Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

aeratos28

Just aeratos
Αυτό εδώ το μνμ του φίλου disco,είναι ένα μνμ φόρουμισιο καθαρά..ένα μνμ που δεν είχε καν στο μυαλό του ο γιατρός ότι θα μπορεί να παρατηρήσει ένας κλασσικός πελάτης του..εκεί δλδ που κυριαρχεί η ανιδεοτητα και όχι εδώ .πολύ ενδιαφέρον το ερώτημα του disco,όπως επίσης και η παρατήρηση του gianney για το 1.1..καλο θα ήταν να έχουμε απαντησεις παρακαλώ σε αυτά τα ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ των μελών..
Εντωμεταξύ πυκνότητα δότριας σου γράφει 90 g/cm2 στο χαρτί. Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό το νούμερο που σου έδωσαν ; Το στριπ ειχε μήκος 26 cm και πλάτος 1.7 cm = 44.2 cm2 το στριπ. 44.2 cm2 x 90g/cm2 = 3978 grafts έπρεπε να βγάλει το στριπ με αυτή την πυκνότητα που σου είπαν οτι έχεις. Το δικό σου έβγαλε μόνο 2500 όμως! Δηλαδή 1500 g λιγότερα τα οποία αγνοούνται.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Σε κάθε περίπτωση για να αλλάξουμε τον όρο, "απειλή", αν επειδή απλά και μόνο παρουσίασες άλλαξε η στάση/συμπεριφόρα τους απέναντι σου είναι αρκετό. Τουλάχιστον για μένα.
Τώρα το έθεσες πιο σωστά και με βρίσκει σύμφωνο!

bobby

Well-Known Member
Τα 90 τρχθλκ ανά cm2 στη δότρια είναι καλός αριθμός ; Άσχετη ερώτηση απλά θέλω να μάθω αν θεωρούνται πολλά.
γ@μ@τος είναι...... αρκεί να έχει και αρκετά πολύτριχα >3 αλλιώς τζίφος........ Μιλάμε συνέχεια για grafts (και σωστά γιατί αυτά μεταμοσχεύονται) αλλά αυτό που βλέπεις ως κάλυψη στον καθρέπτη είναι οι τρίχες. Τι να τα κάνω τα 90 graft/cm2 αν είναι μονότριχα και δίτριχα.....

bobby

Well-Known Member
Κυριε Αναστασακη, τι εχετε να πειτε τωρα;

Τι εχετε να πειτε τωρα που ο πελατης σας ανεβασε φωτογραφιες με το χτενισμα που "φαγωθηκατε" εδω και καιρο να κανει;

Οριστε! Σας διεψευσε. Ορκιζοσαστε οτι δε θα ανεβασει φωτογραφιες με το χτενισμα που συμφωνησατε.

Κι ομως! Χτενισε τα μαλλια προς τα δεξια, αφου με την περιφημη τεχνικη σας αυτο θα ηταν το τελειο χτενισμα, και σας εξεθεσε.

Ποιο ειναι, λοιπον, το τελικο αποτελεσμα;

Εξακολουθειτε, κυριε γιατρε, να θεωρειτε οτι το αυτο το αποτελεσμα ειναι "ΓΑΜΑΤΟ", οπως ο ιδιος εχετε γραψει;

Θα ζητησετε, επιτελους, μια συγγνωμη για το τραγικο αποτελεσμα που επιτυχατε;

Με επαρση πριν απο καιρο ισχυριζοσαστε οτι ο πελατης χτενιζεται σαν τον "μπακαλογατο", για να σας εκθεσει. Ισχυριζοσαστε οτι ειναι νωρις ακομα (6μηνο) και οτι στους 10 μηνες το αποτελεσμα θα σας δικαιωσει.

