Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

somari

Active Member
XDante το μόνο πρόβλημα είναι πως αν έχει περάσει καιρός, ίσως έχει το δερμα σου ίνωση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν "τρύπες" να βγουν πολλές από τις τρίχες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
somari είπε:
XDante το μόνο πρόβλημα είναι πως αν έχει περάσει καιρός, ίσως έχει το δερμα σου ίνωση, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν "τρύπες" να βγουν πολλές από τις τρίχες.

το έχω στα υπόψιν μου... το θέμα είναι οτι καραφλή περιοχή θα χαρακτήριζα το μπιφτέκι... στο υπόλοιπο υπάρχουν minutrized τριχούλες... δεν φαίνονται στην φωτό αλλά υπάρχουν... δλδ στην περιοχή NW6 μόνο το μπιφτέκι είναι καραφλό τελείως θα έλεγα... στο υπόλοιπο κάτω απο φως φαίνονται οι τριχούλες...anyway βλέπουμε :grandpa:

kapa

Μέλος του προσωπικού
να αναφερω οτι εχω διακοψει την προηγουμενη θεραπεια και συνεχιζω μονο με vpa 10% επιφανεια nw6

xDante

Member
somari είπε:
Δλδ είσαι miniaturized σε nw4v... δε θα σε χάλαγε να επιστρέψεις εκεί, σωστα;

miniaturized IIIvertex-IIIa θα με χαρακτήριζα οι κρόταφοι δεν έχουν μπει μέσα δημοιουργώντας ''μύτη'' τις βλέπω τις τρίχες ακόμη... τώρα για το μέλλον μακάρι να γίνουν όλες οι miniaturized κανονικές και θα είμαι ΥΠΕΡΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ... crossfingers...:dodgy:

somari

Active Member
Παλιότερα είχα μια διαφωνία με τον xDante νομίζω για τον αν ο τρόπος ζωής μπορεί να σε καραφλιάσει πρόωρα. In his face :p

kos1987

New Member
Εχω την εντυπωση οτι η τριχοπτωση εχει περιοριστει σημαντικα.Θα κανω monitoring και θα ενημερωσω...

somari

Active Member
Kos αν δεν ειναι ιδέα μου νομίζω μου περιόρισε το shed. εσένα; (εκτός και αν εννοείς ακριβώς αυτό -σε ακριβή μετάφραση "τριχόπτωση")

lab_rat

Member
somari είπε:
Kos αν δεν ειναι ιδέα μου νομίζω μου περιόρισε το shed. εσένα; (εκτός και αν εννοείς ακριβώς αυτό -σε ακριβή μετάφραση "τριχόπτωση")
Δεν ειχες πει οτι σου σταματησε τελειως την τριχοπτωση?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

somari

Active Member
Δεν ειμαι σιγουρος ρε συ.... το βλεπω κυμαινομενο... Αν και ΜΑΑΑΑΑΛΟΝΝΝ προς το θετικό κλίνω.

xDante

Member
somari είπε:

εγώ γιατί πιστέυω οτι σε 3 μήνες θα έχω ραστα ?
2η ημέρα εφαρμογής και είναι λες και ξύπνησαν οι τρίχες... και ΔΕΝ είναι η ιδέα μου..

somari

Active Member
!!!!!!

Όπως είπες και συ, αν πιάσει σε σένα που είσαι nw>>> τότε θα γίνουμε όλοι justin biebers.

xDante

Member
somari είπε:
!!!!!!

Όπως είπες και συ, αν πιάσει σε σένα που είσαι nw>>> τότε θα γίνουμε όλοι justin biebers.

μακάαααααρι μπαρμπαρούσηδες θα γίνουμε όλοι...:dbann
η αίσθηση που είχα πριν στα πλαγια είναι το κλασικό μαλλί-άρχυρο...
τώρα είναι διαφορετικά... για να δούμεεεεεεεε

lab_rat

Member
somari είπε:
Δεν ειμαι σιγουρος ρε συ.... το βλεπω κυμαινομενο... Αν και ΜΑΑΑΑΑΛΟΝΝΝ προς το θετικό κλίνω.
Απο βδομαδα μαλλον θα μπω κ εγω στο παιχνιδι! Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω αν θα μου κανει κατι στην τριχοπτωση καθως αυτη τη στιγμη γινεται 'Ο' πανικος στο κεφαλι μου!

xDante

Member
lab_hair είπε:
somari είπε:
Απο βδομαδα μαλλον θα μπω κ εγω στο παιχνιδι! Πιο πολυ με ενδιαφερει να δω αν θα μου κανει κατι στην τριχοπτωση καθως αυτη τη στιγμη γινεται 'Ο' πανικος στο κεφαλι μου!

lab ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ.... χωρίς σχόλια....

kos1987

New Member
somari είπε:

Οχι εγω εννοω την τριχοπτωση...δλδη μεγαλες τριχες που φαινομενικα δεν εχουν προβλημα.Ξερεις αυτη ειναι η αδυναμια του vpa απο αυτα π εχω διαβασει.Το μονοπατι που ενεργοποιει συνεχως(wnt...) αυξομειωνεται απο αλλους φυσιολογικους ενδογενεις μηχανισμους.Ετσι προκυπτει η φυσιολογικη μεταβαση απο αναγενη-καταγενη-τελογενη...αυτο το θεμα θα με απασχολησει εαν φυσικα το vpa δουλευει καλα και δεν εχει παρενεργειες :sleepy: σε λιγα χρονια!

εγώ γιατί πιστέυω οτι σε 3 μήνες θα έχω ραστα ?
2η ημέρα εφαρμογής και είναι λες και ξύπνησαν οι τρίχες... και ΔΕΝ είναι η ιδέα μου..
μακαρι οι θυλακες να μην εχουν υποστει μεγαλη ζημια, γιατι εαν αυτο εχει γινει τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα δυστυχως.Θα δουμε...

μπορεις να μας εξιγησεις πανω κατω τι λεει αυτο το κειμενο??ευχαριστω!!
Οτι η b-catenin, που ενεργοποιει το vpa προαγει την αγγειογενεση.

MANKAR

Active Member
xDante είπε:
lab_hair είπε:
somari είπε:

lab ΞΕΚΙΝΑ ΤΩΡΑ.... χωρίς σχόλια....

μονο αυτο βαζεις τωρα??τα αλλα που χρισημοποιεις τα εκοψες εντελως??

somari

Active Member
kos1987 είπε:
μακαρι οι θυλακες να μην εχουν υποστει μεγαλη ζημια, γιατι εαν αυτο εχει γινει τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα δυστυχως.Θα δουμε...

Kos ξέρεις τι μπορεί να καταστρέψει τον θύλακα; Εκτός από την ίνωση του δέρματος που δεν αφήνει την τρίχα να βγει;

Μπλουζα