Σε λίγο θα χουμε και John_John1 ..Και ο dr laorwang από ταυλανδη νομίζω .
Σε λίγο θα χουμε και John_John1 ..Και ο dr laorwang από ταυλανδη νομίζω .
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Σε λίγο θα χουμε και John_John1 ..
δν βρηκα και πολλα για τον pekiner , ουτε καν το official site του , εχει σελιδα στο fb που δειχνει αποτελεσματα με φωτογραφιες before - after τα οποια δν με τρελαναν κι ολας επισης πιστευω οτι δν μπορεις να καταλαβεις το αληθινο αποτελεσμα απο μονο 2 φωτος , πρεπει να υπαρχει βιντεο , οσο για το HLC δν εχω καταλαβει ακριβως τι παιζει, ειναι κλινικη με πολλους γιατρους? και πως ξερουμε ποιος εκανε ποια επεμβαση?
Και όμως CVIAL υπάρχει και είναι και από τους πρωτοπόρους Dr Pathomvanich
Τον ήξερα εδώ και μια δεκαετία όταν άρχισα να ψάχνω για μεταμοσχεύσεις
Και ο dr laorwang από ταυλανδη νομίζωΠροβολή συνημμένου 50881
Το ρεκτιφιέ ήταν το παρασύνθημα, ελπίζω να είναι μόνο «επιφανειών» Χαχααχ .Άριστα. Ο John-John για συνοδός που ξέρει και τα κόλπα, καμμιά 10ρια μέρες διακοπές και μετά ρεκτιφιέ με Ταιλανδέζικο μασαζάκι για να στρώσει και το πιάσιμο από το χειρουργείο και ότι άλλο προκύψει.
Πέραν της πλάκας όμως είναι προφανές ότι κάθε χώρα έχει γιατρούς που κάνουν μμ. Εδώ όμως συζητάμε για τσεκαρισμένους γιατρούς που σήμερα είναι world class.
ΚαλA cVIAL και εσυ κοσμογυρισμενος νομιζω ξερεις απο ταιλανδεζικα μασαζ. Νομιζω εχεις παει κιολας?
Ο Κ. Αναστασακης παντως εχει παει με την δουλεια του νομιζω ΣΕ συνδιασμο με διακοπες . Εγω παντως φευγω 29 Δεκεβριου να ξεκουρασω τα γερασμενα μου grafts.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
O Freitas πράγματι τα στήνει κατά τέτοιο τρόπο τα g και έχει τέτοια διάταξη τόσο smoothly,που ουσιαστικά του προσδίδει μια έξτρα φυσικότητα.δν ξερω αμα ειναι η ιδεα μου αλλα ο Dr.freitas σε σχεση με τον peniker απο αυτα π ειδα ειναι οτι δειχνει τις τριχες στο hairline καπως να φαινονται πιο "ηρεμες" και αυτο κανει το αποτελεσμα να φαινετε πιο καλο και φυσικο η αυτο εχει να κανει με την τριχα και δερμα του καθενος και δν εχει να κανει με τον γιατρο? Για Lupnazula τι εχετε να πειτε?
δν ξερω αμα ειναι η ιδεα μου αλλα ο Dr.freitas σε σχεση με τον peniker απο αυτα π ειδα ειναι οτι δειχνει τις τριχες στο hairline καπως να φαινονται πιο "ηρεμες" και αυτο κανει το αποτελεσμα να φαινετε πιο καλο και φυσικο η αυτο εχει να κανει με την τριχα και δερμα του καθενος και δν εχει να κανει με τον γιατρο? Για Lupnazula τι εχετε να πειτε?
δν εχουμε ολοι και λεπτες και πιο χοντρες τριχες? Αν ναι τοτε ειναι αυτο που λεει ο vlafo!Παίζει ρόλο και το πάχος της τρίχας (οι λεπτές έχει μεγαλύτερο πλεονέκτημα) καθώς και το αν είναι ίσες/σπαστές/σγουρές. Σαφώς παίζει ρόλο και ο γιατρός.
Ακριβώς αυτό.O Freitas πράγματι τα στήνει κατά τέτοιο τρόπο τα g και έχει τέτοια διάταξη τόσο smoothly,που ουσιαστικά του προσδίδει μια έξτρα φυσικότητα.
Μια χαρα το βλέπεις.
Ακριβώς αυτό.
Φαίνεται ότι παίρνει τα κατάλληλα (σε πάχος-thin, λάμψη-light, και ρυθμό ανάπτυξης-slow growing) grafts
χεχ σε ευχαριστώΑυτά μόνο σε ταινία του Netflix. Ωραίο όμως σαν σενάριο, έχεις οίστρο.