Μεταμοσχευση μαλλιων στην advance hair clinic απο των κύριο αναστασιο βεκρη

danceworld_2001

Well-Known Member
Στο τελευταίο consultation του Γεωργίου είχε έρθει ένα παιδί από το φόρουμ που είχε κλείσει μμ προσεχώς. Ήρθε για τις τελευταίες λεπτομέρειες. Το παιδί είναι ο γνωστός του panos1982. Είχε μια έξαρση θυλακίτιδας, τον εξέτασε ο γιατρός και του είπε πως δεν μπορεί να γίνει επέμβαση και η επέμβαση πήρε αναβολή αφού το παιδί κάνει ολοκληρωμένη θεραπεία θυλακίτιτας. Οπότε τα συμπεράσματα δικά σου. Η ενέργεια και επιλογή στο κεφάλι του Robert απλά εγκληματική, μην πω κακουργηματική.

Κανονικά ο γιατρός δεν έπρεπε να αρχίσει την διαδικασία. Υποτίθεται ότι τις πρώτες 10 μέρες δεν ακουμπάμε τα graft για να μην τα μολύνουμε με μικροβια. Εδώ τα graft έκαναν παρέα στο πύον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Tsek

Well-Known Member
Αδερφέ δεν λέμε ότι είπες κάτι εσύ.ο tsek προσπάθησε να δικαιολογήσει την τιμή λέγοντας κάτι τέτοιο..αν κάνω λάθος σε αυτό,ζητώ συγγνώμη από tsek..αλλά δεν νομίζω ότι λέω κάτι λαθος
Προσπάθησα αλλα με πιάσατε.

robert

Member
η διάγνωση του στον Γεωργίου έγινε στο consultation, στο δικό μου consultation των Σεπτέμβριο δεν είχα τίποτα στην ημέρα της μ.μ την δεύτερα διαπίστωσε ο γιατρός την θυλακίτιδα, κνησμό και μου το είπε ο άνθρωπος, αλλά κακός η καλός δεν με έστειλε σπίτι μου, δεν του είχα δώσει ακόμα λεφτά, παρά μόνο την προκαταβολή, φαντάζομαι, δεν ξέρω η θυλακίτιδα έχει στάδια και στάδια, δεν ξέρω, μου είπε μόνο ότι θα συνεχίσουμε την αντιβίωση και μετά την μ.μ και προχωράμε. τώρα αν δείτε την φωτογραφία παραπάνω του λουσίματος δεν νομίζω να έχω κάτι. και παλι την θυλακιτιδα αυτος την διαιγνωσε, δεν μου το εκρυψε που φανταζομαι θα μπορουσε.

aeratos28

Just aeratos
Robert,δεν έπρεπε να σε βάλει στο χειρουργείο ..ότι και να λες τώρα φαίνεται σαν προσπάθεια υπεράσπισης του..δεν ξέρω αν το θες η όχι αλλά αυτό φαίνεται.

danceworld_2001

Well-Known Member
Συμφωνώ, ωστόσο ένας σωστός γιατρός σε εξετάζει προσεκτικά και την ημέρα της μμ και αν δει κάτι τέτοιο, η διαδικασία γίνεται abort.

η διάγνωση του στον Γεωργίου έγινε στο consultation, στο δικό μου consultation των Σεπτέμβριο δεν είχα τίποτα στην ημέρα της μ.μ την δεύτερα διαπίστωσε ο γιατρός την θυλακίτιδα, κνησμό και μου το είπε ο άνθρωπος, αλλά κακός η καλός δεν με έστειλε σπίτι μου, δεν του είχα δώσει ακόμα λεφτά, παρά μόνο την προκαταβολή, φαντάζομαι, δεν ξέρω η θυλακίτιδα έχει στάδια και στάδια, δεν ξέρω, μου είπε μόνο ότι θα συνεχίσουμε την αντιβίωση και μετά την μ.μ και προχωράμε. τώρα αν δείτε την φωτογραφία παραπάνω του λουσίματος δεν νομίζω να έχω κάτι. και παλι την θυλακιτιδα αυτος την διαιγνωσε, δεν μου το εκρυψε που φανταζομαι θα μπορουσε.

