Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Στο παρακάτω νημα ειχε γινει χαμούλης
Ο @g_pal σαν άλλο καθαρόμαιο ...λαγωνικό εντόπισε πως ο φωτισμός ΠΡΙΝ από 9 μήνες (και 07.30 το πρωι) ήταν διαφορετικός από όταν του ...κάπνισε του ασθενούς να έρθει (αλλη εποχη, αλλη ώρα) για επανέλεγχο (οι ασθενείς απο επαρχια όποτε τους ΒΟΛΕΥΕΙ ερχονται και λέω και ευχαριστω!)
Ως εκτούτου, αρχισαν απο καποιους οι ...παπαρούνες τυπου "ο φωτισμός ειναι κακός στο βιντεο μετα", "τι μας κρυβετε", "γιατι δεν ειναι ολα ιδια" κτλ.
Συμμετειχαν και άλλοι, ονοματα δεν λεμε, ξερουν αυτοι
Ειναι οι ιδιοι που ... διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες. (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο(23.24)
Για οσους δεν γνωριζουν τι σημαινει η φραση δειτε εδω.
Στο παρακατω βιντεο, σας δειχνω ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ενα ΟΛΟΙΔΙΟ περιστατικό που εσκασε σημερα:
-αιφνιδιος επανέλεγχος
-απο επαρχια
-παρομοια ωρα της ημερας (12.00, Σημερα 19/11/2024)
- ολοιδιο προβλημα με το φως που ΔΕΝ λυνεται οτι και να κανω
Για αυτο και κανω επανελεγχους ΑΛΛΕΣ ωρες!
Δεν το ανεβαζω διοτι ...οφειλω να εξηγηθω ή να απολογηθω.
Το ανεβαζω για να δουν καποιοι πόσο γελοιοποιουνται (γενικά μιλαω, δεν εχω καποιον στο νου μου) οταν προσπαθούν με καθε τροπο να βρουν αδυναμια, απατη και κοροιδια λογω ... υποδεεστερου φωτισμου (Ο ...κωνωπας!)
Την ιδια στιγμη που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ περιμενουν από ΟΛΟΥΣ τους αγαπημενους ιατρούς/κλινικές ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (Η ΚΑΜΗΛΑ που λεγαμε!)
Εγω τους ανεβαζω ΔΥΟ την εβδομαδα.
ΚΑΘΕ εβδομαδα (Εχω ΔΕΚΑ να ανεβασω την εβδομαδα, παλα δεν θελω να το κανω τοσο συχνο που να μην κανει ...εντυπωση πλεον)
Απολαύστε!!!
#monotovideometraei case #213, στάδιο 5, FUE, 2600 τριχοθυλάκια,repair, 40 χρονών| 9 μήνες μετά
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ! Ζητάτε ΠΑΝΤΑ να βλέπετε VIDEO με πριν και μετά αποτελέσματα, καθώς μέσω αυτών μπορείτε πραγματικά να αξιολογήσετε την επιδεξιότητα και την τέχνη του χειρουργού μεταμόσχευσης μαλλιών που θα εμπιστευθείτε!
www.hairlossgr.com
Ο @g_pal σαν άλλο καθαρόμαιο ...λαγωνικό εντόπισε πως ο φωτισμός ΠΡΙΝ από 9 μήνες (και 07.30 το πρωι) ήταν διαφορετικός από όταν του ...κάπνισε του ασθενούς να έρθει (αλλη εποχη, αλλη ώρα) για επανέλεγχο (οι ασθενείς απο επαρχια όποτε τους ΒΟΛΕΥΕΙ ερχονται και λέω και ευχαριστω!)
Ως εκτούτου, αρχισαν απο καποιους οι ...παπαρούνες τυπου "ο φωτισμός ειναι κακός στο βιντεο μετα", "τι μας κρυβετε", "γιατι δεν ειναι ολα ιδια" κτλ.
Συμμετειχαν και άλλοι, ονοματα δεν λεμε, ξερουν αυτοι
Ειναι οι ιδιοι που ... διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες. (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο(23.24)
Για οσους δεν γνωριζουν τι σημαινει η φραση δειτε εδω.
διυλίζω τον κώνωπα και καταπίνω την κάμηλον - Βικιλεξικό
el.wiktionary.org
Στο παρακατω βιντεο, σας δειχνω ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ενα ΟΛΟΙΔΙΟ περιστατικό που εσκασε σημερα:
-αιφνιδιος επανέλεγχος
-απο επαρχια
-παρομοια ωρα της ημερας (12.00, Σημερα 19/11/2024)
- ολοιδιο προβλημα με το φως που ΔΕΝ λυνεται οτι και να κανω
Για αυτο και κανω επανελεγχους ΑΛΛΕΣ ωρες!
Δεν το ανεβαζω διοτι ...οφειλω να εξηγηθω ή να απολογηθω.
Το ανεβαζω για να δουν καποιοι πόσο γελοιοποιουνται (γενικά μιλαω, δεν εχω καποιον στο νου μου) οταν προσπαθούν με καθε τροπο να βρουν αδυναμια, απατη και κοροιδια λογω ... υποδεεστερου φωτισμου (Ο ...κωνωπας!)
Την ιδια στιγμη που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ περιμενουν από ΟΛΟΥΣ τους αγαπημενους ιατρούς/κλινικές ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (Η ΚΑΜΗΛΑ που λεγαμε!)
Εγω τους ανεβαζω ΔΥΟ την εβδομαδα.
ΚΑΘΕ εβδομαδα (Εχω ΔΕΚΑ να ανεβασω την εβδομαδα, παλα δεν θελω να το κανω τοσο συχνο που να μην κανει ...εντυπωση πλεον)
Απολαύστε!!!
Τελευταία επεξεργασία: