Νεα ερευνα-πολυεργαλειο Κορεατων

kos1987

New Member
Chs είπε:
Κος.. καλύτερα να με πυροβολούσες στα @@ :brut: ... ο πόνος στην ψυχή ήταν μεγαλύτερος.. :( Ο Mankar μίλησε σωστά.. mail με την διαπίστωση σου να δούμε τι θα πουν
Πρεπει να χαλαρωσεις με το μαλλι φιλικα στο λεω...και γω πριν απο 3 χρονια ειχα κοτσιδα και το χτυπημα πηγαινε συννεφο στα live...τεσπα μ'αυτο το σχημα που ακολουθεις σαν "θεραπεια" θα σου επιβραδυνει σημαντικα την πορεια, δεν θα τη σταματησει, αλλα θα σε πιασει καλα αφου δεν εχεις τοσο επιθετικη α/α...

Στο θεμα μας λοιπον: Τους εχω στειλει mail αλλα ακομα περιμενω απαντηση...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Γεια σου κος, είμαι όσο πιο χαλαρός μπορώ να είμαι με το όλο θέμα πίστεψε με.. και η επιλογή φινα κλπ έγινε μετά από πολλή σκέψη σαν την πιο αποτελεσματική θεραπεία (μέχρι τώρα) στο να κρατήσω τα μαλλιά μου όσο περισσότερο γίνεται και γιατί όχι να δω και επανέκψυση.

Πολύ καλή η κίνηση με το mail και ελπίζω να πάρεις μια αξιοπρεπή απάντηση.

xDante

Member
kos1987 είπε:
Για να σας γειωσω λιγακι:angel: ο georgex6 το ειπε ξεκαθαρα.Το vpa δεν του σταματα την φαγουρα οπως η φινα.Αρα απο μονο του δεν αποτελει ολοκληρωμενη προσεγγιση.Το vpa απ'οτι φαινεται ειναι μια turbo εκδοση μινοξ.

Η κηδεια της κωλοκαραφλας θα γινει οταν η aderans προσθεσει vpa στα κυτταρα dp που επωαζει.Τοτε ναι, θα φυτρωσουν τα πλακακια

ρε Κος εγώ που έχω καραφλιάσει ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.. πως γίνεται να συνδέουμε την ΑΑ με την φαγούρα μη χ#σω η φαγούρα είναι ένα ΣΥΜΠΤΩΜΑ και μπορεί να ωφείλεται σε ΑΛΛΟΥΣ 1002 παράγοντες...
δλδ θες να μου πείς οτι ο GeorgeX έβαζε φίνα επειδή του σταματούσε την φαγούρα ? δλδ ανάθεμα κάπου το πάμε επιστημονικά (όσο μας παίρνει) και στο επόμενο post Λέμε για φαγούρες=τριχόπτωση=σίγουρη ΑΑ = ? παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να το κατανοήσω...
και καλά η aderans θα επωάσει τα κύτταρα και θα ρίξει VPA και θα πολλαπλασιαστούν .. δεν θα γλυτώσουμε την καλιέργεια dp cells ? δεν θα γλυτώσουμε τις κλινικές ? αφού όπως λες δεν θα είναι μια απλή αγωγή που ρίχνεις πάνω στο κεφάλι αλλά θα πρέπει να σε εμποτίσουν με stem cells σε κάθε θύλακα πάλι τα ίδια λεφτά θα δίνουμε...

vag25

Well-Known Member
xDante είπε:
ρε Κος εγώ που έχω καραφλιάσει ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΦΑΓΟΥΡΑ ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ.. πως γίνεται να συνδέουμε την ΑΑ με την φαγούρα μη χ#σω η φαγούρα είναι ένα ΣΥΜΠΤΩΜΑ και μπορεί να ωφείλεται σε ΑΛΛΟΥΣ 1002 παράγοντες...
δλδ θες να μου πείς οτι ο GeorgeX έβαζε φίνα επειδή του σταματούσε την φαγούρα ? δλδ ανάθεμα κάπου το πάμε επιστημονικά (όσο μας παίρνει) και στο επόμενο post Λέμε για φαγούρες=τριχόπτωση=σίγουρη ΑΑ = ? παιδιά ειλικρινά δεν μπορώ να το κατανοήσω...
και καλά η aderans θα επωάσει τα κύτταρα και θα ρίξει VPA και θα πολλαπλασιαστούν .. δεν θα γλυτώσουμε την καλιέργεια dp cells ? δεν θα γλυτώσουμε τις κλινικές ? αφού όπως λες δεν θα είναι μια απλή αγωγή που ρίχνεις πάνω στο κεφάλι αλλά θα πρέπει να σε εμποτίσουν με stem cells σε κάθε θύλακα πάλι τα ίδια λεφτά θα δίνουμε...

Κατι παιζει εδω ρε παιδια.Εγω πραγματικα υποφερω με την κωλοφαγουρα 9 χρονια.Δηλαδη πολλες φορες αναρωτιεμαι αν μπορω να καραφλιασω σαν ανθρωπος,χωρις να με ξεσκιζει αυτο το πραγμα.
Φιλοι μου που καραφλιασαν πολυ νωρις στα 21-22 τους δεν ειχαν ΠΟΤΕ φαγουρα και αναρωτιεμαι τελικα τι συμβαινει...

Chs

Μέλος του προσωπικού
[/quote]

πάλι τα ίδια λεφτά θα δίνουμε...
[/quote]

Και ακόμα περισσότερα..

kos1987

New Member
xDante είπε:
kos1987 είπε:
Για να σας γειωσω λιγακι:angel: ο georgex6 το ειπε ξεκαθαρα.Το vpa δεν του σταματα την φαγουρα οπως η φινα.Αρα απο μονο του δεν αποτελει ολοκληρωμενη προσεγγιση.Το vpa απ'οτι φαινεται ειναι μια turbo εκδοση μινοξ.

Η κηδεια της κωλοκαραφλας θα γινει οταν η aderans προσθεσει vpa στα κυτταρα dp που επωαζει.Τοτε ναι, θα φυτρωσουν τα πλακακια

Φαγουρα δεν εμφανιζουν ολοι οσοι εχουν α/α.Ωστοσο οποιος το εχει και εξαφανιζεται μολις παρει πχ φινα ειναι αποδειξη οτι η "θεραπεια" δουλευει.

φλεγμονη και α/α: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22134564 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1744007

Η διαφορα με τη λυση πχ της αντερανς ειναι οτι θα πας στην κλινικη 2 φορες μια για να αφαιρεσουν τα dp που δεν εχουν θεμα με τις ορμονες και αλλη μια για τις ενεσεις θα επιστρεψεις στην καθημερινοτητα σου την επομενη μερα, δεν θα εχεις σημαδια στο κεφαλι σου για ενα μηνα, το μαλλι θα εχει φουλ πυκνοτητα, δεν θα ξαναχρειαστει να παρεις τπτα αλλο για το μαλλι.Οποιαδηποτε κλινικη μπορει να το κανει αυτο. Δεν χρειαζεται να πας στο εξωτερικο κλπ...και μετα ξυπνησα χαχαχα.

Georgex6

Well-Known Member
xDante είπε:
kos1987 είπε:

φιλε εγω οτι λεω εδω μεσα δε το βγαζω απο το μυαλλο μου
BACKGROUND AND OBJECTIVES:

Inflammasomes that activate caspase-1 govern the innate immune inflammatory response. Whether hair loss associated with androgenetic alopecia (AGA) involves caspase-1 activation is not known.

METHODS:

Immunohistochemical staining for caspase-1 was performed on scalp tissue sections, and protein lysates were analyzed from individuals with AGA (no treatment), and individuals with AGA taking finasteride with apparent hair growth, individuals with AGA taking finasteride without noted hair growth, and normal controls. In vitro studies of human keratinocytes were conducted to establish effects of finasteride, dihydrotestosterone (DHT), and testosterone on caspase-1 levels using immunoblot analysis.

RESULTS:

Caspase-1 is expressed in normal human adult epidermal keratinocytes. Caspase-1 expression is greater in men with AGA. In contrast, in men taking finasteride, caspase-1 levels were lower and were similar to those in normal controls. In vitro studies showed that keratinocytes treated with finasteride in combination with testosterone or DHT resulted in a significant decrease in caspase-1 expression.

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3986.html

Chs

Μέλος του προσωπικού
kos1987 είπε:
xDante είπε:
kos1987 είπε:

Φαγουρα δεν εμφανιζουν ολοι οσοι εχουν α/α.Ωστοσο οποιος το εχει και εξαφανιζεται μολις παρει πχ φινα ειναι αποδειξη οτι η "θεραπεια" δουλευει.

φλεγμονη και α/α: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22134564 http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1744007

Η διαφορα με τη λυση πχ της αντερανς ειναι οτι θα πας στην κλινικη 2 φορες μια για να αφαιρεσουν τα dp που δεν εχουν θεμα με τις ορμονες και αλλη μια για τις ενεσεις θα επιστρεψεις στην καθημερινοτητα σου την επομενη μερα, δεν θα εχεις σημαδια στο κεφαλι σου για ενα μηνα, το μαλλι θα εχει φουλ πυκνοτητα, δεν θα ξαναχρειαστει να παρεις τπτα αλλο για το μαλλι.Οποιαδηποτε κλινικη μπορει να το κανει αυτο. Δεν χρειαζεται να πας στο εξωτερικο κλπ...και μετα ξυπνησα χαχαχα.

ώρες ώρες τα λες πολύ ωραία :p .. μια μας δίνουν φτερά μια μας τα παίρνουν.. κωλοεπιστήμονες και κολοκύθια τούμπανα.. αλλά ο κόσμος ξυπνάει σιγά σιγά.. δεν τους βλέπω να κρατάνε για πολύ οπώς πάει το θέμα.. :18m:

xDante

Member
πάντως οι χρήστες της μινοξ θα πρέπει να αρχίσουν να σκέπτονται σοβάρα να την αντικαταστήσουν με Vpa...

mikipitri

Member
πόσο λιπαρό είναι τελικά το διάλυμα με vpa?
αν το βάλεις το πρωί δηλαδή και βγεις έξω θα είσαι σαν λαδωμένος ποντικός?:huh:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
πόσο λιπαρό είναι τελικά το διάλυμα με vpa?
αν το βάλεις το πρωί δηλαδή και βγεις έξω θα είσαι σαν λαδωμένος ποντικός?:huh:

το λαδωμα εχει να κανει και με το μηκος του μαλλιου,σε ενα κοντοκουρεμενο μαλλι (με σκαλα μηχανης εννοω) δεν φαινεται λαδιλα.
σε μια λοσιον οσο ριχνουμε τη γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη και αυξανουμε οινοπνευμα,η λαδιλα ελαττωνεται

axl.ddl

New Member
εγω στα 33 μου καραφλιαζω πολυ αργα ειμαι κλιμακα 2 προς 3 αλλα η φαγουρα ειναι το χειροτερο πραγμα στην ΑΑ.ειμαι 100% σιγουρος οτι παιζει ρολο γτ εχω φαγουρα μονο στα σημεια που αραιωνω αναλογικα οσο πιο πολλη αραιςση τοσο με τρωει το κεφαλι.δεν βαζω τιποτα απο τοπικα ειναι χειροτερα μονο φουνκοραλ και λιγο τοππικ.παλια πηρα φινα αλλα ειχα τρελλες παρενεργειες.περιμενω κατι που να αξιζει στο μελλον ολα τα αλλα ειναι αισχος με απλα λογια.!(την γνωμη ειπα απλα δεν υπονοω κατι)

kapa

Μέλος του προσωπικού
edyuser1 είπε:
παιδια τι λεει βλεπετε καμια βελτιωση στα μαλλια προχοραει η θεραπεια?

σ εμενα σιγουρα δεν προχωραει,δεν εχω καταλαβει αν εχω αραιωση στους κροταφους η ειμαι σταθερος:chinscratch
κανω μια εφαρμογη σε επιφανεια nw6 και 2 εφαρμογες κροταφους την ημερα

lab_rat

Member
kapamarou είπε:
σ εμενα σιγουρα δεν προχωραει,δεν εχω καταλαβει αν εχω αραιωση στους κροταφους η ειμαι σταθερος:chinscratch
κανω μια εφαρμογη σε επιφανεια nw6 και 2 εφαρμογες κροταφους την ημερα
Απο τριχοπτωση?

kapa

Μέλος του προσωπικού
lab_hair είπε:
θα το παρακολουθησω τις επομενες μερες για να πω με σιγουρια,εχω πολυ κοντο μαλλι αυτο διαστημα,δευτερη σκαλα κουρευτικης μηχανης, λαδωμα και τριχοπτωση ξεχωριζουν πολυ δυσκολα

mikipitri

Member
kapamarou είπε:
το λαδωμα εχει να κανει και με το μηκος του μαλλιου,σε ενα κοντοκουρεμενο μαλλι (με σκαλα μηχανης εννοω) δεν φαινεται λαδιλα.
σε μια λοσιον οσο ριχνουμε τη γλυκερινη η προπυλαινογλυκολη και αυξανουμε οινοπνευμα,η λαδιλα ελαττωνεται

όσο όμως μειώνουμε τη γλυκερίνη μειώνεται και η απορροφητικότητα, συνεπώς και η αποτελεσματικότητα του διαλύματος, έτσι δεν είναι?

kapa

Μέλος του προσωπικού
mikipitri είπε:
όσο όμως μειώνουμε τη γλυκερίνη μειώνεται και η απορροφητικότητα, συνεπώς και η αποτελεσματικότητα του διαλύματος, έτσι δεν είναι?
οχι ακριβως.
η απορροφηση δεν πεφτει ειτε υπαρχει 50% γλυκερινη η 5%.
αρκει να υπαρχει
βεβαια αυτο ειδα εγω στο δικο μου σωμα

kapa

Μέλος του προσωπικού
πως με βλέπετε?νομιζω αδειαζω στους κροταφους....

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-4063-page-42.html

Μπλουζα