Μεταμόσχευση μαλλιών Seneca 3540 grafts κ. Μπανκοφσκα

defacto59

New Member
Καλησπέρα. Έκανα και εγώ μεταμόσχευση στην seneca. Έχουν περάσει 15 μέρες και στην ληπτρια περιοχή έχω τρελό μούδιασμα. Δεν νιώθω καλά καλά το κεφάλι μου. Ξέρετε πότε περίπου φεύγει όλο αυτό?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

defacto59

New Member
Το μούδιασμα κρατάει αρκετούς μήνες (εως και 6-7 σε κάποιες περιπτώσεις). Το μούδιασμα είναι κυρίως στη λήπτρια και όχι στη δότρια.
Καλησπέρα. Έκανα και εγώ μεταμόσχευση στην seneca. Έχουν περάσει 15 μέρες και στην ληπτρια περιοχή έχω τρελό μούδιασμα. Δεν νιώθω καλά καλά το κεφάλι μου. Ξέρετε πότε περίπου φεύγει όλο αυτό?

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ καταρχάς καλή φύτρωση!Φεύγει σιγά σιγά κατά τον 1,5 μήνα με 2 μηνό θα έχεις στρώσει!Μην ανησυχείς!

JimKan1

Well-Known Member
τρελο μουδιασμα στις 15 μερες δεν ειναι φυσιολογικο, καλο ειναι να επικοινωνησεις με την κλινικη

defacto59

New Member
Jim ανάλογα με τα μοσχεύματα που έβαλε!Και αν μπήκαν σε συγκεκριμένη περιοχή και όχι διάσπαρτα!
Αδερφέ καταρχάς καλή φύτρωση!Φεύγει σιγά σιγά κατά τον 1,5 μήνα με 2 μηνό θα έχεις στρώσει!Μην ανησυχείς!
Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι γιατί είναι κάπως περίεργο να μην νιώθεις πολλά

LoverBoy

Well-Known Member
Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι γιατί είναι κάπως περίεργο να μην νιώθεις πολλά
Ναι το καταλαβαίνω και εγώ στην πρώτη ΜΜ έτσι ήμουν γιατί όλα ήταν πρωτόγνωρα!
Το μούδιασμα θα φύγει σιγά σιγά με τις μέρες και κάποια στιγμή θα επανέλθουν όλα όπως πριν!Είναι 15 μέρες ακόμα....

Sansiro

Member

Το μούδιασμα θα φυγει σιγα σιγα μη σε ανησυχεί...Πόσα μοσχεύματα έβαλες; τι πρόβλημα ειχες; γιατι δεν φτιάχνεις ένα δικό σου νήμα και έγραψες εδώ; να δούμε την κατάσταση σου και να μη μπλέκεται με το νήμα εδώ...

defacto59

New Member
Ναι το καταλαβαίνω και εγώ στην πρώτη ΜΜ έτσι ήμουν γιατί όλα ήταν πρωτόγνωρα!
Το μούδιασμα θα φύγει σιγά σιγά με τις μέρες και κάποια στιγμή θα επανέλθουν όλα όπως πριν!Είναι 15 μέρες ακόμα....
Απλά μου κάνει εντύπωση να μην με ενοχλεί η δοτρια τόσο και να έχει μουδιάσει η ληπτρια. Δεν μου είχαν αναφέρει και κάτι ότι μπορεί να μουδιάζεις τόσο πολύ. Και άλλους που ρώτησα δεν είχαν θέμα τέτοιο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Παράλογο δεν είναι να είσαι μουδιασμενος τόσους μήνες και να μην νιώθεις το κεφάλι σου? Κάπου φοβάσαι λες τι έκανες και αν όλη η διαδικασία πήγε σωστά
Ούτε καν! απλά ξεχνα το κ θα περάσει σιγά σιγά

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Στις 15 μερες δεν ειναι παραλογο και εγω δεν το αισθανομουν καν. υπομονη. διαφορετικοι οργανισμοι ο καθενας μας.
Πισω στο στριπ παλαιοτερα να με πεις στριπ οκ ειχα ενα χρονο.

Sansiro

Member
Παράλογο δεν είναι να είσαι μουδιασμενος τόσους μήνες και να μην νιώθεις το κεφάλι σου? Κάπου φοβάσαι λες τι έκανες και αν όλη η διαδικασία πήγε σωστά
φιλε μου γιατι δεν φτιάχνεις ένα νήμα να βάλεις φωτογραφίες σου να δούμε την κατάσταση σου? Δεν νομιζω οτι είναι σωστό να σπαμάρεις σε ενα ξένο νήμα...το μουδιασμα θα σου φυγει ειναι ανάλογα τον οργανισμο ποσο θα κρατήσει αφού η ιδια διαδικασία σε ολους γινεται, δεν ειναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί..

piros75

Well-Known Member
Καλά προφανώς ο φίλος είδε το τελευταίο ποστ του jimpas που μιλούσε για μούδιασμα και είπε να γράψει και αυτός για το θέμα του, αλλά όντως θα ήταν καλό να ανοίξεις ένα νήμα να μας παρουσιάσεις και την περίπτωσή σου. Επίσης και με την ευκαιρία jimpas τί γίνεται με τη δική σου εξέλιξη. Ενημέρωσέ μας!

defacto59

New Member

LoverBoy

Well-Known Member
shock loss ποτε ειχες? γιατι εχουν περασει 23 μερες και δεν βλεπω κατι τρελο να εχει πεσει!
Μετά τις 20 μέρες και μέχρι 1,5 μήνα είχα shock loss....Μετά σταθεροποιήθηκε και ξεκίνησε η φύτρωση των γύρω μαλλιών που προϋπηρχαν

Μπλουζα