bobby
Well-Known Member
Ποιο; Τις υποδοχές ένα μήνα πριν; Τι είναι εκσκαφές για πέδιλα οικοδομής; Δεν κλείνουν σχεδόν αμέσως;Το κάνει η DHI.
Ποιο; Τις υποδοχές ένα μήνα πριν; Τι είναι εκσκαφές για πέδιλα οικοδομής; Δεν κλείνουν σχεδόν αμέσως;Το κάνει η DHI.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ένας γιατρός όλη την διαδικασία ρε Bobby.Ποιο; Τις υποδοχές ένα μήνα πριν; Τι είναι εκσκαφές για πέδιλα οικοδομής; Δεν κλείνουν σχεδόν αμέσως;
Στην eugenix μπορει να κανουν την μια μερα τις υποδοχες και την επομενη την τοποθετηση στις μεγαλες συνεδριες, αυτο ειναι και το μεγαλυτερο διαστημα που εχω ακουσειΠοιο; Τις υποδοχές ένα μήνα πριν; Τι είναι εκσκαφές για πέδιλα οικοδομής; Δεν κλείνουν σχεδόν αμέσως;
Χάθηκα μέσα στα ποστ….Ένας γιατρός όλη την διαδικασία ρε Bobby.
Τα έχουμε πει πολλές φορές, ας τα πούμε άλλη μια. Δεν υπάρχει άσπρο-μαύρο αλλά γκρι. Προφανώς και οι επίσημες λένε κάτι, αν κάποιος έχει ποστάρει 20-30 εκπληκτικά αποτελέσματα σημαίνει ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο αρκετές φορές. Δεν ξέρουμε όμως το ποσοστό επιτυχίας, ούτε ξέρουμε αν μας λέει την αλήθεια στις παραμέτρους (αριθμος g, κλπ). Άρα θα πάρει χαμηλό βαθμό αξιοπιστίας και συμμετοχής στην τελική απόφαση επιλογής κλινικής. Μια ανεξάρτητη που έχει ελεγχθεί από την αρχή ως προς όλες τις παραμέτρους και παρακολουθείται σε ζωντανό χρόνο έχει μεγάλο βαθμό αξιοπιστίας. Πολλές τέτοιες δείχνουν την πραγματική εικόνα μιας κλινικής αφού είναι όλες αξιόπιστες και το δείγμα τυχαίο. Πληρούν δηλαδή τα κριτήρια μιας καλής έρευνας. Αν ταυτόχρονα υπάρχει ελευθερία διαλόγου, κάποιος που μας διαβάζει μπορεί να κρίνει και να προβληματιστεί περαιτέρω αφού ακούγονται και οι αντιρρήσεις. Για να είναι άκομα πληρέστερη η πληροφόρηση όπως έχετε παρατηρήσει έχω αρχίσει και ποστάρω έναν "οδικό χάρτη" για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης (και τα λέω λίγο έξω από τα δόντια) έτσι ώστε να είναι πάντα ορατός και κάθε μέλος να καταλάβαίνει τι διαβάζει, που πρέπει να δίνει σημασία και που όχι. Κατ' αυτόν τον τρόπο υπάρχει ισορροπία και ελευθερία έκφρασης χωρίς αποκλεισμούς.Στα λόγια μου έρχεσαι ουσιαστικά..προσωπικά εγώ δεν εμπιστεύομαι καμία κλινική..λόγω αυτών που είπες και εσύ ..μόνο τα ανεξάρτητα μπορούν να είναι αντικειμενικά και με την προϋπόθεση πως δεν είναι στημένοι από τις κλινικές..αυτό είπα πιο πάνω αν είδες ..να γίνεται irl η παρουσίαση με στοιχεία ..οι κλινικές αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ οπότε τζάμπα συζητάμε..απλά χώνονται εδώ μέσα,πετάνε παρουσιάσεις που τους βγήκαν καλές ,με φωτό πριν μετά και πάνε να πιάσουν όχι εσένα εμένα τον Μάκη τον Τάκη τον Σάκη. ..τον σκασμένο από την καράφλα που μπαίνει πρώτη φορά στο φόρουμ γτ ψάχνεται και δεν γνωρίζει απολύτως τπτ ..αυτούς θα τους εντυπωσιάσουν ..εκεί στοχεύουν...αν θέλουν πριν και μετά,έχουν δικές τους σελίδες ..ας βάλουν ότι θέλουν ..εδώ παρουσιάσεις που θα έχουν αξία και θα είναι επί ίσοις όροις με όλων εμάς τις παρουσιάσεις ,θα πρέπει να γίνονται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο ..αλλιώς να μην τους δίνεται το δικαίωμα να τις κάνουν .έτσι σταματάει το φαινόμενο αυτό
Πιθανον.Ένας γιατρό όλη την διαδικασία ρε Bobby.
