ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Φιλε παλι τα ιδια.
Σε ειπα ασχετο?
Σου ζητησα πτυχιο ωστε να εχεις αποψη???
Ειπα εγω οτι ΠΡΕΠΕΙ να ειστε ιατροι???
Τι κολλημα ειναι αυτο???

Ειμαι σαφεστατος!

ΘΕΩΡΩ πως ο καλυτερος πωλητης ειναι ο παχυσαρκος στην κερκιδα που δεν εχει κλοτσησει μπαλα ΠΟΤΕ και δεν εχει διαβασει καν αρθρο για ...προπονητική και πειθει εναν π.χ. προεδρο ομαδας τι παικτη να παρει!
  • Ουτε τον κοροιδευω που ειναι χοντρος
  • Ουτε τον λοιδορω που δεν εχει ακουμπησει μπαλα ποτε
  • Ουτε τον οικτηρω που ειναι αμορφωτος απο μπαλα και απλα εχει ΔΕΙ ματς στη τηλεοραση και κανει τον ειδικο

Αντιθετα ΘΑΥΜΑΖΩ την ικανοτητα ΠΩΛΗΣΗΣ με ΜΗΔΕΝ διαπιστευτηρια ή ουσιατικη γνωση!!!!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ!
Γιατρέ νομίζω ότι είστε πιεσμένος από αλλά πράγματα αυτό το διάστημα(υποθέτω)κ ίσως σας βγαίνει αντίδραση σε ότι κ να πούμε για οτιδήποτε! Άσχετο δεν λέτε εμένα προσωπικά αλλά το λέτε αρκετές φορές και γενικά!

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Γιατρέ νομίζω ότι είστε πιεσμένος από αλλά πράγματα αυτό το διάστημα(υποθέτω)κ ίσως σας βγαίνει αντίδραση σε ότι κ να πούμε για οτιδήποτε! Άσχετο δεν λέτε εμένα προσωπικά αλλά το λέτε αρκετές φορές και γενικά!
Δεν ειπα ΚΑΝΕΝΑΝ!
Και σιγουρα οχι εσενα!
Και αφου ο ιδιος λες πως δεν ειπα εσενα, γιατι με εγκαλεις?
Να υποστηριξεις τι και ποιον?

Οποτε, αφου ΔΕΝ μιλησα για εσενα, και ΔΕΝ εισαι σιγουρα δικηγορος καποιου "αορατου Πνευματος του Φορουμ", αν θες να
με εγκαλεσεις τουλαχιστον να εχεις κατι συγκεκριμενο, δεν συμφωνεις?

Γιατι αλλιως κινδυνευεις να σε περασει κανενας ΜΗ-φανατικος για κολλημενο hater!
Και μετα, πως θα κανεις αντιπολιτευση απλα για την αντιπολίτευση???
Οποτε, βρε ςκατι συγκεκριμενο next time

aeratos28

Just aeratos
Όλο κουταμαρες είσαι γιατρέ ..γράφεις σεντόνια με παπατζες ,δημιουργείς νήματα άσχετα ,περί ανέμων και υδάτων όλα για να βγεις θιγμένος μονίμως .
Ότι δύο χρόνια ++ κρυβοσουν πίσω από τις αποτυχίες αυτές που βρέθηκες ανεπαρκείς όταν πάλι έλεγες τα ίδια , και είδαμε πως δεν συμβάδιζαν τα λεγόμενά σου με τα σχόλια που έκανες για τον εαυτό σου,,αυτό δεν το λες..
Aldo ,jacksmith ,baggio ,roni κτλ κτλ ,είναι τα τρανα παραδείγματα της παπατζας που πούλαγες από τότε για το τι είσαι και ότι άξιζες να συγκρίνεσαι με γιατρούς του εξωτερικού όπως έλεγες μόνος σου..
Αλλά όχι,εμείς φταίμε ..εκεί εσύ .
Θες δεν θες ,αυτό που προσπαθείς να παρουσιάσεις ΔΕΝ ήσουν ποτέ...
Ότι βελτιώθηκες από τότε ισχύει ,για ένα λόγο και μόνο...σταμάτησες να δουλεύεις με τον τρόπο που δούλευες και υιοθέτησες ότι λέγαμε εμείς εδώ στο φόρουμ μέσω κιόλας της συνεργασίας με τον Λορέντζο..
Ποια βιβλία και πράσινα άλογα λες τώρα..αυτά είναι για κανένα καινούργιο που θα μπει τώρα εδώ και δεν έχει ιδέα τι και πώς έχει διαδραματιστει με εσένα όλα αυτά τα χρόνια ...
Κακώς που σου έχει επιτραπεί μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί να είσαι εδώ ακόμα και να επωφελησε οικονομικα..γτ για αυτό και μόνο το λόγο είσαι εδώ

