Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Έλα ρε jersey πλάκα κάνουμε, τώρα αν κάποιος πιστεύει (που έχει βοηθηθεί απο το φόρουμ) οτι τα σχόλια θα τον επηρεάσουν τόσο, που θα του χαλάσουν την ψυχολογία, ε τι να πω, ας μην την κάνει.έτσι όπως το πάμε θα σταματήσουν οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις... Και ο άλλος του τυρκαλά σταμάτησε ο athens2021 από αυτά που του έγραφαν στο νήμα του. Άλλοι δεν παρουσιάζουν υπό τον ίδιο φόβο..Καλά πάμε.
Ναι κανονικά δεν θα έπρεπε να επηρεάζονται, αλλά τελικά επηρεάζονται πολλοί από ότι φαίνεται... και ο alex7 γιαυτό δεν έκανε παρουσίαση αλλά και άλλοι το σκέφτονται γιαυτο το λόγο.Έλα ρε jersey πλάκα κάνουμε, τώρα αν κάποιος πιστεύει (που έχει βοηθηθεί απο το φόρουμ) οτι τα σχόλια θα τον επηρεάσουν τόσο, που θα του χαλάσουν την ψυχολογία, ε τι να πω, ας μην την κάνει.
Εγω ρε φίλε εάν έκανα μεταμοσχευση και δε τη παρουσίαζα στο φορουμ δε θα έμπαινα σε φάση να κρίνω αποτελέσματα άλλων και σαν ειδικός .Ναι κανονικά δεν θα έπρεπε να επηρεάζονται, αλλά τελικά επηρεάζονται πολλοί από ότι φαίνεται... και ο alex7 γιαυτό δεν έκανε παρουσίαση αλλά και άλλοι το σκέφτονται γιαυτο το λόγο.
Κοίτα, εδώ γίνεται ξεψείρισμα μαιμούς, με φώτογραφίες τόσο κοντά, που τραγικοποιούν την κατάσταση, όποιος έχει διαβάσει λιγο το φόρουμ το καταλαβαίνει. Η πραγματική εικόνα δεν είναι έτσι. Επίσης δεν υπάρχουν κακεντρεχή σχόλια του στυλ "Πως σε καναν έτσι ρε μαλάκα". Άλλωστε πολλές φορές μια αρνητική παρατήρηση , μπορεί σε βάθος σχολίων, να αποδειχθεί λάθος. Εδώ ανεβάζει ο άλλος το κεφάλι του πριν που είναι Βιετνάμ, το μετά θα τον πειράξει, που θα δει και το όποιο καλύτερο αποτέλεσμα.Ναι κανονικά δεν θα έπρεπε να επηρεάζονται, αλλά τελικά επηρεάζονται πολλοί από ότι φαίνεται... και ο alex7 γιαυτό δεν έκανε παρουσίαση αλλά και άλλοι το σκέφτονται γιαυτο το λόγο.
Ναι αλλα εσυ δεν εχεις σηκώσει σημαια κλινικήςΒάζω τον εαυτό μου μέσα,εννοώ ότι και εγώ θα πω την παπαρια μου..από φωτό που βλέπω και κρίνω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Χωρίς ανεξάρτητες παρουσιάσεις, θα καταλήξουμε να είμαστε στο σκοτάδι με το να μας παρουσιάζουν ότι θέλουν οι κλινικές.Δυστυχώς τα ανεξάρτητα είναι ελάχιστα και πλέον δεν ξέρεις τι μπορείς να πάρεις.
Μόνο θεωρητικά γνωρίζεις τα πάντα από δω μέσα.
Ναι αλλα εσυ δεν εχεις σηκώσει σημαια κλινικής
θα πάει lorenzo στο consultation.Ποιός θα στα κάνει αυτά?
Εδώ συζητάμε ότι κάνεις δεν τα κάνει.
Θα πάει?θα πάει lorenzo στο consultation.
Αφού μονο αν πας lorenzo ή erdogan θα έχεις τέτοια ανάλυση σε δότρια και λήπτρια.Δεν με κατάλαβες..λέω πως στην επέμβαση,θα υπάρχει τόση ανάλυση που θα δω και στη δοτρια τι και πως έγινε και στη ληπτρια.