Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
symmetry είπε:
Hello και απο μενα. Διαβαζω το forum αυτο οσο και πολλα forums του εξωτερικου εδω και περιπου ενα χρονο, αλλα επελεξα να απαντησω στο συγκεκριμενο thread δεδομενου του γενικου ενδιαφεροντος. Ψαχνοντας για την ιδανικη λυση σαν βασικο carrier του vpa, αναρωτιομουν μηπως το DMI (Dimethyl Isosorbide) ειναι καλυτερο απο PG ή γλυκερινη και αυτο διότι ειναι skin penetrant μεν αλλα οπως εχω δει απο διαφορες πηγες, αναφερεται οτι ΔΕΝ αφηνει τα υπολοιπα συστατικα να περασουν στο bloodstream. Και αυτο ειναι οχι μονο ιδανικο στην περιπτωση του vpa αλλα και απαραιτητο, αφου πρεπει να δρασει συμφωνα με τα published papers μονο τοπικα, ενω αν περασει συστημικα μπορει να προκαλεσει hair loss ως ενα απο τα sides του.
Δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα DMI αλλα σκεφτομαι να παραγγειλω συντομα.

Links για το DMI:
http://www.bulkactives.com/dimethylisosorbide.htm
http://www.hairsite.com/hair-loss-info/dmi-dimethyl-isosorbide.htm

Εχει κανενα μελος εμπειρια με το συγκεκριμενο ingredient?
σωστο το σκεπτικο σου,αλλα μπορουμε απλα να κανουμε την λοσιον μονο με απιονισμενο νερο και οινοπνευμα.
το οινοπνευμα ειναι πραγματικα υποδεεστερο σε απορροφηση σε σχεση με την προπυλαινογλυκολη και την γλυκερινη.
ποτε δεν ειχα παρενεργειες σε λοσιον με οινοπνευμα μονο,οταν εβαζα γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη ειχα παντα παρενεργειες

symmetry

New Member
somari είπε:
Eγώ νομίζω το hair loss side του oral ήταν shed.

Ναι αλλα απορρόφηση μεσα σε bloodstream (που θα γινει μεσω γλυκερινης/PG) = αντιστοιχο oral (απλα σε μειωμενη περιεκτικοτητα)

kapamarou είπε:
symmetry είπε:
Hello και απο μενα. Διαβαζω το forum αυτο οσο και πολλα forums του εξωτερικου εδω και περιπου ενα χρονο, αλλα επελεξα να απαντησω στο συγκεκριμενο thread δεδομενου του γενικου ενδιαφεροντος. Ψαχνοντας για την ιδανικη λυση σαν βασικο carrier του vpa, αναρωτιομουν μηπως το DMI (Dimethyl Isosorbide) ειναι καλυτερο απο PG ή γλυκερινη και αυτο διότι ειναι skin penetrant μεν αλλα οπως εχω δει απο διαφορες πηγες, αναφερεται οτι ΔΕΝ αφηνει τα υπολοιπα συστατικα να περασουν στο bloodstream. Και αυτο ειναι οχι μονο ιδανικο στην περιπτωση του vpa αλλα και απαραιτητο, αφου πρεπει να δρασει συμφωνα με τα published papers μονο τοπικα, ενω αν περασει συστημικα μπορει να προκαλεσει hair loss ως ενα απο τα sides του.
Δεν εχω χρησιμοποιησει ακομα DMI αλλα σκεφτομαι να παραγγειλω συντομα.

