Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
kapamarou είπε:οταν αποροφαται μια ουσια δουλευει εκ των εσω,αν κουμπωσεις λονιτεν θα εκπλαγεις με το τι θα δεις στους κροταφους και γενικα στο μαλλι,εξαιρετικα επικινδυνο,αλλα τιποτα σε καραφλοφαρμακο δεν το πλησιαζει.
και οσοι δεν ειδαν αποτελεσματα σε ξενα φορουμ με αυτο ειναι επειδη δεν βρηκαν την δοσολογια στο σωμα τους,μια ανασα πριν τον θανατο
οταν καποιος εχει απορροφηση και παρενεργειες με την μινοξιδιλη η ουσια δουλευει εκ των εσω.
[/amquote]somari είπε:Καλά τα λέτε ρε παιδιά... αλλά εγώ τελικά δε κατάλαβα, να βάλω στο zix εκτός (από το muck που έχει ήδη γλυκερίνη) και πγ, η να μην βάλω...;
επειδη τα εφαγε η dhtΆστα τα χάπια καπ, για τοπικά μιλάμε... κάνε αυτό που σου είπα και βλέπεις τα αποτελέσματα.
Επειδεί κάτι δουλεύει τοπικά δεν σημένει ότι δεν δουλεύει και συστημικά και το αντίθετο.
Και αμα το πάμε έτσι υπάρχουν και τόσες μαρτυρίες στο φόρουμ για πολύ δυνατές παρενέργειες της μινοξιδίλης χωρίς να υπάρχει και το αντίστηχο δυνατό αποτέλεσμα στα μαλλιά.
kapamarou είπε:Και αμα το πάμε έτσι υπάρχουν και τόσες μαρτυρίες στο φόρουμ για πολύ δυνατές παρενέργειες της μινοξιδίλης χωρίς να υπάρχει και το αντίστηχο δυνατό αποτέλεσμα στα μαλλιά.
επειδη τα εφαγε η dht
γενικα τα τοπικα δεν συγκρινονται με τα oral σε αποτελεσματα με καποιες εξαιρεσεις παλι,τα τοπικα ανοσοκατασταλτικα και τα τοπικα κερατολυτικα
τα οποια οντως δουλευουν τοπικα σαν ουσιες και οχι προς τα αποτελεσματα τους γιατι και αυτα μεσο απορροφησης της μινοξιδιλης θα φερουν τα τρελα αποτελεσματα
δεν θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο επειδη το εχω δοκιμασει και τα αποτελεσματα που ειχα απο oral χαπι σε 16 ωρες χρειαστηκαν 2 μηνες μινοξιδιλης airol για να τα φτασουν.Το αν σε "πιάσει" ένα τοπικό είναι random σε θέμα οργανισμού. Όχι λόγο συστημικής απορρόφησης. Η συστιμική απορρόφηση ενός τοπικού, έχει να κάνει με τις παρενέργειες που θα προκύψουν και μόνο. Η δοσολογία που έχει ένα διάλυμα και οι αμελητέες σε ποσότητα (για ολόκληρο το σώμα) ουσίες που ρίχνουμε με το dropper, δεν είναι δυνατόν μέσω συστημικής απορρόφησης να σου έδιναν αποτελέσματα στα μαλλιά που θα σου έδινε πολυ παραπάνω δοσολογία σε χάπι.
kapamarou είπε:δεν θα συμφωνησω μαζι σου σε αυτο επειδη το εχω δοκιμασει και τα αποτελεσματα που ειχα απο oral χαπι σε 16 ωρες χρειαστηκαν 2 μηνες μινοξιδιλης airol για να τα φτασουν.
μην κρινεις κατι που δεν το εχεις δοκιμασει
νομιζω απαντησα σε ολα και με φωτο,τι αλλο να πω...Πρώτον είναι άσχετο αυτό που γράφεις με αυτό που έγραψα εγώ. Δεν σύγκρινα τοπικό vs χάπι, αλλά ανέλυσα τι είναι η συστιμική απορρόφηση ενός τοπικού σε σχέση με την δοσολογία συστατικού που έχει το χάπι.
Και δεύτερον 16 ώρες δεν είναι ούτε το ελάχιστο του ελάχιστου χρόνου για τον ογρανισμό για να να δεις αποτέλεσμα θεραπείας, όσο δυνατή και να είναι.