Οποτε, το να κανει ολα τα σταδια ενας ...ιατρός θελει λιγο παραπανω ...ψαξιμο.
Γιατρέ εσυ που εκπαιδευτηκες στις μεταμοσχεύσεις σαν νέος ; Εξωτερικό η Ελλάδα ;Πιθανον.
Απλα, καλο ειναι να γνωριζουμε σε καθε περιπτωση για ποιον ιατρο μιλάμε.
ΚΑΠΟΙΕΣ κλινικες, ονοματα δεν λεμε, ΚΑΠΟΙΕΣ, το μοντελο εργασιας ειναι το ακολουθο:
-τραβαμε πελατες με το ονομα το οποιο βασιζεται ΟΧΙ σε αποτελεσματα, αλλα στο οτι εχουμ επιβιώσει πολλα χρονια = μας εχουν ακούσει πολλοι!
Το προσωπικο μας ειναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ:
-Ιατροι επιλεγμενοι με γνωμονα ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ, δλδ, ολοφρεσκοι αποφοιτοι ιατρικης σχολης, εν αναμονη ειδικοτητας, θητειας, αγροτικου κτλ, 25-35 ετων (ιατροι ομως τυπικα!)
-Ιταροι που ασχολουνται με την μεταμόσχευση ως ΠΑΡΕΡΓΟ μεχρι να ξεκινησουν αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θελουν!
-¨Εκπαιδευση" 1 εβδομαδας στου κασσιδη το κεφαλι, με την δηθεν μοναδική τεχνική-πρωτοκολλο που μα ςτην πληρωνουν κιόλας!
-Εισαγωγή στην εργασια και οτι κάτσει!
Συνηθως, μεχρι να βγουν τα πρωτα αποδεκτα αποτελσματα απο αυτον το ιατρό, που θελει μια καμπυλη εκμαθησης 1-2 χρονια, οι ιατροι αυτοι :
1. Ειτε ξεκινανε ειδικοτητα, οποτε γεια σας, και τα μονα αποδεκτα περισταικα ειναι αυτα που εκαναν προς το τελος
2. Ειτε, αν τελικα ανακαλύψουν πως τους ενδιαφερει ο κλαδος, καποιοι μπορει να γινουν καπως καλοι, μιας και τεχνική που τους μαθαινουν ειναι τραγικη στην πραξη (γιατι δεν υπάρχει ΚΑΝΕΝΑΣ εμπειρος να τους διδαξει τις μικρες λεπτομερειες που κανουν την διαφορα!) οποτε ειτε θα ζητησουν περισσοτερα λεφτα = ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ και φερνουν στη θεση του τον επομενο ασχετο , Η' φευγουν μονοι τους και ανοιγουν δικο τους μαγαζι, αναμασωντας τα ιδια μετρια που εμαθαν τοσα χρονια
ΑΥΤΕΣ οι κλινικές δεν ειναι τυχαιο πως δεν εχουν ουτε ενα υψηλου επιπεδου αποτελσμα εδω και 40 χρονια που διαφημιζουν οτι υπαρχουν.
Οποτε, το να κανει ολα τα σταδια ενας ...ιατρός θελει λιγο παραπανω ...ψαξιμο.
Εχω πλήρες βιογραφικο και στο site μου, και στο site της ISHRS, και στο site του ABHRS και στα βιβλια μου.Γιατρέ εσυ που εκπαιδευτηκες στις μεταμοσχεύσεις σαν νέος ; Εξωτερικό η Ελλάδα ;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατι ρε aerate και λοιποι? Εμενα ουτε οι ανεξαρτητες παρουσιασεις μελων με καλυπτουν σε φωτογραφιες και πολλες ειναι και χειροτερες απο κλινικων κιολας. Για ποια αξιοπιστια μιλαμε λοιπον? Ολοι βγαζουν κολακευτικες φωτος.
Η μεγαλυτερη αξιοπιστια ειναι να πηγαινεις απο κοντα και να βλεπεις καποιον...γινεται αυτο οχι? η , ολοι πρεπει να πηναινουμε στον Cvial? Γινεται ? οχι....
Αν ενα νεο μελος διαβασει μπορει να βγαλει ακρη για τις αξιοπιστες κλινικες και να γνωριζει για ενα επιθυμητό αποτελεσμα που θα παρει για να δωσω ενα παραδειγμα σε εμας.
