ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

aeratos28

Just aeratos
Επειδή με έχει προβληματίσει πολύ ο τυπος, και ως γνωστόν η ακαδημαϊκή μου μόρφωση και το επίπεδο μου,δεν μου άφησε άλλα περιθώρια από το να το ψάξω στο τι μέρος του λόγου είναι ,αναγκάστηκα να προβώ σε μελέτη ώστε να βγει ασφαλή διάγνωση για τον χαρακτήρα αυτόν τον απίστευτο ..
Ιδού λοιπόν,η διάγνωση ..
Κάντε τις ανάλογες συγκρίσεις και βρείτε ποιον σας θυμίζει......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Screenshot_2024-11-25-22-17-31-726_com.miui.gallery.jpg

aeratos28

Just aeratos
Παρατηρείτε κάτι?? Η ιατρός που έκανε την τελική έρευνα και συναποφασισαμε για την διάγνωση αυτή, μετά από δικές μου φυσικά μελέτες όπως προείπα, δείτε το όνομα της....
Wind την λένε...
Εμένα αερατο,αυτή Wind....τυφώνας φύσηξε πάλι στο φόρουμ...
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

gregkont13

Verified MM member
ρε φιλε, μπες λιγο τη θεση μου.

• Εχω εναν κολλημενο hater που με διαφορες ακροβασιες παρουσιαζει τον ΑΣΠΡΟ ως Γκρι ή ΜΑΥΡΟ, εχοντας παραποιησει τα παντα!
  • Εχω απο κατω 4-5 ατομα που τον ζητωκραυγαζουν: Πωπω μεγαλε πως το πετσοκοψες ετσι, πως τον γ@...ες ετσι, εισαι Θεός
  • ΟΤΙ και να αποδειξω οτι εχει γραψει ΛΑΘΟΣ/ΝΑΤΙΣΤΡΟΦΑ, οι ιδιοι 4-5 θα λενε τα ιδια, γιατι απλα ειναι κολλημενα ατομα και διαφορα αλλα που δεν θα γραψω, τα ξερουν και οι ιδιοι ΤΙ ειναι
  • Αν κατσω να φαω 2-3 ωρες θα τον ΔΙΑΛΥΣΩ, θα αποδειξω οτι λεει παπαρουνες, και οτι σαν δικηγορος τονιζει το 1% που στηριζει την θεση που απο ΠΡΙΝ εχει αποφασισει, και αγνοει το 99% που τον διαψευδει
  • ΚΑΙ ΜΕΤΑ???? θα πει κανει ςπαο τους 4-5 ιτι "ναι, εχει δικιο ο Αναστασακης, να ζητησουμε συγνωμη"
Παπαρουνες μπλε!
Οι 4-5 θα σκυλιασουν ακομα περισσοτερο και θα γινεται αυτο περα-δωθε, με αυτους που δεν εχουν στο Ηλιο μοιρα να βρισκουν κατι ενδιαφερον να κανουν και εγω να χανω χρονο και χρηματα, την ωρα που προσπαθω να χωρεσω και 4ο χειρουργειο τη μερα γιατι εχει φτασει η αναμονή για Απριλιο.
Αυτο θα το καταφερω ΜΟΝΟ αν δεν ασχολουμαι με μ@λ@κιες.

Ειναι επαγγελματικη αποφαση.
Ως ανταλλαγμα θα σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα για να μην σας λειψω

Και τα verified οταν επικοινωνησει ο @CVIAL
Μιλάμε είσαι πραγματικά αστείος.

Αν κάτσω να φάω 2-3 ώρες, θα τον διαλύσω.... Σιγά..... Σιγά τα αίματα...

4-5 χειροκροτουν τον Hater... Το μισό φόρουμ τον χειροκροτεί, αλλά τέσπα.

Όσοι δεν με γουστάρουν, δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.... Πόση αποδοχή πρέπει να λείπει σε κάποιον για να πει κάτι τέτοιο...

Αναμονή μέχρι Απρίλιο..... Τι να σου πω μαν, εγώ ξέρω άτομο που ρθε σε σένα γιατί δεν έβρισκε Κύπρο να πάει. Εσύ μια χαρά είχες slot και μάλιστα μια βδομάδα μετά μέσα στον χειμώνα!

Πόσταρε 3 περιστατικά, αν δεν κάνεις καραγκιοζιλίκια με σπυράκο κλπ θα έχουν 20 views. Και ψάξε να βρεις και 15 να πάνε για verified να στείλεις τα καλύτερα σου(κανονικά έπρεπε να χούμε 100 ανεξάρτητα, αλλά που...). Θυμίσου και να ενημερώνεις πελάτες να μην κάνουν ανέξαρτητη, μην φανεί και τίποτα παράξενο... ξέρεις εσύ.

