Μεταμόσχευση 2500 fut kai 550 fue. Κλινική ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΗΣ. Αρνητική εμπειρία.

nick90

Well-Known Member
Μία και το θυμήθηκα, όταν με είδε ο Lorenzo και μιλούσε, κάτι πήρε το αυτί μου για retro. Μάλλον θα παρακουσα....
Και ο bisanga είχε πει ότι έχεις ρετρο iacksmith, όποτε μάλλον δεν παράκουσες αυτό που είπε κ ο Lorenzo για ρετρο…

Όποτε έχουμε 2 αυθεντιες γιατρούς Lorenzo και Bisnaga να επιβεβαιώνουν ότι έχεις ρετρο (κάτι που είχαμε δει και εμείς τα μέλη από τις φωτογραφίες σου), ενώ ο Δρ Αναστασάκης (που έχει κ πτυχίο Ιατρικής, όχι σαν εμάς τους «ανίδεους»:p) ειπε ότι δεν έχεις ρετρο…τι να πει κανεις…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Αυτός ήταν ο λόγος εγγραφής του στο φόρουμ..να δικαιολογήσει το ξεχειλωμα ενός στριπ..σε άλλον,όχι στον τζακσμιθ..για ποια βιβλιογραφία μιλάς??στα λόγια καλοί είναι όλοι .στα έργα έχουμε το πρόβλημα..και ο Ζοζέ Μουρίνιο λένε ξέρει από μπάλα..ναι ξέρει..για βαλτον να παίξει,να δεις τι ξερει;)
Με τη παραδοχη οτι μιλαμε για strip εννοω Georgie. Υποθετω κανενας γιατρος δεν εχει σκοπο να προκαλεσει κατι τετοιο στο πισω μερος της κεφαλης κανενος. Ο συγκεκριμενος παντως βιβλιογραφικα κλπ θεωρητικα ειχε τις λιγοτερες πιθανοτητες να του προκαλεσει κατι τετοιο.

Kostas97

Well-Known Member
Το ότι δεν είχε σκοπό να προκαλέσει ζημιά δε το συζητάω
Εννοείται.

Τωρα για τα skills φίλε
Ότι πει το αποτέλεσμα
Το ανεξάρτητο!
Εγω Georgie ευτυχως επεσα στο φορουμ και πλεον για ο,τιδηποτε θα κοιταξω Ισπανια.
Παρολα αυτα ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποθαρυνοντας καποιον να παει στον Αναστασακη, την πλειοψηφια την στελνεις στους ανταγωνιστες εντος Ελλαδας. Εχουν αραγε εκει περισσοτερες πιθανοτητες να παρουν κατι καλο;
Προσωπικα δεν ειμαι βεβαιος.

Ο Αναστασακης ειναι/ηταν κατεξοχην strip και μετα ο,τιδηποτε αλλο. Για το συνολο των strip που εχει κανει εχουμε δει πολλες αποτυχιες;
Υποθετω οτι καποιος με μια ουλη στο πισω μερος της κεφαλης δεν κρατιεται απο την οργη του.
Τουλαχιστον εγω θα το ειχα βγαλει παντου.

Να ξεκαθαρισω, δεν προσπαθω σε καμι περιπτωση να ξεπλυνω κανεναν ή να υποστηριξω. Απλως καποιες σκεψεις για να κανουμε συζητηση.

Disco

Well-Known Member
Αυτός ήταν ο λόγος εγγραφής του στο φόρουμ..να δικαιολογήσει το ξεχειλωμα ενός στριπ..σε άλλον,όχι στον τζακσμιθ..για ποια βιβλιογραφία μιλάς??στα λόγια καλοί είναι όλοι .στα έργα έχουμε το πρόβλημα..και ο Ζοζέ Μουρίνιο λένε ξέρει από μπάλα..ναι ξέρει..για βαλτον να παίξει,να δεις τι ξερει;)
Ξεχειλωμένη ουλή στριπ είχε κ ο baggio που είχε κάνει μια παρουσίαση από Αναστασάκη πιο παλιά και κλειδώθηκε το νήμα του…αλλά και το παιδί που πήγε στον Γεωργίου για διορθωτική για την κακή φυτρωση και έκανε νήμα είχε κακή ουλή πάλι από τον Αναστασάκη. Μαζί με jacksmith και με το παλικάρι που πήγαν στα δικαστήρια έχουμε δει 4 περιστατικά με μεγάλες ουλές από τα λίγα ανεξάρτητα της κλινικής. Τα ποσοστά δηλαδή είναι αρνητικά αν λάβουμε υπόψιν τα ανεξάρτητα και όχι αυτά που επιλέγει να μας δείχνει.

