Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Το να δεις ανθρώπους από κοντά δε λέει τίποτα,αν δεν ξέρεις που ήταν και πως κατέληξε.
Πρέπει να έχεις τα στοιχεία του για να γνωρίζεις αυτό που πήρε,αλλιώς πας με υποθέσεις που σε παρασέρνουν σε ψευδαίσθηση αποτελέσματος.
Αυτό που σίγουρα διαπιστώνεις από κοντά,είναι η φυσικότητα και τίποτα άλλο.

oreo

Well-Known Member
Το να δεις ανθρώπους από κοντά δε λέει τίποτα,αν δεν ξέρεις που ήταν και πως κατέληξε.
Πρέπει να έχεις τα στοιχεία του για να γνωρίζεις αυτό που πήρε,αλλιώς πας με υποθέσεις που σε παρασέρνουν σε ψευδαίσθηση αποτελέσματος.
Αυτό που σίγουρα διαπιστώνεις από κοντά,είναι η φυσικότητα και τίποτα άλλο.
Αυτό εξυπακούεται

Ronaldo

Well-Known Member
Ακριβώς αυτό φίλε jackmsith. Αποτελέσματα που εχουν εμφανείς ελλείψεις και αστοχίες παρουσιάζονται ως επιτυχημένα απο την συγκεκριμένη κλινική υπο τον κατάλληλο (σκοτεινό !!!) φωτισμό και τις καταλληλες οπτικές γωνιες που αλλοιώνουν την πραγματικότητα, και βλέποντας καποιος τα επίσημα της κλινικής μπορεί να πέσει στην παγίδα της και να την επιλέξει. Γι'αυτό είτε βλέπεις ανεξάρτητα περιστατικά που τα έκαναν οι ίδιοι οι ασθενείς ή απο κοντά για να επιλέξεις μια κλινική.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
"Το HairlossGR είναι ένα forum ανταλλαγής απόψεων για το τριχωτό της κεφαλής και στο τέλος έχει πάντα δίκιο ο Cvial"
tamaliamoupiso 11-12-2021

Δεν έχω πάντα δίκιο (ανθρωποι είμαστε και κάποτε θα σφάλουμε), σίγουρα όμως δεν έχω εμμονές (ή τουλάχιστο σε τέτοιο βαθμό) που να επηρεάζουν την κρίση μου.

oreo

Well-Known Member
Έμενα με έχουνε δει πολλά μέλη.
Και εμένα στην τηλεοράση
Υ.Γ κάτσε να το διορθώσω αυτό για να μην δημιουργηθούν εσφαλμένες εντυπώσεις, ουδεμία σχέση έχω με την tv :cool:

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εμένα με έχουν δει κάνα 40 και άτομα από άλλες κλινικές που έκαναν. Από τους πρώτους ήταν και ο kapa mod

nick90

Well-Known Member
Το έχει δει ο δημητρης50423? έμενα ναι...φτάνει αυτός.
o dimitris50423 θα μπει για 2η επέμβαση; Από οτι ειχα δει στο νήμα του ελεγε θα μπει για δεύτερη επέμβαση. Πες του να μπει να κάνει παρουσίαση οταν κάνει ως dimitris50424

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Δεν έχω πάντα δίκιο (ανθρωποι είμαστε και κάποτε θα σφάλουμε), σίγουρα όμως δεν έχω εμμονές (ή τουλάχιστο σε τέτοιο βαθμό) που να επηρεάζουν την κρίση μου.

Δυστυχώς (ευτυχώς για εμάς) αγαπητέ CVIAL, τα τρία τουλάχιστον τελευταία χρόνια που παρακολουθώ καθημερινά το forum, δεν έχω κάνει την ίδια διαπίστωση με εσένα. Σε όσες συζητήσεις υπήρξαν διαφορετικές απόψεις, στο τέλος καταλήξαμε στη δικιά σου (σε ό,τι έχει σχέση με αντικειμενικά κριτήρια), και αυτό είναι καλό, εκτός των άλλων, και για οικονομία χρόνου.

vlafo

Well-Known Member
παραπάνω σε έχουνε δει......
Λίγοι καi καλοί.
Τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα 5 στο σύνολο.
Μάλλον φοβούνται να δούνε το αποτέλεσμα γιατί πιστεύουν ότι είναι ουτοπία. :)
Τζάμπα ο κόπος μου Bobinio.
Στηρίζομαι σε σένα πλέον μια και η δότρια σου είναι over limitations.

bobby

Well-Known Member
Λίγοι καi καλοί.
Τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα 5 στο σύνολο.
Μάλλον φοβούνται να δούνε το αποτέλεσμα γιατί πιστεύουν ότι είναι ουτοπία. :)
Τζάμπα ο κόπος μου Bobinio.
Στηρίζομαι σε σένα πλέον μια και η δότρια σου είναι over limitations.
Οποίος δεν πιστεύει ας ρωτήσει εμάς… εγώ το ξαναλέω πάντως, αν δεν ήξερα ότι έχεις κάνεις ΜΜ δεν θα το καταλάβαινα με τίποτα! Φαίνεσαι λες και δεν είχες ποτέ πρόβλημα….. απόλυτη φυσικότητα!!!
Αν ήταν πιο χοντρή η τριχα μου θα ήταν όλα πολύ καλύτερα….. αλλά με 45μm θα πρέπει να γίνουν όλα με την μέγιστη ασφάλεια και για αυτό πρέπει να πάω σε κορυφαίο γιατρό που θα με πονέσει στην τσέπη…….

Μπλουζα