Μεταμόσχευση 2600 grafts στην κλινική Anastasakis

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Λογος για μπαν ειναι η υπαρξη σου στο φορουμ και ο τροπος που μιλας σε ολους εδω μεσα εκτος απο τους γλυφτες σου, και σταματα να κανεις ταγκ τον cvial συνεχεια λες και ειναι ο δασκαλος και τον φωναζεις να μας μαλωσει, σου ξαναλεω μεγαλος ανθρωπος εισαι σταματα να συμπεριφερεσαι σαν 10 χρονο, δεν σε ανεθρεψαν ετσι οι 3 γενιες γιατροι προγονοι σου.

Ισως να κανουμε ενα poll να δουμε τι αποψη εχει το forum για το αν πρεπει να παραμεινεις η οχι.

ΑΜΗΝ!
Καποιος το προτεινε!

Παμε διπλά ή τιποτα καλύτερα!
Να γινει ενα συδυαστικό poll και να δουμε ποσοι θα ψηφισουν να μεινω εγω ή να φυγουν καποιοι ανωνυμοι, αυτο-ανακυρηγμενοι ξερολες, κρυμμενοι πισω απο το μονιτορ θρασυδειλοι συκοφαντες και λασπολογοι που εχουν καταντησει το Ελληνικό φορουμ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παγκοσμιως τοξικο και δηλητηριωδες φορουμ. Που δρουν σαν οχλος χουλιγκαν σε γηπεδο που οποιον δεν συμφωνει με τις εμμονες, τις αποψαρες και τις ιδεοληψιες τους του ορμανε μαζικα μεχρι που απο ΑΗΔΙΑ αποσυρεται απο μονος του. (εγω την αηδια την αντεχω, την επιστρεφω μαλιστα, απλα ως αντρας, ΕΠΩΝΥΜΑ!)
ΚΑΝΕ το poll!
Οι ...νοικοκυραιοι που ΔΕΝ μιλανε γιατι καποιες συμπεριφορες τους αηδιάζουν εινα ΕΠΙ 50 στον αριθμο από τους χούλιγκαν.
θα εκπλαγεις ποσους ξερω και με ξερουν και σου εγγυώμαι πως θα ψηφισουν ΑΝ ποτε γινει αυτο!
Απλα, δεσμευσου εσυ και τα υπολοιπα ατομα που θα επιλεξω (μιας και με επιλεγεις εσυ για να με βγάλεις στη σεντρα) οτι θα τηρησετε ΟΤΙ γινει.

Αλλα ξερουμε οτι αυτο δεν θα γινιε ποτε.
θα ειχε πολυ πλακα. :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Παιξτο θύμα Αναστασάκη ...γελάνε και οι πέτρες..οι πελάτες που έκαναν κατηγορίες προς το πρόσωπο σου αρχικά και μετά εξαφανίστηκαν γιατί είχες προειδοποιήσει πως αν κάνουν νήμα εδώ θα αλλάξουν οι σχέσεις μεταξύ σας ,θα ήθελα να δω με τι θρασύδειλα συκοφαντικά και λασπολογία και άλλα μέσα τους ορμηξες και τους φίμωσες...τέτοιο χουλιγκανισμό και μαφιόζικο τρόπο αποσιώπησης των περιστατικών που δεν πήγαν καλά δεν έχω ξαναδεί σε κανένα φόρουμ παγκοσμίως .νιώθω ιδιαίτερα προβληματισμένος που γίνονται επιτρεπτές τέτοιες τακτικές εδώ μέσα .. Εκει που πήγαμε να ενημερωθούμε για το τι έγινε ,άκρα του τάφου σιωπή ..ύστερα από τις ύβρεις ειρωνίες κτλ από εσένα...αισχρή συμπεριφορά και απόλυτη αδιαφάνεια για ένα ανεξάρτητο φόρουμ..
Δευσμευσου για απόλυτη διαφάνεια και ότι θα δώσεις απαντήσεις για το τι έγινε με τους πελάτες αυτούς ,αν ισχύουν η όχι οι κατηγορίες και στο poll θα ψηφίσω και εγώ εσένα...εκεί να δεις γέλια και πλάκα ...;):p:oops::rolleyes:o_O:cool:
ΑΜΗΝ!
Καποιος το προτεινε!

Να γινει ενα συδυαστικό poll και να δουμε ποσοι θα ψηφισουν να μεινω εγω ή να φυγουν καποιοι ανωνυμοι, αυτο-ανακυρηγμενοι ξερολες, κρυμμενοι πισω απο το μονιτορ θρασυδειλοι συκοφαντες και λασπολογοι που εχουν καταντησει το Ελληνικό φορουμ το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παγκοσμιως τοξικο και δηλητηριωδες φορουμ. Που δρουν σαν οχλος χουλιγκαν σε γηπεδο που οποιον δεν συμφωνει με τις εμμονες, τις αποψαρες και τις ιδεοληψιες τους του ορμανε μαζικα μεχρι που απο ΑΗΔΙΑ αποσυρεται απο μονος του. (εγω την αηδια την αντεχω, την επιστρεφω μαλιστα, απλα ως αντρας, ΕΠΩΝΥΜΑ!)
ΚΑΝΕ το poll!
Οι ...νοικοκυραιοι που ΔΕΝ μιλανε γιατι καποιες συμπεριφορες τους αηδιάζουν εινα ΕΠΙ 50 στον αριθμο από τους χούλιγκαν.
θα εκπλαγεις ποσους ξερω και με ξερουν και σου εγγυώμαι πως θα ψηφισουν ΑΝ ποτε γινει αυτο!
Απλα, δεσμευσου εσυ και τα υπολοιπα ατομα που θα επιλεξω (μιας και με επιλεγεις εσυ για να με βγάλεις στη σεντρα) οτι θα τηρησετε ΟΤΙ γινει.

gregkont13

Verified MM member
ΑΜΗΝ!
Καποιος το προτεινε!

ΚΑΝΕ το poll!

Μα βρε παιδάκι μου, είπες πως η επίθεση πολλών εδώ μέσα σε κάνει αγαπητό και έρχονται πελάτες. Άμα φύγουν όλοι αυτοί που έχεις κόντρα τι θα γίνει με την πελατεία;

Btw όταν το φορουμ εδώ έστελνε Hasson και έσωζε κεφάλια, εσύ δεν είχες ιατρείο ακόμα.

Έφτασες να γράψεις ότι ο Αεράτος αν θυμάμαι καλά, σου κάνει επίθεση για να αποτρέψει μέλη να έρθουν σε σένα με σκοπό να μην έχουν μαλλιά από κόμπλεξ. Να έγραφες είμαι καλός γιατρός και θέλει να μου κανεί ζημιά γιατι δεν με πάει, οκ να πω νταξει. Έγραψες οτι δεν το κάνει γι' αυτο... αλλά γιατί θέλει άλλα μέλη να μην έρθουν σε σένα με σκοπό να μην έχουν καλό μαλλί!

ειλικρινά γράφω epic fantasy, αλλά εσύ με ξεπερνάς. Δες το μήπως γράψεις και κανά φαντασίας εκτός από περί μμ. Το χεις.

aeratos28

Just aeratos
Ότι δεν θέλω να γίνουν με μαλλιά όπως εγώ που πήγα στον Λορετζο και έλυσα το πρόβλημα με τα μαλλιά .ότι είμαι προβληματικός και του κάνω ζημιά...μιλάμε έχει χαθεί η λογική μαζί του..:eek:
Έφτασες να γράψεις ότι ο Αεράτος αν θυμάμαι καλά, σου κάνει επίθεση για να αποτρέψει μέλη να έρθουν σε σένα με σκοπό να μην έχουν μαλλιά από κόμπλεξ.

Panos1982

Well-Known Member
ειλικρινά γράφω epic fantasy, αλλά εσύ με ξεπερνάς. Δες το μήπως γράψεις και κανά φαντασίας εκτός από περί μμ. Το χεις.

Λοιπον μ αρεσει η ιδεα θα μπορούσατε να γραψετε ενα παραμυθάκι με ηρωες τους χαρακτηρες του φορουμ.
Εγω θα το αγοραζα ανετα, θα το λεω κ στα μικρα για να κοιμουνται τη νυχτα:)

Τυπου στρουμφακια π.χ
Εμεις ολοι θα ειμαστε τα μικρα απαισια στρουμφακια,
Ο τασακης θα ειναι ο δρακουμελ που θελει να μας εξοντωσει.
Ο χρηστος97 πως τον λενε θα μπορουσε να κανει την ψιψινελ, που θελει να βοηθησει τον δρακουμελ αλλα στο τελος τα κανει παντα μανταρα.
Κ ο Cvial θα ειναι ο σοφος μπαρμπαστρουμφ που θα προσπαθει να μας καθοδηγει.