Kostas97

Well-Known Member
Ξεχειλωμένη ουλή στριπ είχε κ ο baggio που είχε κάνει μια παρουσίαση από Αναστασάκη πιο παλιά και κλειδώθηκε το νήμα του…αλλά και το παιδί που πήγε στον Γεωργίου για διορθωτική για την κακή φυτρωση και έκανε νήμα είχε κακή ουλή πάλι από τον Αναστασάκη. Μαζί με jacksmith και με το παλικάρι που πήγαν στα δικαστήρια έχουμε δει 4 περιστατικά με μεγάλες ουλές από τα λίγα ανεξάρτητα της κλινικής.
Οταν καποιος κανει στριπ η αποτυχια θα ναι παντα ΧΑΛΙΑ. Απλως δεν γνωριζω ποια τα ποσοστα αποτυχιας.

Kostas97

Well-Known Member
Να ζήσεις με ουλή? Ναι, να ζήσεις! Άλλωστε αν δεν μπορείς να υποφέρεις τις ουλές, μην κάνεις strip.....
Να έχεις όμως μαλλιά μπροστά όπως πρέπει, όπως σου υποσχέθηκαν και όπως (χρυσο)πλήρωσες και όχι να σε λένε και μπακαλόγατο από πάνω αντί να ζητήσουν γονατιστοί συγνώμη....
Το συγκεκριμενο περιστατικο ειναι παταγωδης αποτυχια. Προσωπικα θελω πραγματικα να δω την εξελιξη μετα τον κ.Γεωργιου.

Disco

Well-Known Member
Οταν καποιος κανει στριπ η αποτυχια θα ναι παντα ΧΑΛΙΑ. Απλως δεν γνωριζω ποια τα ποσοστα αποτυχιας.
Κανεις δεν τα γνωρίζει για κανέναν. Απλά πρέπει να δεις όσα περισσότερα τυχαία περιστατικά μελών γίνεται για να έχεις μια καλύτερη γενική εικόνα.

Georgie

Well-Known Member
Παρολα αυτα ΔΥΣΤΥΧΩΣ αποθαρυνοντας καποιον να παει στον Αναστασακη, την πλειοψηφια την στελνεις στους ανταγωνιστες εντος Ελλαδας. Εχουν αραγε εκει περισσοτερες πιθανοτητες να παρουν κατι καλο;
Εγώ προσωπικά φίλε ούτε ενθαρρύνω ούτε αποθαρρύνω κάποιον να πάει οπουδήποτε.
Δεν έχω καμία δουλειά σε αυτό.
Τα δεδομένα επεξεργάζεται ο υποψήφιος.
Αυτά λοιπόν πρέπει να είναι το ζητούμενο
Όχι τα παλαμάκια και τα δράματα.

Kostas97

Well-Known Member
Εχω την αισθηση οπως και πολλοι οτι τα combo fue-fut συντομα θα αποτελουν παρελθον.
Καμια FUT για να μην ξεχναμε την τεχνη μια στο τοσο πλεον.

Παντως το να θες να τα κανεις και τα δυο και να γινεις top class μου φαινεται απιθανο. Πρεπει να διαλεξεις.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε Κώστα..δεν αποθαρρύνει κανεις κανέναν να πάει πουθενά..απλά το μαύρο άσπρο δεν θέλουμε

ορισμένοι.το να το παίξεις ξαφνικά ο καλύτερος ενώ δεν είσαι,ε θα τα ακούσεις λιγάκι..