Anastasakis Hair Clinic

Όλο κουταμαρες είσαι γιατρέ ..γράφεις σεντόνια με παπατζες ,δημιουργείς νήματα άσχετα ,περί ανέμων και υδάτων όλα για να βγεις θιγμένος μονίμως .
Ότι δύο χρόνια ++ κρυβοσουν πίσω από τις αποτυχίες αυτές που βρέθηκες ανεπαρκείς όταν πάλι έλεγες τα ίδια , και είδαμε πως δεν συμβάδιζαν τα λεγόμενά σου με τα σχόλια που έκανες για τον εαυτό σου,,αυτό δεν το λες..
Aldo ,jacksmith ,baggio ,roni κτλ κτλ ,είναι τα τρανα παραδείγματα της παπατζας που πούλαγες από τότε για το τι είσαι και ότι άξιζες να συγκρίνεσαι με γιατρούς του εξωτερικού όπως έλεγες μόνος σου..
Αλλά όχι,εμείς φταίμε ..εκεί εσύ .
Θες δεν θες ,αυτό που προσπαθείς να παρουσιάσεις ΔΕΝ ήσουν ποτέ...
Ότι βελτιώθηκες από τότε ισχύει ,για ένα λόγο και μόνο...σταμάτησες να δουλεύεις με τον τρόπο που δούλευες και υιοθέτησες ότι λέγαμε εμείς εδώ στο φόρουμ μέσω κιόλας της συνεργασίας με τον Λορέντζο..
Ποια βιβλία και πράσινα άλογα λες τώρα..αυτά είναι για κανένα καινούργιο που θα μπει τώρα εδώ και δεν έχει ιδέα τι και πώς έχει διαδραματιστει με εσένα όλα αυτά τα χρόνια ...
Κακώς που σου έχει επιτραπεί μετά από όλα αυτά που έχουν συμβεί να είσαι εδώ ακόμα και να επωφελησε οικονομικα..γτ για αυτό και μόνο το λόγο είσαι εδώ
Δεν ειμαι μονο εδω Σπυρο
Ειμαι παντου, απο τα απλα σοσιαλ και φορουμ με τρολ μεχρι τα μεγαλυτερα επιστημονικα σαλονια του κλαδου, στο 1ο τραπεζι.
Και ναι, εχω haterακια αλλα δειλα, ανωνυμα και κρυμμενα.

BTW, εισαι ισως ο καλυτερος πωλητης εδω μεσα.
Απλα ενω εγω ειμαι ο χειροτερος πωλητης και εσυ ο καλυτερος, εσυ δεν βγαζεις μια.
Και το μονο που σου μενει ειναι να παιρνεις ψευτοαξια βριζοντας εμενα
Κοιτα και εσυ να κανεις κατι με τη ζωη σου, καιρος ειναι τωρα που εχεις και μαλλακια!