Ελα ενα τετοιο φτιαξε κ τρεχτο λιγο....
Εκδοσεις πατακη
Εεε σορυ τασακη ηθελα να πω :)

aeratos28

Just aeratos
Τι εννοείς να παραμείνει ??χααχαχχα βλέπεις εσύ να σηκώνεται να φεύγει?? Έχει μέλι εδώ μεγάλε...προσπαθεί να δειχτεί μετά μανίας και ως θύμα εφευρίσκοντας φανταστικούς τρόπους κάθε φορά που δεν βγάζουν λογική καν λέγοντας διαφορα ψεμματα για μέλη,αλλάζοντας εντελώς τα λεγόμενα μας,με φανταστικές δικές του ιστορίες και συν σε όλα αυτά ,βριζει και όλο το φόρουμ σε κάθε ευκαιρία ,μιλάει για μαφιες και επιθέσεις κτλ,ενώ ο ίδιος κατηγορήθηκε από πελάτες του και δεν ξέρουμε αν ισχύουν η όχι οι κατηγορίες γτ δεν λέει να απαντήσει και τα αφήνει να αιωρούνται ..ακούσαμε για προειδοποιησεις να μην γίνουν γνωστα στο φόρουμ τα περιστατικά που δεν πήγαν καλά (λόγια πελατών του αυτά) και βλέπουμε πως υπάρχει θράσος από τη μεριά του να αποκαλεί τοξικό το φόρουμ και να μιλάει για μαφιες και άλλα παράδοξα πράγματα,ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αποκρυψει τις αστοχίες που έγιναν στις επεμβάσεις πελατών του..((αν ισχύει η όχι δεν το ξέρουμε,λόγια πελατών ειναι..μενει να απαντηθούν από τον ίδιο)).πραγματικά τραγική η κατάσταση πλέον...με όλα αυτά να υπάρχουν βγαίνει και στην επίθεση και βρίζει το φόρουμ που διαφημίζεται κιόλας...μόνιμο Μπαν εδώ και 3-4 χρόνια θα είχε φάει αν πέρναγε από το χέρι μου ..όπως έφαγαν και όλοι οι άλλοι τότε ..όχι να μένει και να κάνει ότι και όπως θέλει στις παρουσιάσεις του..και εσύ αυτόν,τον θέλεις εδώ ε?? Μπράβο,συνέχισε έτσι.χαχαχα
Προσωπικά θα ήθελα να παραμείνει ο γιατρός @Anastasakis Hair Clinic και βέβαια να έρθουν και άλλοι με προϋποθέσεις βέβαια

Panos1982

Well-Known Member
η καθε αλλαγη σταση σου αφηνει πανω μου λεκε , ακομα και αν ριξεις νερο με την νεα δηλωση σου

@LoverBoy σε ειπε λεκέ.
ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΧΕΙΡΟΥΡΓΩ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΜΟΥ.
Σε ΟΛΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΥΠΟΔΟΧΕΣ, σε καποιους κανω ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ με DULL IMPLANTER.

ΣΑΦΕΣ?

Ενταξει περα απ την πλακα εμενα μ αρεσει που η κλινικη περασε απ την ιουρασικη περιοδο των "λαβιδων" στην κρητιδικη των "dull implanters"
Κ εις ανωτερα ευχομαι.
Κατα τ αλλα κι εγω θεωρω οτι οντως ο γιατρος κανει τις υποδοχες. Ετσι συνιθιζεται αλλωστε γενικα ολοι ετσι δουλεύουν ως επι των πλείστων κ οι τεχνικοι αναλαμβανουν εξαγωγη /τοποθετηση εφ οσων λειτουργουν με dull implanters κ οχι με pen.

Θα μπορουσες Ιατρε να ανεβαζεις μινι βιντεο απο περιστατικα απο τα σταδια της επεμβασης , π.χ μινι βιντεο 1 λεπτου π θα δειχνει τα σκελη της.
απο εξαγωγη (10 sec) κ να εξηγεις πως την κανεις , (10 sec) απο incisions κ να εξηγεις με 2 λογια τι κανεις (εργαλεια -πυκνοτητες- λογους- κ για τι τα επιλεγεις)
Κ 10 sec τοποθετησης κ να εξηγεις παλι το εργαλειο κ πως το δουλεύεις.
Γενικα περα απο βιντεακια πριν-μετα να ανεβαζεις κ με τα σταδια της επεμβασης, εργαλεια, ψυγεία, υποθερμικα υγρα κλπ.
Θα ανεβεις σε αλλο λεβελ.
Τι κανει το μαρκετινγκ τιμ σου κοιμαται εμεις θα στα λεμε ??

Αυτα βεβαια θα απευθυνονται σε πιο προχωρημενο κοινο , δε θα ειναι απλο σανο για να τρωνε τα μουλαρια....
Εξαρταται βεβαια κ το marketing team σου σε πιο target group στοχευει κ ποιους μπορει να καταφερει να πεισει.
Ειναι κι αυτο ενα δίλημμα κ ισως γι αυτο προτιμα το σανό.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Λοιπον μ αρεσει η ιδεα θα μπορούσατε να γραψετε ενα παραμυθάκι με ηρωες τους χαρακτηρες του φορουμ.
Εγω θα το αγοραζα ανετα, θα το λεω κ στα μικρα για να κοιμουνται τη νυχτα:)

Τυπου στρουμφακια π.χ
Εμεις ολοι θα ειμαστε τα μικρα απαισια στρουμφακια,
Ο τασακης θα ειναι ο δρακουμελ που θελει να μας εξοντωσει.
Ο χρηστος97 πως τον λενε θα μπορουσε να κανει την ψιψινελ, που θελει να βοηθησει τον δρακουμελ αλλα στο τελος τα κανει παντα μανταρα.
Κ ο Cvial θα ειναι ο σοφος μπαρμπαστρουμφ που θα προσπαθει να μας καθοδηγει.

