Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

Adriano

Well-Known Member
Τελικά παίδες καλύτερα με το δυάλυμα ή το homemade??Καταλήξαμε κάπου???Προσφέρομαι για πειραματόζωο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
[amquote]
somari είπε:
Άρα η dht δεν λειτουργεί προσθετικά, μαζεύομενη συνέχεια στο θύλακα; Τότε γιατί η μινόξ μετα από κάποια περίοδο υποχωρεί στην δύναμη της ΔΥΤ;
[/amquote]

Η dht δινει την εντολη ενεργοποιησης της πολυπλοκης διαδικασιας καταστροφης των τριχ/κιων με την ενεργοποιηση των ανδρ.υποδοχεων και σαν να μην εφτανε αυτο υπαρχουν ενισχυτες σηματος που λεγονται Hic-5/ARA55 στα καραφλα dp.
Οταν αυτο παει στον πυρηνα του κυτταρου το dna δινει εντολη να παραχθουν πολλες πρωτεινες που θα οδηγησουν τελικα στην αποτωση.Ο Κωτσαρελης λεει οτι το τελικο βημα ειναι οι pgd2.Εγω απο αυτα π ξερω ειναι οτι οι προσταγλανδινες δρουνε κατα ζευγη...τεσπα.Ολο αυτο εχει ως αποτελεσμα τη δημιουργια ινωσης στα αγγεια που προμηθευουν τα dp με θρ.συστατικα(ετσι λενε).Δεν σημαινει οτι το δερμα δεν αιματωνεται, ειναι μια διαδικασια εξαιρετικα τοπικη.

Αμα εχεις ορεξη κοιτα αυτα
http://www.nature.com/jid/journal/v127/n10/full/5700883a.html#fig3
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22391240
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18202659
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21167691
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9580790
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/8844127

lab_rat

Member
[amquote]
somari είπε:
Άρα η dht δεν λειτουργεί προσθετικά, μαζεύομενη συνέχεια στο θύλακα; Τότε γιατί η μινόξ μετα από κάποια περίοδο υποχωρεί στην δύναμη της ΔΥΤ;
[/amquote]
Η μινοξ υποχωρει σε δυναμη γιατι αρχιζει να μην τη συνηθιζει ο οργανισμος. Και ασπιρινη να παιρνεις καθε μερα, το ιδιο θα συμβει καποια στιγμη!
Αν ισχυε αυτο που λες, τοτε σε αυτους που παιρνουν φινα τα αποτελεσματα της μινοχ θα ηταν μονιμα εφοσον δε διεκοπταν τη χρηση της, η τελος παντων θα κρατουσαν παρα πολλα χρονια!!

kos1987

New Member
[amquote]
lab_hair είπε:
somari είπε:

Η μινοξ υποχωρει σε δυναμη γιατι αρχιζει να μην τη συνηθιζει ο οργανισμος. Και ασπιρινη να παιρνεις καθε μερα, το ιδιο θα συμβει καποια στιγμη!
Αν ισχυε αυτο που λες, τοτε σε αυτους που παιρνουν φινα τα αποτελεσματα της μινοχ θα ηταν μονιμα εφοσον δε διεκοπταν τη χρηση της, η τελος παντων θα κρατουσαν παρα πολλα χρονια!!
[/amquote]

προφανως δεν κοιταξες τις περιληψεις πιο πανω(ειδικα τις 2 τελευταιες).Οκ το καταλαβαινω... αλλα μην λετε ανυποστατα πραγματα.

lab_rat

Member
[amquote]
kos1987 είπε:
lab_hair είπε:
somari είπε:

προφανως δεν κοιταξες τις περιληψεις πιο πανω(ειδικα τις 2 τελευταιες).Οκ το καταλαβαινω... αλλα μην λετε ανυποστατα πραγματα.
[/amquote]
Οκ τα διαβασα. Το ανυποστατο που ειναι?

kapa

Μέλος του προσωπικού
καπ ειδες τελικα τιποτα να κινειται με το υδατικο διαλυμα?