Νιωθετε, λοιπον, δικαιωμενος; Ή μηπως αποδεικνυεται οτι σε καθε ανεξαρτητο περιστατικο της κλινικης σας τα αποτελεσματα ειναι μετριοτατα;

Μηπως θα πρεπει να αναθεωρησετε τις αποψεις σας για την "Μπαρτσελονα", να προσγειωθειτε στην πραγματικοτητα και να καταλαβετε οτι εχετε υπερεκτιμησει και υπερκοστολογησει τις μετριας ποιοτητας υπηρεσιες που παρεχετε;
Δεν ξέρω τι ακριβώς έφταιξε για την χαμηλή φύτρωση του φίλου, έχω τις υποψίες μου αλλά εκτιμώ ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί και ο γιατρός για αυτό, καθώς σε αυτόν τον τομέα (φύτρωση) η κλινική τα πήγαινε καλά όπως και στις ουλές FUT. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ανεξαρτητως του χτενίσματος το αποτλέσμα απέχει έτη φωτός από το Γ@Μ@ΤΟ......

aeratos28

Just aeratos
Γαμάτη δοτρια όπως είπες με 90 τριχοθυλάκια η οποία να έχει μονοτριχα και δίτριχα δεν υπάρχει..όταν μια δοτρια έχει μονά διπλά κατά βάση,είναι προβληματική..retro dupa μουπα σούπα τουπα κτλ..δεν θα την έλεγα και γαμάτη μια δοτρια με 90 τριχοθυλάκια πάντως.καλη απλά θα την έλεγα.τπτ παραπάνω.αναλογως και το μέγεθος της και άλλα διάφορα..
γ@μ@τος είναι...... αρκεί να έχει και αρκετά πολύτριχα >3 αλλιώς τζίφος........ Μιλάμε συνέχεια για grafts (και σωστά γιατί αυτά μεταμοσχεύονται) αλλά αυτό που βλέπεις ως κάλυψη στον καθρέπτη είναι οι τρίχες. Τι να τα κάνω τα 90 graft/cm2 αν είναι μονότριχα και δίτριχα.....

jacksmith

Active Member
Εντωμεταξύ πυκνότητα δότριας σου γράφει 90 g/cm2 στο χαρτί. Ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αυτό το νούμερο που σου έδωσαν ; Το στριπ ειχε μήκος 26 cm και πλάτος 1.7 cm = 44.2 cm2 το στριπ. 44.2 cm2 x 90g/cm2 = 3978 grafts έπρεπε να βγάλει το στριπ με αυτή την πυκνότητα που σου είπαν οτι έχεις. Το δικό σου έβγαλε μόνο 2500 όμως! Δηλαδή 1500 g λιγότερα τα οποία αγνοούνται.
Το αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα στοιχεία των ραντεβού, μπορέι κανέις να δεί τα δεδομένα της μεταμόσχευσης και να κρίνει.

tol

Well-Known Member
Για αυτό τα περιστατικά που ανεβαίνουν από το αρχείο ωραιοποιημένα και επιλεγμένα έχουν μικρή αξία για το φόρουμ έως μηδαμινή.
Η συγκεκριμένη κλινική μας έχει ανεβάσει όλο το αρχείο της και προσπαθεί να ελέγξει και τα ανεξάρτητα περιστατικά.

Φιλε Γιωργο, εχεις απολυτο δικιο.

Προσωπικα ημουν απο τους πρωτους που, αφου ηδη ειχα δεχθει και τις προσβολες του κ. Αναστασακη, τονισα οτι οι δεκαδες επισημες παρουσιασεις της κλινικης εχουν μικρη αξια.

Πολλες φορες τονισα οτι σε ενα απολυτα ελεγχομενο περιβαλλον (φωτισμος, οπτικες γωνιες κ.α.) η καθε κλινικη μπορει να "παρουσιασει παππαδες". Μπορει να κανει το μαυρο ασπρο. Να ωραιοποιησει καταστασεις.

