ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Στο παρακάτω νημα ειχε γινει χαμούλης

Ο @g_pal σαν άλλο καθαρόμαιο ...λαγωνικό εντόπισε πως ο φωτισμός ΠΡΙΝ από 9 μήνες (και 07.30 το πρωι) ήταν διαφορετικός από όταν του ...κάπνισε του ασθενούς να έρθει (αλλη εποχη, αλλη ώρα) για επανέλεγχο (οι ασθενείς απο επαρχια όποτε τους ΒΟΛΕΥΕΙ ερχονται και λέω και ευχαριστω!)

Ως εκτούτου, αρχισαν απο καποιους οι ...παπαρούνες τυπου "ο φωτισμός ειναι κακός στο βιντεο μετα", "τι μας κρυβετε", "γιατι δεν ειναι ολα ιδια" κτλ.
Συμμετειχαν και άλλοι, ονοματα δεν λεμε, ξερουν αυτοι
Ειναι οι ιδιοι που ... διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες. (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο(23.24)

Για οσους δεν γνωριζουν τι σημαινει η φραση δειτε εδω.

Στο παρακατω βιντεο, σας δειχνω ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ενα ΟΛΟΙΔΙΟ περιστατικό που εσκασε σημερα:
-αιφνιδιος επανέλεγχος
-απο επαρχια
-παρομοια ωρα της ημερας (12.00, Σημερα 19/11/2024)
- ολοιδιο προβλημα με το φως που ΔΕΝ λυνεται οτι και να κανω

Για αυτο και κανω επανελεγχους ΑΛΛΕΣ ωρες!

Δεν το ανεβαζω διοτι ...οφειλω να εξηγηθω ή να απολογηθω.
Το ανεβαζω για να δουν καποιοι πόσο γελοιοποιουνται (γενικά μιλαω, δεν εχω καποιον στο νου μου) οταν προσπαθούν με καθε τροπο να βρουν αδυναμια, απατη και κοροιδια λογω ... υποδεεστερου φωτισμου (Ο ...κωνωπας!)
Την ιδια στιγμη που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ περιμενουν από ΟΛΟΥΣ τους αγαπημενους ιατρούς/κλινικές ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (Η ΚΑΜΗΛΑ που λεγαμε!)
Εγω τους ανεβαζω ΔΥΟ την εβδομαδα.
ΚΑΘΕ εβδομαδα
(Εχω ΔΕΚΑ να ανεβασω την εβδομαδα, παλα δεν θελω να το κανω τοσο συχνο που να μην κανει ...εντυπωση πλεον)

Απολαύστε!!!

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

edyuser1

Active Member

Ο @g_pal σαν άλλο καθαρόμαιο ...λαγωνικό εντόπισε πως ο φωτισμός ΠΡΙΝ από 9 μήνες (και 07.30 το πρωι) ήταν διαφορετικός από όταν του ...κάπνισε του ασθενούς να έρθει (αλλη εποχη, αλλη ώρα) για επανέλεγχο (οι ασθενείς απο επαρχια όποτε τους ΒΟΛΕΥΕΙ ερχονται και λέω και ευχαριστω!)

Ως εκτούτου, αρχισαν απο καποιους οι ...παπαρούνες τυπου "ο φωτισμός ειναι κακός στο βιντεο μετα", "τι μας κρυβετε", "γιατι δεν ειναι ολα ιδια" κτλ.
Ειναι οι ιδιοι που ... διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες. (κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο(23.24)

Στο παρακατω βιντεο, σας δειχνω ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ ενα ΟΛΟΙΔΙΟ περιστατικό που εσκασε σημερα:
-αιφνιδιος επανέλεγχος
-απο επαρχια

Το ανεβαζω για να δουν καποιοι πόσο γελοιοποιουνται (γενικά μιλαω, δεν εχω καποιον στο νου μου) οταν προσπαθούν με καθε τροπο να βρουν αδυναμια, απατη και κοροιδια λογω ... υποδεεστερου φωτισμου (Ο ...κωνωπας!)
Την ιδια στιγμη που ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ περιμενουν από ΟΛΟΥΣ τους αγαπημενους ιατρούς/κλινικές ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ (Η ΚΑΜΗΛΑ που λεγαμε!)
ΚΑΘΕ εβδομαδα
(Εχω ΔΕΚΑ να ανεβασω την εβδομαδα, παλα δεν θελω να το κανω τοσο συχνο που να μην κανει ...εντυπωση πλεον)