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν έδωσα ποτέ συμβουλές σε κανέναν,ούτε θεραπείες να παίρνει ούτε τι να πάρει ούτε τπτ..ούτε γιατρό πρότεινα και προτείνω ..βλέπω και λέω τη γνώμη μου αν μια δουλειά είναι καλή η όχι,πόσα χρειάζεται ένα κεφάλι για να γίνει όπως πρέπει κτλ..ούτε αξία αναζητώ εδώ μέσα ,όπως αναζητάς μετά μανίας εσύ ,ούτε τπτ από όλες αυτές τις ασυναρτησίες που λες..
Δεν σε βρίζω ,όπως ψευδώς λες..απλά είμαι αυτός που σου λέει στα ίσια αυτά που έχεις κάνει και δεν λες κουβέντα για αυτά..σε ενοχλουν αυτά .. Δεν θες να ακούγονται ,το καταλαβαίνω..αλλά είναι η αλήθεια όμως,τι να κάνουμε...μια χαρά ζωή έχω ,δεν μου κάνει κόπο να μπω 5 λεπτά να δω τις ασυναρτησίες που γράφεις μετά μανίας ,και την προσπάθεια σου συνεχώς να κάνεις τη νύχτα μέρα και να σου απαντήσω...έχει και λίγο πλάκα όλο αυτό να βλέπεις έναν άνθρωπο να παραφραζει κάθε τι για να κάνει fishing πελάτες..
Και για να μην μπερδευεσαι...
Εγώ,είμαι αυτός που πληρώνει...και έχω πληρώσει περισσότερα λεφτά από αυτά που χρεώνεις εσύ ...
Εσύ είσαι ο πωλητής ..εσύ κοιτάς να κονομησεις από εδώ..
Και με στοιχεία το λέω αυτό..
Εσύ έχεις στοιχεία που με λες πωλητή??
Σε προκαλώ να τα δημοσιεύσεις..Τώρα.
Δεν ειμαι μονο εδω Σπυρο
Ειμαι παντου, απο τα απλα σοσιαλ και φορουμ με τρολ μεχρι τα μεγαλυτερα επιστημονικα σαλονια του κλαδου, στο 1ο τραπεζι.
Και ναι, εχω haterακια αλλα δειλα, ανωνυμα και κρυμμενα.

BTW, εισαι ισως ο καλυτερος πωλητης εδω μεσα.
Απλα ενω εγω ειμαι ο χειροτερος πωλητης και εσυ ο καλυτερος, εσυ δεν βγαζεις μια.
Και το μονο που σου μενει ειναι να παιρνεις ψευτοαξια βριζοντας εμενα
Κοιτα και εσυ να κανεις κατι με τη ζωη σου, καιρος ειναι τωρα που εχεις και μαλλακια!

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ δεν έδωσα ποτέ συμβουλές σε κανέναν,ούτε θεραπείες να παίρνει ούτε τι να πάρει ούτε τπτ..ούτε γιατρό πρότεινα και προτείνω ..βλέπω και λέω τη γνώμη μου αν μια δουλειά είναι καλή η όχι,πόσα χρειάζεται ένα κεφάλι για να γίνει όπως πρέπει κτλ..ούτε αξία αναζητώ εδώ μέσα ,όπως αναζητάς μετά μανίας εσύ ,ούτε τπτ από όλες αυτές τις ασυναρτησίες που λες..
Δεν σε βρίζω ,όπως ψευδώς λες..απλά είμαι αυτός που σου λέει στα ίσια αυτά που έχεις κάνει και δεν λες κουβέντα για αυτά..σε ενοχλουν αυτά .. Δεν θες να ακούγονται ,το καταλαβαίνω..αλλά είναι η αλήθεια όμως,τι να κάνουμε...μια χαρά ζωή έχω ,δεν μου κάνει κόπο να μπω 5 λεπτά να δω τις ασυναρτησίες που γράφεις μετά μανίας ,και την προσπάθεια σου συνεχώς να κάνεις τη νύχτα μέρα και να σου απαντήσω...έχει και λίγο πλάκα όλο αυτό να βλέπεις έναν άνθρωπο να παραφραζει κάθε τι για να κάνει fishing πελάτες..
Και για να μην μπερδευεσαι...
Εγώ,είμαι αυτός που πληρώνει...και έχω πληρώσει περισσότερα λεφτά από αυτά που χρεώνεις εσύ ...
Εσύ είσαι ο πωλητής ..εσύ κοιτάς να κονομησεις από εδώ..
Και με στοιχεία το λέω αυτό..
Εσύ έχεις στοιχεία που με λες πωλητή??
Σε προκαλώ να τα δημοσιεύσεις..Τώρα.
Πουλας ΓΝΩΣΗ που δεν εχεις.
Πουλας ΑΥΘΕΝΤΙΑ που νομιζεις οτι απεκτησες απλα χαζευοντας σε ενα φορουμ
Πουλας ΜΑΓΚΙΑ και ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ενω εισαι κρυμμενος πισω απο μονιτορ και οταν σου ειπα ελα απο κοντα, ειδαμε
Πουλας ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον Αναστασακη απλα γιατι ....ξερεις τωρα, μην στα γραψω, ΟΛΟΙ εχουν καταλαβει