εξ αρχης το υγρο ειχα ζητησει αλλα δεν υπαρχει εδω που βρισκομαι
χρησιμοποιω τα χαπια depakine ακομα μεχρι να μου ερθει σε υγρο.
ακομα τιποτα

(Μπορει να βγαλει υπερτριχωση ή παχυνση της επιδερμιδας, τα ποντικια δεν εκαναν τπτα αλλα σ'αυτα εβαζαν 7% και οχι 15+%)
παχυνση στο δερμα θα εχουν σιγουρα οσοι χρησιμοποιουν το υγρο δυαλυμα,περιεχει urea http://www.netdoctor.co.uk/skin-and-hair/medicines/eucerin-intensive-10-per-cent-urea-treatment-cream.html

http://www.galinos.gr/web/drugs/main/drugs/depakine#content

αλλα τι κακο μπορει να προκαλεσει η παχυνση?

somari

Active Member
Να σημειώσω εδώ, πως πλέον η περιοχή μου NW6 έχει περίπου ίδιο shedding με την donor, μιλάμε για καταπληκτική μείωση.

tseles

New Member
Ωραία οπότε καταλήξαμε στο υδατικό διάλυμα ( oral solution 200.0 mg ανά 1.0 mL). Μου θυμίζετε τί πρέπει να προσθέσω σε αυτό για να κάνω την αραίωση για το διάλυμα 10%?

EDIT: Το απάντησε ο somari σε νέο θέμα που έφτιαξε, ευχαριστώ!!

kapa

Μέλος του προσωπικού
τα χαπια depakine chrono ειναι πολυ ασταθη για κατασκευη λοσιον,αυτο θα γινει αν τα ριξει καποιος στο οινοπνευμα χωρις να τα τεμαχισει

xDante

Member
σαν να κρυσταλοποιήθηκε μου φαίνεται... εκτός κι αν είναι η επικάλυψη...
η φωτό είναι τραβηγμένη απο τα άδυτα Kapamaru Labs ...

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
xDante είπε:
σαν να κρυσταλοποιήθηκε μου φαίνεται... εκτός κι αν είναι η επικάλυψη...
η φωτό είναι τραβηγμένη απο τα άδυτα Kapamaru Labs ...
[/amquote]
οταν τα τεμαχιζω λιωνουν πολυ ευκολα και αποτελεσματικα,αλλα και παλι στερεοποιειται σε σημεια και βουλωνει το dropper σε περιεκτικοτητες μεγαλυτερες απο 5%.
δεν κανουν τα χαπια για την λοσιον σε περιεκτικοτητες που την θελουμε

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member
αφου βλεπετε απο τωρα αποτελεσματα φανταζομαι τι θα γινει σε κανενα 3 μηνο.εμενα η απλη η μινοξ κανει κανενα 3 μηνο για να βγαλει αποελεσματα μαλλον θα ξεκινησω και εγω σιγα-σιγα

kos1987

New Member
dimos18 είπε:
kos εχεις ιδεα για το ποσο πρεπει να αφησουμε το διαλυμα στο κεφαλι πριν ξεβγαλουμε?

5 ωρες λογικα φτανουν

squirrel είπε:
Απ'ότι φαίνεται στη φώτο το VPA έχει μεγάλη διαφορά και 100% επιτυχία.Τώρα πως κάνουν πειράματα σε ξυρισμένα ποντίκια χωρίς να πάσχουν από Α/Α και βγάζουν συμπεράσματα είναι ένα θέμα.
Μακάρι αυτή η κατάσταση να μας ωφελήσει και όχι να θαφτεί στο χρονοντούλαπο από τους μεγαλοκαρχαρίες.

Τα ποντικια δεν εχουν αα.Αλλα πρωτευοντα θηλαστικα εχουν α/α εχουν και εχουν γινει δοκιμες καραφλοφαρμακων με εξαιρετικα αποτελεσματα.(ru)
τα ποντικια που συνηθως χρησιμοποιουν υπερεκφραζουν ανδ.υποδοχεις, οπως και τα δικα μας μαλλια που πεφτουν.Υπαρχει αμεση σχεση μεταξυ ανδ.υποδοχεων - b-catenin/wnt οπως δειχνει αυτη η (παλια) ερευνα. http://endo.endojournals.org/content/151/5/2373.full

Οι κορεατες εκαναν κατι πιο σκληροπυρηνικο.Χρησιμοποιησαν ποντικια που δεν δουλευε το wnt οταν μεγαλωναν.Ετσι φανηκε η μεγαλη διαφορα μεταξυ vpa και minox, παρολο που τα ποντικια δεν ειχαν κανενα θεμα με τις ανδρ. ορμονες.