Links για το DMI:
http://www.bulkactives.com/dimethylisosorbide.htm
http://www.hairsite.com/hair-loss-info/dmi-dimethyl-isosorbide.htm

Εχει κανενα μελος εμπειρια με το συγκεκριμενο ingredient?
σωστο το σκεπτικο σου,αλλα μπορουμε απλα να κανουμε την λοσιον μονο με απιονισμενο νερο και οινοπνευμα.
το οινοπνευμα ειναι πραγματικα υποδεεστερο σε απορροφηση σε σχεση με την προπυλαινογλυκολη και την γλυκερινη.
ποτε δεν ειχα παρενεργειες σε λοσιον με οινοπνευμα μονο,οταν εβαζα γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη ειχα παντα παρενεργειες

Ναι, αλλα δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο το οινοπνευμα αρκει για να περασει το skin. Υποτιθεται πως δημιουργει μονο μικρες "ωπες" (fragments) στο δερμα απο τις οποιες μπορει ή μπορει και οχι να περασουν τα υπολοιπα συστακτικα (φανταζομαι αναλογως τον ογκο τους ή και αλλες παραμετρους που δεν γνωριζω και που μπορει να διαφερουν απο συστατικο σε συστατικο αλλα και απο δερμα σε δερμα). Ηδη για το Zix που χρησιμοποιω και εχει σκετο οινοπνευμα σαν vehicle, εχω αμφιβολιες για το κατα ποσο ειναι αποτελεσματικο στην μορφη αυτη.

somari

Active Member
"Ναι αλλα απορρόφηση μεσα σε bloodstream (που θα γινει μεσω γλυκερινης/PG) = αντιστοιχο oral (απλα σε μειωμενη περιεκτικοτητα) "

Δε διαφωνώ. Απλά όπως είπα, δεν πιστεύω ότι ήταν απώλεια μαλλιων, αλλά shed = λειτουργούσε όπως το τόπικαλ.

kos1987

New Member
Η τριχοπτωση απο oral χρηση οφειλεται σε ελλειψη ψευδαργυρου που προκαλει το φαρμακο, δεν ειναι shed, στα ποντικια με oral χορηγηση δεν ενεργοποιησε τη b-catenin/wnt και δεν εδωσε regrowth σε αντιθεση με την τοπικη εφαρμογη.Πολυ πιθανον αυτο να προκυπτει απο καποια ενωση με πρωτείνη,μετατροπη απο καποιο ενζυμο στο αιμα ή απλα η συγκεντρωση στο αιμα δεν φτανει για να εκδηλωσει αυτο το αποτελεσμα.

xDante

Member
μάγκες έλειπα ένα διήμερο και διάβασα το νήμα που είχα χάσει αυτές τις μέρες...
λεπόν
η γλυκερίνη που χρησιμοποιώ αφήνει λαδίλα σε μένα κάτι το οποίο δεν με πειράζει καθόλου και πιστέυω οτι δημοιουργεί ποιο σταδιακή απορρόφηση με λίγο μασαζάκι ΔΕΝ απορροφάται όλη και παραμένει επιδερμικά... πήγα να προσθέσω λίγο διάλυμα σαν αυτό που έγραφα στις ιδιοκατασκευές μου έπεσε παραπάνω και τώρα το βάζω και η εξατμίζεται αέρα η απορροφάται όλο (έχει και πγ αυτό στα συστατικά)

όποιος έχει αμφιβολίες για την πηκτικότητα δεν έχει παρά να κάνει το τέστ με το τρίπυμα και τα λεπτά που θα κάνει να σταματήσει η αιμορραγία... γύρω στα 7 λεπτά είναι ο μέσος όρος που πάνε τα αιμοπετάλια και κάθονται στην πληγή οπότε κάποιος μπορεί άνετα να το τεστάρει με το ρολόι...
επειδή βγάζω αρκετά σπυράκια και μερικά είναι με κύστες όταν κάνω παροχέτευση δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική αλλαγή στην πηκτικότητα μου απο εκεί και πέρα κάποιος που είναι στην αγωγή και έχει πρόσβαση εύκολη σε εξετάσεις αίματος δεν θα έχανε κάτι να έκανε μια γενική για να το διαπιστώσουμε και μόνοι μας..
θεωρώ την γλυκερίνη τελικά ως καλύτερο μέσο απορρόφησης απ' ότι την pG γιατί έμενε στο κεφάλι και λογικά θα έιχε τον παράγοντα μαζί της και θα απορροφάται σταδιακά ... και τελικά όχι όλη...

εγώ ετοιμάζομαι για ράστα και ήδη ψάχνω νέα κουρέματα για να δώ ποιο θα μου πηγαίνει... αναμένουμε... :14m:

πραγματικά έχω μείνει ΑΦΩΝΟΣ με αυτά που παρατηρώ....

Chs

Μέλος του προσωπικού
xDante είπε:
μάγκες έλειπα ένα διήμερο και διάβασα το νήμα που είχα χάσει αυτές τις μέρες...
λεπόν
η γλυκερίνη που χρησιμοποιώ αφήνει λαδίλα σε μένα κάτι το οποίο δεν με πειράζει καθόλου και πιστέυω οτι δημοιουργεί ποιο σταδιακή απορρόφηση με λίγο μασαζάκι ΔΕΝ απορροφάται όλη και παραμένει επιδερμικά... πήγα να προσθέσω λίγο διάλυμα σαν αυτό που έγραφα στις ιδιοκατασκευές μου έπεσε παραπάνω και τώρα το βάζω και η εξατμίζεται αέρα η απορροφάται όλο (έχει και πγ αυτό στα συστατικά)

όποιος έχει αμφιβολίες για την πηκτικότητα δεν έχει παρά να κάνει το τέστ με το τρίπυμα και τα λεπτά που θα κάνει να σταματήσει η αιμορραγία... γύρω στα 7 λεπτά είναι ο μέσος όρος που πάνε τα αιμοπετάλια και κάθονται στην πληγή οπότε κάποιος μπορεί άνετα να το τεστάρει με το ρολόι...
επειδή βγάζω αρκετά σπυράκια και μερικά είναι με κύστες όταν κάνω παροχέτευση δεν έχω παρατηρήσει κάποια σημαντική αλλαγή στην πηκτικότητα μου απο εκεί και πέρα κάποιος που είναι στην αγωγή και έχει πρόσβαση εύκολη σε εξετάσεις αίματος δεν θα έχανε κάτι να έκανε μια γενική για να το διαπιστώσουμε και μόνοι μας..
θεωρώ την γλυκερίνη τελικά ως καλύτερο μέσο απορρόφησης απ' ότι την pG γιατί έμενε στο κεφάλι και λογικά θα έιχε τον παράγοντα μαζί της και θα απορροφάται σταδιακά ... και τελικά όχι όλη...

εγώ ετοιμάζομαι για ράστα και ήδη ψάχνω νέα κουρέματα για να δώ ποιο θα μου πηγαίνει... αναμένουμε... :14m:

πραγματικά έχω μείνει ΑΦΩΝΟΣ με αυτά που παρατηρώ....

Καηλμέρα φίλε dante, σε βλέπω ανεβασμένο και γουστάρω αδερφέ! Εύχομαι όχι ράστα.. αλλά πευκοβελόνες να γίνουν οι τρίχες! Αν δεν σου κάνει κόπο να ανέβαζες καμιά φωτο να δούμε να πάρουμε δύναμη και εμείς? :)

xDante

Member
φίλε chs αυτά που βλέπω δεν φαίνονται ακόμη σε φωτογραφία.... εξ'αλλου είναι νωρίς.. αλλά .. οι πρώτες Miniaturized hair έχουν πάρει τα πάνω τους σε σημείο πλέον εμφανούς χνουδιού και αρχίζουν και αχνοφαίνονται ... λόγω του οξυζενέ που έβαζα είναι όλες ξανθές και ίσως άσπρες και φωτογραφία να βγάλω πρέπει να είναι επαγγελματική και με ειδική γωνιά ασε που είμαι σκάλα 0.5 κουρεμένος...... υπομονή παιδιά εγώ με μινοξ και 15% που έβαζα τέτοια πράγματα δεν είδα και το λέω μετά λόγου γνώσης...... ίσως σε μενα που είμαι προχωρημένο Nw να κάνει περισσότερο δουλειά με την έννοια οτι σε έναν Nw 3 είναι ποιο δυσδιάκριτες οι διαφορές με έναν γλώμπο σαν εμένα...

Chs

Μέλος του προσωπικού
xDante είπε:
φίλε chs αυτά που βλέπω δεν φαίνονται ακόμη σε φωτογραφία.... εξ'αλλου είναι νωρίς.. αλλά .. οι πρώτες Miniaturized hair έχουν πάρει τα πάνω τους σε σημείο πλέον εμφανούς χνουδιού και αρχίζουν και αχνοφαίνονται ... λόγω του οξυζενέ που έβαζα είναι όλες ξανθές και ίσως άσπρες και φωτογραφία να βγάλω πρέπει να είναι επαγγελματική και με ειδική γωνιά ασε που είμαι σκάλα 0.5 κουρεμένος...... υπομονή παιδιά εγώ με μινοξ και 15% που έβαζα τέτοια πράγματα δεν είδα και το λέω μετά λόγου γνώσης...... ίσως σε μενα που είμαι προχωρημένο Nw να κάνει περισσότερο δουλειά με την έννοια οτι σε έναν Nw 3 είναι ποιο δυσδιάκριτες οι διαφορές με έναν γλώμπο σαν εμένα...

Εντάξει, εμένα μου φτάνει και το ότι έχεις θετικά σημάδια και ανεβασμένη ψυχολογία! :) Εύχομαι τα καλύτερα!

xDante

Member
να σαι καλά φίλε Chs πραγματικά και εγώ είμαι αρκετά αισιόδοξος ήδη απο το πρώτο 10 ήμερο... μια Miniaturized hair για να γίνει τρίχα νομίζω οτι θα πρέπει να περάσει 2-3 στάδια πρώτα... οπότε πριν το 3μηνο δεν θα μπορώ να πω περισσότερα και στο πόσο κάνει αυτό που λένε οι έρευνες εγώ για τις πρώτες 10 μέρες με τα σημάδια που βλέπω να είναι κάτι παραπάνω απο θετικά προς το παρόν επιβεβαιώνω τους κορεάτες... απο εκεί και πέρα έχουμε να λέμε...

Chs

Μέλος του προσωπικού
Πολύ ωραία! Το ελάχιστο 3 μήνες συμφωνώ. Σαν όχημα τελικά χρησιμοποιείς Γλυκερίνη η και με συνδυασμό Propylene Glycol?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
xDante είπε:
ίσως σε μενα που είμαι προχωρημένο Nw να κάνει περισσότερο δουλειά με την έννοια οτι σε έναν Nw 3 είναι ποιο δυσδιάκριτες οι διαφορές με έναν γλώμπο σαν εμένα...

Aυτο πηγα να γραψω.Οτι σε σενα θα φανει αν κανει δουλεια περισσοτερο απο τους αλλους.Οι αλλοι θα εχουν και μια πολυ μικρη αμφιβολια,αλλα σε σενα θα ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα:)
Eλπιζω να μην εχει καμια παρενεργεια ωστε να του δωσεις πχ 12 μηνες για να δουμε τι μπορει να δωσει και αυτο.

Πολυ σημαντικο και αυτο που εγραψες για την 15αρα minox.Τοσο μεγαλη διαφορα και σε συγκριση με 15αρα?????

Chs

Μέλος του προσωπικού
"Τοσο μεγαλη διαφορα και σε συγκριση με 15αρα??"

Και εμένα μου φάνηκε κάπως αυτό.. αλλά αν σκεφτούμε τον τρόπο δράσης του vpa (σύμφωνα τις έρευνες) τότε ναι.. δεν είναι καθόλου περίεργο.. και +1 που έχουμε άνθρωπο δικό μας να έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα! :)

kos1987

New Member
Chs είπε:

Και εμένα μου φάνηκε κάπως αυτό.. αλλά αν σκεφτούμε τον τρόπο δράσης του vpa (σύμφωνα τις έρευνες) τότε ναι.. δεν είναι καθόλου περίεργο.. και +1 που έχουμε άνθρωπο δικό μας να έχει άμεσα θετικά αποτελέσματα! :)

Δεν ειναι ο μονος που εχει αμεση ανταποκριση.Το θεμα ειναι μεχρι που μπορει να φτασει και κυριως να μπορεσει να κανει τριχες και οχι χνουδια.

