Απ' όσο ξέρω κ συζητησατε σου έβαλε 1200 αντί 2000 που ήταν η συμφωνία ...πως προέκυψαν τλκ τα 1600; Κ επίσης ξέρω ότι η πολιτική του είναι μια μέρα 2500€ όσα βάλει ...2 μέρες 4000€ όσα βάλει .....
Ο γιατρος μου ανεφερε οτι εβαλε 1600 αλλα δε νομιζω οτι αληθευει το νουμερο (μπορει βεβαια και να σφαλλω)..επισης μου ειπε οτι δεν ειχα υπογραψει σε ενα ντοσιε που ειχε μαζι του...
Αλλα και παλι...θα σου πω πως ακριβως το βλεπω...κι ας φανει λιγο κουλο! Δε με απασχολει αν θα βαλει 1000 ή 1600 σε μια μερα....αλλα να τηρηθει η συμφωνια...δηλαδη...να κανουμε δυο συνεδριες μεσα σε δυο συνεχομενες ημερες...και ας εβαζε και απο 800 την καθε ημερα...καταλαβες το σκεπτικο μου?
Επισης δεν κανονισαμε ποσα γκραφτς θα τοποθετησουμε αλλα διημερη συνεδρια!
Αυτο σημαινει οτι με δουλεια συγκεντρωμενη απ το πρωι ως το βραδυ ο ιατρος βγαζει απο 1000 εως 1500 την ημερα...οποτε υπολογιζε απο 2000 ως 3000 grafts στο διημερο!
Η διπλη συνεδρια αυτη θα κοστιζε 3.500 ευρω!
Τελικα εκανα μια συνεδρια με 3000 ευρω!
Ενω γενικα ο ιδιος ο γιατρος ειχε δηλωσει πως η μονη συνεδρια κοστιζει 2500 ευρω!
Δε μπορουσα να του πω του γιατρου οτι θα ερθω και αυριο (δηλαδη και στις 14/11/2019)..
Εσυ ή ο καθε εσυ ισως αντιδρουσες διαφορετικα....
Καταλαβες φιλε μου? Δεν πιεζουμε το γιατρο να βγαλει τοσα ή τοσα...ας κανει ηρεμα τη δουλεια του κανονικα σε δυο σερι ημερες κι ας βγαλει και τοποθετησει οσα μπορει την καθε ημερα!
Αυτο ηταν το παραπονο μου που το πνιγα μεσα μου κι οχι ο αριθμος των γκραφτς!
Ειτε ειναι σωστη η λογικη μου ειτε οχι, αυτη ειναι!
Παρολ αυτα....η φυτρωση βλεπω οτι εξελισσεται και ο γιατρος παραξενευτηκε που ακομα μεγαλωνουν μεταφυτευμενα (ακομα και τριτριχα μου εδειξε στην οθόνη)!
Γι αυτο μου εδωσε ενα ποσοστο περιπου 30/100 για φυτρωση...εννοει οτι απ τα μεταμοσχευμενα ισως φυτρωσανε ηδη τα 3/4..!
Αρα ως το δωδεκαμηνο υπαρχουν πιθανοτητες να πυκνωσει κι αλλο η ληπτρια!