Δυστυχως, αποδειχθηκα προ Χριστου προφητης. Οταν αρχισαν να παρουσιαζονται τα λιγοστα (4 με 5) πραγματικα ανεξαρτητα περιστατικα της κλινικης, αποδειχθηκε οτι οι φανφαρες, οι καυχησιολογιες περι κορυφαιου γιατρου και Μπαρτσελονας, απειχαν πολυ απο την πραγματικοτητα.

Ronaldo

Well-Known Member
Αυτό που το είδες? Δεν ισχύει.
κι όμως ισχύει το 1.1 mm που είπε ο φίλος @Gianney . Αν δεις το χαρτί που σου σου έδωσαν αναφέρει ότι έγιναν υποδοχές με saphire blade 19G το οποίο αντιστοιχεί σε 1.1 mm, νούμερο πολύ μεγάλο ενώ έπρεπε να χρησιμοποιείται από 20 g και πάνω που αντιστοιχεί σε 0.9 mm... Με τα μεγάλα εργαλεία που χρησιμοποιεί και προκαλεί μεγαλύτερο τραυματισμό στο δέρμα και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για shock loss στα διπλανά μαλλιά.

Screenshot_20210407_112130_com.viber.voip.jpg

Δείτε τον παρακάτω πίνακα σε τι αντιστοιχεί το 19G.

141931022_163847035226603_7009056232592916902_n.jpg

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Γαμάτη δοτρια όπως είπες με 90 τριχοθυλάκια η οποία να έχει μονοτριχα και δίτριχα δεν υπάρχει..όταν μια δοτρια έχει μονά διπλά κατά βάση,είναι προβληματική..retro dupa μουπα σούπα τουπα κτλ..δεν θα την έλεγα και γαμάτη μια δοτρια με 90 τριχοθυλάκια πάντως.καλη απλά θα την έλεγα.τπτ παραπάνω.αναλογως και το μέγεθος της και άλλα διάφορα..

Όχι απαραίτητα. Συνήθως αυτοί που έχουν υψηλές πυκνότητες (80+) έχουν χαμηλούς λόγους. Αυτοί που έχουν κανονικές πυκνότητες 70-80g έχουν υψηλούς λόγους. Το γινόμενο δηλαδή ο αριθμός τριχών είναι το ίδιο. Υπάρχουν και οι σπάνιες (τυχερές) περιπτώσεις που έχουν και υψηλές πυκνότητες και υψηλούς λόγους, δηλαδή τρίχες πάνω από 200/cm2.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
κι όμως ισχύει το 1.1 mm που είπε ο φίλος @Gianney . Αν δεις το χαρτί που σου σου έδωσαν αναφέρει ότι έγιναν υποδοχές με saphire blade 19g το οποίο αντιστοιχεί σε 1.1 mm, νούμερο πολύ μεγάλο ενώ έπρεπε να χρησιμοποιείται από 20 g και πάνω που αντιστοιχεί σε 0.9 mm...

Προβολή συνημμένου 42467

Προβολή συνημμένου 42469

Καταλαβαίνεις ότι με τόσο χαμηλές πυκνότητες φύτευσης αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ronaldo

Well-Known Member
Καταλαβαίνεις ότι με τόσο χαμηλές πυκνότητες φύτευσης αυτό δεν παίζει κανέναν ρόλο.
δεν το χρησιμοποίησε τόσο μεγάλο εργαλείο μόνο στον jacksmith αλλά και γενικότερα. Και στον @Aldo 19G χρησιμοποίησε που υποτίθεται έβαλε μεγαλύτερες πυκνότητες. Και λογικά και σε άλλα περιστατικά που δεν έχω ψάξει.

Gianney

Well-Known Member
κι όμως ισχύει το 1.1 mm που είπε ο φίλος @Gianney . Αν δεις το χαρτί που σου σου έδωσαν αναφέρει ότι έγιναν υποδοχές με saphire blade 19G το οποίο αντιστοιχεί σε 1.1 mm, νούμερο πολύ μεγάλο ενώ έπρεπε να χρησιμοποιείται από 20 g και πάνω που αντιστοιχεί σε 0.9 mm... Με τα μεγάλα εργαλεία που χρησιμοποιεί και προκαλεί μεγαλύτερο τραυματισμό στο δέρμα και υπάρχει μεγαλύτερος κίνδυνος για shock loss στα διπλανά μαλλιά.

