Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

somari

Active Member
Μακάρι να είναι shed. Πάντως μου κάνει εντύπωση που έχουν αρχίσει στους κρόταφους να φαίνονται χνουδάκια, αλλά να μην έχει δώσει στο μπιπτέκι ακόμα (το δικό μου μπιπτέκι έχει ένα περίεργο... εκτός από τρίχες που έχουν γίνει πολύ λεπτές, οι υπόλοιπες είναι τρίχες κανονικού πάχους που όμως το μήκος τους φτάνει μόνο μέχρι 1-2cm)

Oταν λες τι ιδιοτητες εχει εννοεις οραλ; Δε νομίζω να είναι ηρεμιστικό, άλλες ιδιότητες του νευρικού συστήματος πρέπει να χτυπάει (η επιληψία αλλωστε δεν είναι ασθένεια άγχους)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xDante

Member
somari είπε:
Μακάρι να είναι shed. Πάντως μου κάνει εντύπωση που έχουν αρχίσει στους κρόταφους να φαίνονται χνουδάκια, αλλά να μην έχει δώσει στο μπιπτέκι ακόμα (το δικό μου μπιπτέκι έχει ένα περίεργο... εκτός από τρίχες που έχουν γίνει πολύ λεπτές, οι υπόλοιπες είναι τρίχες κανονικού πάχους που όμως το μήκος τους φτάνει μόνο μέχρι 1-2cm)

Oταν λες τι ιδιοτητες εχει εννοεις οραλ; Δε νομίζω να είναι ηρεμιστικό, άλλες ιδιότητες του νευρικού συστήματος πρέπει να χτυπάει (η επιληψία αλλωστε δεν είναι ασθένεια άγχους)

συνεχίζεις και το παρακολουθείς στενά.....

χρησιμοποιείται και στην καταπολέμηση της κατάθλιψης....
διαβάζω το wiki και το γενικό συμπέρασμα που βγάζω συνοψίζεται σε 2 λέξεις ...
anticonvulsant and mood-stabilizing drug
σταθεροποιητής διάθεσης....
και αυτό με οδήγησε σε ένα άρθρο που λέει για την ελλειψη φολικού οξέως με την χρόνια χρήση αυτών των φαρμάκων....
μία λύση είναι η B12...
βέβαια η συγκέντρωση στον ορό αίματος μας λογικά θα πρέπει να είναι
ΑΥΤΟΣ με 1-4% υπολόγισε τόσο
Preferably, the composition which is topically applied to the skin of the patient comprises the histone deacetylase inhibitor (e.g. VPA) at a concentration of from 1% to 4% by weight, and the active ingredient is suspended in a pharmaceutically acceptable carrier.

In a preferred aspect, the histone deacetylase inhibitor is topically applied once to three times daily at an accumulated total daily dose of from 0.5 mg to 200 mg per 1 cm2 of lesion, more preferably of from 2.0 mg to 50 mg per 1 cm2 of lesion. The total amount of topically applied medicament may be 2.000 mg or less per day, and the total amount of the topically applied histone deacetylase inhibitor may be 60 mg or less per day.

The serum concentration of the histone deacetylase inhibitor in a treated patient is usually less than 12.0 µg/ml, preferably less than 4 µg/ml, after repeated topical application over a period of at least 56 days, e.g. over a period of from 56 to 85 days.

somari βγάλε τα κομπιουτεράκια και υπολόγισε πόσο περίπου αναλογεί στην δική μας συγκένρωση ? το διπλάσιο απ'όσο περιγράφει ας πούμε ?

somari

Active Member
Μόνο για το τοπικαλ μπορώ να σου πω... Γιατί δε ξέρω πόσο περνάει από αυτό στην συστημική κυκλοφορία (αν είχαμε κανενα δεικτη αναλογίας θα μπορούσα να σου βγάλω)

Με τις οδηγίες που έχω δώσει περι 1 + 1 ml ημερησίως, βάζουμε 2ml * 0.1 = 200mg στο κεφάλι μας. Αν υποθέσουμε τώρα πως βάσει αυτού