Ακομη και με τις επισημες του Αναστασακη αν δουμε σε φωτος και βιντεος εχουμε την κριση να καταλαβουμε το αποτελεσμα.....αν παω εγω πχ σαν πελατης με ενα προβλημα ξερω που ακριβως θα καταληξω και ξερω τουλαχιστον θα γινω καλυτερος και με μαλλια.
Αν δεν υπαρχουν και οι παρουσιασεις των κλινικων ακομη και με φωτος που δεν σας αρεσουν τοτε θα ειμαστε τυφλοι τελείως.
Τωρα υπαρχει κριση απο ολες τις κλινικες και μπορεις να καταλαβεις τι παιζει τα συν και τα πλυν τους.
εχεις link με το νημα σου;Θα αιτηθω απο τον μοντ να μου στείλει τιμητική πλακέτα hairlossgr για την ανεξάρτητη παρουσίαση που έκανα ... από την αρχή ως το τέλος... χωρίς φόβο και πάθος !!!!! Την εποχή εκείνη παίζει να ήμουν από τα ελάχιστα μέλη που είχαν τόσο τίμια παρουσίαση .....
Οχι.Προβολή συνημμένου 64727
Σε ποιες κλινικες και με ποιους δεν λεει παντως, μονο Βανκουβερ μπορουμε να κανουμε υποθεσεις γιατι 2 ειναι οι μεγαλες κλινικες.
Ειναι μυστικο αραγε;
Μια απλη ερωτηση σε ρωτανε και ειρωνευεσαι σαν 10 χρονο παιδακι, αξιολυπητος πραγματικα..Οχι.
Η αληθεια ειναι πως οτι ξερω το εμαθα απο το ελληνικό φορουμ...
Ετοιμαζω 2η εκδοση των βιβλιων μου που πρεπει να τα αναθεωρησω ολα...
Αλλα 10 χρονια γραψιμο....
Προβολή συνημμένου 64739Προβολή συνημμένου 64740
Νομιζω πρεπει να χαλαρωσεις λιγοΜια απλη ερωτηση σε ρωτανε και ειρωνευεσαι σαν 10 χρονο παιδακι, αξιολυπητος πραγματικα..
Λογος για μπαν ειναι η υπαρξη σου στο φορουμ και ο τροπος που μιλας σε ολους εδω μεσα εκτος απο τους γλυφτες σου, και σταματα να κανεις ταγκ τον cvial συνεχεια λες και ειναι ο δασκαλος και τον φωναζεις να μας μαλωσει, σου ξαναλεω μεγαλος ανθρωπος εισαι σταματα να συμπεριφερεσαι σαν 10 χρονο, δεν σε ανεθρεψαν ετσι οι 3 γενιες γιατροι προγονοι σου.Νομιζω πρεπει να χαλαρωσεις λιγο
Ειναι χιουμορ που μαλλον χτυπησε χορδη...
Ειναι βαριες εκφρασεις αυτες, δεν νομιζεις?
Ειλικρινα, ξαναλεω για πολλοστη φορα, ειμαι βεβιος πως ειστε αξιοπρεπεις και αξιολογοι ανθρωποι στη προσωπικη σας ζωη.
Αναρωτησου με θαρρος: θα μου μιλαγες ποτε ετσι, και για τοσο ασημαντο λογο (ενα πολυ πετυχημενο αστειο που χτυπησε ΑΚΡΙΒΩΣ εκει που επρεπε χωρις ΚΑΝ να ειναι προς το προσωπο σου, αντιεθτα με τους χαρακτηρισμούς σου!!) αν ΔΕΝ ησουν ανωνυμος και πισω απο μονιτορ?
Ειμαι βεβαιος πως ΟΧΙ!
Οι γονεις σου ΣΙΓΟΥΡΑ δεν σε αναθρεψαν ετσι.
Στις κοινωνικες σου συναναστροφες ΔΕΝ εισαι ετσι
Στην εργασια σου ΔΕΝ εισαι ετσι.
Στο σπιτι σου ΔΕΝ εισαι ετσι.
Εισαι ομως εδω μεσα, που εισαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ και το να προσβαλεις εμενα, ας πουμε, ειναι ΧΩΡΙΣ συνεπειες.
Εισαι περηφανος που εισαι τοσο ατρομητος????
Προσωπικα θεωρω πως φταιει ο @CVIAL
Αν αυτo το προσβλητικό σχολιο δεν ειναι λογος για μπαν, η ...διαιτησια παιζει 100/0 "εδρα"....
Προβολή συνημμένου 64750
Περιμένει πρώτα να το δει και στο VAR για να αποφασίσειΠροσωπικα θεωρω πως φταιει ο @CVIAL
Αν αυτo το προσβλητικό σχολιο δεν ειναι λογος για μπαν, η ...διαιτησια παιζει 100/0 "εδρα"..