Απολαύστε!!!
Τα μεσάνυχτα γιατρε δεν γινετε να ερχοντε για να μην υπαρχει καθολου ήλιος πιστευω ειναι καλα. :)

Tetrakis

Active Member

-αιφνιδιος επανέλεγχος
-απο επαρχια

ΚΑΘΕ εβδομαδα

Απολαύστε!!!
Τελικά ο Μπάτζιο έβαλε τοπικ;

g_pal

Active Member
Αυτό που ειδα ηταν οτι ο φωτισμός ηταν διαφορετικός του βιντεο σε σχέση με τις φωτογραφίες πριν την επέμβαση κάτι το οποίο ειδαν και αλλα μέλη και συμφώνησαν μαζι μου και συμφώνησε και εσυ μαζι μου και τελικά αποδείχτηκε πως ειχα δικιο σε αυτό που ειπα και δεν ημουν...τρελός ή τυφλός...απλά ειπα αυτό που ειδαν και οι αλλοι και παραδέχτηκες και εσυ μετά οσον αφορά το τοτε βιντεο.

Από εκεί και πέρα γενικά θα πω αν μια κλινική βασίζεται στον εξωτερικό φωτισμό για να έχει καλό φως μέσα στο δωμάτιο τότε υποθέτω πως ισως ο τεχνητός φωτισμός από τις εσωτερικές λάμπες να μην ειναι επαρκής γενικά μιλώντας χωρις να μιλάω για κάπου συγκεκριμένα....
Δεν νομιζω εν έτει 2024 να ειναι δυσκολο κάποιος να βάλει πολυ καλό εσωτερικό τεχνητό φωτισμό για να έχει ΟΛΕΣ τις ώρες τον καλυτερο δυνατό φωτισμό και να μη λεει "α τώρα που ήθρε ο τάδε δεν έχουμε πολυ ήλιο άρα θα ειναι πιο σκοτεινο το βίντεο" ενώ "αμα έρθει το πρωί θα έχουμε περισσότερο φως και θα ειναι πιο φωτεινό" γενικά μιλώντας έτσι, χωρις να αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα...
Οπότε άσχετα με το ποτε έχει ήλιο ένας χώρος μπορει κάποιος με τον κατάλληλο τεχνητό φωτισμό να έχει καλό εσωτερικό φωτισμό ολες τις ώρες και να μην τον ενδιαφέρει που χτυπάει ο ήλιος και πότε έχει ήλιο και έτσι ολες τις ώρες θα έχει τον ιδιο καλό εσωτερικό φωτισμό ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας και μήνα και χρονου....οπότε δεν θα τον ενδιαφέρει και σκοτάδι να ειναι έξω γιατι με τον τέλειο τεχνητο φωτισμό θα έχει τον τέλειο εσωτερικό φωτισμό ολες τις μέρες του χρονου και ολες τις ώρες.... :)
Γενικα μιλώντας χωρις να αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα...:)

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Αυτό που ειδα ηταν οτι ο φωτισμός ηταν διαφορετικός του βιντεο σε σχέση με τις φωτογραφίες πριν την επέμβαση κάτι το οποίο ειδαν και αλλα μέλη και συμφώνησαν μαζι μου και συμφώνησε και εσυ μαζι μου και τελικά αποδείχτηκε πως ειχα δικιο σε αυτό που ειπα και δεν ημουν...τρελός ή τυφλός...απλά ειπα αυτό που ειδαν και οι αλλοι και παραδέχτηκες και εσυ μετά οσον αφορά το τοτε βιντεο.