Και ΟΛΑ αυτα τα πουλας γιατι ειναι ΤΣΑΜΠΑ, ΑΝΩΝΥΜΑ και χωρις συνεπειες!
Δλδ, ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ

Εχει ΚΑΘΕ δικαιωμα να ΠΟΥΛΑΣ ολα αυτα για τα οποια δεν ΚΟΠΙΑΣΕΣ ποτε.
Εγω θαυμαζω το ΘΡΑΣΟΣ αυτων των ατομων.
Αυτοι ειναι πωλητες!

aeratos28

Just aeratos
Καμία γνώση δεν πουλάω πουθενά..γνώμη για το τι βλέπω λέω..όταν δω ένα στριπ σαν του jacksmith θα πω ότι ήταν για κλωτσιες το αποτέλεσμα που έχει πίσω στο κεφάλι του..
Το να σου λέει κάποιος λοιπόν την αλήθεια δεν θεωρείται ούτε μαγκιά ούτε τπτ από τις ασυναρτησίες αυτές που εφευρίσκεις κάθε φορά για να έχεις να πεις κάτι..
Να τα γράψεις γιατί πουλαω αντιπολίτευση σε εσένα..έχω όφελος εγώ από πουθενά ?? Βγες πες...περιμένω .αφήνεις υπόνοιες τώρα?? Έχεις πλάκα..σε προκαλώ
Ανέβασε σου ΞΑΝΑΛΕΩ,που έχω δώσει εγώ συμβουλές για το τι να κάνει η να πάρει κάποιος ...περιμένω .
Εγώ να δεις πόσο σε θαυμάζω για το ότι συνεχίζεις να είσαι εδώ πουλώντας τόσα χρόνια παπατζα εδώ μέσα ,αλλά το χρήμα είναι γλυκό βλέπεις και συνεχίζεις ακάθεκτος ..δεν πάει να λένε οι άλλοι..
Πουλας ΓΝΩΣΗ που δεν εχεις.
Πουλας ΑΥΘΕΝΤΙΑ που νομιζεις οτι απεκτησες απλα χαζευοντας σε ενα φορουμ
Πουλας ΜΑΓΚΙΑ και ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ενω εισαι κρυμμενος πισω απο μονιτορ και οταν σου ειπα ελα απο κοντα, ειδαμε
Πουλας ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ στον Αναστασακη απλα γιατι ....ξερεις τωρα, μην στα γραψω, ΟΛΟΙ εχουν καταλαβει

Και ΟΛΑ αυτα τα πουλας γιατι ειναι ΤΣΑΜΠΑ, ΑΝΩΝΥΜΑ και χωρις συνεπειες!
Δλδ, ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ

Εχει ΚΑΘΕ δικαιωμα να ΠΟΥΛΑΣ ολα αυτα για τα οποια δεν ΚΟΠΙΑΣΕΣ ποτε.
Εγω θαυμαζω το ΘΡΑΣΟΣ αυτων των ατομων.
Αυτοι ειναι πωλητες!

Aldo

Well-Known Member
Δικαιωμα εχω και εγω να εχω αποψη, ε, μην το ξεχναμε!
Εσυ εισαι ΕΤΑΙΡΙΑ, με αποψη.

Με βάση τα ποστ/νηματα σου, βλέπω να διαφημίζεις την εταιρία σου με οποίο τρόπο θέλεις- δεν βλέπω καπου να δίνεις κάτι στην κοινότητα, τίποτα το εκπαιδευτικό.

Τελευταία επεξεργασία:

Tetrakis

Active Member
Ειμαι ο χειροτερος ΠΩΛΗΤΗΣ!
Εξηγησα το γιατι.

