Απίστευτο story! Φίλε Robert έπαθα λίγο πλάκα με όλα όσα περιγράφεις και πραγματικά σου εύχομαι να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται γιατί αυτό που μετράει είναι να είσαι καλά εσύ. Για μένα, δεν έπρεπε να σε βάλει μέσα με τίποτα! Πρώτα αγωγή, θεραπεία και όταν θα ήταν safe, να σε καλούσε να το προχωρήσετε. Δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αλλά σε κάθε περίπτωση, το ρίσκο που πήραν είναι πάρα πολύ μεγάλο! Επειδή έχω κάνει δυο μεταμοσχεύσεις και έχω περάσει συνολικά τρεις μέρες μέσα σε session room, καταλαβαίνω απόλυτα το ξενέρωμα που έφαγες με όλα αυτά που έζησες. Το κάνω εικόνα, να τρέχει πύον την ώρα της εμφύτευσης και παίρνω ανάποδες, ειλικρινά. Μιλάμε για τρέλα. Επίσης, δεν ξέρω αν πλήρωσες παραπάνω για ακούρευτη αλλά αυτό που έκανες δεν είναι ακούρευτο σε καμία περίπτωση. Είναι το κλασσικό πεζοναυτικό, έτσι έκανα και εγώ τη δεύτερη πριν κάνα μήνα. Κοίτα να φτιάξεις την ψυχολογία σου και πήγαινε και σε κανέναν ΚΑΛΟ δερματολόγο να σε παρακολουθεί. Επίσης, σε περίπτωση που δεν πετύχεις φύτρωση, ψάξου να δεις τι μπορείς να κάνεις. Υπέγραψες κάποιο χαρτί εγγύησης αποτελέσματος ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων? Αν ναι, δες το και αυτό. Σου εύχομαι τα καλύτερα φίλε.