Αυτό κάνει εδώ και 4-5 χρόνια ..περιμένεις εσύ να σχολιάσει κάτι?? Αφού για αυτά τα περιστατικά του τα ανεξάρτητα , που ανέλυσε ο Πάνος ,έλεγε πριν ότι βγάζουν μάτια.. αντίλογο δεν έχει ρε φίλε .η πραγματικότητα τσούζει πολύ ..ε ,τι να κάνουμε
Οπως ο Χρήστος που βρίζει ρατσιστικά πίσω από το μόνιτορ και είναι τοξικός ως ανώνυμος. Που να τον φτάσουμε λοιπόν! Η γραφή σου έχει συνέχεια σκοπό να πάει τα πάντα σε άλλη κατεύθυνση και καταλήγεις να τα κάνεις σαλάτα.
Εγώ ένα ξέρω. Για να μιλάμε ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΑ που σου αρέσει. 4 μέρες έκανες ένα σόου στο φόρουμ (σόρρυ που δεν διάβασα όλο το σκ, ήμουν διακοπές γιατί έχω life ). Σπυράκο, ιστορίες κλπ. Αλλά στο μόνο σημαντικό ποστ. Του Πάνου. Που πετσόκοψε τα τέλεια ανεξάρτητα σου δεν απάντησες ποτέ. Οπότε αν θες να αποδείξεις ότι είσαι εδώ απλα για να γελάμε οκ… αλλιώς απάντα και σε τίποτα άλλο.
Aldo, FUE, 2409g, 05/08/2020
Μην χαλάμε το νήμα του aldo άλλο..θα ειδοποιήσω για τις κινήσεις μου .. Δεν μπορει τεχνικά να μου φτιάξει αυτό που θέλω ο δόκτωρ Αναστασάκης ..πρακτικοί οι λόγοι,για αυτό και δεν...μην τον αγχωσω, και προσπαθήσει να αποδείξει πράγματα και με φωναζεται μπακαλογατο μετά..χαχαχαwww.hairlossgr.com