Οκ. Νόμιζα ότι αναφερόσουν στην εξαγωγή.
Οκ. Νόμιζα ότι αναφερόσουν στην εξαγωγή.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα τα γράψω εν καιρό. Αλλα επειδή μας ενδιαφερει ναι, διέγνωσε retro.O Dr Bisanga τι σου είπε jacksmith; Για το απόθεμα της δότριας σου, για τυχόν Retrograde Alopecia ;
Οπότε ο Dr Βιsanga επιβεβαίωσε ότι έχεις Retrograde Alopecia, όπως είχε αναφέρει και ο CVIAL. Γιατί ο Αν@στασάκης σε προηγούμενο post του (που το έβαλα παρακάτω) είπε ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ έχεις Retro, που προφανώς έκανε λάθος διάγνωση... Είναι κρίμα πάντως να μη μπορεί να γίνει αντιληπτή η Retro εν έτει 2021 από κάποιους γιατρούς.Θα τα γράψω εν καιρό. Αλλα επειδή μας ενδιαφερει ναι, διέγνωσε retro.
Δεν ξερω ποιος σας ειπε για dupa ή από Retro. Εγω που ΕΧΩ πτυχιο ιατρικής δεν ειδα τιποτα τετοιο.
Μπορειτε όμως να πιστεψετε οποιονδηποτε θέλετε....
Εδώ ρε παιδιά θα γίνει ποτέ αυτή η μέτρηση?από τα ψησίματα του 15αυγουστου το συζητάμε και μεθαύριο είναι Χριστούγεννα ,τι θα γίνει?
Θα έρθεις να βοηθήσεις την άλλη εβδομάδα που έχουμε κανονίσει? γιατί από καναπέ και κριτική από το πληκτρολόγιο είσαι μάστορας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οι κλινικές έχουν έναν λόγο παραπάνω τελικά να σε απορρίψουν, βέβαια αυτές που το φυσάνε , καθώς μπορεί να λειτουργήσει σαν δυσφήμιση το περιστατικό για τους ίδιους.Αν δεν μπορείς να δώσεις ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα απορρίπτεις τον υποψήφιο. Έτσι κάνουν οι σοβαρές κλινικές τουλάχιστον. Erdogan και HDC τον απέρριψαν. Δεν τον βάζεις στη ταλαιπωρία για να μη μείνει ικανοποιημένος και του γαζώνεις και τη δότρια με ουλές για να μη μπορεί να τα ξυρίσει μετά. Υποτίθεται εδώ έφταιγε το χτένισμα και οτι τα χτένιζε επίτηδες ο jacksmith προς τα μπροστά στις αρχικές φωτογραφίες και ότι αμα χτένιζε προς τα πίσω το αποτέλεσμα θα ηταν γαμάτο, αλλά είτε μπροστά είτε πίσω και όπως και να τα χτενίσει το αποτέλεσμα παραμένει πολύ φτωχό όπως διαπιστώσαμε.
Πιστεύω ειναι και θέμα ηθικής της κάθε κλινικής που αναλαμβάνει κάποιον που ξέρει οτι μπορεί να του δώσει ενα αξιοπρεπές αποτέλεσμα και δεν αναλαμβάνει κάποιον για να του πάρει τα λεφτά της επέμβασης και για το οικονομικό κέρδος μη μπορώντας να του δώσει ουσιαστική λυση.Οι κλινικές έχουν έναν λόγο παραπάνω τελικά να σε απορρίψουν, βέβαια αυτές που το φυσάνε , καθώς μπορεί να λειτουργήσει σαν δυσφήμιση το περιστατικό για τους ίδιους.
5800€ για 3050 grafts πλήρωσε.αρα σχεδόν 2€ το graft
Τι σκέφτεσαι με τις τιμές;Ισχύει. Αλώστε όπως είπα ήδη έχω κάνει 3 ( το ένα έγινε τυχαία με τον Bisanga) ραντεβού και σχεδόν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Επίσης έχω δρομολογήσει και το θέμα με τις ουλές.
Τι σκέφτεσαι με τις τομες;
Το έχεις ψάξει καλά, οτι θα ειναι καλό; Γιατί έχουμε δει smp σε ουλές να φαίνονται καλά στην αρχή και μετά από καιρό να παίρνουν περίεργο χρώμα και να γίνεται έντονη η διαφορά με το υπόλοιπο δέρμα και τελικά να φαίνεται αφύσικο το τελικό αποτέλεσμα που καλύτερα να μη το ειχες κανει καθόλου.smp tattoo.
smp tattoo.
Αυτό θα έπρεπε να το χρεωθεί αυτός που σου δημιούργησε τις ουλές. Αποκατάσταση θεωρείται.