Θεωρω πως οι καλυτεροι ΠΩΛΗΤΕΣ στην μεταμόσχευση ειναι εδω μεσα.
Δεν εχω ξαναδει ΠΟΤΕ τετοια ικανοτητα!
(Ενταξει, πουλαει ο ενας στον αλλον και σχεδον ολοι πανε κουβα, αλλα ΠΟΥΛΑΝΕ! Αυτο μετραει!)
Βασικα αυτο που πουλανε ακριβως ειναι το παρακατω!
(Με ΤΡΑΝΗ εξαιρεση τον @CVIAL )

Προβολή συνημμένου 66075
Είσαι με διαφορά ο κορυφαίος πωλητής στο είδος του. Κάτι σαν τον Αδωνη…

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member

To άνωθεν βιδεο αφορά την κεφαλή μου, γιατί το ποστάρω?

Γιατί αφορά φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση πριν την 2η ΜΜ μου
στην κλινική του Αναστασάκη απο τον Λορενζο, εκτός από φώτα της
κλινικής και του φυσικού φωτισμού στο operative room του περίφημου
κάτω ορόφου, ακριβώς από πάνω μου υπήρχε και ένας φορητός προβολέας.
Στις συγκριτικές εικόνες ,πριν και μετά, στο πριν δεν υπήρχε ο προβολέας ενω
στο μετά υπάρχει. Ολες οι φωτό ήταν πρωί με άπλετο ήλιο αφού ήταν Ιούνιος.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Εσυ εισαι ΕΤΑΙΡΙΑ, με αποψη.

Με βάση τα ποστ/νηματα σου, βλέπω να διαφημίζεις την εταιρία σου με οποίο τρόπο θέλεις- δεν βλέπω καπου να δίνεις κάτι στην κοινότητα, τίποτα το εκπαιδευτικό.
Εχω δωσει 4 συγγραμματα μοναδικα παγκοσμιως με χιλιαδες πωλησεις.
Get Androgenetic Alopecia From A to Z Vol. 1 eBook here
Get Androgenetic Alopecia From A to Z Vol. 2 eBook here
Get Androgenetic Alopecia From A to Z Vol. 3 eBook here

ΔΕΝ ειμαι καθηγητης, ουτε ειστε μαθητες
Επειτα, τα ξερουν ολα, ολοι εδω.
Σε σημειο που με διδασκουν κιολας.
Ο Θεος να τους εχει καλα!

Και ο Δρ. Λορετζο που ηρθε και αποκομισα καποια σημαντικα στοιχεια, οι παντογνωστες του φορουμ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ και αυτο
λεγοντας πως εξαιτιας τους συνεβη! :) :) :) :)

Θεατρο παραλογου!

shearer

Member

Οταν θέλει κάποιος βρισκει τροπο να έχει καλό φωτισμό τελικά στα βίντεο του..μπράβο στον Lorenzo που έφερε φορητό προβολέα για να έχει καλό φωτισμό στο βιντεο που σε έβγαλε.

Anastasakis Hair Clinic

Στις συγκριτικές εικόνες ,πριν και μετά, στο πριν δεν υπήρχε ο προβολέας ενω
στο μετά υπάρχει. Ολες οι φωτό ήταν πρωί με άπλετο ήλιο αφού ήταν Ιούνιος.
Για πες μας @g_pal και λοιπες πολιτικες δυναμες, τι λεει εδω ο φωτισμός??
ολα καλα????

aeratos28

Just aeratos
Τούτα εδώ θα τα απαντήσεις η κάνεις τον κοκοβιό πάλι?? Είσαι και κουτοπονηριδης πολύ..ότι δεν σε συμφέρει το αγνοείς.χαχαχα
Καμία γνώση δεν πουλάω πουθενά..γνώμη για το τι βλέπω λέω..όταν δω ένα στριπ σαν του jacksmith θα πω ότι ήταν για κλωτσιες το αποτέλεσμα που έχει πίσω στο κεφάλι του..
Το να σου λέει κάποιος λοιπόν την αλήθεια δεν θεωρείται ούτε μαγκιά ούτε τπτ από τις ασυναρτησίες αυτές που εφευρίσκεις κάθε φορά για να έχεις να πεις κάτι..
Να τα γράψεις γιατί πουλαω αντιπολίτευση σε εσένα..έχω όφελος εγώ από πουθενά ?? Βγες πες...περιμένω .αφήνεις υπόνοιες τώρα?? Έχεις πλάκα..σε προκαλώ
Ανέβασε σου ΞΑΝΑΛΕΩ,που έχω δώσει εγώ συμβουλές για το τι να κάνει η να πάρει κάποιος ...περιμένω .
Εγώ να δεις πόσο σε θαυμάζω για το ότι συνεχίζεις να είσαι εδώ πουλώντας τόσα χρόνια παπατζα εδώ μέσα ,αλλά το χρήμα είναι γλυκό βλέπεις και συνεχίζεις ακάθεκτος ..δεν πάει να λένε οι άλλοι..
Εχω δωσει 4 συγγραμματα μοναδικα παγκοσμιως με χιλιαδες πωλησεις.
Get Androgenetic Alopecia From A to Z Vol. 1 eBook here
Get Androgenetic Alopecia From A to Z Vol. 2 eBook here
Get Androgenetic Alopecia From A to Z Vol. 3 eBook here

