Οπότε έχουμε και λέμε.
1. Για να κρίνεις τον Αναστασάκη ότι δεν είναι vfm (που για μένα δεν είναι καθώς με 2.5 το graft πάω Villa), πρέπει να έχεις δει αίμα, punch κλπ κλπ κλπ. Άρα εγώ αμα πω σε 10 άτομα να αγοράσουν σήμερα μετοχή Tesla και χάσουν όλοι τα λεφτά τους αν πάει άπατη... Αν αυτά τα άτομα μετά με πουν άσχετο και προτρέψουν τον κόσμο που ξέρουν να πάει σε άλλον που ξέρει από finance είναι παράξενο γιατί δεν έχουν πτυχίο οικονομικών να με κρίνουν.
2. Σύμφωνα με το παραπάνω για να κρίνω εγώ λοιπόν αυτά εδώ κάτω, πρέπει να είμαι μάγκας, γιατί δεν έχω ακουμπήσει ποτέ punch... Είμαι μάγκας λοιπόν που λέω ότι δεν είναι vfm ο Αναστασάκης επειδή βλέπω αυτά κάτω και λέω ότι δεν είναι για 2.5 ευρώ(γνώμη μου).
3. Έχω βαρεθεί να βλέπω σε κάθε ποστ του Δόκτωρα τη φράση όλοι ξέρουν/καταλαβαίνουν. Ποιοι είναι οι όλοι; Συνήθως τέτοιο επιχείρημα λένε όσοι δεν έχουν τι να πουν.
Όλοι θα έλεγαν ότι έχω δικιο.... στο μυαλό μου.
4. Άν κ. Αναστασάκη δεν σου αρέσει η ανωνυμία των φόρουμ, τράβα στα Διεθνή δικαστήρια, άλλαξε τους νόμους παγκόσμια και φέρε την απόφαση να γίνουν επώνυμα τα φόρουμ.
5. Μιλάμε πλέον η φάση είναι απλά τρολάρισμα. Το νήμα άνοιξε καθάρα για views.
Προβολή συνημμένου 66079
Προβολή συνημμένου 66077
Το αμέσως επόμενο δεν ξέρω αν είναι από τον Αναστασάκη, ας μας πει ο ίδιος!
Προβολή συνημμένου 66080