Αμα είναι να τα δοκιμάζω κι εγώ για μερικές μέρες μόνο ή και ώρες, τι τα δοκιμαζω τι όχι? Το ίδιο είναι.
kapamarou είπε:νομιζω απαντησα σε ολα και με φωτο,τι αλλο να πω...
[/amquote]xDante είπε:οκ αφού τελείωσαν τα μπουμπούκια μας τους διαξιφισμούς για την απορρόφηση η οποία κράτησε 3 σελίδες... συνεχίζουμε το θέμα για το valproic acid...
θα ήθελα να ρωτήσω το Κος αν θα θεωρούσε καλύτερη την εφαρμογή homemade κρέμας Valproic acid δεδομένου οτι αρκετά συστατικά έχουν καλύτερη απορρόφηση με κρέμα παρά με προπυλενογλυκερινοοινοπνευματόλες... (πχ tretinoin)
νταξ θα μου πεις εδώ λοσιόν δεν μπορούμε να φτιάξουμε μερικοί θα φτιάξουμε αλοιφή? αλλά έχω αυτό το ερώτημα...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]xDante είπε:οκ αφού τελείωσαν τα μπουμπούκια μας τους διαξιφισμούς για την απορρόφηση η οποία κράτησε 3 σελίδες... συνεχίζουμε το θέμα για το valproic acid...
θα ήθελα να ρωτήσω το Κος αν θα θεωρούσε καλύτερη την εφαρμογή homemade κρέμας Valproic acid δεδομένου οτι αρκετά συστατικά έχουν καλύτερη απορρόφηση με κρέμα παρά με προπυλενογλυκερινοοινοπνευματόλες... (πχ tretinoin)
νταξ θα μου πεις εδώ λοσιόν δεν μπορούμε να φτιάξουμε μερικοί θα φτιάξουμε αλοιφή? αλλά έχω αυτό το ερώτημα...
Τα γονιδια φταινε που συνθετουν 3,1 φορες περισσοτερους ανδρ.υποδοχεις και το υπολοιπο συστημα ανατροφοδότησής του.Η dht απο μονη της δεν προκαλει τπτα.Αυτο που ψαχνουν τωρα οι επιστημονες ειναι να αποκαλυψουν πληρως το μηχανισμο που προκαλει την α/α και να τον ακυρωσουν, οχι απλα να τον εμποδισουν να σχηματιστει, που επιτυγχανεται με μειωση της dht σε επιπεδα στειρωσης ή με μπλοκαρισμα των ανδ.υποδοχεων.κ κατι αλλο...τελικα δε φταιει για την τριχοπτωση η dht...φταιει αυτη η ουσια που ανακαλυψαν οι κορεατς και ο κωτσαρελης? η gsb2 καπως ετσι ....
ή φταινε κ οι 2 ?
[/amquote]xDante είπε:θα ήθελα να ρωτήσω το Κος αν θα θεωρούσε καλύτερη την εφαρμογή homemade κρέμας Valproic acid δεδομένου οτι αρκετά συστατικά έχουν καλύτερη απορρόφηση με κρέμα παρά με προπυλενογλυκερινοοινοπνευματόλες... (πχ tretinoin)
[/amquote]show_palmettos είπε:καπαμαρου....
καλυτερο regrowth σου εδωσε η airol+minox ή το βαλπροικο οξυ ?
[/amquote]kapamarou είπε:λιγες σημειωσεις...
τα χαπια depakine chrono μεσα στην μινοξ την κρυσταλλοποιουν.
η αραιωση με καθαρο οινοπνευμα του depakine chrono και επειτα προσθηκη στην μινοξ την κρυσταλλοποιουν παλι.
εχω ηδη πεταξει 5 λοσιον με πειραματισμους.
τελικα κατεληξα να λιωνω 4 χαπια σε 10 ml καθαρο οινοπνευμα και προσθηκη 20ml απιονισμενου νερου.
ακομα τιποτα,το διαστημα με την μινοξ εκανα μια εφαρμογη την ημερα επειδη δεν μπορω να υπερβω το 0,5ml λογο sides με σκετο vpa κανω 2-3 εφαρμογες.Εχεις δει να κινειται τιποτα οσο καιρο πειραματιζεσαι?