Οπως καταλαβατε εχουν μπερδευτει οι παραθεσεις :dammit:

[amquote]
lab_hair είπε:
kos1987 είπε:
lab_hair είπε:
somari είπε:

Οκ τα διαβασα. Το ανυποστατο που ειναι?

Ολα αυτα που ειπες πριν...αστο δεν μπαινω σε λεπτομερειες.

kapa

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
somari είπε:
Θα ενημερώνω!

(προς το παρόν δεν έβγαλα μαλλιά... και πέρασαν και 10'... snakeeee ooooil booooooo)
[/amquote]
τι γνωμη εχεις τωρα για τις θεραπειες που δινουν επανεκφυση την τεταρτη ημερα?:beach:

somari

Active Member
χαχα... ρε σεις... αν και δεν υπαρχει οπτικο αποτελεσμα (ετσι νομιιζω δλδ) ο μπιπτεκος γινεται πιο "σκληρος"

lab_rat

Member
[amquote]
kos1987 είπε:
Ολα αυτα που ειπες πριν...αστο δεν μπαινω σε λεπτομερειες.
[/amquote]

Το οτι ο οργανισμος με τα χρονια αποκτα ανοσια στα φαρμακα μετα απο συνεχομενη χρηση ειναι γνωστο! Και συγκεκριμενα για τη μινοχ ειναι απο τα πρωτα πραγματα που διαβασα και εδω και σε forums του εξωτερικου και ειναι γενικα η αποψη που επικρατει παγκοσμιως. Δε την εβγαλα απο το κεφαλι μου!

Αν δε μπαινεις σε λεπτομεριες να μη χαρακτηριζεις anyway...

xk

Active Member
αντε ρε γμτ και χειροτερεψα τους τελευταιους μηνες,εγινα 4σαρι καθαρο...αντε μπας και παρουμε τιποτα πισω:2m:

n094

Active Member
Παίδες να ρωτήσω κάτι. Παρακολουθώ καθημερινά το συγκεκριμένο νήμα και έχω την εξής απορία: τελικά το βαλπροικό οξύ λειτουργεί ως DHT blocker ή ως growth stimulant ή και τα δύο. Για να γίνω πιο σαφής, με την χρήση του, μπορείς να πεις ότι θα σταματήσεις κάτι άλλο (πχ μινοξ ή φίνα για όσους παίρνουν ή οτιδήποτε άλλο);

xDante

Member
Έκανα την αρχή και εγώ με διάλυμα 8+% vpa ...
σε εμένα εν αντιθέσει με τους υπόλοιπους θα είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του vpa μιας και πλησιάζω το NW6 (κατά περίεργο τρόπο και μπορεί το οξυζενέ να μου ξάνοιξε τις τρίχες μου ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μου τις κράτησε για όσο καιρό το έβαζα τα μαλλιά(''κος ακόμη περιμένω εξήγηση γι αυτό :p) τώρα για την βελτίωση μου με vpa δεν τρέφω και πολλές ελπίδες μιας και είμαι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο... αλλά θα του δώσω ευκαιρία μιας και είναι πολλά υποσχόμενο...

ψάχνω την φωτογραφική μου και δέν μπορώ να την βρώ και σημειώνω οτι η φωτό που θα παραθέσω ως αρχή είναι 5mp απο κινητό ΄βέβαια και το κούρεμα μου είναι 0 δλδ με κουρευτική χωρίς καπάκι (με τα δοντάκια που έχει τα σιδερένια)... οπότε δεν έχει και την καλύτερη ανάλυση.. αλλά πιστέψτε με αν δω κάτι να κινείται θα το ποστάρω κατευθείαν....οταν με παρατηρώ κατω απο το φώς φαίνονται ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ minaturized τριχούλες (thank οξυζενέ για αυτές) οπότε έχω κάποιες ελπίδες... καλή μας αρχή λοιπόν :-/

Μπλουζα