Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]somari είπε:Το οινόπνευμα δίνει καλύτερη απορρόφηση από την πγ; /confused
[/amquote]xDante είπε:τα σπυράκια στο τριχωτό που ταλαιπωρούν αρκετούς απο εμάς μεν τα ξεχνάς.... καταπολεμάει ΚΑΙ την ακμή...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
[/amquote]kos1987 είπε:xaris12 είπε:Βασικά,βρίσκεται ήδη στην δεύτερη φάση,και οδεύει προς τέλος της μετα το καλοκαίρι.αν είναι κάτι που δουλεύει θα μπουν λογικα κατευθείαν στην Τρίτη φάση.αυτο που δεν έχω καταλάβει όμως,είναι ο τρόπος λειτουργειας του και η χρήση του.θα είναι για πρόληψη η και για επανεκφυση;;
Και τα 2.
[/amquote]kapamarou είπε:kos1987 είπε:xaris12 είπε:Βασικά,βρίσκεται ήδη στην δεύτερη φάση,και οδεύει προς τέλος της μετα το καλοκαίρι.αν είναι κάτι που δουλεύει θα μπουν λογικα κατευθείαν στην Τρίτη φάση.αυτο που δεν έχω καταλάβει όμως,είναι ο τρόπος λειτουργειας του και η χρήση του.θα είναι για πρόληψη η και για επανεκφυση;;
Και τα 2.
το vpa ανηκει στα blocker και στα growth?
[/amquote]somari είπε:Λοιπόν, σκέφτομαι να πάρω το διάλυμα που έχει πάρει και ο Άγγελος, δηλαδή (από υπολογισμούς που έκανα) είναι υδατικο διαλυμα περιεκτικότητας 20% w/v... Να το αραιώσω; Να του βάλω τπτ για απορρόφηση ; (οινοπνευμα θα έκανε δουλειά; ) ή να το δοκιμάσω απλά έτσι;
[/amquote]somari είπε:Tότε το ζιξ γιατί έχει μόνο οινόπνευμα και νερό;
[/amquote]somari είπε:Ok, thanks. ξέρεις να μου πεις πόση % pg να βάλω ώστε να αποφύγω σίγουρα το λίγδιασμα;
kapamarou είπε:το οινοπνευμα σκετο δεν εχει καθολου απορροφηση