχισε
2-3 χιλιάδες grafts
Αλλά άξιζε!!!
Όποιος μπορεί , του προτείνω να το κάνει αυτό το ταξίδι

Συνημμένα

• FB_IMG_1657466936970.jpg
    FB_IMG_1657466936970.jpg
    195.9 KB · Προβολές: 34
Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα