somari είπε:
Μακάρι να είναι shed. Πάντως μου κάνει εντύπωση που έχουν αρχίσει στους κρόταφους να φαίνονται χνουδάκια, αλλά να μην έχει δώσει στο μπιπτέκι ακόμα (το δικό μου μπιπτέκι έχει ένα περίεργο... εκτός από τρίχες που έχουν γίνει πολύ λεπτές, οι υπόλοιπες είναι τρίχες κανονικού πάχους που όμως το μήκος τους φτάνει μόνο μέχρι 1-2cm)
Oταν λες τι ιδιοτητες εχει εννοεις οραλ; Δε νομίζω να είναι ηρεμιστικό, άλλες ιδιότητες του νευρικού συστήματος πρέπει να χτυπάει (η επιληψία αλλωστε δεν είναι ασθένεια άγχους)
συνεχίζεις και το παρακολουθείς στενά.....
χρησιμοποιείται και στην καταπολέμηση της κατάθλιψης....
διαβάζω το wiki και το γενικό συμπέρασμα που βγάζω συνοψίζεται σε 2 λέξεις ...
anticonvulsant and mood-stabilizing drug
σταθεροποιητής διάθεσης....
και αυτό με οδήγησε σε ένα άρθρο που λέει για την ελλειψη φολικού οξέως με την χρόνια χρήση αυτών των φαρμάκων....
μία λύση είναι η B12...
βέβαια η συγκέντρωση στον ορό αίματος μας λογικά θα πρέπει να είναι
ΑΥΤΟΣ με
1-4% υπολόγισε τόσο
Preferably, the composition which is topically applied to the skin of the patient comprises the histone deacetylase inhibitor (e.g. VPA) at a concentration of from 1% to 4% by weight, and the active ingredient is suspended in a pharmaceutically acceptable carrier.
In a preferred aspect, the histone deacetylase inhibitor is topically applied once to three times daily at an accumulated total daily dose of from 0.5 mg to 200 mg per 1 cm2 of lesion, more preferably of from
2.0 mg to 50 mg per 1 cm2 of lesion. The total amount of topically applied medicament may be 2.000 mg or less per day, and the total amount of the topically applied histone deacetylase inhibitor may be 60 mg or less per day.
The serum concentration of the histone deacetylase inhibitor in a treated patient is usually less than
12.0 µg/ml, preferably less than
4 µg/ml, after repeated topical application over a period of at least 56 days, e.g. over a period of from 56 to 85 days.
somari βγάλε τα κομπιουτεράκια και υπολόγισε πόσο περίπου αναλογεί στην δική μας συγκένρωση ? το διπλάσιο απ'όσο περιγράφει ας πούμε ?