Να ξεκαθαρισουμε κατι, γιατι μαλλον απο εκει επρεπε να ξεκινησω! Δεν γνωριζω που εκανε ο ανθρωπος την μετασμοσχευση που έκανε, και σιγουρα δεν γνωριζω και γιατι αυτο το κεφαλι είναι ετσι όπως ειναι, ουτε απεδωσα ευθυνες και ουτε προκειται! Γενικευσεις δεν εκανα και συμφωνω οτι δεν πρεπει να γινονται!Aldo, υπάρχει μια σημαντική διαφορά. Εσένα σε είδα από κοντά, ξέρω ότι είσαι υπαρκτό πρόσωπο, ξέρω ότι έκανες την μμ στον Αναστασάκη, πόσα έβαλες, έχω δει φώτος σου, την εξελιξή σου, έχεις μιλήσει με 5-10 μέλη από το φόρουμ, άρα και να εξαφανιστείς μετά πό 1-2 χρόνια ξέρουμε ακριβώς τι έγινε. Εξάλλου το αποτυπωμά σου στο φόρουμ μένει, ανά πάσα στιγμή μπορείς κάποιος να το δει, η μσρτυρία υπάρχει. Δεν ισχύει το ίδιο για οποιονδήποτε πετάξει μια φωτοβολίδα χωρίς να έχει άλλη παρουσία. Αυτό δεν είπα ότι τον κάνει αναξιόπιστο, δεν τον κάνει όμως απαραίτητα και αξιόπιστο. Επίσης ΔΕΝ μπορείς να χρησιμοποιήσεις το παράδειγμα του (αναφέρομαι σε αυτούς που το κάνουν) για να κάνεις γενικεύσεις. Έχουν δει πολλά τα μάτια μου και πλέον για να πειστώ για κάτι και να αποδώσω ευθύνες χρειάζομαι κάτι παραπάνω.
-Δεν ισχύει το ίδιο για οποιονδήποτε πετάξει μια φωτοβολίδα χωρίς να έχει άλλη παρουσία,
απλα δεν ειμαι σιγουρος οτι συμφωνω απολυτα με την εκφραση ''αλεξιπτωτιστες'', που έχει αναφερθει κ απο αλλους ...
Τελευταία επεξεργασία: