Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καλησπέρα. Έκανα και εγώ μεταμόσχευση στην seneca. Έχουν περάσει 15 μέρες και στην ληπτρια περιοχή έχω τρελό μούδιασμα. Δεν νιώθω καλά καλά το κεφάλι μου. Ξέρετε πότε περίπου φεύγει όλο αυτό?Το μούδιασμα κρατάει αρκετούς μήνες (εως και 6-7 σε κάποιες περιπτώσεις). Το μούδιασμα είναι κυρίως στη λήπτρια και όχι στη δότρια.
Αδερφέ καταρχάς καλή φύτρωση!Φεύγει σιγά σιγά κατά τον 1,5 μήνα με 2 μηνό θα έχεις στρώσει!Μην ανησυχείς!Καλησπέρα. Έκανα και εγώ μεταμόσχευση στην seneca. Έχουν περάσει 15 μέρες και στην ληπτρια περιοχή έχω τρελό μούδιασμα. Δεν νιώθω καλά καλά το κεφάλι μου. Ξέρετε πότε περίπου φεύγει όλο αυτό?
τρελο μουδιασμα στις 15 μερες δεν ειναι φυσιολογικο, καλο ειναι να επικοινωνησεις με την κλινικηΚαλησπέρα. Έκανα και εγώ μεταμόσχευση στην seneca. Έχουν περάσει 15 μέρες και στην ληπτρια περιοχή έχω τρελό μούδιασμα. Δεν νιώθω καλά καλά το κεφάλι μου. Ξέρετε πότε περίπου φεύγει όλο αυτό?
Jim ανάλογα με τα μοσχεύματα που έβαλε!Και αν μπήκαν σε συγκεκριμένη περιοχή και όχι διάσπαρτα!τρελο μουδιασμα στις 15 μερες δεν ειναι φυσιολογικο, καλο ειναι να επικοινωνησεις με την κλινικη
Μου είπαν είναι φυσιολογικό και στον ένα μήνα αν συνεχίσει θα ξανά μιλήσουμετρελο μουδιασμα στις 15 μερες δεν ειναι φυσιολογικο, καλο ειναι να επικοινωνησεις με την κλινικη
Jim ανάλογα με τα μοσχεύματα που έβαλε!Και αν μπήκαν σε συγκεκριμένη περιοχή και όχι διάσπαρτα!
Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι γιατί είναι κάπως περίεργο να μην νιώθεις πολλάΑδερφέ καταρχάς καλή φύτρωση!Φεύγει σιγά σιγά κατά τον 1,5 μήνα με 2 μηνό θα έχεις στρώσει!Μην ανησυχείς!
Ναι το καταλαβαίνω και εγώ στην πρώτη ΜΜ έτσι ήμουν γιατί όλα ήταν πρωτόγνωρα!Ευχαριστώ πολύ! Μακάρι γιατί είναι κάπως περίεργο να μην νιώθεις πολλά
Καλησπέρα. Έκανα και εγώ μεταμόσχευση στην seneca. Έχουν περάσει 15 μέρες και στην ληπτρια περιοχή έχω τρελό μούδιασμα. Δεν νιώθω καλά καλά το κεφάλι μου. Ξέρετε πότε περίπου φεύγει όλο αυτό?
Απλά μου κάνει εντύπωση να μην με ενοχλεί η δοτρια τόσο και να έχει μουδιάσει η ληπτρια. Δεν μου είχαν αναφέρει και κάτι ότι μπορεί να μουδιάζεις τόσο πολύ. Και άλλους που ρώτησα δεν είχαν θέμα τέτοιο.Ναι το καταλαβαίνω και εγώ στην πρώτη ΜΜ έτσι ήμουν γιατί όλα ήταν πρωτόγνωρα!
Το μούδιασμα θα φύγει σιγά σιγά με τις μέρες και κάποια στιγμή θα επανέλθουν όλα όπως πριν!Είναι 15 μέρες ακόμα....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παράλογο δεν είναι να είσαι μουδιασμενος τόσους μήνες και να μην νιώθεις το κεφάλι σου? Κάπου φοβάσαι λες τι έκανες και αν όλη η διαδικασία πήγε σωστάμηνες ημουν μουδιασμενος. Μην ανυσηχεις!!!
Κι εγω μουδιασμενος ημουν αλλα εδω ο φιλος λεει δεν νιωθει το κεφαλι τουμηνες ημουν μουδιασμενος. Μην ανυσηχεις!!!
Ούτε καν! απλά ξεχνα το κ θα περάσει σιγά σιγάΠαράλογο δεν είναι να είσαι μουδιασμενος τόσους μήνες και να μην νιώθεις το κεφάλι σου? Κάπου φοβάσαι λες τι έκανες και αν όλη η διαδικασία πήγε σωστά
φιλε μου γιατι δεν φτιάχνεις ένα νήμα να βάλεις φωτογραφίες σου να δούμε την κατάσταση σου? Δεν νομιζω οτι είναι σωστό να σπαμάρεις σε ενα ξένο νήμα...το μουδιασμα θα σου φυγει ειναι ανάλογα τον οργανισμο ποσο θα κρατήσει αφού η ιδια διαδικασία σε ολους γινεται, δεν ειναι κάτι που θα πρέπει να σε ανησυχεί..Παράλογο δεν είναι να είσαι μουδιασμενος τόσους μήνες και να μην νιώθεις το κεφάλι σου? Κάπου φοβάσαι λες τι έκανες και αν όλη η διαδικασία πήγε σωστά
Ούτε καν! απλά ξεχνα το κ θα περάσει σιγά σιγ
shock loss ποτε ειχες? γιατι εχουν περασει 23 μερες και δεν βλεπω κατι τρελο να εχει πεσει!Ούτε καν! απλά ξεχνα το κ θα περάσει σιγά σιγά
Μετά τις 20 μέρες και μέχρι 1,5 μήνα είχα shock loss....Μετά σταθεροποιήθηκε και ξεκίνησε η φύτρωση των γύρω μαλλιών που προϋπηρχανshock loss ποτε ειχες? γιατι εχουν περασει 23 μερες και δεν βλεπω κατι τρελο να εχει πεσει!