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/HeadAnthropometry.JPG

η περιοχή nw6 είναι περίπου 5*8 = 40εκ^2 τότε έχουμε 200/40 = 5mg / cm^2. Παραπάνω όμως στην περιοχή των κροτάφων (εκεί, κρόταφους + φαβορίτες βάζω 1 ml αλλά είναι μικρότερη επιφάνεια, οπότε ίσως το μειώσω)

xDante

Member
somari είπε:
Μόνο για το τοπικαλ μπορώ να σου πω... Γιατί δε ξέρω πόσο περνάει από αυτό στην συστημική κυκλοφορία (αν είχαμε κανενα δεικτη αναλογίας θα μπορούσα να σου βγάλω)

Με τις οδηγίες που έχω δώσει περι 1 + 1 ml ημερησίως, βάζουμε 2ml * 0.1 = 200mg στο κεφάλι μας. Αν υποθέσουμε τώρα πως βάσει αυτού

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/61/HeadAnthropometry.JPG

η περιοχή nw6 είναι περίπου 5*8 = 40εκ^2 τότε έχουμε 200/40 = 5mg / cm^2. Παραπάνω όμως στην περιοχή των κροτάφων (εκεί, κρόταφους + φαβορίτες βάζω 1 ml αλλά είναι μικρότερη επιφάνεια, οπότε ίσως το μειώσω)

η έρευνα που σου παρέθεσα αναφέρεται σε τοπική χρήση vpa για θεραπεία της ακμής.... 1-4% για 56 ημέρες και στην συνέχεια αναφέρει την συγκέντρωση στον ορρό αίματος γι αυτό την έβαλα...εμείς με 8% περίπου λογικά είμαστε στο διπλάσιο απ'όσο αναφέρει...

somari

Active Member
"In a preferred aspect"

δηλαδή στα όρια που ΘΕΛΕΙ να είναι, όχι στα όρια που είναι ...λογικό κιόλας ... "2.0 mg to 50 mg" τι τεράστια απροσδιοριστία είναι αυτή;

τα νούμερα μας είναι καλά, στα προτιμώμενα όρια που ορίζει αυτός

kos1987

New Member
Να αρχισω να δημιουργω "παρενεργειες"?
Our data demonstrated for the first time that GSK-3β activity is required for androgen-stimulated gene expression. We showed that: 1) inhibition of GSK-3β activity by its inhibitors blocks androgen-stimulated gene expression; 2) siRNA-mediated GSK-3β gene silencing results in reduction of androgen-stimulated gene expression, confirming the specificity of GSK-3β inhibition; and 3) androgen increases GSK-3β Y216 phosphorylation that is suppressed by PI3K inhibitors
http://endo.endojournals.org/content/145/6/2941.full
(βεβαια αναφερεται σε καρκινικα προστατικα κυτταρα)

Valproate is an anti-androgen and anti-progestin.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16165177

βεβαια το χορηγουν σε μικρα παιδακια...

αμα εχει κανεις ορεαξη ας υπολογισει τις δοσεις για την αντιανδρογονο δραση..συμφωνα με την δευτερη ερευνα...

dimos18

Member
kos1987 είπε:
Our data demonstrated for the first time that GSK-3β activity is required for androgen-stimulated gene expression. We showed that: 1) inhibition of GSK-3β activity by its inhibitors blocks androgen-stimulated gene expression; 2) siRNA-mediated GSK-3β gene silencing results in reduction of androgen-stimulated gene expression, confirming the specificity of GSK-3β inhibition; and 3) androgen increases GSK-3β Y216 phosphorylation that is suppressed by PI3K inhibitors

αμα εχει κανεις ορεαξη ας υπολογισει τις δοσεις για την αντιανδρογονο δραση..συμφωνα με την δευτερη ερευνα...

δηλαδη?

xDante

Member
kos1987 είπε:

κάποιο λάκκο είχε η φάβα.... τώρα να δούμε σε τι συγκεντρώσεις το παρατήρησαν αυτό κανείς μπορεί να βγάλει άκη ?

και γιατί στις γυναίκες ανέβασε τα ανρδρογόνα ?

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12837570
RESULTS:
Mean total serum testosterone and androstenedione levels were higher (P<0.02) in the valproate group compared with the lamotrigine group. More lamotrigine patients (87%) than valproate patients (77%) reported regular menstrual cycles at the Screening Visit. The prevalence of anovulation did not differ between lamotrigine and valproate. Mean HDL cholesterol levels were higher (P<0.01) with lamotrigine compared with valproate as were LDL and total cholesterol levels (P<0.05). Mean total insulin levels did not significantly differ between the groups. Whereas mean body weight in lamotrigine patients did not differ between the time lamotrigine treatment was initiated and the Study Visit, mean weight in valproate patients increased by 3.7 kg.

somari

Active Member
Παιδιά, όπως βλέπετε στη φωτό, πλέον έγινα NW1, κάτι μικρές παρενέργειες τις είχα πάντως, λίγο με το χρώμα του δέρματος και με τα ανδρογόνα μου

the-hulk-od-2003.jpg

somari

Active Member
Βump. Πείτε μου κάτι (και θα κάνω και το αντίστοιχο εδιτ στο θέμα με την παρασκευή). Οι βετεράνοι τοπικιστές, το απλώνετε με τα χέρια αφού ρίξετε σταγόνες; Εγώ κάνω το εξής... πιέζω σιγά σιγά τη σύριγγα ώστε να βγάζει ζουμί στην περιοχή nw6 και την κόβω βόλτες ταυτόχρονα... Σα να σφουγγαρίζω το κεφάλι μου με τη σύριγγα σκεφτείτε... Αυτό είναι καλύτερο, ή πχ να έριχνα σε σημεία σημεία και μετά να την άπλωνα με τα δάχτυλα; Στον τρόπο μου βρίσκω τα + ότι και δε λαδώνει (γιατί πάει μόνο στο δέρμα) και ότι απλώνεται όλο στο δέρμα που σημαίνει περισσότερη ουσία απορροφόμενη

lab_rat

Member
somari είπε:
Βump. Πείτε μου κάτι (και θα κάνω και το αντίστοιχο εδιτ στο θέμα με την παρασκευή). Οι βετεράνοι τοπικιστές, το απλώνετε με τα χέρια αφού ρίξετε σταγόνες; Εγώ κάνω το εξής... πιέζω σιγά σιγά τη σύριγγα ώστε να βγάζει ζουμί στην περιοχή nw6 και την κόβω βόλτες ταυτόχρονα... Σα να σφουγγαρίζω το κεφάλι μου με τη σύριγγα σκεφτείτε... Αυτό είναι καλύτερο, ή πχ να έριχνα σε σημεία σημεία και μετά να την άπλωνα με τα δάχτυλα; Στον τρόπο μου βρίσκω τα + ότι και δε λαδώνει (γιατί πάει μόνο στο δέρμα) και ότι απλώνεται όλο στο δέρμα που σημαίνει περισσότερη ουσία απορροφόμενη
Εγω βαζω και το απλωνω μονο με το dropper (τη μινοχ αλλα το ιδιο ειναι)... Με τα δαχτυλα παει πιο πολυ στο μαλλι και ενα μερος μενει στα δακτυλα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kos1987

New Member
xDante είπε:
kos1987 είπε:

κάποιο λάκκο είχε η φάβα.... τώρα να δούμε σε τι συγκεντρώσεις το παρατήρησαν αυτό κανείς μπορεί να βγάλει άκη ?

και γιατί στις γυναίκες ανέβασε τα ανρδρογόνα ?

Γιατι μπλοκαρει τους υποδοχεις προγεστερονης.Ετσι μεταβαλλεται η περιοδος στις γυναικες και εχει ως αποτελεσμα την αυξηση αυτη.Αντιστοιχη δραση εχει το αλλο χημικο του russell το RU534 γνωστο σε μας ως αγκλεπριστονη με τεραστια επιτυχια στις σκυλες...δεν μπορουσε και το αλλο ru να εχει κτηνιατρικη χρηση γμτο?furious3

Παντως μην ανησυχειτε για την αντιανδρογονο δραση...το χορηγουν σε μικρα παιδακια και τα αισθητηρια του καπα δεν καταλαβαν τπτα...

kos1987

New Member
xDante είπε:
δεν ξέρω αν αντιδράει το vpa με το αλκοόλ ήπια κάτι μπύρες χθες και ... χμ αν πω οτι ένιωθα περίεργα... ίσως και να ήταν η ιδέα μου... ποιος θα μας εξηγήσει τι σου προκαλεί αυτό το vpa... δλδ σε κάνει ποιο ήρεμο ας πούμε (άσχετα με τις παρενέργειες) γενικά τι ιδιότητες έχει ? δεν έχω καταλάβει ακόμη...

Ποσες μπυρες?Εγω τον τελευταιο καιρο εχω πλακωθει στα τσιπουρα κρασια μπυρες και δεν εχω καταλαβει τπτα μη φυσιολογικο.Το vpa θεωρητικα ισως να εχει ηρεμιστικη δραση, αλλα δεν εχω βρει κατι αποδεικτικο.Το vpa ειναι αναλογο ενος συστατικου της βαλεριανας...

somari

Active Member
Eγώ πάντως δε νιώθω πιο νύστα.
Ρε συ στο θεμα που λεγες προχθες πάντως από "δύσκολος" έχω γίνει "κανονικός"... Αν και στο site με τις παρενέργειες βρήκα το αντίθετο... όχι το ότι βοηθαει στην ενεργητικότητα, αλλά ότι την μπλοκάρει.

kapa

Μέλος του προσωπικού
somari είπε:
ριχνω με το dropper αναμεσα απο το μαλλι και μασαζ με την παλαμη του χεριου μιας και ειναι μεγαλη η επιφανεια nw6,σαν να ηταν μινοξιδιλη

kos1987 είπε:
και τα αισθητηρια του καπα δεν καταλαβαν τπτα...
εχω πολυ ευαισθητο οργανισμο στα φαρμακα αλλα στα blocker μονο.
ολα τα τοπικα blocker μου εκαναν παρενεργειες:angel: τα oral με στειλανε για τσα'ι'

kos1987

New Member
Ε ρε και ισχυουν αυτα για τα dp κυτταρα....παρτι θα κανουμε
"Τaken together our study demonstrates that (1) overexpression of the AR in CPRC cells is paralleled by an increase in intracellular GSK-3β, (2) the effects of GSK-3β on AR signalling are not due to a modulation of DHT binding to the AR, (3) nuclear accumulation of the AR in CRPC cells is not an autonomous function of a mutated AR receptor but is mediated by deregulated cellular factors, such as GSK-3β, (4) GSK-3β and CRM1 are part of a putative complex controlling the nuclear localization of the AR in CRPC cells, and (5) inhibition of GSK-3β activity by small molecule inhibitors induces a rapid nuclear export of the AR in CRPC cells in vitro and in vivo thereby modulating AR signalling."
http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0025341

Ρε συ στο θεμα που λεγες προχθες πάντως από "δύσκολος" έχω γίνει "κανονικός"... Αν και στο site με τις παρενέργειες βρήκα το αντίθετο... όχι το ότι βοηθαει στην ενεργητικότητα, αλλά ότι την μπλοκάρει.
Ναι αυτη η αντιδραση εμφανιζεται στην αρχη αλλα μετα εξαφανιζεται.Σε μενα μπορει να εκανε κατι τετοιο.

somari

Active Member
Εσας παιδιά σας έδωσε boost σε ΟΛΕΣ τις τρίχες; Γιατι εμένα στην hairline κάποιες FULL miniaturized (vellus) (πιο μικρές από τα χνούδια) δεν έχουν καταλάβει τπτ

Για να καταλαβετε, μου έχει "δωσει" στις τριχες του πράσινου κύκλου, και όχι στις τρίχες του κόκκινου (φωτό)

kos1987

New Member
Μια απο τα ιδια αλλα οι vellus οπως λες πριν απο 15 μερες αρχιζαν να μου μενουν στα χερια...τωρα δεν βλεπω αλλη κινητικοτητα...υπομονη στο 3μηνο θα εχουμε μια καλη εικονα.

Δεν ξερω ρε σεις μηπως να μιλησουμε με τη Μαρια-Ευγενια Μπαλανά, που εκαναν τα πειραματα στην Αργεντινη in vitro, μηπως εχουν τιποτα νεοτερα?

Μπλουζα