Μόνο τηλεγιατρός σου μένει να γίνεις.

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Τον κάνουν και λίγο μασάζ τα κορίτσια ψάχνει και λίγο για πούδρα γιατί έχει γύρισμα..
Σε στορυ στο λογαριασμό του στο Instagram τα έχω δει όλα αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Μασαζ; Για να αποδωσει;

Chris34

Well-Known Member
Επειδή ο Aldo αναφέρθηκε στο ότι πίστευε ότι θα ασχοληθεί ο γιατρός μαζί του στο μεγαλύτερο μέρος της επέμβασης και όχι το team του.

Ερώτηση προς τον γιατρό. (Θα απαντήσει) ;
Πόση ώρα κατά μέσο όρο ασχολείστε με ένα περιστατικό μεταμοσχευσης μαλλιών σε μια ημέρα; Καθαρό χρόνο επέμβασης.

Και ας μας πει μετά και ο Aldo πόση ώρα ασχολήθηκε μαζί του ο ίδιος ο γιατρός.

Τελευταία επεξεργασία:

_Johnny_

Member
Ρε δεν εχει χρονο να απαντησει. Εχει δουλεια. Απλα μπορει να μπαινει 4 ωρες εδω μεσα και να ποσταρει βιντεο, Σπυρακοοοοοοο.
αφου ρε παιδιά του μιλατε συνεχώς τι να κανει ; να μην απαντήσει ο άνθρωπος ; Δεν τον αφήνετε να δουλέψει Και μετά θα βγει κανενας αλλος σαν τον ξάδερφο του Τασου και θα λέει τα δικά του πάλι για τα incisions...:p

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Gregkont...
Ποιον εννοεί ότι αν κάτσει 2-3 ώρες και ασχοληθει θα τον διαλύσει?
Εμενα εννοει θα διαλύσει ??:oops:o_O:rolleyes:
Πες του να μην φάει ...έχω ετοιμάσει γλαροσουπα..
ΑΝ φυσικά εννοεί εμένα..
Αν κάτσω να φάω 2-3 ώρες, θα τον διαλύσω.... Σιγά..... Σιγά τα αίματα...

JimKan1

Well-Known Member
Αν κατσω να φαω 2-3 ωρες θα τον ΔΙΑΛΥΣΩ, θα αποδειξω οτι λεει παπαρουνες, και οτι σαν δικηγορος τονιζει το 1% που στηριζει την θεση που απο ΠΡΙΝ εχει αποφασισει, και αγνοει το 99% που τον διαψευδει

Εν τω μεταξυ εισαι σχεδον ολη μερα καθε μερα εδω και γραφεις αλλα μαλλον δεν εχεις 2-3 να ασχοληθεις για να διαλυσεις, μαλιστα..

bobby

Well-Known Member
Αέρας αυτή, αεράτος εσύ, για την προσωπικότητα του Iron Man/Tony Stark μιλάει αυτή για τον γιατρό (που αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε ντυθεί Tony Stark σε κάποιο event από τα συνέδρια που πάει) μιλάς εσύ, πολλές συμπτώσεις μαζεμένες ρε παιδιά…. Ρε αεράτε μήπως είσαι σε καμία γωνία παρέα με το γιατρό πίνετε κανά ποτακι και σπάτε πλάκα με αυτά που γίνονται στο φόρουμ;;;;;;;;;;

Tetrakis

Active Member
Αέρας αυτή, αεράτος εσύ, για την προσωπικότητα του Iron Man/Tony Stark μιλάει αυτή για τον γιατρό (που αν δεν με απατά η μνήμη μου είχε ντυθεί Tony Stark σε κάποιο event από τα συνέδρια που πάει) μιλάς εσύ, πολλές συμπτώσεις μαζεμένες ρε παιδιά…. Ρε αεράτε μήπως είσαι σε καμία γωνία παρέα με το γιατρό πίνετε κανά ποτακι και σπάτε πλάκα με αυτά που γίνονται στο φόρουμ;;;;;;;;;;
Η σχέση αεράτου γιατρού χρήζει διερεύνησης. Οσμιζομαι συναλλαγη. Αεράτος μπροστινός του γιατρού…

gregkont13

Verified MM member
Gregkont...
ΑΝ φυσικά εννοεί εμένα..
Για τον Πάνο λέει :p

theoblue

Well-Known Member
Gregkont...
ΑΝ φυσικά εννοεί εμένα..
Εσενα εννοει. Θα σε κανει με τα κρεμμυδακια

Μπλουζα