tamaliamoupiso
Well-Known Member
Κεντάς σήμερα, αλάνι.
Ναι, έχω έμπνευση, χαχαχα.
Κεντάς σήμερα, αλάνι.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αυτό εξυπακούεταιΤο να δεις ανθρώπους από κοντά δε λέει τίποτα,αν δεν ξέρεις που ήταν και πως κατέληξε.
Πρέπει να έχεις τα στοιχεία του για να γνωρίζεις αυτό που πήρε,αλλιώς πας με υποθέσεις που σε παρασέρνουν σε ψευδαίσθηση αποτελέσματος.
Αυτό που σίγουρα διαπιστώνεις από κοντά,είναι η φυσικότητα και τίποτα άλλο.
"Το HairlossGR είναι ένα forum ανταλλαγής απόψεων για το τριχωτό της κεφαλής και στο τέλος έχει πάντα δίκιο ο Cvial"
tamaliamoupiso 11-12-2021
Νομιζα οτι ειρωνευτηκε τον CVIAL το μελος, αν οχι το παιρνω πισω.ψεκ alert
Ναι το να δεις απο κόντα κάποιον μεταμοσχευμένο είναι και το απολύτως επιθυμητό.
Και εμένα στην τηλεοράσηΈμενα με έχουνε δει πολλά μέλη.
να κάνετε κόντρα με τον vlafo, ποιον από τους 2 έχουν δει περισσότερα μέληΈμενα με έχουνε δει πολλά μέλη.
να κάνετε κόντρα με τον vlafo, ποιον από τους 2 έχουν δει περισσότερα μέλη
Εμένα δεν με έχουνε δει.να κάνετε κόντρα με τον vlafo, ποιον από τους 2 έχουν δει περισσότερα μέλη
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Οπότε νικητής ο @John_John1Εμένα δεν με έχουνε δει.
Μόνο 2 τυχεροί.
o dimitris50423 θα μπει για 2η επέμβαση; Από οτι ειχα δει στο νήμα του ελεγε θα μπει για δεύτερη επέμβαση. Πες του να μπει να κάνει παρουσίαση οταν κάνει ως dimitris50424Το έχει δει ο δημητρης50423? έμενα ναι...φτάνει αυτός.
Δεν έχω πάντα δίκιο (ανθρωποι είμαστε και κάποτε θα σφάλουμε), σίγουρα όμως δεν έχω εμμονές (ή τουλάχιστο σε τέτοιο βαθμό) που να επηρεάζουν την κρίση μου.
παραπάνω σε έχουνε δει......Εμένα δεν με έχουνε δει.
Μόνο 2 τυχεροί.
Λίγοι καi καλοί.παραπάνω σε έχουνε δει......
Οποίος δεν πιστεύει ας ρωτήσει εμάς… εγώ το ξαναλέω πάντως, αν δεν ήξερα ότι έχεις κάνεις ΜΜ δεν θα το καταλάβαινα με τίποτα! Φαίνεσαι λες και δεν είχες ποτέ πρόβλημα….. απόλυτη φυσικότητα!!!Λίγοι καi καλοί.
Τώρα που το σκέφτηκα καλύτερα 5 στο σύνολο.
Μάλλον φοβούνται να δούνε το αποτέλεσμα γιατί πιστεύουν ότι είναι ουτοπία.
Τζάμπα ο κόπος μου Bobinio.
Στηρίζομαι σε σένα πλέον μια και η δότρια σου είναι over limitations.