Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ωραία η παρουσία του John john και της H*c.
Έτσι θα έπρεπε να είναι η παρουσία των κλινικών.
Απο τη μια αντιλαμβανομαι τα οσα λετε. Απο την αλλη πρεπει ολοι να σκεφτουμε οτι, εαν το φορουμ ειχε προσφορο εδαφος για τις κλινικες και εκαναν ο,τι ηθελαν, θα ηταν ολες εδω... κατι που προφανως δε συμβαινει!!
ΨΑΡΩΣΑΜΕ ΡΕ!!!Όταν υπήρξαν παλιότερα κλινικές εδώ και υπήρξαν διάφορα θέματα,κρεμάστηκαν στα μανταλάκια τα πεπραγμένα τους και έφυγαν όπως έπρεπε..
ΨΑΡΩΣΑΜΕ ΡΕ!!!
Εμενα μου στελνει pm ο Τζον και με δελεαζει με χειροπρακτικη απο Ασιατισσες θεες εαν εμπιστευτω την κλινικηΓτ ψαρωσες εσύ ρε Ελλαδίτη συνεργάτη ? Δεν έφυγαν από τους τότε mod άτομα ? no94 κτλ από την αποτέλεσμα μετράει?πάνε χρόνια,πέρσι προπερσι δεν έφυγε ο dimitris50423 και άλλοι που δεν μου έρχονται τώρα .όπου υπήρξε ανακάτεμα από κλινικές κτλ η κρυφό η υποχθόνιο δεν έφυγαν όλοι?
Γτ ψαρωσες εσύ ρε Ελλαδίτη συνεργάτη ? Δεν έφυγαν από τους τότε mod άτομα ? no94 κτλ από την αποτέλεσμα μετράει?πάνε χρόνια,πέρσι προπερσι δεν έφυγε ο dimitris50423 και άλλοι που δεν μου έρχονται τώρα .όπου υπήρξε ανακάτεμα από κλινικές κτλ η κρυφό η υποχθόνιο δεν έφυγαν όλοι?
Φυγανε πολλοι αλλα ισως υπαρχουν μερικοι ισως ακομη....και εσυ της d@i ησουν για λιγο διάστημαΓτ ψαρωσες εσύ ρε Ελλαδίτη συνεργάτη ? Δεν έφυγαν από τους τότε mod άτομα ? no94 κτλ από την αποτέλεσμα μετράει?πάνε χρόνια,πέρσι προπερσι δεν έφυγε ο dimitris50423 και άλλοι που δεν μου έρχονται τώρα .όπου υπήρξε ανακάτεμα από κλινικές κτλ η κρυφό η υποχθόνιο δεν έφυγαν όλοι?
Φυγανε πολλοι αλλα ισως υπαρχουν μερικοι ισως ακομη....και εσυ της d@i ησουν για λιγο διάστημα
Θησαυρος εισαι Αερατε...Υποστήριζα ότι μπορείς να πάρεις σωστό αποτέλεσμα και εδώ και στη dhi,αν πας με πλάνο ,το οποίο δεν θα ξεπερνάει η κάθε επεμβαση τα 1000 grafts κάθε φορά..δλδ ήθελες 3000-3500 grafts?σπάσε τις επεμβάσεις σε 3 ώστε να μειώσεις κάθε ρίσκο και στη δοτρια και στη ληπτρια..με αυτό το πλάνο τότε,πριν 8++ χρόνια βέβαια υποστήριζα ότι και από dhi θα πάρεις αποτελεσμα..για ρώτα τον Μάρα ,μιας που τα λέτε εν τέλη καλά ,να δεις ότι συμφωνούσε και αυτός ,με αυτό από τότε..αλλά έλεγε πως κανείς δεν έχει την υπομονή να το κάνει αυτό..σε ένα μέλος παλιό το έλεγε ,θυμάσαι σε ποιον.. αν με αυτό εσύ,λες ότι ήμουν με dhi ,υπάρχει θέμα ..
Θησαυρος εισαι Αερατε...
Συνεχισε κ για αλλα 8++ χρονια να προσφερεις τις γνωσεις σου...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα ήθελες να φύγει και αυτός ρε Χρηστάρα ε?Θησαυρος εισαι Αερατε...
Συνεχισε κ για αλλα 8++ χρονια να προσφερεις τις γνωσεις σου...
Jacksmith σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αρχικά. Είναι κατανοητοί οι λόγοι που αναφέρεις περί εκτροπής του φόρουμ, η αίσθησή σου περί έλλειψης προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών της κοινότητας αλλά και ότι βλέπεις συνεχείς επιθέσεις και απειλές που κάνει μια συγκεκριμένη κλινική (που φιλοξενείται στο φόρουμ) προς τα μέλη του φόρουμ και δεν θέλεις να παρουσιάσεις για αυτούς τους λόγους που ανέφερες και η επιθυμία σου είναι σεβαστή.Καλημέρα. Όχι, δεν θα κάνω. Ζητώ συγνώμη από τα μέλη μιας και οι ανεξάρτητες παρουσιάσεις εχουν μεγάλη σημασία και επίσης γιατί το είχα προαναγγειλει.
Φυσικά όποιος θέλει μπορώ να του δώσω ότι πληροφορία θέλει σε π.μ.,οπως ήδη το έχω κάνει.
Ο λόγος είναι και συντάσσομαι εδώ με τον συντοπίτη μου @Panos1982, η '' εκτροπη'' του φόρουμ και η αίσθηση της έλλειψης προτεραιότητας στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των μελών της κοινότητας που είναι άλλωστε και η βάση λειτουργίας του. Αντί αυτού, συνεχείς προσβολές, χλευασμοι και ειρωνείες προς τα μέλη, από μια εταιρία και ταυτόχρονα, μια περιρρεουσα ατμόσφαιρα, '' πρόσεχε τι θα πεις γιατί μπορεί να μπλέξεις'' . Κάτι παρόμοιο δηλαδή που γίνεται και με τα google reviews.
Εγώ πλέον δεν διαβάζω ξένα φόρουμ, αλλά νομίζω ότι αυτό δεν γίνεται πουθενά αλλού, το να απευθύνεται με τέτοιο τρόπο μια επιχείρηση ενός σχετικού αντικειμένου, απέναντι στα μέλη ενός φόρουμ.
Αυτή είναι η γενική αίσθηση και απόψη μου.
Γιατι δεν ανοιγεις κανα ινστιτουτο να κανεις fue? Ετσι κ αλλιως ειναι απλη διαδικασια, εχεις κ το excelaki ;-)Δεν λες που είμαι και εγώ ακόμα εδώ και υπάρχει και το φόρουμ ,γτ ο λατρεμένος σου,το είδωλο σου ,ακόμα στριπαρες θα έκανε και το forelock θα συνέχιζε να είναι γι αυτόν,ότι για τον διάολο το λιβάνι ..αετε μου εσύ..!!
Έχε το νου σου όμως γιατί φεύγει ένας και έρχονται πέντε.... γι'αυτό κουλαρε λιγάκι.
Το γα****ς και ψοφησεΓιατι δεν ανοιγεις κανα ινστιτουτο να κανεις fue? Ετσι κ αλλιως ειναι απλη διαδικασια, εχεις κ το excelaki ;-)
Τοσα χρονια εδω μεσα, τοση γνωση, ειναι κριμα να χαθει. Θα σωσεις κ ποσα παιδια...σκεψου το
Τι μ θυμησες ; Οταν ημουνα μικρος εβλεπα σε τσακωμους, τυπακια αδυναμα να κορδονονται κ να πουλανε μαγκια σε παιδια δυνατα π ηξεραν οτι αν αναμετρηθουν θα πανε κλαμενοι σπιτι τους. Τη μαγκια την πουλουσαν ΠΑΝΤΑ οταν ηταν πολλοι κ ο αλλος μονος. Η δυναμη της μαζας βλεπεις, μετραει στη νεαρη ηλικια.
Ετσι κ εδω, πολλοι εναντιον ενος...και ΑΝΩΝΥΜΑ πισω απο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του υπολιστη-πισω απο την κλειστη πορτα της οικειας.
Τι μ θυμησες ; Οταν ημουνα μικρος εβλεπα σε τσακωμους, τυπακια αδυναμα να κορδονονται κ να πουλανε μαγκια σε παιδια δυνατα π ηξεραν οτι αν αναμετρηθουν θα πανε κλαμενοι σπιτι τους. Τη μαγκια την πουλουσαν ΠΑΝΤΑ οταν ηταν πολλοι κ ο αλλος μονος. Η δυναμη της μαζας βλεπεις, μετραει στη νεαρη ηλικια.
Ετσι κ εδω, πολλοι εναντιον ενος...και ΑΝΩΝΥΜΑ πισω απο την ΑΣΦΑΛΕΙΑ του υπολιστη-πισω απο την κλειστη πορτα της οικειας.
Ε πώς δεν λες με μια λέξη ο χλαπατσας και εσύ ;Χαχα,
Όταν μπαίνεις στη διαδικασία να απαντάς, κάντο για όλα τα ερωτήματα....όχι επιλεκτικά όπως ο μέντορας σου.
Επίσης να σου πω και εγώ μια ιστορία....στο στρατό λοιπόν ( δεν ξέρω αν υπηρέτησες εσύ βέβαια ή μπήκες σε κάποια κατηγορία και δεν πέρασες ούτε απέξω ) , πάντα υπήρχε ένα τσιράκι, το τσιράκι του διοικητή. Αυτό το τσιράκι λοιπόν τύχαινε ευνοϊκής μεταχείρισης διότι ήταν ο δούλος του, ο ρουφιάνος του και ο άνθρωπος του.
Μετά από χρόνια λοιπόν διακρίνω πως τσιράκια υπήρχαν.... υπάρχουν και θα υπάρχουν, ακόμα και σε φόρουμ με μαλλιά.
Γιατι δεν ανοιγεις κανα ινστιτουτο να κανεις fue? Ετσι κ αλλιως ειναι απλη διαδικασια, εχεις κ το excelaki ;-)
Τοσα χρονια εδω μεσα, τοση γνωση, ειναι κριμα να χαθει. Θα σωσεις κ ποσα παιδια...σκεψου το
Δουλος, ρουφιανος, τσιρακι, χλαπατσας...
High class level....