Προβολή συνημμένου 42467

Προβολή συνημμένου 42469
Aκριβως,απλά λίγοι θα το πρόσεξαν η θα το κατάλαβαν

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
δεν το χρησιμοποίησε τόσο μεγάλο εργαλείο μόνο στον jacksmith αλλά και γενικότερα. Και στον @Aldo 19G χρησιμοποίησε που υποτίθεται έβαλε μεγαλύτερες πυκνότητες. Και λογικά και σε άλλα περιστατικά που δεν έχω ψάξει.

Ήμουν σαφής. Μίλησα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όταν προσπαθείς να δεις τα αίτια για ένα αποτέλεσμα πρέπει να εστιάζεις σε αυτά που συσχετίζονται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το μεγαλύτερο εργαλείο σε συνδυασμό με τις χαμηλές πυκνότητες δεν είναι επιβαρυντικός παράγων αλλά βοηθητικός.

Ronaldo

Well-Known Member
Ήμουν σαφής. Μίλησα για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όταν προσπαθείς να δεις τα αίτια για ένα αποτέλεσμα πρέπει να εστιάζεις σε αυτά που συσχετίζονται. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το μεγαλύτερο εργαλείο σε συνδυασμό με τις χαμηλές πυκνότητες δεν είναι επιβαρυντικός παράγων αλλά βοηθητικός.
Και εγώ δεν το ανέφερα ως αιτία αποτυχίας της επέμβασης. Απλά αναφέρθηκε από τον jacksmith οτι δεν χρησιμοποιήθηκε 1.1mm που είπε ο @Gianney και εγώ απέδειξα oτι χρησιμοποιήθηκε. Και τελικά δεν χρησιμοποίησε το 1.1mm μόνο στον jacksmith αλλά και σε άλλα περιστατικά με "υψηλές" πυκνότητες όπως του aldo.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχει γίνει ολόκληρη συζήτηση επ' αυτού αν θυμάσαι σε άλλο νήμα του Α.

Gianney

Well-Known Member
Και εγώ δεν το ανέφερα ως αιτία αποτυχίας της επέμβασης. Απλά αναφέρθηκε από τον jacksmith οτι δεν χρησιμοποιήθηκε 1.1mm που είπε ο @Gianney και εγώ απέδειξα oτι χρησιμοποιήθηκε. Και τελικά δεν χρησιμοποίησε το 1.1mm μόνο στον jacksmith αλλά και σε άλλα περιστατικά με "υψηλές" πυκνότητες όπως του aldo.
Έτσι φίλε.Εγω σαφώς το ανέφερα χωρίς να πω οτι υπήρχε θέμα στην συγκεκριμένη περίπτωση,που όπως λέει και ο Cvial λόγω χαμηλών πυκνότητων δεν επηρέασε ,αλλά σαν μια λεπτομέρεια απλά,που λόγω της γραφης 19G πολύ ίσως δεν θα το καταλάβαιναν.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Όταν θα γίνουν οι μετρήσεις θα μας λυθούν οι απορίες. Δυστυχώς, ό,τι επιλογές έχεις κάνει μέχρι τώρα για το κεφάλι σου πήγαν στράφι.

jersey

Well-Known Member
Ισχύει. Αλώστε όπως είπα ήδη έχω κάνει 3 ( το ένα έγινε τυχαία με τον Bisanga) ραντεβού και σχεδόν έχω σκεφτεί τι θα κάνω. Επίσης έχω δρομολογήσει και το θέμα με τις ουλές.
O Dr Bisanga τι σου είπε jacksmith; Για το απόθεμα της δότριας σου, για τυχόν Retrograde Alopecia ;

Μπλουζα