Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
νομιζω εφτασαν ηδη τα 40Ρε παιδια, η Σενεκα απο που ακριβως ξεφυτρωσε ξαφνικα και εχει και σε ολο τον κοσμο παραρτηματα> Εγω πρωτη φορα την ακουσα σαν ονομα πριν 2 χρονια με τον Τσουβι και λενε οτι εχουν 30 χρονια εμπειρια
Βλέπω DHI μαμά όλων είναι... μέχρι και ο Λορένζο έμαθε τι είναι fue από αυτούς. Και με κάποιο τρόπο έχουν καταφέρει να είναι ακόμα μέτριοι.Πρώην DHI που αποχώρησε από την μαμά. Ανηψιός Seneca θείος DHI
Θα το συζητησω και την Δευτερα πριν την επεμβαση και θα αποφασισουμε τι ειναι καλυτερο για να εχουμε την μεγιστη καλυψη και να μην εχουμε κεναΤο σωστό πλάνο είναι ντύσιμο Α Β και σβήσιμο προς Γ τα πίσω αδερφέ!Θα φανεί πιο φυσικό!
Η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει κατι τετοιο, αλλα θα το συζητησω και με την γιατρο , απλα ακουω τοσα πολλα για την φιναστεριδη που με φοβιζουνΦοβάσαι την φιναστεριδη αλλά την περίπτωση (λόγω πιθανότητας ρέτρο που μάλλον έχει χτυπήσει τα πλαϊνά και πιθανόν και τα πίσω στο μέλλον) τα μοσχεύματα που θα πάρουν να πέσουν, δεν σε φοβίζει;
Ειναι οντως στην αγορα απο την δεκαετισ του 90 και καποιοι μεγαλοι γιατροι με δικες τους κλινικες δουλευαν παλιοτερα στην senecaΡε παιδια, η Σενεκα απο που ακριβως ξεφυτρωσε ξαφνικα και εχει και σε ολο τον κοσμο παραρτηματα> Εγω πρωτη φορα την ακουσα σαν ονομα πριν 2 χρονια με τον Τσουβι και λενε οτι εχουν 30 χρονια εμπειρια
Σε ευχαριστω παρα πολυ. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Θα ανεβαζω για να ενημερωνω για την εξελιξηΚαλη επιτυχία @jimpas . Νομίζω έκανες καλή επιλογή καθώς έχει δείξει θετικά δήγματα η συγκεκριμένη κλινική. Αναμένουμε τη παρουσίαση της μεταμόσχευσης σου!
Σε ευχαριστω πολυ φιλε!! Ελπιζω να πανε ολα οπως τα λες!!για την θεραπεια θα μιλησω και με την γιατρο και θα αποφασισωΌλα καλά θα πάνε αδερφέ μην αγχώνεσαι!Απο προσωπική εμπειρία στο λέω καθώς είχα αηχωθεί και εγώ πολύ αλλά είναι όλα τόσο οκ μέσα απο το προσωπικό μέχρι και τις αίθουσες που δεν θα καταλάβεις τίποτα!Λίγο στην αρχή που θα κάθεσαι μπρούμυτα αλλά περνάει γρήγορα!Μετά μπορείς να δεις ταινία και θα δεις ότι τσάμπα είχες άγχος!Περιμένουμε με το καλό το αποτέλεσμα σου!Σκέψου όμως σοβαρά την θεραπεία.....
Μην ανησυχείς θα περάσει νερό και θα το χαρείς μετά!Μια εμπειρία είναι και αυτή.......Σε ευχαριστω πολυ φιλε!! Ελπιζω να πανε ολα οπως τα λες!!για την θεραπεια θα μιλησω και με την γιατρο και θα αποφασισω
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ποιοι μεγαλοι γιατροι δουλευαν στη Seneca?Ειναι οντως στην αγορα απο την δεκαετισ του 90 και καποιοι μεγαλοι γιατροι με δικες τους κλινικες δουλευαν παλιοτερα στην seneca
Δεν θέλω εδω να λέω ονόματα,αλλα κάποιοι απο αυτους που έχουν δικες τους κλινικές και τους ξέρουν όλοι εδώ..ποιοι μεγαλοι γιατροι δουλευαν στη Seneca?
Σε ευχαριστω πολυ φιλε!! Πισω πηγε μεχρι εκει που φαινεται στην φωτο γιατι πιο κατω δεν ειχα θεμα. Τις επομενες μερες που θα βγαλω τις γαζες θα ανεβασω πιο πολλες φωτογραφιεςΚαλή φύτρωση φίλε μου!Με το καλό και αύριο!!!!Μέχρι πόσο έφτασε πίσω?Μπορείς να ανεβάσεις φώτο?Το λέω καθώς αυτό θέλω να κάνω και εγώ!
Πως πήγε η πρώτη μέρα?Πόση ώρα έκανε η διαδικασία?Σε ευχαριστω πολυ φιλε!! Πισω πηγε μεχρι εκει που φαινεται στην φωτο γιατι πιο κατω δεν ειχα θεμα. Τις επομενες μερες που θα βγαλω τις γαζες θα ανεβασω πιο πολλες φωτογραφιες
Πσριπου 2,5 ωρες η εξαγωγη και 3 ωρες η εισαγωγη εντελως χοντρικα.. πηγε πολυ καλα και δεν ειχα ιδιαιτερους πονουςΠως πήγε η πρώτη μέρα?Πόση ώρα έκανε η διαδικασία?
Αντε περιμένουμε το αυριανο με το καλόΠσριπου 2,5 ωρες η εξαγωγη και 3 ωρες η εισαγωγη εντελως χοντρικα.. πηγε πολυ καλα και δεν ειχα ιδιαιτερους πονους