ΟΛΗ η αλήθεια για τον φωτισμό στα ΒΙΝΤΕΟ! Αποκάλυψη ΣΟΚ!!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!

aeratos28

Just aeratos
Αυτό κάνει εδώ και 4-5 χρόνια ..περιμένεις εσύ να σχολιάσει κάτι?? Αφού για αυτά τα περιστατικά του τα ανεξάρτητα , που ανέλυσε ο Πάνος ,έλεγε πριν ότι βγάζουν μάτια.. αντίλογο δεν έχει ρε φίλε .η πραγματικότητα τσούζει πολύ ..ε ,τι να κάνουμε
Οπως ο Χρήστος που βρίζει ρατσιστικά πίσω από το μόνιτορ και είναι τοξικός ως ανώνυμος. Που να τον φτάσουμε λοιπόν! Η γραφή σου έχει συνέχεια σκοπό να πάει τα πάντα σε άλλη κατεύθυνση και καταλήγεις να τα κάνεις σαλάτα.

Εγώ ένα ξέρω. Για να μιλάμε ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ που σου αρέσει. 4 μέρες έκανες ένα σόου στο φόρουμ (σόρρυ που δεν διάβασα όλο το σκ, ήμουν διακοπές γιατί έχω life ;) ). Σπυράκο, ιστορίες κλπ. Αλλά στο μόνο σημαντικό ποστ. Του Πάνου. Που πετσόκοψε τα τέλεια ανεξάρτητα σου δεν απάντησες ποτέ. Οπότε αν θες να αποδείξεις ότι είσαι εδώ απλα για να γελάμε οκ… αλλιώς απάντα και σε τίποτα άλλο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Ειλικρινά γιατί κάποιος να σε φθονεί; Το χεις γράψει αμέτρητες φορές. Τι είσαι; Σιγά…
Εδώ έχουμε μπει όλοι γιατί κρυφός μας πόθος ήταν πάντα να γίνουμε γιατροί και συγκεκριμένα με ειδίκευση στην μεταμόσχευση μαλλιών (δεν υπάρχει η ειδικότητα…..)

gregkont13

Verified MM member
Εδώ έχουμε μπει όλοι γιατί κρυφός μας πόθος ήταν πάντα να γίνουμε γιατροί και συγκεκριμένα με ειδίκευση στην μεταμόσχευση μαλλιών (δεν υπάρχει η ειδικότητα…..)
Ναι όλοι μας αυτό θέλαμε…. Ασε που ο συγκεκριμένος πιο πολυ επιχειρηματίας είναι παρά γιατρός.

bobby

Well-Known Member

Συνημμένα

• IMG_7102.jpeg
    IMG_7102.jpeg
    968 KB · Προβολές: 29

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Ισχυει.
Δεν δινεται επισημα ως ειδικότητα σε κανενα νοσοκομειο παγκοσμίως.
Και ο ιατρός σου ας πουμε ειναι σε ειδικευση Θωρακοχειρουργός, ρωτα τον @CVIAL
Για να καλυφθει το κενο αυτο εχουν ιδρυθει απο τον 1993 και 1995 αντιστοχια οι 2 μεγαλύτερες παγκοσμίας εμβέλειας ΜΗ-κερδοσκοπικες οργανώσεις
Φυσικα υπαρχουν και 2-3 αλλες κερδοσκοπικές οργανωσεις που φτιαχθηκαν απο εξοστρακισμενα μελη της ISHRS και εχουν απο 50-100 μέλη.
Δειχνουν τα τελευταια χρονια να προσελκυουν νεους ιατρούς που δεν μπορουν να αντεπεξελθούν στις απαιτησεις της ISHRS ή που δεν θελουν/μπορουν να περασουν τις εξετασεις του ABHRS

Φυσικα, ολα αυτα δεν λενε τιποτα!
Το θεμα ειναι να σε αποδεχεται το Ελληνικό φορουμ, που απαιτει να μην απαντας στα μελη σαν να μην ειναι μη-ιατροί και θιγεται ο εγωισμούλης τους, και να χρεωνεις οσο αυτοι θεωρούν οτι πρεπει να χρεωνεις γιατι "αυτοι ξερουν ποσο αξιζεις".

aeratos28

Just aeratos
Το θέμα είναι πως στο φόρουμ,που δυστυχώς για σένα, δεν είναι το ishrs ,και δεν βαυκαλιζομαστε και χειροκροτουμαστε μεταξύ μας,αλλά ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα για πλήρη διαφάνεια,,κάτι που εσύ επιμελώς εδώ και χρόνια αποφεύγεις να δωσεις..εκεί δυσκολεύει το πράγμα για εσένα και γινόμαστε μη ιατροί που έχουμε εγωισμουλη...ποιος έχει τώρα εγωισμουλη και ποιος όχι ,φαινεται....χαχαχαχα ρε με τον κάθε πικραμένο εδώ μέσα..
Στα ανεξάρτητα,περιστατικά θα ήθελα τη γνώμη του ishrs που είσαι FELLOW member κιόλας...

gregkont13

Verified MM member
Ισχυει.
Δεν δινεται επισημα ως ειδικότητα σε κανενα νοσοκομειο παγκοσμίως.
Και ο ιατρός σου ας πουμε ειναι σε ειδικευση Θωρακοχειρουργός, ρωτα τον @CVIAL
Για να καλυφθει το κενο αυτο εχουν ιδρυθει απο τον 1993 και 1995 αντιστοχια οι 2 μεγαλύτερες παγκοσμίας εμβέλειας ΜΗ-κερδοσκοπικες οργανώσεις
Φυσικα υπαρχουν και 2-3 αλλες κερδοσκοπικές οργανωσεις που φτιαχθηκαν απο εξοστρακισμενα μελη της ISHRS και εχουν απο 50-100 μέλη.
Δειχνουν τα τελευταια χρονια να προσελκυουν νεους ιατρούς που δεν μπορουν να αντεπεξελθούν στις απαιτησεις της ISHRS ή που δεν θελουν/μπορουν να περασουν τις εξετασεις του ABHRS

Φυσικα, ολα αυτα δεν λενε τιποτα!
Το θεμα ειναι να σε αποδεχεται το Ελληνικό φορουμ, που απαιτει να μην απαντας στα μελη σαν να μην ειναι μη-ιατροί και θιγεται ο εγωισμούλης τους, και να χρεωνεις οσο αυτοι θεωρούν οτι πρεπει να χρεωνεις γιατι "αυτοι ξερουν ποσο αξιζεις".
Είσαι ο καλύτερος. Όσα σου γράψε ο Πάνος για τα ανεξάρτητα ειναί στο μυαλό του. Ολοί σε ζηλεύουν. Μείνε με αυτά. Ψυχολογικά 1-0.

Anastasakis Hair Clinic

Το θέμα είναι πως στο φόρουμ,που δυστυχώς για σένα, δεν είναι το ishrs ,και δεν βαυκαλιζομαστε και χειροκροτουμαστε μεταξύ μας,αλλά ζητάμε συγκεκριμένα πράγματα για πλήρη διαφάνεια,,κάτι που εσύ επιμελώς εδώ και χρόνια αποφεύγεις να δωσεις..εκεί δυσκολεύει το πράγμα για εσένα και γινόμαστε μη ιατροί που έχουμε εγωισμουλη...ποιος έχει τώρα εγωισμουλη και ποιος όχι ,φαινεται....χαχαχαχα ρε με τον κάθε πικραμένο εδώ μέσα..
Στα ανεξάρτητα,περιστατικά θα ήθελα τη γνώμη του ishrs που είσαι FELLOW member κιόλας...
Ο Θεός να κατεβει στη Γη και να σου πει κατι εναντια σε αυτα που πιστευεις, θα απαρνηθεις τον Θεό εσυ.
Οποτε, δεν εχει νοημα.
Παρε μια σφιχτη αγκαλιτσα τις αποψεις σου, και πορευσου μεχρι το τελος χωρις καμια αλλαγη.
Ετσι κανουν οι μαγκες: Εχουν μια αποψη, και τα φτιαχνουν ολα στο μυαλο τους να ταιριαζουν με την αποψη τους!
Σαν κατι παιδακια που σωνει και καλα να χωρεσουν το κυλινδρικο πλαστικο κομματι στην τετραγωνη τρυπα του κουβα!

Screenshot 2024-11-25 at 12-02-04 Shape Sorter Bucket for all aged kids - 12 piece.png

Anastasakis Hair Clinic

Είσαι ο καλύτερος. Όσα σου γράψε ο Πάνος για τα ανεξάρτητα ειναί στο μυαλό του. Ολοί σε ζηλεύουν. Μείνε με αυτά. Ψυχολογικά 1-0.
Όλοι, ΟΧΙ βεβαια!
Μονο οι losers ζηλευουν.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Απαντα σε αυτό που λέει ο gregkont τώρα γιατρέ και κάνε ότι κάνουν οι πραγματικοί μάγκες..που παραδέχονται το λάθος τους λέω..εγώ έτσι τα ξέρω..οι μάγκες ,δεν περνούν να κάνουν τη νύχτα μέρα..παραδέχονται το λάθος τους...απλα
Ο Θεός να κατεβει στη Γη και να σου πει κατι εναντια σε αυτα που πιστευεις, θα απαρνηθεις τον Θεό εσυ.
Οποτε, δεν εχει νοημα.
Παρε μια σφιχτη αγκαλιτσα τις αποψεις σου, και πορευσου μεχρι το τελος χωρις καμια αλλαγη.
Ετσι κανουν οι μαγκες: Εχουν μια αποψη, και τα φτιαχνουν ολα στο μυαλο τους να ταιριαζουν με την αποψη τους!
Σαν κατι παιδακια που σωνει και καλα να χωρεσουν το κυλινδρικο πλαστικο κομματι στην τετραγωνη τρυπα του κουβα!

Προβολή συνημμένου 66194

Anastasakis Hair Clinic

Απαντα σε αυτό που λέει ο gregkont τώρα γιατρέ και κάνε ότι κάνουν οι πραγματικοί μάγκες..που παραδέχονται το λάθος τους λέω..εγώ έτσι τα ξέρω..οι μάγκες ,δεν περνούν να κάνουν τη νύχτα μέρα..παραδέχονται το λάθος τους...απλα
Ναι, εχεις δικιο σε αυτο. Πες το και στον καθρεπτη.

Δεν εχω καταλαβει τι εχει πει γιατι πεταει την μια μετα την αλλη.
Με εγκαλεσε σε κατι ξανα?

gregkont13

Verified MM member
Ναι, εχεις δικιο σε αυτο. Πες το και στον καθρεπτη.

Δεν εχω καταλαβει τι εχει πει γιατι πεταει την μια μετα την αλλη.
Με εγκαλεσε σε κατι ξανα?
Ο μόνος που πετάει τη μια μετά την άλλη είσαι έσυ χρόνια τώρα. Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις τι γράφουμε και διαβάζεις μόνο όσα σε συμφέρουν, δεν φταίμε εμείς, αλλά εσύ. Εκτός αν δεν ξέρεις ανάγνωση. Πρόσεξε μην σου πετάξω 2-3 ανεξάρτητα από το 2017 και μετά εσύ θα πετάξεις από το φόρουμ στον ουρανό ( βγάζουν μάτια :) ).

Anastasakis Hair Clinic

Ο μόνος που πετάει τη μια μετά την άλλη είσαι έσυ χρόνια τώρα. Αν δεν ξέρεις να διαβάζεις τι γράφουμε και διαβάζεις μόνο όσα σε συμφέρουν, δεν φταίμε εμείς, αλλά εσύ. Εκτός αν δεν ξέρεις ανάγνωση. Πρόσεξε μην σου πετάξω 2-3 ανεξάρτητα από το 2017 και μετά εσύ θα πετάξεις από το φόρουμ στον ουρανό ( βγάζουν μάτια :) ).
Περιμενω.
Πηγαινε και πιο πισω.
Ειχα και μια ρινοπλαστικη το 2011 που δεν πετυχε :p
:p :p

Anastasakis Hair Clinic

εχεις και 14 ανεξάρτητα(πρόσφατα) που στα πετσόκοψε ο Πάνος και δεν είπες μιλιά.
ρε φιλε, μπες λιγο τη θεση μου.

• Εχω εναν κολλημενο hater που με διαφορες ακροβασιες παρουσιαζει τον ΑΣΠΡΟ ως Γκρι ή ΜΑΥΡΟ, εχοντας παραποιησει τα παντα!
  • Εχω απο κατω 4-5 ατομα που τον ζητωκραυγαζουν: Πωπω μεγαλε πως το πετσοκοψες ετσι, πως τον γ@...ες ετσι, εισαι Θεός
  • ΟΤΙ και να αποδειξω οτι εχει γραψει ΛΑΘΟΣ/ΝΑΤΙΣΤΡΟΦΑ, οι ιδιοι 4-5 θα λενε τα ιδια, γιατι απλα ειναι κολλημενα ατομα και διαφορα αλλα που δεν θα γραψω, τα ξερουν και οι ιδιοι ΤΙ ειναι
  • Αν κατσω να φαω 2-3 ωρες θα τον ΔΙΑΛΥΣΩ, θα αποδειξω οτι λεει παπαρουνες, και οτι σαν δικηγορος τονιζει το 1% που στηριζει την θεση που απο ΠΡΙΝ εχει αποφασισει, και αγνοει το 99% που τον διαψευδει
  • ΚΑΙ ΜΕΤΑ???? θα πει κανει ςπαο τους 4-5 ιτι "ναι, εχει δικιο ο Αναστασακης, να ζητησουμε συγνωμη"
Παπαρουνες μπλε!
Οι 4-5 θα σκυλιασουν ακομα περισσοτερο και θα γινεται αυτο περα-δωθε, με αυτους που δεν εχουν στο Ηλιο μοιρα να βρισκουν κατι ενδιαφερον να κανουν και εγω να χανω χρονο και χρηματα, την ωρα που προσπαθω να χωρεσω και 4ο χειρουργειο τη μερα γιατι εχει φτασει η αναμονή για Απριλιο.
Αυτο θα το καταφερω ΜΟΝΟ αν δεν ασχολουμαι με μ@λ@κιες.

Ειναι επαγγελματικη αποφαση.
Ως ανταλλαγμα θα σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα για να μην σας λειψω

Και τα verified οταν επικοινωνησει ο @CVIAL

gregkont13

Verified MM member
ρε φιλε, μπες λιγο τη θεση μου.

• Εχω εναν κολλημενο hater που με διαφορες ακροβασιες παρουσιαζει τον ΑΣΠΡΟ ως Γκρι ή ΜΑΥΡΟ, εχοντας παραποιησει τα παντα!
  • Εχω απο κατω 4-5 ατομα που τον ζητωκραυγαζουν: Πωπω μεγαλε πως το πετσοκοψες ετσι, πως τον γ@...ες ετσι, εισαι Θεός
  • ΟΤΙ και να αποδειξω οτι εχει γραψει ΛΑΘΟΣ/ΝΑΤΙΣΤΡΟΦΑ, οι ιδιοι 4-5 θα λενε τα ιδια, γιατι απλα ειναι κολλημενα ατομα και διαφορα αλλα που δεν θα γραψω, τα ξερουν και οι ιδιοι ΤΙ ειναι
  • Αν κατσω να φαω 2-3 ωρες θα τον ΔΙΑΛΥΣΩ, θα αποδειξω οτι λεει παπαρουνες, και οτι σαν δικηγορος τονιζει το 1% που στηριζει την θεση που απο ΠΡΙΝ εχει αποφασισει, και αγνοει το 99% που τον διαψευδει
  • ΚΑΙ ΜΕΤΑ???? θα πει κανει ςπαο τους 4-5 ιτι "ναι, εχει δικιο ο Αναστασακης, να ζητησουμε συγνωμη"
Παπαρουνες μπλε!
Οι 4-5 θα σκυλιασουν ακομα περισσοτερο και θα γινεται αυτο περα-δωθε, με αυτους που δεν εχουν στο Ηλιο μοιρα να βρισκουν κατι ενδιαφερον να κανουν και εγω να χανω χρονο και χρηματα, την ωρα που προσπαθω να χωρεσω και 4ο χειρουργειο τη μερα γιατι εχει φτασει η αναμονή για Απριλιο.
Αυτο θα το καταφερω ΜΟΝΟ αν δεν ασχολουμαι με μ@λ@κιες.

Ειναι επαγγελματικη αποφαση.
Ως ανταλλαγμα θα σας ποσταρω ΤΡΙΑ περιστατικα την εβδομαδα για να μην σας λειψω

Και τα verified οταν επικοινωνησει ο @CVIAL
λογικά την ώρα που χειρουργείς, αφήνεις λίγο τα εργαλεία, μπαίνεις από iphone, φόρουμ και γράφεις.

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Έχεις έναν,εμένα,που δυστυχώς για εσένα ,λέω τις αλήθειες..και δεν είμαι hater,όπως ψευδώς λες συνέχεια ..
Το να σου λέω αυτά που κάνεις ,αντικειμενικότητα δείχνει όχι μίσος...σου απάντησε ο Πάνος ένα προς ένα στα περιστατικά τα οποία λες πως έβγαλαν μάτια και ότι ήταν επιτυχημένα ,σου έγραψε ότι δεν ισχύει αυτό και με αιτιολόγηση..κουβέντα δεν είπες ..ότι σου τονίζουμε ότι δεν απαντάς και ότι παραφραζεις την πραγματικότητα λέγοντας ως φοβερά,αποτελέσματα ανθυπομετρια,δεν με κάνει hater ούτε εμένα ούτε κάποιον άλλο..σταματα να προσπαθείς να αλλάξεις τα δεδομένα ...
Άσε τις δικαιολογίες ,και μπες στις διαδικασίες

m3e36

Well-Known Member
λογικά την ώρα που χειρουργείς, αφήνει λίγο το τα εργαλεία, μπαίνεις από iphone, φόρουμ και γράφεις.
Τον κάνουν και λίγο μασάζ τα κορίτσια ψάχνει και λίγο για πούδρα γιατί έχει γύρισμα..
Σε στορυ στο λογαριασμό του στο Instagram τα έχω δει όλα αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.

Μπλουζα