ΔΕΝ ειμαι καθηγητης, ουτε ειστε μαθητες
Επειτα, τα ξερουν ολα, ολοι εδω.
Σε σημειο που με διδασκουν κιολας.
Ο Θεος να τους εχει καλα!

Και ο Δρ. Λορετζο που ηρθε και αποκομισα καποια σημαντικα στοιχεια, οι παντογνωστες του φορουμ ΚΑΠΗΛΕΥΤΗΚΑΝ και αυτο
λεγοντας πως εξαιτιας τους συνεβη! :) :) :) :)

Θεατρο παραλογου!

Anastasakis Hair Clinic

Οταν θέλει κάποιος βρισκει τροπο να έχει καλό φωτισμό τελικά στα βίντεο του..μπράβο στον Lorenzo που έφερε φορητό προβολέα για να έχει καλό φωτισμό στο βιντεο που σε έβγαλε.
Α δλδ εδω ΔΕΝ εχει διαφορα το πριν με το μετα??

Μου θυμιζει τον Συριγο που ελεγε: Φορανε κοκκινα γυαλια οι διαιτητε ςπου παιζαμεμε Σοβ. Ενωση!

ΕΧΕΙ διαφορα και ΠΑΛΙ το αποτελεσμα ειανι εξαιρετικό!
Αλλα δεν τολμαει καμια κοτουλα να πει κατι σε αυτο το βιντεο για τον φωτισμό, γιατι θα πεσει φατουρο!

shearer

Member

Μου θυμιζει τον Συριγο που ελεγε: Φορανε κοκκινα γυαλια οι διαιτητε ςπου παιζαμεμε Σοβ. Ενωση!

Αλλα δεν τολμαει καμια κοτουλα να πει κατι σε αυτο το βιντεο για τον φωτισμό, γιατι θα πεσει φατουρο!
Εδώ μας ειπε ο @tasos33 ότι έφερε έξτρα φορητό προβολέα πέρα από το φωτισμό της κλινικής o Lorenzo για να εχει καλύτερο φωτισμό το βίντεο του. Αν του επαρκούσε ο φωτισμός της κλινικής του Lorenzο για να βγάλει το βιντεο δεν θα έφερνε φορητό προβολέα πάνω από το κεφάλι του @tasos33 . Αυτο λεει η λογική μου και η λογική ολων πιστεύω. Οταν κάποιος φέρνει έξτρα προβολέα το κανει γιατι δεν του επαρκεί ο υπάρχον φωτισμός ώστε να έχει ενα φωτεινό βίντεο οπως το θέλει.

aeratos28

Just aeratos
Το ποιος είναι κοτούλα εδώ μέσα εδώ και χρόνια ,και έκρυβε πράγματα από το φόρουμ ,να μην μαθευτούν και άλλα τέτοια ωραία επειδή οι επεμβάσεις ήταν για τα μπάζα ,καταλαβαίνεις πως είσαι εσύ έτσι? Γτ σε βλέπω τα μπερδεύεις πάλι τα πράγματα...

Anastasakis Hair Clinic

Τούτα εδώ θα τα απαντήσεις η κάνεις τον κοκοβιό πάλι?? Είσαι και κουτοπονηριδης πολύ..ότι δεν σε συμφέρει το αγνοείς.χαχαχα
Σου απαντησα τι ΠΟΥΛΑΣ.
Το αν πουλας αυτα που γραφεις εσυ ειναι αδιαφορο και ασημαντο.
Πουλας ΠΟΛΥ πιο τοξικα πραγματα

Μπλουζα