Kostas97

Well-Known Member
Φίλε Κώστα..δεν αποθαρρύνει κανεις κανέναν να πάει πουθενά..απλά το μαύρο άσπρο δεν θέλουμε

ορισμένοι.το να το παίξεις ξαφνικά ο καλύτερος ενώ δεν είσαι,ε θα τα ακούσεις λιγάκι..
Συμφωνω οτι η διαφημιση η προβολη και ο τροπος marketing μεχρι σημερα ηταν πιο μπροστα σε βηματα απο τα αποτελεσματα. Δηλαδη καποιος βλεποντας εγκαταστασεις κλπ θα περιμενε κατι περισσοτερο σε αποτελεσματα απο οσα εχουν γινει γνωστα μεχρι σημερα.
Αλλωστε ολα αυτα τα εξωτερικα περιτυλιγματα αρχισαν και αρκετα χρονια πισω...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Συμφωνω οτι η διαφημιση η προβολη και ο τροπος marketing μεχρι σημερα ηταν πιο μπροστα σε βηματα απο τα αποτελεσματα. Δηλαδη καποιος βλεποντας εγκαταστασεις κλπ θα περιμενε κατι περισσοτερο σε αποτελεσματα απο οσα εχουν γινει γνωστα μεχρι σημερα.
Αλλωστε ολα αυτα τα εξωτερικα περιτυλιγματα αρχισαν και αρκετα χρονια πισω...
Μα αυτή είναι η μαγεία της διαφήμισης, να σε πείσει για κάτι, που χρειάζεσαι, παρουσιαζοντάς το με τον πιο σουπερ τρόπο, εκτοξεύοντας την αξία και την δημοτικότητα, σε κάτι που ήδη υπάρχει. Λεφτά να χεις να ρίχνεις στην διαφήμιση και την δουλειά της θα την κάνει.

Georgie

Well-Known Member
Μα αυτή είναι η μαγεία της διαφήμισης, να σε πείσει για κάτι, που χρειάζεσαι, παρουσιαζοντάς το με τον πιο σουπερ τρόπο, εκτοξεύοντας την αξία και την δημοτικότητα, σε κάτι που ήδη υπάρχει. Λεφτά να χεις να ρίχνεις στην διαφήμιση και την δουλειά της θα την κάνει.
Δε φτιάχνουμε προϊόντα για να γίνουν δεκτά από το καταναλωτή.
Φτιάχνουμε τον καταναλωτή για να δεχτεί τα προϊόντα.

Διαφήμιση έκανα και εγώ φίλε, πολλά χρόνια σε διαφημιστική

oreo

Well-Known Member
Δε φτιάχνουμε προϊόντα για να γίνουν δεκτά από το καταναλωτή.
Φτιάχνουμε τον καταναλωτή για να δεχτεί τα προϊόντα.

Διαφήμιση έκανα και εγώ φίλε, πολλά χρόνια σε διαφημιστική
Άκουσα προσλαμβάνουν προς Χαλάνδρι μεριά, στείλε βιογραφικό :p

vlafo

Well-Known Member
Αυτό είναι το βασικό που κάνει.
Σύμφωνα με το στρατηγικό management όπως ξέρεις,ένας από τους κορυφαίους καθηγητές μου σε αυτό, (δυστυχώς έφυγε) και είχα στο Πανεπιστήμιο έλεγε:
Διαφήμιση και επιτυχημένη πώληση δεν είναι μόνο να πλασάρεις επιτυχημένα την αποδεδειγμένη ανάγκη που έχει ο καταναλωτής,αλλά πάνω από όλα να σου δημιουργήσει τεχνηέντως την ανάγκη για αγορά(μμ)έστω και αν δεν καλύπτει τις ανάγκες σου η τα θέλω σου.
Εκεί είναι η όλη επιτυχία και ελάχιστοι marketiniers το πετυχαίνουν αυτό.

jacksmith

Active Member
Τι γίνεται φίλε @jacksmith ; Θα κάνεις τελικά παρουσίαση της διορθωτικής(repair) επέμβασής σου στον Dr Γεωργίου ;
Καλημέρα. Όχι, δεν θα κάνω. Ζητώ συγνώμη από τα μέλη μιας και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις εχουν μεγάλη σημασία και επίσης γιατί το είχα προαναγγειλει.
Φυσικά όποιος θέλει μπορώ να του δώσω ότι πληροφορία θέλει σε π.μ.,οπως ήδη το έχω κάνει.
Ο λόγος είναι και συντάσσομαι εδώ με τον συντοπίτη μου @Panos1982, η '' εκτροπη'' του φόρουμ και η αίσθηση της έλλειψης προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών της κοινότητας που είναι άλλωστε και η βάση λειτουργίας του. Αντί αυτού, συνεχείς προσβολές, χλευασμοι και ειρωνείες προς τα μέλη, από μια εταιρία και ταυτόχρονα, μια περιρρεουσα ατμόσφαιρα, '' πρόσεχε τι θα πεις γιατί μπορεί να μπλέξεις'' . Κάτι παρόμοιο δηλαδή που γίνεται και με τα google reviews.
Εγώ πλέον δεν διαβάζω ξένα φόρουμ, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού, το να απευθύνεται με τέτοιο τρόπο μια επιχείρηση ενός σχετικού αντικειμένου, απέναντι στα μέλη ενός φόρουμ.
Αυτή είναι η γενική αίσθηση και απόψη μου.

Chris34

Well-Known Member
Καλημέρα. Όχι, δεν θα κάνω. Ζητώ συγνώμη από τα μέλη μιας και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις εχουν μεγάλη σημασία και επίσης γιατί το είχα προαναγγειλει.
Φυσικά όποιος θέλει μπορώ να του δώσω ότι πληροφορία θέλει σε π.μ.,οπως ήδη το έχω κάνει.
Ο λόγος είναι και συντάσσομαι εδώ με τον συντοπίτη μου @Panos1982, η '' εκτροπη'' του φόρουμ και η αίσθηση της έλλειψης προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών της κοινότητας που είναι άλλωστε και η βάση λειτουργίας του. Αντί αυτού, συνεχείς προσβολές, χλευασμοι και ειρωνείες προς τα μέλη, από μια εταιρία και ταυτόχρονα, μια περιρρεουσα ατμόσφαιρα, '' πρόσεχε τι θα πεις γιατί μπορεί να μπλέξεις'' . Κάτι παρόμοιο δηλαδή που γίνεται και με τα google reviews.
Εγώ πλέον δεν διαβάζω ξένα φόρουμ, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού, το να απευθύνεται με τέτοιο τρόπο μια επιχείρηση ενός σχετικού αντικειμένου, απέναντι στα μέλη ενός φόρουμ.
Αυτή είναι η γενική αίσθηση και απόψη μου.
Νομίζω δεν θα έπρεπε καν να απευθύνεται μια κλινική απευθείας στα μέλη του φόρουμ.
Για άλλο λόγο γράφει μια κλινική στο φόρουμ για άλλο λόγο τα μέλη του φόρουμ.
Θα έπρεπε να περιορίζεται στην ανάρτηση των περιστατικών της και να δέχεται την κριτική και τα σχόλια των μελών. Αν δεν μπορεί να το δεχθεί να μην γράφει.
Σκεφτείτε αν αντί για μια κλινική ξεκινήσουν να γράφουν 3-4 συνολικά και έχουν το ίδιο ύφος. Το πιο πιθανό είναι να μετατραπεί το φόρουμ σε φόρουμ για τις κλινικές και όχι για τα μέλη του.
Επίσης ΕΙΔΙΚΑ τα άτομα που έχουν εμπιστευτεί μια κλινική έδωσαν τα χρήματα τους και δεν είναι ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα έχουν κάθε δικαίωμα να το εκφράζουν.
Ωραία η παρουσία του John john και της H*c.
Έτσι θα έπρεπε να είναι η παρουσία των κλινικών.

Μπλουζα