Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
που την βλεπεις την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ακομα στο 4μηνο ειναιΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ?
Φαίνεται που οδηγεί το πράγμα........Και ήδη φάνηκε απο τι πρώτες φώτο της τοποθέτησηςπου την βλεπεις την ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ακομα στο 4μηνο ειναι
4 μηνες ειναι πολυ νωρις για να πουμε το οτιδηποτε, στο 5μηνο ναι κατι φαινεται, επισης οι φωτο δεν ειναι πολυ καλης αναλυσης. Απο την τοποθετηση πως καταλαβαινεις αν θα παει καλα;Φαίνεται που οδηγεί το πράγμα........Και ήδη φάνηκε απο τι πρώτες φώτο της τοποθέτησης
Κατά την δική μου άποψη φαίνεται "πυκνό" το μαλλί του για τον 4ο μήνα σε σχέση με αυτό που είχε πριν!Απο εκεί και πέρα ναι πιστεύω ότι μια καλή δουλειά δείχνει απο την σωστή τοποθέτηση και φαίνεται απο την αρχή!Πράγμα που φαίνεται απο την φύτρωση που έχει τόσο νωρίς!Είδες πίσω πόσο άδειο ήταν πριν το μαλλί του?Οπότε για 4 μήνες καλά τον πάει!4 μηνες ειναι πολυ νωρις για να πουμε το οτιδηποτε, στο 5μηνο ναι κατι φαινεται, επισης οι φωτο δεν ειναι πολυ καλης αναλυσης. Απο την τοποθετηση πως καταλαβαινεις αν θα παει καλα;
Καλησπερα Για τιμή επειδη καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη δεν συμαινει ότι θα ισχύει το ιδιο και σε αλλες μεταμοσχευσεις. Πληρωσα 5000 αλλα δεν πηγε συμφωνα με τα τρυχοθυλακια ο γιατρος μου ειπε οτι θα κανουμε 2ημερο και παμε για οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμαΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!ΑΠΛΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ!ΤΙΜΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ?
βγάζει αρκετά τριχοθυλάκια πάντως ο γιατρός στο διήμερο, ώστε να σου καλύψει οσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια σε μια επέμβαση. Γενικά τα χρειαζόσουν τα 5200 grafts. Η τιμή καλή φαινεται επίσης, σου βγηκε λιγο κάτω από 1ευρω/graftΚαλησπερα Για τιμή επειδη καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη δεν συμαινει ότι θα ισχύει το ιδιο και σε αλλες μεταμοσχευσεις. Πληρωσα 5000 αλλα δεν πηγε συμφωνα με τα τρυχοθυλακια ο γιατρος μου ειπε οτι θα κανουμε 2ημερο και παμε για οσο το δυνατον καλυτερο αποτελεσμα
εχω αρχισει φινα μετα την μεταμοσχευση 1mgβαζεις μινοξ? φινα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι ο γιατρός προσπάθησε να κάνει το μέγιστο δυνατό. Καλό αποτέλεσμα και σε σέναΑπίστευτο ... εβαλες και πιο πολλά απο μένα!
Σου εύχομαι το καλυτερο αποτέλεσμα!
Μπράβο φίλε μου!Σημαντικό που έχεις ένα αποτέλεσμα που σε ικανοποιεί και για την τιμή που πλήρωσες είναι σούπερ!!!Κάτω του ευρώ το τριχοθυλάκιο!!!Δεν έχουμε όλοι την δυνατότητα για εξωτερικό και όταν υπάρχουν τέτοια αποτελέσματα είναι εμψυχωτικά για Low budget ΜΜ εντός Ελλάδας!Το όνειρο αξίζει σε όλους!Μέχρι τώρα φαίνεται ότι πηγαίνει πολύ καλά η φυτρωση αρχίζει πυκνώνει και έκανα και το πρώτο κούρεμα αλλά τώρα θα τα αφήσω να μακρύνουν κι άλλο