Chs

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
Chs είπε:

Δεν ειναι ο μονος που εχει αμεση ανταποκριση.Το θεμα ειναι μεχρι που μπορει να φτασει και κυριως να μπορεσει να κανει τριχες και οχι χνουδια.

Καλησπέρα φίλε kos, ναι έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό.. για να γίνει τρίχα πρέπει να πάρει μπρος ολόκληρος μηχανισμός.. Ο χρόνος θα δείξει.. και σίγουρα διαφορετικά στον κάθε οργανισμό όπως όλα τα μέχρι στιγμής φάρμακα.. :-/

xDante

Member
2χ60 μλ έβαλα 15αρα στους 3 μήνες περίπου και ούτε καν πλησιάζει αυτό που παρατηρώ τώρα... στις περιοχές κοντά στα πλάγια δεν υπάρχει καραφλό σημείο μόνο φούλ τριχούλες αρχίζουν και οι κρόταφοι και παίρνουν τα πάνω τους... στο κέντρο υπάρχει αραίωση αλλά οι τριχούλες είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες αν καταφέρει και τις κάνει δυνατές υγιής τρίχες και παχιές θα έχω πέσει 2 κλίμακες περίπου... αν βγουν και μεγαλώσουν όλες... για το μπιφτέκι δεν νομίζω να σώζεται αν καταφέρει και βγάλει και απο εκεί τπτ θα κάνω τάμα.. αλλά ίδωμεν...

Chs

Μέλος του προσωπικού
xDante είπε:
2χ60 μλ έβαλα 15αρα στους 3 μήνες περίπου και ούτε καν πλησιάζει αυτό που παρατηρώ τώρα... στις περιοχές κοντά στα πλάγια δεν υπάρχει καραφλό σημείο μόνο φούλ τριχούλες αρχίζουν και οι κρόταφοι και παίρνουν τα πάνω τους... στο κέντρο υπάρχει αραίωση αλλά οι τριχούλες είναι ομοιόμορφα κατανεμημένες αν καταφέρει και τις κάνει δυνατές υγιής τρίχες και παχιές θα έχω πέσει 2 κλίμακες περίπου... αν βγουν και μεγαλώσουν όλες... για το μπιφτέκι δεν νομίζω να σώζεται αν καταφέρει και βγάλει και απο εκεί τπτ θα κάνω τάμα.. αλλά ίδωμεν...

Σε πάρω τον 15αύγουστο να πάμε μαζί Τήνο για τάμα :worshipper :worshipper

xDante

Member
χαχα εκκλησία πάω μόνο σε γαμους βαφτίσεις κηδείες και το πάσχα απ'έξω ... αν μπω μέσα ίσως πέσει ...μικρός ήμουν και παπαδοπαίδι ξερεις κατηχητικά και τετοια.. αλλά ευτυχώς ξύπνησα νωρίς :p

Chs

Μέλος του προσωπικού
xDante είπε:
χαχα εκκλησία πάω μόνο σε γαμους βαφτίσεις κηδείες και το πάσχα απ'έξω ... αν μπω μέσα ίσως πέσει ...μικρός ήμουν και παπαδοπαίδι ξερεις κατηχητικά και τετοια.. αλλά ευτυχώς ξύπνησα νωρίς :p

Σαν να ακούω εμένα να μιλάει.. :angel:

lab_rat

Member
5η ημέρα χρησης: Εντυπωσιακη μειωση της τριχοπτωσης. Απο 100-120 τριχες στο μπανιο εφτασα στις 35!
Παρενεργειες: Η αυξημενη εντερικη δραστηριοτητα συνεχιζεται αλλα οχι οσο τις πρωτες 2 μερες. Επισης παρατηρω μια σχετικα μεγαλυτερη κοπωση στο γυμναστηριο αλλα μπορει και να οφειλεται σε καποιες μικρες κρεπαλες των προηγουμενων ημερων...

Μπλουζα