Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
καλη επιτυχία φίλε. Θα κάνεις παρουσίαση ;Πολύ καλό αποτέλεσμα. Έκανα κι εγω στον cinik επέμβαση πριν καμία εβδομάδα περίπου. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχω ένα καλό αποτέλεσμα
Ευχαριστώ. Δεν ξέρω ακόμα. Δεν θέλω να ακούω διαφορά που θα μου ρίξουν την ψυχολογία από διάφορους είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα. Θέλω σίγουρα να δείξω το αποτέλεσμα μου και την πορεία που θα έχει η εμφύτευση μου αλλά δεν θέλω να με επηρεάσει ψυχολογικά.καλη επιτυχία φίλε. Θα κάνεις παρουσίαση ;
Ευχαριστώ. Δεν ξέρω ακόμα. Δεν θέλω να ακούω διαφορά που θα μου ρίξουν την ψυχολογία από διάφορους είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα. Θέλω σίγουρα να δείξω το αποτέλεσμα μου και την πορεία που θα έχει η εμφύτευση μου αλλά δεν θέλω να με επηρεάσει ψυχολογικά.
Συμφωνω φίλε Tol .Φιλε μου Ντινο, ακομη και ετεροχρονισμενα μια παρουσιαση απο τον Cinik θα ειχε ενδιαφερον, αφου δεν υπαρχει επαρκες υλικο απο τη συγκεκριμενη κλινικη.
Επομενως, σεβαστη η επιθυμια σου να μην παρουσιασεις αμεσα τη μεταμοσχευση, αλλά, αν μπορεις και αν θελεις, μετα απο καποιους μηνες κανε μια αντικειμενικη παρουσιαση καταγραφοντας ολες τις εντυπωσεις σου (θετικες ή αρνητικες).
Θα ηταν μεγαλη η συνεισφορα σου στο forum.
Σου ευχομαι καλη συνεχεια και να εχεις το επιδιωκομενο αποτελεσμα!
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ναι καταλαβαίνω τι θες να πεις, ότι ίσως επηρεαστείς ψυχολογικά με την κριτική κάποιων αλλά νομίζω μπορείς να κάνεις αυτό που είπε και ο tol να κρατήσεις φωτογραφίες και να τις παρουσιάσεις στο 6μηνο π.χ. που θα έχει φτάσει σε ενα καλό χρονικά σημείο η επέμβαση σου.Ευχαριστώ. Δεν ξέρω ακόμα. Δεν θέλω να ακούω διαφορά που θα μου ρίξουν την ψυχολογία από διάφορους είτε καλοπροαίρετα είτε κακοπροαίρετα. Θέλω σίγουρα να δείξω το αποτέλεσμα μου και την πορεία που θα έχει η εμφύτευση μου αλλά δεν θέλω να με επηρεάσει ψυχολογικά.
Μην εισαι βλάσφημος .Παιδια γενικα μη παρουσιαζετε περα οτι ειμαστε κακοπροαιρετοι (δλδ εχουμε κακη προθεση)
Ειναι και το κακο το ματι που μπορει να χαλασει τη φυτρωση. Γενικα ειναι Ευρωπαικου προσανατολισμου τα πιστευω μας.
Σεβαστο .Και εγώ σχεδόν το ίδιο έκανα .Θα με άγχωναν αν το ανέβαζα εξαρχήςΘα κρατήσω υλικό από την εξέλιξη μου. Κάθε μήνα θα στέλνω φωτογραφίες στην κλινική για έλεγχο όποτε κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω όλες μαζί εδώ για να τις δείτε. Θα είναι στους 3 ή στους 6 μίνες δεν ξέρω. Μπορεί και νωρίτερα. Θέλω να δείτε το αποτέλεσμα μου. Αυτό που δεν θέλω είναι να αγχωθώ πριν δω το αποτέλεσμα μου.
Δεν εχεις προβλημα να αγχωνεις τους άλλους όμως ε?Σεβαστο .Και εγώ σχεδόν το ίδιο έκανα .Θα με άγχωναν αν το ανέβαζα εξαρχής
Καλά κάνεις, μην ανεβάζεις, ούτε εγώ θα ανεβάσω, έχουμε γεμίσει φθόνο, ζήλια και κακία εδω μέσα.Θα κρατήσω υλικό από την εξέλιξη μου. Κάθε μήνα θα στέλνω φωτογραφίες στην κλινική για έλεγχο όποτε κάποια στιγμή θα τις ανεβάσω όλες μαζί εδώ για να τις δείτε. Θα είναι στους 3 ή στους 6 μίνες δεν ξέρω. Μπορεί και νωρίτερα. Θέλω να δείτε το αποτέλεσμα μου. Αυτό που δεν θέλω είναι να αγχωθώ πριν δω το αποτέλεσμα μου.
Εσύ να κρεμάσεις σκόρδα.Καλά κάνεις, μην ανεβάζεις, ούτε εγώ θα ανεβάσω, έχουμε γεμίσει φθόνο, ζήλια και κακία εδω μέσα.
έτσι όπως το πάμε θα σταματήσουν οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις... Και ο άλλος του τυρκαλά σταμάτησε ο athens2021 από αυτά που του έγραφαν στο νήμα του. Άλλοι δεν παρουσιάζουν υπό τον ίδιο φόβο..Θα έχουμε μόνο τελειωμένες επίσημες παρουσιάσεις στο τέλος.Καλά κάνεις, μην ανεβάζεις, ούτε εγώ θα ανεβάσω, έχουμε γεμίσει φθόνο, ζήλια και κακία εδω μέσα.