Ελα ενα τετοιο φτιαξε κ τρεχτο λιγο....
Εκδοσεις πατακη
Εεε σορυ τασακη ηθελα να πω :)
Ναι θα το ονομάσουμε τα καραφλο-στρουμφάκια.

theoblue

Well-Known Member
Ναι θα το ονομάσουμε τα καραφλο-στρουμφάκια.
Τα στρουμφακια ειναι εκ φυσεως γλομποι. Δεν αναρωτηθηκες ποτε γτ φορανε ολα καπελο;

Δεν υπηρχε τοτε Αναστασακης να τους βαλει μαλλια...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Gianney

Well-Known Member
Τι εννοείς να παραμείνει ??χααχαχχα βλέπεις εσύ να σηκώνεται να φεύγει?? Έχει μέλι εδώ μεγάλε...προσπαθεί να δειχτεί μετά μανίας και ως θύμα εφευρίσκοντας φανταστικούς τρόπους κάθε φορά που δεν βγάζουν λογική καν λέγοντας διαφορα ψεμματα για μέλη,αλλάζοντας εντελώς τα λεγόμενα μας,με φανταστικές δικές του ιστορίες και συν σε όλα αυτά ,βριζει και όλο το φόρουμ σε κάθε ευκαιρία ,μιλάει για μαφιες και επιθέσεις κτλ,ενώ ο ίδιος κατηγορήθηκε από πελάτες του και δεν ξέρουμε αν ισχύουν η όχι οι κατηγορίες γτ δεν λέει να απαντήσει και τα αφήνει να αιωρούνται ..ακούσαμε για προειδοποιησεις να μην γίνουν γνωστα στο φόρουμ τα περιστατικά που δεν πήγαν καλά (λόγια πελατών του αυτά) και βλέπουμε πως υπάρχει θράσος από τη μεριά του να αποκαλεί τοξικό το φόρουμ και να μιλάει για μαφιες και άλλα παράδοξα πράγματα,ο άνθρωπος που κατηγορείται ότι προσπάθησε να αποκρυψει τις αστοχίες που έγιναν στις επεμβάσεις πελατών του..((αν ισχύει η όχι δεν το ξέρουμε,λόγια πελατών ειναι..μενει να απαντηθούν από τον ίδιο)).πραγματικά τραγική η κατάσταση πλέον...με όλα αυτά να υπάρχουν βγαίνει και στην επίθεση και βρίζει το φόρουμ που διαφημίζεται κιόλας...μόνιμο Μπαν εδώ και 3-4 χρόνια θα είχε φάει αν πέρναγε από το χέρι μου ..όπως έφαγαν και όλοι οι άλλοι τότε ..όχι να μένει και να κάνει ότι και όπως θέλει στις παρουσιάσεις του..και εσύ αυτόν,τον θέλεις εδώ ε?? Μπράβο,συνέχισε έτσι.χαχαχα
Βέβαια ανέφερα και το με προϋποθέσεις

theoblue

Well-Known Member
Παντως πρεπει να ανακαλυψαν την φορμουλα βιαγκρα μπλε κιολας με μια ξετσιπωτση ξανθια στο χωριο...
Γι'αυτο δεν κανουν ΜΜ τοσα χρονια. Με μια γυναικα μονο διαθεσιμη που κωλοτριβεται στον ΜπαμπαΣτρουμφ, σε ποια να την πεσουν.

skuas

New Member
Καλησπέρα, πρόσφατα μπήκα στο τρυπάκι να διαβάσω λίγο για SMP και έπεσα πάνω στην Anastasakis (την οποία δεν ήξερα) και το ένα έφερε τ'άλλο και τελικά κατέληξα σ'αυτό το νήμα.

Αυτό που έχω να πω είναι πως μπορεί ο γιατρός ως γιατρός να είναι καλός (έως και εξαιρετικός, δεν ξέρω), αλλά η συμπεριφορά του και το ύφος του σ'αυτό το forum δεν με έψησε καθόλου. Όσο δίκιο και να έχεις (δεν ξέρω λέω), λίγο επαγγελματισμός δεν βλάπτει. Sorry γιατρέ, χάσατε έναν πελάτη.

Σημ. Ναι είμαι νέο μέλος, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι troll. Μπαίνω στο φόρουμ αραιά και πού εδώ και πολλά χρόνια (έχω κάνει FUT εδώ και 20 χρόνια).

Μπλουζα