Xristoforaz
Well-Known Member
Η μεταμοσχευση σου στην κυρια Ανδριοπουλου ειναι αρκετα εντυπωσιακη...και ειναι θετικο το γεγονος οτι εκτος προγραμματος περισσεψαν 800 μοσχευματα τα οποια τοποθετηθηκαν σε περιοχες που δεν ειχατε προσχεδιασει..ο κυριος Βεκρης εχει φροντισει να εχει φοβερο προσωπικο σε καθε του κλινικη..και εμενα η κυρια Λινα ( δε θυμαμαι επιθετο της ) αρχες του 2016 ειχε κανει εξαιρετικη δουλεια σε δυο συνεδριες...απλως ειχε να καλυψει μεγαλο ευρος (ηταν σχεδον ολο το κεφαλι μου κενο) ετσι ειχαμε επιλεξει να μη γεμισει τοσο το χωρο του μπιφτεκιου...κατα την αποψη μου δουλεψε πολυ καλα τα σημεια που ειχαμε συμφωνησει ο κυριος Παπανικολαου και εντυπωσιαστηκα απο τη σβελταδα του ιδιου και της βοηθου του...απο εκει και περα, δε μπορω να πω οτι εχω και μεγαλες προσδοκιες διοτι το κεφαλι μου σε γενικες γραμμες εξακολουθουσε να αποτελει σκορπια διαδηλωση (παρα την πολυ καλη πρωτη χειρουργικη επεμβαση σε αυτο)..σιγουρα εγινε εργο και εχει αλλαξει η ψυχολογια μου αλλα επειδη ως ανθρωποι ειμαστε παντοτε απαιτητικοι θα επιθυμουσε ο γραφων(Χριστοφορος) οπως όλοι οι καραφλοι τα μαλλια μας να γινουν σαν του Μπεζου οσο εφικτο κι αν ειναι αυτο...καλη φυτρωση και σε εσενα που ειμαι σιγουρος οτι θα εισαι αλλος ανθρωπος σε λιγο καιρο (ηδη διαφαίνεται αυτο)Ανοίγουν ναι... Έχει καθαρίσει όλο το κεφάλι. Εγώ στις ίδιες μέρες και ακόμα δεν έχει καθαρισει.. καλή φυτρωση φιλε. Τι περιμένεις ακριβως; Από το αποτέλεσμα γιατί το προβλημα είναι μεγάλο όπως βλέπω
Τελευταία επεξεργασία: