Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:XDante το μόνο πρόβλημα είναι πως αν έχει περάσει καιρός, ίσως έχει το δερμα σου ίνωση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν "τρύπες" να βγουν πολλές από τις τρίχες.
somari είπε:Δλδ είσαι miniaturized σε nw4v... δε θα σε χάλαγε να επιστρέψεις εκεί, σωστα;
Δεν ειχες πει οτι σου σταματησε τελειως την τριχοπτωση?somari είπε:Kos αν δεν ειναι ιδέα μου νομίζω μου περιόρισε το shed. εσένα; (εκτός και αν εννοείς ακριβώς αυτό -σε ακριβή μετάφραση "τριχόπτωση")
kos1987 είπε:http://journal.9med.net/qikan/article.php?id=198398
ενδιαφερον...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
somari είπε:Kos αν δεν ειναι ιδέα μου νομίζω μου περιόρισε το shed. εσένα; (εκτός και αν εννοείς ακριβώς αυτό -σε ακριβή μετάφραση "τριχόπτωση")
somari είπε:!!!!!!
Όπως είπες και συ, αν πιάσει σε σένα που είσαι nw>>> τότε θα γίνουμε όλοι justin biebers.
Απο βδομαδα μαλλον θα μπω κ εγω στο παιχνιδι! Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω αν θα μου κανει κατι στην τριχοπτωση καθως αυτη τη στιγμη γινεται 'Ο' πανικος στο κεφαλι μου!somari είπε:Δεν ειμαι σιγουρος ρε συ.... το βλεπω κυμαινομενο... Αν και ΜΑΑΑΑΑΛΟΝΝΝ προς το θετικό κλίνω.
lab_hair είπε:Απο βδομαδα μαλλον θα μπω κ εγω στο παιχνιδι! Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω αν θα μου κανει κατι στην τριχοπτωση καθως αυτη τη στιγμη γινεται 'Ο' πανικος στο κεφαλι μου!somari είπε:Δεν ειμαι σιγουρος ρε συ.... το βλεπω κυμαινομενο... Αν και ΜΑΑΑΑΑΛΟΝΝΝ προς το θετικό κλίνω.
somari είπε:Kos αν δεν ειναι ιδέα μου νομίζω μου περιόρισε το shed. εσένα; (εκτός και αν εννοείς ακριβώς αυτό -σε ακριβή μετάφραση "τριχόπτωση")
μακαρι οι θυλακες να μην εχουν υποστει μεγαλη ζημια, γιατι εαν αυτο εχει γινει τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα δυστυχως.Θα δουμε...εγώ γιατί πιστέυω οτι σε 3 μήνες θα έχω ραστα ?
2η ημέρα εφαρμογής και είναι λες και ξύπνησαν οι τρίχες... και ΔΕΝ είναι η ιδέα μου..
Οτι η b-catenin, που ενεργοποιει το vpa προαγει την αγγειογενεση.μπορεις να μας εξιγησεις πανω κατω τι λεει αυτο το κειμενο??ευχαριστω!!
xDante είπε:lab_hair είπε:Απο βδομαδα μαλλον θα μπω κ εγω στο παιχνιδι! Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω αν θα μου κανει κατι στην τριχοπτωση καθως αυτη τη στιγμη γινεται 'Ο' πανικος στο κεφαλι μου!somari είπε:Δεν ειμαι σιγουρος ρε συ.... το βλεπω κυμαινομενο... Αν και ΜΑΑΑΑΑΛΟΝΝΝ προς το θετικό κλίνω.
lab ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ.... χωρίς σχόλια....
kos1987 είπε:μακαρι οι θυλακες να μην εχουν υποστει μεγαλη ζημια, γιατι εαν αυτο εχει γινει τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα δυστυχως.Θα δουμε...