montecristo
Well-Known Member
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα φιλε...ο συγκεκριμένος γιατρός έχει δείξει θετικά δείγματα πάντως και πιστεύω αποτελεί μια καλή και προσιτή επιλογή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εσύ στους πόσους μήνες είσαι και πόσα τριχοθυλάκια έβαλες ;Καλησπέρα ! New here
Έκανα πριν κάποιους μήνες στην ίδια κλινική και εγώ μεταμόσχευση κ χαίρομαι που βλέπω αυτό το αποτέλεσμα σε εσενα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα μου και εγώ μέχρι τώρα κ περιμένω να δω πως θα είναι στο τέλος του 12μηνου!
Είμαι στο εξάμηνο και έβαλα 4500 περίπου και 2.6 αν θυμάμαι καλά extraction rate. Ισως να κάνω ένα post κ εγώ με την πορεία της μεταμόσχευσηςΕσύ στους πόσους μήνες είσαι και πόσα τριχοθυλάκια έβαλες ;
στο 6μηνο θα έχει δείξει που πάει το αποτέλεσμα σου...καλό θα ηταν να κάνεις και εσύ μια παρουσίαση με την πορεία σου μέχρι τώρα να υπάρχει και μεγαλύτερο δείγμα από το γιατρό.Είμαι στο εξάμηνο και έβαλα 4500 περίπου και 2.6 αν θυμάμαι καλά extraction rate. Ισως να κάνω ένα post κ εγώ με την πορεία της μεταμόσχευσης
Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά επειδή λόγω δουλιάς είμαι στο εξωτερικό ξέχασα να απαντήσω. Το γιατρό το διάλεξα ύστερα από έρευνα που έκανα και τα αποτελέσματα που είδα με ενθουσίασαν επίσης η αμεσότητα του γιατρού και ειλικρίνεια. Και τέλος η τιμή ήτανε αρκετά καλή σε σύγκριση με άλλες κλινικές που λογικά θα μου δίνανε το ίδιο και ίσως λιγότερο αποτέλεσμα αλλά θα φανεί στο δωδεκάμηνοΦαινεται να σου έκανε πολυ καλή δουλειά ο γιατρός, μπράβο . Πολύ μεγάλη η αλλαγή σου . Ανάμεσα σε ποια αλλη κλινική ήσουν και κατέληξες τελικά σε αυτή την κλινική για την επέμβαση σου;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.