Τι εννοείς?Μονο που ειδα τον τιτλο, ετοιμασου για Χάγη.
Τι εννοείς?Μονο που ειδα τον τιτλο, ετοιμασου για Χάγη.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι εννοείς?
Το πλάνο αερατε, ήταν μέσα στο δικό μου το μυαλό. Δεν μου είχε αναφέρει κανείς τίποτα.Φίλε jacksmith ,το πλάνο ήταν είπες για δυο επεμβάσεις..η πρώτη για 3κ και η δεύτερη?τι απόθεμα θα έμενε από δοτρια και από γενιά.?είχατε υπολογίσει?γνώριζες για ποσά συνολικά grafts θα έβαζες σε δυο επεμβάσεις?
Το πλάνο αερατε, ήταν μέσα στο δικό μου το μυαλό. Δεν μου είχε αναφέρει κανείς τίποτα.
Όσα "ελεγχόμενα" περιστατικά έχεις δει από την κλινική θες να πεις ...οσες φορές έχουν ξεμυτησει ανεξάρτητα περιστατικά δεν εχουμε δει και κανένα καλό....φαντάσου πόσοι θα θέλαν να αναφέρουν την εμπειρία τους αλλά διστάζουν με τις απειλές του γιατρού που ρίχνει κατά ριπάς....Φίλε δικαιολογημένα είσαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα που φαίνεται πολύ φτωχό. Η τοποθέτηση ήταν αραιή αλλά δεν είχες και καλή φύτρωση.
Οι ουλές είναι αρκετά άσχημες και φαίνεται να έχουν ξεχειλώσει σε εκείνα τα σημεία ενώ τηρούσες κατά γράμμα τις οδηγίες της κλινικής χωρίς γυμναστική...
Γενικά σε όσα ανεξάρτητα περιστατικά είδαμε από την συγκεκριμένη κλινική οι ουλές δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που μας παρουσιάζονται στις επίσημες παρουσιάσεις. Αυτό είναι σημαντικό να το γνωρίζουν όσοι σκέφτονται να κάνουν FUT στην συγκεκριμένη κλινική.
Αν έχεις τον ίδιο νομικό που δήθεν είπε ότι είναι νόμιμο που δεν έχεις τιμές στην κλινική άλλαξε και πάρε τον Κούγια ... εγγύηση....Είστε haters και ζητω τα στοιχεία σας να σας κάνω μήνυση..είναι ενήμερος ο νομικός μου συμβουλος.αν είστε άντρες στείλτε τα μου σε p.m..κατι τέτοιο θα πει πάλι,όπως έλεγε του tol.![]()
Για τις τομες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ....Καλησπέρα και από μένα φίλε ! Θα πρέπει να κάνεις υπομονή μέχρι το 12 μηνο που ολοκληρώνετε η φυτρωση για να έχεις την τελική εικόνα του αποτελεσματος σου . Μετα βλέπεις πως θα κινηθείς .
Ελπίζω ο γιατρός να πάρει θέση για την δίκη σου περίπτωση και να πράξει το σωστό και το πρέπον αν τελικά η φυτρωση δεν είναι η αναμενόμενη.
Αν έχεις τον ίδιο νομικό που δήθεν είπε ότι είναι νόμιμο που δεν έχεις τιμές στην κλινική άλλαξε και πάρε τον Κούγια ... εγγύηση....
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Για τις τομες δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι ....
Το ξέρω ρε! Και σου απαντώ... συντονίσου!!!Ρε τον Αναστασάκη έκανα,όχι εμένα.
Τι θα διορθώσει ; Θα κανει πλαστικές; Η smp; Μπήκε δλδ για να λύσει ένα πρόβλημα και βγήκε δημιουργώντας άλλο ένα συν ότι πιθανόν δεν έλυσε ούτε αυτό για το οποίο πήγε;στο θέμα φυτρωσης γιωργο ! όχι ότι οι τομές δεν είναι θέμα άλλα για τις τομές πήρε απάντηση από τον γιατρό ο φίλος στο τρίμηνο όπως γράφει !
Το ξέρω ρε! Και σου απαντώ... συντονίσου!!!
Τι θα διορθώσει ;