danceworld_2001

Well-Known Member
Όλα καλά θα πάνε μην βάζεις τον εαυτό σου σε φθορά. Ζήτησες όμως ειλικρινείς γνώμες και τις έχεις. Πιστεύω παρά τα ευτράπελα φύτρωση θα έχεις, απο εκεί και πέρα αν προτιμούσες μια σοβαρή κλινική εξωτερικού θα είχες πληρώσεις περίπου τα ίδια λεφτά, θα είχες βάλει παραπάνω grafts που για την έκταση που κάλυψες τα χρειαζόσουν για μέγιστη πύκνωση, και θα είχες καλύτερη διαχείριση δότριας. Κοινώς πιο πυκνό και φυσικό αποτέλεσμα. Πλήρωσες φεραρι, θα πάρει άλφα ρομέο και έζησες διαδικασία παραγωγής νίβα. Αν παραβλέψουμε την διαδικασία και μεταχείριση που ειναι παράδειγμα αποφυγής απο όλους, απλά πλήρωσες 7 χήνες για ένα μέτριο αποτέλεσμα που θα πάρεις που εσένα ίσως σε καλύψει, αλλά αν ήξερες πόσο παραπάνω μπορούσες να πάρεις τότε θα εκτιμούσες την διαφορά. Καλή φύτρωση και ψυχραιμία.

μάλλον προσπάθω να χρυσωσω το χάπι. δυστιχος

Harris_G

Well-Known Member
Παίδες είναι απλά τα πράγματα, δε τον επηρεάζει τον εν λόγω γιατρό το forum αυτό, αλλιώς θα έκανε τα αυτονόητα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Σωστό αυτο ,αλλά δεν είναι σκοπός μας να διορθώσουμε τον κάθε βεκρη αν αυτός δε θέλει.

Σκοπός είναι παιδιά σαν τον ΡΌμπερτ να ξέρουν που πάνε και τι να περιμένουν.

Παίδες είναι απλά τα πράγματα, δε τον επηρεάζει τον εν λόγω γιατρό το forum αυτό, αλλιώς θα έκανε τα αυτονόητα.

vlafo

Well-Known Member
Ότι καλύτερο έχω διαβάσει !!
Και μόνο που βλέπω τη φάτσα του μου είναι απωθητικός και δεν κρίνω κάποιον τόσο επιφανειακά απλά το στήσιμο του μου είναι πολύ αλαζονικό και από εκεί βγάζω συμπεράσματα.Και δεν έχω πάει,μόνο από τις συνεντεύξεις τον έχω δει.Λειτουργω και ενστικτωδώς -εμπειρικά βλέποντας κάποιον.

Tsek

Well-Known Member
Και μόνο που βλέπω τη φάτσα του μου είναι απωθητικός και δεν κρίνω κάποιον τόσο επιφανειακά απλά το στήσιμο του μου είναι πολύ αλαζονικό και από εκεί βγάζω συμπεράσματα.Και δεν έχω πάει,μόνο από τις συνεντεύξεις τον έχω δει.Λειτουργω και ενστικτωδώς -εμπειρικά βλέποντας κάποιον.
Ωραια. Αυτό ομως εμένα τι με νοιάζει και μου το λες.

vlafo

Well-Known Member
Κάπου περιμένω μια απάντηση από σένα
Ωραια. Αυτό ομως εμένα τι με νοιάζει και μου το λες.
Μια διαπίστωση απλά έκανα και την παραθεσα.
Πολλες φορές τα μικρά είναι αυτά που καθορίζουν τις αποφάσεις μας.
Δεν είπα ότι σε νοιάζει.

tasos33

Well-Known Member
μυνηση? τι θα μυνησεις ακριβως?

Φαντασου τωρα να εισαι στο δικαστηριο, να ειναι ο δικαστης απο πανω σου να κοιταει
την μισοκαραφλα σου, με φωτογραφιες του πριν η μετα και να προσπαθει να βγαλει αποφαση.

Εσυ να του εξηγεις για Graft και λογους και για παραθυρα και αυτος να νομιζει οτι συνομιλει με ΑΤΙΑ.

Οταν καποιοι βλεπουν το ποτηρι μισοαδειο και αλλοι μισογεματο ο δικαστης πως θα το δει?

Θελω να πω οτι δεν υπαρχει στανταρ μετρο στο αν ενα αποτελεσμα εξελιχθηκε καλα η οχι
πλην ορισμενων περιπτωσεων. Αλλοι βαζουν δεκα τριχες και νομιζουν εχουν μαλλια και αλλλοι με δεκα τριχες νομιζουν δεν εχουν τιποτα.

εγω θα γινω γραφικος αλλα θα προτεινω παλι ΜΗΝΥΣΗ
ειναι απλα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ
ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα