"Το HairlossGR είναι ένα forum ανταλλαγής απόψεων για το τριχωτό της κεφαλής και στο τέλος έχει πάντα δίκιο ο Cvial"
tamaliamoupiso 11-12-2021
Θα πώ λίγο το τί πιστεύω για αυτό. Ναι,έχει μία βάση να δείχνεις στον υποψήφιο φωτογραφίες με παρόμοια περιστατικά. Όπως είδαμε, το κάνει ο Λορενζο,του οποίου βέβαια οι φωτογραφίες και τα βίντεο έιναι αποκαλυπτικότατα και προφανώς και άλλοι γιατροί. Με την προυπόθεση φαντάζομαι να υπάρχει και μια σχετική προσέγγιση στις παραμέτρους και ειδικά στον λόγο και στο πάχος τρίχας. Τα 2 αυτά χαρακτηριστικά, μπορούν να διαφοροποιήσουν ένα αποτέλεσμα από 1% έως 20%-30%. Ακόμα και έτσι όμως,για μένα δεν έχει κάποια μεγάλη σημασία και θα δείτε παρακάτω γιατί το λέω αυτό.
Ναι, ο γιατρός μου έδειξε φευγαλέα κάποιες περιπτώσεις με φωτογραφίες από τον υπολογιστή παρόμοιες,που το αποτέλεσμα φαινόταν καλό στις οποίες δεν έδωσα καμία σημασία. Στις περιπτώσεις όμως, που έχει ανεβάσει η κλινική υπάρχει αυτό το περιστατικό .https://www.hairlossgr.com/forum/threads/met-1-8-2019-3100-f-us-combo-f-u-t-f-u-e.12902/
Σχεδόν ίδια χαρακτηριστικά δότριας,και πιστεύω και παρόμοια έκταση λήπτριας.Το αποτέλεσμα όπως φαίνεται στις φωτό και τα βίντεο, κρίνεται καλό ώς πολύ καλό. Φαίνεται εξίσου καλό αν το δείς από κοντά ή σε εξωτερικές φωτογραφίες,όπως για πράδειγμα έιχα τραβήξει εγω? Κανέις δεν ξέρει. Επίσης, η περίπτωση Αλντο. Ψάχνοντας να κανω Google review, έπεσα πάνω στην κριτική του Αλντο. Είδα ότι η κλινική έχει ανέβασε το περιστατικό του Αλντο, στο σαιτ της κλινικής ως ένα από τα καλύτερα αποτελέσματα.
Αναφέροντας τα 2 παραπάνω παραδείγματα θέλω να πώ ότι, η επίδειξη φωτογραφιών σε υποψηφίους, πιθανόν να σου δημιουργήσει και λάθος συμπεράσματα και εντυπώσεις. Το καλύτερο είναι να δέις ανθρώπους από κοντά ή να δέις ανεξάρτητα περιστατικά.