Από εκεί και πέρα γενικά θα πω αν μια κλινική βασίζεται στον εξωτερικό φωτισμό για να έχει καλό φως μέσα στο δωμάτιο τότε υποθέτω πως ισως ο τεχνητός φωτισμός από τις εσωτερικές λάμπες να μην ειναι επαρκής γενικά μιλώντας χωρις να μιλάω για κάπου συγκεκριμένα....
Δεν νομιζω εν έτει 2024 να ειναι δυσκολο κάποιος να βάλει πολυ καλό εσωτερικό τεχνητό φωτισμό για να έχει ΟΛΕΣ τις ώρες τον καλυτερο δυνατό φωτισμό και να μη λεει "α τώρα που ήθρε ο τάδε δεν έχουμε πολυ ήλιο άρα θα ειναι πιο σκοτεινο το βίντεο" ενώ "αμα έρθει το πρωί θα έχουμε περισσότερο φως και θα ειναι πιο φωτεινό" γενικά μιλώντας έτσι, χωρις να αναφέρομαι σε κάποιον συγκεκριμένα...
Οπότε άσχετα με το ποτε έχει ήλιο ένας χώρος μπορει κάποιος με τον κατάλληλο τεχνητό φωτισμό να έχει καλό εσωτερικό φωτισμό ολες τις ώρες και να μην τον ενδιαφέρει που χτυπάει ο ήλιος και πότε έχει ήλιο και έτσι ολες τις ώρες θα έχει τον ιδιο καλό εσωτερικό φωτισμό ανεξαρτήτου ώρας και ημέρας και μήνα και χρονου....οπότε δεν θα τον ενδιαφέρει και σκοτάδι να ειναι έξω γιατι με τον τέλειο τεχνητο φωτισμό θα έχει τον τέλειο εσωτερικό φωτισμό ολες τις μέρες του χρονου και ολες τις ώρες.... :)
Γενικα μιλώντας χωρις να αναφέρομαι κάπου συγκεκριμένα...:)
Τα ειπα εγω...
Διυλίζοντες τὸν κώνωπα, τὴν δὲ κάμηλον καταπίνοντες....

Λιγες γνωσεις Φυσικης αρκουν για να καταλαβεις πως εκτος αν δουλευεις σε υπογειο, οταν χτυπαει ο ΗΛΙΟΣ ο Πανδαματωρας, γινεται σκια.

Καταλαβαινω ομως, πρεπει να γραψεις κατι για να μην παραδεχθεις οτι:
- η παρατηρηση σου ειναι εγκυρη μεν και εντελως ΑΣΤΟΧΗ. ΔΕΝ ειμαι σε φορουμ φωτογραφιας μπρο να με εγκαλεις που εκανα σκια.
- το υπονουμενο ΓΕΛΟΙΟ, ΤΟΞΙΚΟ και ΧΥΔΑΙΟ, οτι δηθεν ειχε γινει επιτηδες: στο εδειξα στο βιντεο σημερα και ενα συγνωμη αρκει, αλλα φυσικα δεν απαιτειται γιατι ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ!
- η απαντηση σου παιδικη: γραφεις ενα καρο δηθεν ...οδηγιες φωτισμού αντι να δεις το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ο σκοπος σου: να ριξεις ...φως σε μια μικρο-αστοχια λογω εξωτερικών παραγοντων (οπως ΑΠΕΔΕΙΞΑ ΞΑΝΑ!) για να μην παραδεχθεις το αποτελεσμα καθαυτο.
Τρατζικ!
(Αληθεια, εισαι >25 ετων? Αληθεια πες!)

Αλλα μην ανησυχεις, στην νεα κλινικη εχω ΔΥΟ photostudio.
Μεχρι τοτε, μην βλεπεις τα δικα μου βιντεο.
Δες βιντεο των υπολοιπων κλινικών στην Ελλάδα μονο, και ειδικα αυτα που σου ποσταρουν εδω μεσα!!!!
Εχεις ΑΠΕΙΡΟ υλικο να βλεπεις, ετσι δεν ειναι???

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Active Member
Τόνους!
Δεν εχεις να σχολιασεις κατι εδω?
Με ενδιαφερει πολυ η αποψη σου!
Δεν έχω όχι γιατί δεν γνωρίζω από βιντεος. Σαν χομπίστας των μεταμοσχεύσεων και μόνο η άποψη μου είναι ότι είσαι καλός και καταρτισμένος γιατρός. Δεν νομίζω πάντως ότι είσαι ο καλύτερος στην Ελλάδα σε vfm. Είσαι πάντως με διαφορά ο καλύτερος πωλητής που κυκλοφορεί στον τομέα της μεταμόσχευσης.

alex7

Well-Known Member
Δεν έχω όχι γιατί δεν γνωρίζω από βιντεος. Σαν χομπίστας των μεταμοσχεύσεων και μόνο η άποψη μου είναι ότι είσαι καλός και καταρτισμένος γιατρός. Δεν νομίζω πάντως ότι είσαι ο καλύτερος στην Ελλάδα σε vfm. Είσαι πάντως με διαφορά ο καλύτερος πωλητής που κυκλοφορεί στον τομέα της μεταμόσχευσης.
Λυπήσου μας ,θα πεθάνουμε από το γέλιο

Anastasakis Hair Clinic

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ειμαι.
Με ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα μαλιστα οπ πιο αποτυχημενος!

• Εχω ειδικοτητα στην Χειρουργική Κεφαλης Τραχηλου όταν οι περισσοτεροι στην μεταμόσχευση δεν εχουν καν κανει ειδικότητα!
  • εχω ολοκληρωσει Διδακτορικη διατριβη με επαινο
  • εχω συγγραψει 4 ιατρικα Συγγραμματα (συνολο >2500 σελιδες!), το 3τομο μαλιστα το Μοναδικο επισημο Learning Material για τις εξετασεις του ABHRS
  • Ειμαι ο πρωτος Έλληνας πιστοποιημενος χειρουργος ΜΕΤ απο το ABHRS
  • Ο πρωτος Έλληνας Fellow of ISHRS
  • Εχω εκατονταδες βιντεο με περιστατικα online και εκτεθεμαι, μαλλον περισσοτερα απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ιδιωτη ιατρό της ειδικοτητος (παγκοσμίως. (και αν οχι ακομα, συντομα)
  • Εχω >750 Google reviews 5-αστερα μαλλον περισσοτερα απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ιδιωτη ιατρό της ειδικοτητος παγκοσμίως.
  • Εχω τα περισσοτερα περιστατικα εδω μεσα ΚΑΙ τα περισσοτερα ανεξαρτητα
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ τα μοναδικα προσοντα, καποιοι θρασυδειλοι ανωνυμοι εχουν καταφερει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ να τον πεισουν οτι δεν ειμαι value for money!
Και εχω "καταφερει" να με μισουν τα καταλληλα ατομα που εχουν κανει σκοπο της ζωης τους να κανουν ζημια!
  • Χωρις ΚΑΘΟΛΟΥ πραγματικη γνωση
  • Χωρις σπουδες, ουτε καν να ανοιξουν ενα βιβλιο σχετικο!
  • Χωρις να εχουν αγγιξει βελονα/punch ή να εχουν δει αιμα!
  • Χωρις ΚΑΝ ΟΝΟΜΑ ή ΦΑΤΣΑ!
Απλα με προσβαση στο internet!!!!

Οποτε αξιοτιμε @Tetrakis οταν καποιος καταφερνει ΥΠΟΥΛΑ, ΧΥΔΑΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ να κερδιζει ΟΛΑ τα παραπανω επιτευγματα μου, ποιος ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ?????
Εγω που προσπαθω μια ζωη (και μια χαρα τα εχω καταφερει ευτυχως), ή αυτος που με το ΤΙΠΟΤΑ πειθει καποιον/καποιους εναντιον μου οτι δηθεν δεν ειμαι vfm???

Tetrakis

Active Member
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ειμαι.

• Εχω ειδικοτητα στην Χειρουργική Κεφαλης Τραχηλου όταν οι περισσοτεροι στην μεταμόσχευση δεν εχουν καν κανει ειδικότητα!
  • εχω συγγραψει 4 ιατρικα Συγγραμματα (συνολο >2500 σελιδες!), το 3τομο μαλιστα το Μοναδικο επισημο Learning Material για τις εξετασεις του ABHRS
  • Εχω εκατονταδες βιντεο με περιστατικα online και εκτεθεμαι, μαλλον περισσοτερα απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ιδιωτη ιατρό της ειδικοτητος (παγκοσμίως. (και αν οχι ακομα, συντομα)
  • Εχω >750 Google reviews 5-αστερα μαλλον περισσοτερα απο ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ιδιωτη ιατρό της ειδικοτητος παγκοσμίως.
ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ τα μοναδικα προσοντα, καποιοι θρασυδειλοι ανωνυμοι εχουν καταφερει ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ να τον πεισουν οτι δεν ειμαι value for money!
Και εχω "καταφερει" να με μισουν τα καταλληλα ατομα που εχουν κανει σκοπο της ζωης τους να κανουν ζημια!

Οποτε αξιοτιμε @Tetrakis οταν καποιος καταφερνει ΥΠΟΥΛΑ, ΧΥΔΑΙΑ, ΑΝΩΝΥΜΑ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ να κερδιζει ΟΛΑ τα παραπανω επιτευγματα μου, ποιος ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ?????
Εγω που προσπαθω μια ζωη (και μια χαρα τα εχω καταφερει ευτυχως), ή αυτος που με το ΤΙΠΟΤΑ πειθει καποιον/καποιους εναντιον μου οτι δηθεν δεν ειμαι vfm???
Τα παίρνεις όλα προσωπικά και τα τσουβαλιαζεις. Είπα ότι είσαι καλός γιατρός και καταρτισμένος. Δεν είπα ότι είσαι ο χειρότερος .Το να πουλάς καλά την δουλειά σου φίλε είναι προσόν! Και το κανείς άριστα. Δεν θα μπω σε χαρακτηρισμούς.Απλα δεν θεωρώ οτι είσαι vfm. Η άποψη μου ελάχιστη σημασία εχει παρόλα αυτά. Γιατρός δεν είμαι, χομπίστας καταναλωτής ειμαι και μου αρέσουν οι διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορεί να βρει κάποιος στο φόρουμ.
By the way συγχαρητήρια για τις πιστοποιήσεις και τα πτυχία σου!

Aldo

Well-Known Member
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ειμαι.

Θα σταθώ μόνο στο τελευταίο, αν κατάλαβα σωστά απαγορεύετε να καταθέσει καποιος μη ιατρος την αποψη του για το αν είσαι ή όχι VFM???? (αποψη έχουν ολοι όπως και εσυ, και είναι δικαίωμα τους/σου) !!

ΓΝΩΜΗ/ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ - ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ …..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Vdupa

Well-Known Member
Γιατρέ μην τρελαίνεσαι. Φόρουμ είμαστε. Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει, ακόμα και την υπερβολή του προς τη μία κατεύθυνση ή την άλλη. Ακόμα και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, αλλά και από την άλλη μεριά μεγάλες αλήθειες. Έτσι είναι τα φορουμς, έτσι ήταν και έτσι θα είναι. Ελευθερία έκφρασης είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους. Είναι ένας οργανισμός που συγκεντρώνει όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά, κακά, καλά, άθλια, όμορφα και μεγαλώνει, γίνεται καλύτερος. Αν δούμε την μεγάλη εικόνα, το φόρουμ δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν όταν άρχισε. Ωρίμασε, μεγάλωσε με την καλή έννοια. Αλλα χρειάζεται και τις κακές πλευρές του και τις καλές για να το καταφέρει αυτό. Είναι τα βασικά συστατικά αν θες.

Τσάμπα ταράζεσαι. Κατά την άποψη μου περισσότερο κακό κάνεις στο όνομά σου παλεύοντας με λύσσα απέναντι στη φύση των φορουμς (γιατί εκεί βρίσκεται η μάχη σου), παρά επειδή κάποιος έγραψε για σκοτεινό φωτισμό σε ένα ποστ του. Πραγματικά όμως.

Με την απάντηση σου στο βίντεο (το οποίο δεν χρειαζόταν) συμφωνώ, όπως και άλλοι 50-100 που διάβασαν την συγκεκριμένη διαφωνία. Κάποιοι διαφώνησαν μαζί σου. Έτσι είναι τα φόρουμς. Και καλώς είναι έτσι.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Τα παίρνεις όλα προσωπικά και τα τσουβαλιαζεις. Είπα ότι είσαι καλός γιατρός και καταρτισμένος. Δεν είπα ότι είσαι ο χειρότερος .Το να πουλάς καλά την δουλειά σου φίλε είναι προσόν! Και το κανείς άριστα. Δεν θα μπω σε χαρακτηρισμούς.Απλα δεν θεωρώ οτι είσαι vfm. Η άποψη μου ελάχιστη σημασία εχει παρόλα αυτά. Γιατρός δεν είμαι, χομπίστας καταναλωτής ειμαι και μου αρέσουν οι διαφορετικές προσεγγίσεις που μπορεί να βρει κάποιος στο φόρουμ.
By the way συγχαρητήρια για τις πιστοποιήσεις και τα πτυχία σου!
Ειμαι ο χειροτερος ΠΩΛΗΤΗΣ!
Εξηγησα το γιατι.

Θεωρω πως οι καλυτεροι ΠΩΛΗΤΕΣ στην μεταμόσχευση ειναι εδω μεσα.
Δεν εχω ξαναδει ΠΟΤΕ τετοια ικανοτητα!
(Ενταξει, πουλαει ο ενας στον αλλον και σχεδον ολοι πανε κουβα, αλλα ΠΟΥΛΑΝΕ! Αυτο μετραει!)
Βασικα αυτο που πουλανε ακριβως ειναι το παρακατω!
(Με ΤΡΑΝΗ εξαιρεση τον @CVIAL )

o65np41y68va1.jpg

LoverBoy

Well-Known Member
Αλήθεια ποιός ο λόγος που ανοίξατε αυτό το νήμα? Εφόσον ξέρετε την δουλειά σας κ μιλάει από τα βίντεο κ οτιδήποτε άλλο μέσο για ποιο λόγο όλο αυτό? Φόρουμ είναι εδώ μέσα καταναλωτών γιατρέ άλλοι είμαστε άσχετοι(Όπως αναφέρετε συνεχώς )άλλοι είμαστε σχετικοί, άλλοι μπαίνουν απλά απο περιέργεια, άλλοι ενδιαφερόμενοι για μεταμόσχευση! Εσείς τι θέλετε δηλαδή να βρείτε εδώ μέσα? Φόρουμ Ιατρικής που θα έχουν τον λόγο μόνο Ιατροί?

Anastasakis Hair Clinic

Θα σταθώ μόνο στο τελευταίο, αν κατάλαβα σωστά απαγορεύετε να καταθέσει καποιος μη ιατρος την αποψη του για το αν είσαι ή όχι VFM???? (αποψη έχουν ολοι όπως και εσυ, και είναι δικαίωμα τους/σου) !!

ΓΝΩΜΗ/ΦΩΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΟΥ - ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΜΕΤΡΑΕΙ!!!!
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΩ ΣΤΟ ΠΕΛΑΤΗ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΚΡΙΝΕΙΣ …..
Που ειδες να ...απαγορευεται???
Τι λες??
Δικαιωμα εχουν ολοι, συμφωνω 150%
Και ΘΑΥΜΑΖΩ την επιτυχια στο να πουλανε ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ τα πλεον ακαταλληλα ατομα και να τους ΑΚΟΥΝ και απο πανω!
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΩΛΗΤΕΣ, οχι αστεια!

Και κατι ακομα
Δικαιωμα εχω και εγω να εχω αποψη, ε, μην το ξεχναμε!

Anastasakis Hair Clinic

Χρήσιμο θα ήταν η παρουσίαση να γινόταν από την απέναντι πλευρά με το εξωτερικό φως .
Δλδ με το φως ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΑΚΟ???

ΠΑΝΤΑ τραβαμε με ΠΛΑΤΗ το φως!
Το φως ειναι σε σωστη ΘΕΣΗ.
Ειναι σε λαθος ΓΩΝΙΑ λογω ωρας, που κανει σκια.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ στο βιντεο

Anastasakis Hair Clinic

Αλήθεια ποιός ο λόγος που ανοίξατε αυτό το νήμα? Εφόσον ξέρετε την δουλειά σας κ μιλάει από τα βίντεο κ οτιδήποτε άλλο μέσο για ποιο λόγο όλο αυτό? Φόρουμ είναι εδώ μέσα καταναλωτών γιατρέ άλλοι είμαστε άσχετοι(Όπως αναφέρετε συνεχώς )άλλοι είμαστε σχετικοί, άλλοι μπαίνουν απλά απο περιέργεια, άλλοι ενδιαφερόμενοι για μεταμόσχευση! Εσείς τι θέλετε δηλαδή να βρείτε εδώ μέσα? Φόρουμ Ιατρικής που θα έχουν τον λόγο μόνο Ιατροί?
Φιλε παλι τα ιδια.
Σε ειπα ασχετο?
Σου ζητησα πτυχιο ωστε να εχεις αποψη???
Ειπα εγω οτι ΠΡΕΠΕΙ να ειστε ιατροι???
Τι κολλημα ειναι αυτο???

Ειμαι σαφεστατος!

ΘΕΩΡΩ πως ο καλυτερος πωλητης ειναι ο παχυσαρκος στην κερκιδα που δεν εχει κλοτσησει μπαλα ΠΟΤΕ και δεν εχει διαβασει καν αρθρο για ...προπονητική και πειθει εναν π.χ. προεδρο ομαδας τι παικτη να παρει!
  • Ουτε τον κοροιδευω που ειναι χοντρος
  • Ουτε τον λοιδορω που δεν εχει ακουμπησει μπαλα ποτε
  • Ουτε τον οικτηρω που ειναι αμορφωτος απο μπαλα και απλα εχει ΔΕΙ ματς στη τηλεοραση και κανει τον ειδικο

Αντιθετα ΘΑΥΜΑΖΩ την ικανοτητα ΠΩΛΗΣΗΣ με ΜΗΔΕΝ διαπιστευτηρια ή ουσιατικη γνωση!!!!
ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ!

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα