ρε φιλε, μπες λιγο τη θεση μου.
- Εχω εναν κολλημενο hater που με διαφορες ακροβασιες παρουσιαζει τον ΑΣΠΡΟ ως Γκρι ή ΜΑΥΡΟ, εχοντας παραποιησει τα παντα!
- Εχω απο κατω 4-5 ατομα που τον ζητωκραυγαζουν: Πωπω μεγαλε πως το πετσοκοψες ετσι, πως τον γ@...ες ετσι, εισαι Θεός
- ΟΤΙ και να αποδειξω οτι εχει γραψει ΛΑΘΟΣ/ΝΑΤΙΣΤΡΟΦΑ, οι ιδιοι 4-5 θα λενε τα ιδια, γιατι απλα ειναι κολλημενα ατομα και διαφορα αλλα που δεν θα γραψω, τα ξερουν και οι ιδιοι ΤΙ ειναι
- Αν κατσω να φαω 2-3 ωρες θα τον ΔΙΑΛΥΣΩ, θα αποδειξω οτι λεει παπαρουνες, και οτι σαν δικηγορος τονιζει το 1% που στηριζει την θεση που απο ΠΡΙΝ εχει αποφασισει, και αγνοει το 99% που τον διαψευδει
- ΚΑΙ ΜΕΤΑ???? θα πει κανει ςπαο τους 4-5 ιτι "ναι, εχει δικιο ο Αναστασακης, να ζητησουμε συγνωμη"
Παπαρουνες μπλε!
Οι 4-5 θα σκυλιασουν ακομα περισσοτερο και θα γινεται αυτο περα-δωθε, με αυτους που δεν εχουν στο Ηλιο μοιρα να βρισκουν κατι ενδιαφερον να κανουν και εγω να χανω χρονο και χρηματα, την ωρα που προσπαθω να χωρεσω και 4ο χειρουργειο τη μερα γιατι εχει φτασει η αναμονή για Απριλιο.
Αυτο θα το καταφερω ΜΟΝΟ αν δεν ασχολουμαι με μ@λ@κιες.
Ειναι επαγγελματικη αποφαση.
Ως ανταλλαγμα θα σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα για να μην σας λειψω
Και τα verified οταν επικοινωνησει ο
@CVIAL